Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Kondicus είπε

Καλημέρα στους γνώστες του θέματος. 

Διαβάζω ότι το Home smart night πήρε παράταση ως το τέλος του μήνα. Για καταναλώσεις περί τις 400-500KWh ημέρας και 100-150 νύχτας το μήνα, υπάρχει κάτι καλύτερο; Αυτό ή το Home select, με κλειδωμένη τιμή ως το Δεκέμβριο και 12μηνη δέσμευση; 

Μέχρι να αποσυρθεί η προσφορά του smart night, δεν συμφέρει άλλο κίτρινο

12 ώρες πριν, stylish είπε

H volton στην προσφορά με τη skroutz που δινει τιμη 0,093 έχει όριο κατανάλωσης;

Γνωρίζει καποιος;

Δεν υπάρχει όριο

11 ώρες πριν, totalius είπε

Για επαγγελματικό Γ21 που πάμε αυτη την εποχή παιδιά; Είδα σε προηγούμενα ποστ ότι προτείνετε τη Volton ; Μιλάμε για μαγαζί λιανικής χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ρεύμα 

Κάποιο 6μηνο σταθερό από ΗΡΩΝ, PROTERGIA, ELPEDISON (ίδια τιμή πάνω κάτω) ή Volton protect με κλεισμένη τιμή έως 31/12

11 ώρες πριν, juanjk είπε

Να ρωτήσω κάτι αν έχει υποπέσει στην αντίληψη κάποιου; Ο ΗΡΩΝ μου στέλνει σε μια παροχή συγγενούς λογαριασμό και δεν χρεώνει καθόλου ΕΡΤ, ενώ ο λογαριασμός είναι εκκαθαριστικός μήνα.

Αν δεν κάνω λάθος κάτω από 10€ δεν χρεώνεται η ΕΡΤ, ο δικός σου είναι πιστωτικός

11 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Εκεί που γράφει εσένα 0.17745 εμένα γράφει 0.1576

Με συμφέρει αλλά γιατί?

0.17745 η τιμή Αυγούστου προ έκπτωσης 0.1576 η τιμή Σεπτεμβρίου προ έκπτωσης

Επειδή δεν είχε κλείσει ακόμα η τιμή Σεπτεμβρίου τον χρέωσαν με του προηγούμενου μηνός 

Επιπλέον η nrg αλλάζει το simple σε simple 1.0 και διατηρεί την τιμή έως 31/12 στα επίπεδα των 0,089€/kWh με 5€ πάγιο (-30% στο πάγιο με ebill και πάγια, ως το συνηθίζει η nrg)

Επεξ/σία από bilham
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, adi32 said:

VOLTON σκρουτζ αιτηση απο 4/10 χτες αλλαξε στο ΔΕΔΗΕ 
Την επιταγη την εχει παρει κανεις ή πρεπει να τους κυνηγας ?

Στην μια παροχή που ενεργοποιήθηκε στις 10/10 την πήρα πριν 3 μέρες.

Στην άλλη που ενεργοποιήθηκε στις 18/10 (επειδή δεν είχα λογαριασμό απο τον προηγούμενο πάροχο, και έστειλα αργότερα τον λογαριασμό όταν τον έλαβα) λογικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα την στείλουν.

Κάτι πρέπει να έχει μαζί σου η Volton.😀 Εκανα αίτηση την ίδια μέρα, στις 09 έλαβα μήνυμα οτι η αίτηση καταχωρήθηκε και στις 10/10 έγινε η αλλαγή. 

Και στην δευτερη παροχή ίδιους χρόνους περίπου.

Επεξ/σία από madboy
  • Haha 1

2 λεπτά πριν, madboy είπε

Στην μια παροχή που ενεργοποιήθηκε στις 10/10 την πήρα πριν 3 μέρες.

Στην άλλη που ενεργοποιήθηκε στις 18/10 (επειδή δεν είχα λογαριασμό απο τον προηγούμενο πάροχο, και έστειλα αργότερα τον λογαριασμό όταν τον έλαβα) λογικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα την στείλουν.

Κάτι πρέπει να έχει μαζί σου η Volton.😀 Εκανα αίτηση την ίδια μέρα, στις 09 έλαβα μήνυμα οτι η αίτηση καταχωρήθηκε και στις 10/10 έγινε η αλλαγή. 

Και στην δευτερη παροχή ίδιους χρόνους περίπου.

Μαλλον δε με χωνευουν 😄

η επιταγη ερχεται με email απο βολτον ή στο σκρουτζ ? 

Πρεπει πρωτα να σου ερθει μηνυμα να κανεις εγγραφη στο site της βολτον με την παροχη  ?

Ειχες παρει μηνιαια συνδρομη στο σκρουτζ ?

Εγω ειχα παρει για Οκτωβριο με τα 4ε

Αν δεν ερθει μεχρι 31/10 λογικα πρεπει να κανω και για Νοεμβριο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, adi32 said:

Μαλλον δε με χωνευουν 😄

η επιταγη ερχεται με email απο βολτον ή στο σκρουτζ ? 

Πρεπει πρωτα να σου ερθει μηνυμα να κανεις εγγραφη στο site της βολτον με την παροχη  ?

Ειχες παρει μηνιαια συνδρομη στο σκρουτζ ?

Εγω ειχα παρει για Οκτωβριο με τα 4ε

Αν δεν ερθει μεχρι 31/10 λογικα πρεπει να κανω και για Νοεμβριο 

You 've been watched.... 😀

Στο Viber την στέλνει η Volton.

Οταν ενεργοποιηθηκα πρόσθεσα την παροχή στο site. Επειδη ήμουν πελάτης και προηγούμενους μήνες στην Volton δεν μου έρχεται κάποιο μήνυμα για εγγραφή. Προσθέτω την παροχή γίνεται έλεγχος απο αυτούς και σε 3 λεπτά εμφανίζεται η παροχή στο site.

Ναι μηνιαία.

Υποθέτω το κουπόνι θα ισχύει και χωρίς να είσαι συνδρομητής. Θα το δοκιμάσω όταν έρθει ο άλλος κωδικός αν παίξει σε άλλο λογαριασμό στο Skroutz που δεν έχω την υπηρεσία Plus.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1

Μέσω της εφαρμογής του ήρων μπορείτε να πληρώσετε λογαριασμό; όταν με στέλνει σε περιβάλλον τράπεζας και βάζω την κάρτα εξαφανίζεται το κουμπί πληρωμής. 

• Like 1

8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το myrae πόσο καιρό κάνει να απαντήσει?

Έχω κάνει αίτημα από τις 05 Οκτωβρίου 24 και φαίνεται 'ακουνητο'.

Ο παροχος η διαχειριστής δικτύου (δεν ξέρω ποιον αφορά η αναφορά σου) θα απαντήσει θεωρητικά εντός 10 εργάσιμων ημερών. 

31 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ο παροχος η διαχειριστής δικτύου (δεν ξέρω ποιον αφορά η αναφορά σου) θα απαντήσει θεωρητικά εντός 10 εργάσιμων ημερών. 

Αφορά την ελπεντισον.

Βλέπω την πορεία αίτηματος και είναι ακόμα στην θέση 1.

12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αφορά την ελπεντισον.

Υπομονή να έχεις.. Ξανά κάνε αίτημα.. Πάρε τηλέφωνο.. 

Γιατί προκειται;

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Αφορά την ελπεντισον.

Τους έστειλα παράπονο στο MyRAE στις 8 Οκτωβρίου και με πήραν τηλέφωνο χθες και μου είπαν ότι θα με ξαναπάρουν την επόμενη εβδομάδα αφού ελέγξουν καλύτερα το αίτημά μου.

• Sad 1

1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Ξερει κανεις καποιο site οπου μπορει να δει συγκριση τιμολογιων Γ23;

Δες εδώ την προσπάθεια της ΡΑΕΕΥ αλλά έχει όλα τα επαγγελματικά μαζί Γ21, Γ22, Γ23 οπότε βλέπεις ό,τι αφορά Γ23 (business3 ή επαγγελματικά 3 τα αναγράφουν κάποιοι πάροχοι)

• Like 1

Παίδες καλησπέρα. Για εξοχικό που έχει ένα ψυγείο και χωρίς καμία άλλη συσκευή και πηγαίνουμε βαριά βαριά ένα μήνα το έτος τι με συμφέρει? Είμαι ΔΕΗ το έχω έτσι παρατημένο ανέκαθεν αν αλλάξω θα γλυτώσω τίποτα? Η είναι τόσο μικρή η χρήση που πάνω κάτω όλοι θα είναι ίδια? 

24 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Παίδες καλησπέρα. Για εξοχικό που έχει ένα ψυγείο και χωρίς καμία άλλη συσκευή και πηγαίνουμε βαριά βαριά ένα μήνα το έτος τι με συμφέρει? Είμαι ΔΕΗ το έχω έτσι παρατημένο ανέκαθεν αν αλλάξω θα γλυτώσω τίποτα? Η είναι τόσο μικρή η χρήση που πάνω κάτω όλοι θα είναι ίδια? 

Να βρεις κάτι με πολυ χαμηλό πάγιο.. Αν όμως δεν έχεις ξανά αλλάξει πάροχο πολυ πιθανόν να σου ζητήσουν νέα ΥΔΕ αν έχει αυτή  λήξει.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...