Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekparot είπε

Στο ζενίθ smart night -40% πόσο βγαίνει η κιλοβατώρα για τον μήνα αυτό; Και να φανταστώ δεν έχει δέσμευση σωστά;

Για Σεπτέμβρη οι τιμές είναι με συνέπεια 0,086118 ημέρα και 0,08118 νύκτα.

Για τις πρώτες 22 ημέρες Οκτώβρη θα έβγαινε η τιμή κάπου στα 0,07-0,075.

Είναι κίτρινο  τιμολόγιο χωρίς δέσμευση

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 minutes ago, juanjk said:

Για Σεπτέμβρη οι τιμές είναι με συνέπεια 0,086118 ημέρα και 0,08118 νύκτα.

Για τις πρώτες 22 ημέρες Οκτώβρη θα έβγαινε η τιμή κάπου στα 0,07-0,075.

Είναι κίτρινο  τιμολόγιο χωρίς δέσμευση

Για πόσο διάστημα το δίνει? 6μηνο?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12μηνη σύμβαση είναι χωρίς δέσμευση, αλλά λόγω αυτού έχει δυνατότητα ο πάροχος να το αλλάξει οποτεδήποτε αρκεί να ειδοποιήσει 60 ημέρες πριν την αλλαγή.

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, star_cruiser said:

Αξίζει ρε παιδιά τελικά το smart night της ζενίθ για καταναλώσεις γύρω στις 500-600 κιλοβατώρες το μήνα; Ακόμη στην ΔΕΗ στο πράσινο είμαι και σκέφτομαι να φύγω αλλα δεν ξέρω τι να κάνω και που να πάω… στον μηνιαίο μπαίνει η έκπτωση των 40% και τα 5% ή στους εκκαθαριστικούς;;; Επίσης αν κάνω το συγκεκριμένο θα μπορώ να αλλάξω όνομα στον λογαριασμό και να κάνω μεταβίβαση του ονόματος από την καινούργια χρονιά;;;

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι πιο συμφέρον από το πράσινο της ΔΕΗ αυτή τη στιγμή. Εγώ στη θέση σου για να βγάλω τον χειμώνα θα πήγαινα στα 6μήνα σταθερά της Protergia ή του Ήρων. Του Ήρων θα πάρεις 50€ δώρο αλλά θα μπλέξεις με συνέπειες που γλυτώνεις στη protergia. Αλλιώς ναι, το smart της Ζενίθ είναι το καλύτερο κίτρινο.

Επεξ/σία από darkmatinee
Δημοσ.
11 minutes ago, juanjk said:

αλλά λόγω αυτού έχει δυνατότητα ο πάροχος να το αλλάξει οποτεδήποτε αρκεί να ειδοποιήσει 60 ημέρες πριν την αλλαγή.

αυτό είναι αρκετά αρνητικό σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ξεφύγουν οι τιμες. Και αν τότε τις αλλάξουν θα έχουν κάνει αλλαγές και οι υπόλοιποι πάροχοι και δεν θα υπάρχει λύση για καλό συμβόλαιο. 

Δημοσ.

46 μέρες στο smart night της ζενίθ έχω δώσει δύο φορές μετρήσεις και ακόμα να βγει ο 1ος λογαριασμός.Θα ξεπεράσουν και τον Ηρων; Πόσο κάνει να βγει; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, favou2000 είπε

46 μέρες στο smart night της ζενίθ έχω δώσει δύο φορές μετρήσεις και ακόμα να βγει ο 1ος λογαριασμός.Θα ξεπεράσουν και τον Ηρων; Πόσο κάνει να βγει; 

Έλα μου ντε?Κι εγώ εκπροσώπηση από 03/09 με δύο καταμετρησεις από ΔΕΔΔΗΕ και δεν έχω λάβει ακόμα τίποτα σε λογαριασμό. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Προχτές στην πρωτεργια αλλαξα πρόγραμμα έμεινα στο ιδιο κίτρινο αλλα ειχαν 0,9 ανα kwh . Καλά είναι; Επίσης μου είπαν δεν ισχύει νυχτερινό στην εταιρεία τους και καθόλου όριο σε φάση πανω από 500kwh(αν και δεν τις περνάω) οτι πάει πιο ψηλή τιμή.. ισχύει; Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Εκανα μολις για τον πατερα μου ηλεκτρονικα το smart night ζενιθ (ανεβασα τελευταιο λογ/μο και φωτο τον μετρητη). Θα τον παρουν καποιο τηλεφ; Θα μας στειλουν email ; Πως θα μαθουμε οτι ολα πηγαν οκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, userAnon είπε

αυτό είναι αρκετά αρνητικό σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ξεφύγουν οι τιμες. Και αν τότε τις αλλάξουν θα έχουν κάνει αλλαγές και οι υπόλοιποι πάροχοι και δεν θα υπάρχει λύση για καλό συμβόλαιο. 

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι. Έχω την εντύπωση ότι στο πρώτο 6μηνο δε μπορεί να κάνει αλλαγή όρων ο πάροχος σύμφωνα με τον κώδικα προμήθειας. Από εκεί και πέρα αν υπάρξει αύξηση χονδρικής απότομη τότε και τα μπλε όπως καλά στο κίτρινο θα αλλάξουν άμεσα μονομερώς από τους παρόχους μετά το 6μηνο  επειδή είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί θέλουν μόνο να κερδίζουν και δεν δέχονται χασούρα ενώ δεν παίρνουν ούτε την κρατική επιδότηση για αυτά. Στο παρελθόν μόνο η ΔΕΗ νομίζω τήρησε τα μπλε απαρέγκλιτα για τα 2 έτη στις αυξήσεις προ 2 ετών.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
8 minutes ago, juanjk said:

Έχω την εντύπωση ότι στο πρώτο 6μηνο δε μπορεί να κάνει αλλαγή όρων ο πάροχος σύμφωνα με τον κώδικα προμήθειας.

αν ισχύει αυτό με τα εξάμηνο καλά θα είναι. Για να μπορεί να γίνει κάποιος προγραμματισμός. Πως μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε? Θα τους ρωτήσω βέβαια αλλά θα ήθελα να δω τι γίνεται από κάποια ανεξάρτητη πηγη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekparot είπε

Εκανα μολις για τον πατερα μου ηλεκτρονικα το smart night ζενιθ (ανεβασα τελευταιο λογ/μο και φωτο τον μετρητη). Θα τον παρουν καποιο τηλεφ; Θα μας στειλουν email ; Πως θα μαθουμε οτι ολα πηγαν οκ;

Επειδή υπάρχει φόρτος εργασίας αύριο πάρε τηλέφωνο και ρώτα για την αίτηση,και την επόμενη πάλι ξανά αν δεν επικοινώνησουν ,γενικά θέλουν κυνήγι μέχρι να ολοκληρωθεί 

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί βλέπω ότι προτιμάτε κάποιοι το κίτρινο της Ζενίθ από το ετήσιο μπλε; Δεν σας ενοχλεί η αβεβαιότητα του κίτρινου;

Το ρωτάω γιατί πριν λίγες μέρες έβαλα το ετήσιο μπλε της Ζενίθ και με σκαλώνετε τώρα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, juanjk είπε

Ενημερώνω ότι το ζενιθsmart night-40% με δωρεάν πάγια έλαβε τελική παράταση έως και 31/10 και μετά δεν θα ισχύει πλέον. (εκτός αν το δίνουν σαν blackfriday μετά ;)

Ισχύει, έχω την ίδια ενημέρωση. Θα συνεχίσει σαν πρόγραμμα αλλά με άλλα promo

7 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Μας γλεντάει η Ζενίθ μου φαίνεται...

Είναι κάτι που το συνηθίζει, παρατάσεις επί παρατάσεων...

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Varnavas89 είπε

Καλησπέρα σας. Προχτές στην πρωτεργια αλλαξα πρόγραμμα έμεινα στο ιδιο κίτρινο αλλα ειχαν 0,9 ανα kwh . Καλά είναι; Επίσης μου είπαν δεν ισχύει νυχτερινό στην εταιρεία τους και καθόλου όριο σε φάση πανω από 500kwh(αν και δεν τις περνάω) οτι πάει πιο ψηλή τιμή.. ισχύει; Ευχαριστώ 

Καλά είναι μέχρι τέλος του μήνα, πρέπει να δεις αρχές Νοέμβρη αν η τιμή θα μείνει έτσι. Αλλάζει και ανακοινώνεται από τον πάροχο κάθε μήνα, το διαχειρίζεται ex ante σαν τα πράσινα αυτό η Protergia.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...