Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, vali είπε

Στην θέση σου θα εκανα διακοπη και θα έδινα ρεύμα από το σπιτι. Πέρα από το πάγιο θα γλυτώσεις δημοτικά τέλη και ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Δεν είναι δύσκολο να γίνει επανασύνδεση αν χρειαστεί.

Αν ήταν δική μου απόφαση θα το έκανα εννοείται. Και για το σπίτι από πάνω το οποίο άντε να χρησιμοποιείται μάξιμουμ 5-10 μέρες το χρόνο. Αλλά ας όψεται κολλήματα των γονιών που δε θέλουνε να το διακόψουνε. Επομένως κοιτάω να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν αυτή τη κατάσταση. 

Για αυτό ρωτάω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο το βασικό και μπόνους κάποια τύπου δωροκαρτα για επαγγελματικό, όπως η προσφορά της Volton με το Skroutz. Η χρέωση της κιλοβατώρας είναι δευτερεύον. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25 minutes ago, sdikr said:

Δημοτικά τέλη κλπ δεν γλυτώνεις, θα σου έρθουνε αργότερα μέσω εφορίας μαζεμένα κιόλας

Κανείς λάθος φίλε μου. Το μόνο που πληρωνεις στον δήμο όταν το ακίνητο δεν ηλεκτροδοτείται είναι το τ.α π. το οποίο είναι και ελάχιστο σε σχέση με τα δημοτικά τελη. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, grayfox23 είπε

Καλησπέρα σας. θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα αυτή τη περίοδο για επαγγελματική παροχή που να δίνει κάποια πχ δωροκαρτα και μηδενικό πάγιο;

ΗΡΩΝ yellow free business και Elpedison smart zero business με 0€ πάγιο αλλά και ΗΡΩΝ Benefit business small, Ζενίθ power business με δώρο τα πάγια αλλά και καλύτερη τιμή, αν μιλάς για Γ21

Επεξ/σία από bilham
  • Like 2

1 ώρα πριν, Actinidio είπε

Να ρωτήσω , για Volton με skroutz plus για τα πάγια και τα 50 ευρώ δωροκάρτα , φτάνει ένας μήνας ενεργοποίησης της συνδρομής?

Ναι δεν έχει περιορισμό παραμονής 

• Like 1

Καλημερα,
Με προσεγγισαν απο φυσικο αεριο για ενα κυμενομενο πακετο με 0.072€/kWh χρεωση. Υπαρχει καποιος που εχει αυτην την εταιρεια και ειναι ευχαριστημενος; Σκεφτομαι να αλλαξω απο ΔΕΗ γιατι ερχεται 50-60 τον μηνα πλεον.

• Like 1

10 λεπτά πριν, chrisrolley είπε

Καλημερα,
Με προσεγγισαν απο φυσικο αεριο για ενα κυμενομενο πακετο με 0.072€/kWh χρεωση. Υπαρχει καποιος που εχει αυτην την εταιρεια και ειναι ευχαριστημενος; Σκεφτομαι να αλλαξω απο ΔΕΗ γιατι ερχεται 50-60 τον μηνα πλεον.

Καλημερα... Να το ψαξεις αν ειναι αυτη η τιμη; Το εχεις γραπτα;

• Like 1

17 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Να το ψαξεις αν ειναι αυτη η τιμη; Το εχεις γραπτα;

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/ρεύμα-maxi-home-super-save-oct/?product-category=household&product-commodity=electric-power
Το λεει στο σαιτ τους. Μηπως ειναι προ ΦΠΑ?

51 λεπτά πριν, chrisrolley είπε

Καλημερα,

Αυτή είναι η τελικη τιμη του Ωστόσο μόνο για τον οκτωμβριο μετά θα είναι κυμαινομενη η τιμή του

1 ώρα πριν, chrisrolley είπε

Καλημερα,

Είναι μόνο για ένα μήνα

13 hours ago, vali said:

Κανείς λάθος φίλε μου. Το μόνο που πληρωνεις στον δήμο όταν το ακίνητο δεν ηλεκτροδοτείται είναι το τ.α π. το οποίο είναι και ελάχιστο σε σχέση με τα δημοτικά τελη. 

Δεν τα γλυτώνεις αν απλά κάνεις διακοπή

https://www.taxheaven.gr/news/41514/dhmotika-telh-sta-kena-kai-mh-hlektrodotoymena-akinhta-se-poies-periptwseis-yparxei-apallagh-lysh-gia-ta-palaia-xreh-yperbolikes-epibarynseis-sto-mellon-ti-leei-h-pomida?nomobile=1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, vali said:

Επειδή είμαι παθών, αν απλά σταματήσεις την ηλεκτροδότηση σε ένα ακίνητο και δεν το δηλώσεις στο δήμο, τότε υπάρχει ένα χρονικό παράθυρο (αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 5 χρόνια), στο οποίο αν ξανασυνδέσεις το ρεύμα, σου έρχονται αναδρομικά όλα τα δημοτικά τέλη. Αν η επανασύνδεση γίνει πιο μετά, τα αναδρομικά παραγράφονται.

Η σωστή διαδικασία, μετά την διακοπή της παροχής, είναι να ενημερώσεις και τον δήμο, ώστε να σταματήσουν αυτές οι χρεώσεις.

ΥΓ: Με πρόλαβε ο Sdikr

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 1

Καλησπέρα σας!!

Είμαι στη ΔΕΗ εδώ και 2 χρόνια,γενικα είμαι σταθερός,δε μου αρέσει ο τουρισμός στους παρόχους ενέργειας.

Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη επιλογή για οικιακή χρήση αυτή την περίοδο?

Σας ευχαριστώ!

4 λεπτά πριν, nikmak7 είπε

Καλησπέρα σας!!

Είμαι στη ΔΕΗ εδώ και 2 χρόνια,γενικα είμαι σταθερός,δε μου αρέσει ο τουρισμός στους παρόχους ενέργειας.

Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη επιλογή για οικιακή χρήση αυτή την περίοδο?

Σας ευχαριστώ!

Προτείνω το πρόγραμμα smart night-40% ΖΕΝΙΘ που ισχύει έως αύριο η προσφορά με την έκπτωση και το μηδενικό πάγιο. Είναι χωρίς δέσμευση και ισχύουν οι όροι για 12 μήνες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...