Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, kleanthis21 είπε

Καλημερα , ρε παιδια στη ζενιθ οτι η προσφορα ισχύει μεχρι 19/10 που ακριβώς το βλέπετε ? το λένε κάπου στο σαιτ ? 

Εγώ μόνο αυτό βλέπω *Η έκπτωση ισχύει για νέους πελάτες που σύναψαν σύμβαση κατά τον μήνα Αύγουστο και για περιορισμένο χρόνο. Μιλάω για το power home smart night

Δεν αναγράφεται κάπου.Απλα δίνονται συνέχεια σιωπηλές παράτασεις από τον Αύγουστο.Αν σε ενδιαφέρει καλεις άμεσα και μαθαίνεις λεπτομέρειες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα διαμέρισμα. 

Η παροχή ηλεκτρικού, είναι ανενεργή για χρόνια.

Μπορώ να πάω κατευθείαν σε πάροχο εκτός ΔΕΗ (να γλυτώσω και τα 100€ που ζητάει για εγγύηση) ;;

Το λέω γιατί από όσο ξέρω, οι πάροχοι ζητάνε προηγούμενο λογαριασμό. 

Επεξ/σία από dhmak

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ekrepaliκαι ο οποίος άλλος φίλος μια γνώμη τι κάνω μετά από από απάντηση(μέσω ΡΑΕ) του Ήρων σχετικά με την έκπτωση συνέπειας.

Να πω ότι είμαι στο ΚΟΤ Β με ενεργοποιημένη πάγια εντολή,πρώτος λογαριασμός με λήξει 15/10 πληρώνεται ποίο μπροστά χειροκίνητα, δεύτερος λογαριασμό χωρίς την απόδοση συνέπειας με λήξει 15/011 πληρώνεται και αυτός χειροκίνητα.

Από 09/10 έχω μετακομίσει για ζενίθ, άρα και εκεί αν δεν αποδίδουν την έκπτωση πάλι ΡΑΕ με την απάντηση που είχες δώσει παλιότερα @ekrepali

Η απάντηση του Ήρων και το σημείο στο συμβόλαιο που αναφέρει για την συνέπεια.

Screenshot_2024-10-16-23-31-27-615_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2024-10-16-14-00-33-739_com.google.android.apps.photos.jpg

Επεξ/σία από koriosg4
  • Haha 1

1 ώρα πριν, dhmak είπε

Μπορώ να πάω κατευθείαν σε πάροχο εκτός ΔΕΗ (να γλυτώσω και τα 100€ που ζητάει για εγγύηση) ;;

Μπορείς.

ΥΔΕ υπάρχει?

1 ώρα πριν, dhmak είπε

Οι περισσότεροι πάροχοι χρειαζονται μια επιβεβαίωση του αριθμού παροχής από ένα αντιγραφο παλαιου λογαριασμου ή φωτογραφία από το ταμπελακι καθώς και το συμβόλαιο αγορά ςή το Ε9 σου. 

Επιλέγεις όποιον πάροχο θέλεις. Αν είναι ανενεργό χρόνια ίσως χρειάζεται να πας και πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου στο ΔΕΔΔΗΕ αν έχει λήξει.

56 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

@ekrepaliκαι ο οποίος άλλος φίλος μια γνώμη τι κάνω μετά από από απάντηση(μέσω ΡΑΕ) του Ήρων σχετικά με την έκπτωση συνέπειας.

Να πω ότι είμαι στο ΚΟΤ Β με ενεργοποιημένη πάγια εντολή,πρώτος λογαριασμός με λήξει 15/10 πληρώνεται ποίο μπροστά χειροκίνητα, δεύτερος λογαριασμό χωρίς την απόδοση συνέπειας με λήξει 15/011 πληρώνεται και αυτός χειροκίνητα.

Από 09/10 έχω μετακομίσει για ζενίθ, άρα και εκεί αν δεν αποδίδουν την έκπτωση πάλι ΡΑΕ με την απάντηση που είχες δώσει παλιότερα @ekrepali

Screenshot_2024-10-16-14-00-33-739_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2024-10-16-14-01-33-828_com.google.android.apps.photos.jpg

Έχει νόημα αυτό που αναγράφουν στην περίπτωση που εξοφλεις μετά την έκδοση του επόμενου λογαριασμού, αν όμως εξοφλεις πριν την έκδοση τότε θα έπρεπε να λάβεις έστω την συνέπεια του 1ου. Δες και τον τελικό να δεις τι συμβαίνει. Ίσως και σε εκείνον να διεκδικήσεις την έκπτωση συνεπειας μέσω ΡΑΕγιατι δεν την αποδίδουν αν τους αφησεις. Το ίδιο ισχύει και σε όλους τους εναλλακτικούς παρόχους λογικα αυτό το ιδιάζον θέμα με τη συνέπεια σε πελάτες με κοινωνικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, koriosg4 είπε

οποίος άλλος φίλος μια γνώμη τι κάνω μετά από από απάντηση(μέσω ΡΑΕ) του Ήρων σχετικά με την έκπτωση συνέπειας.

Άλλα επίπεδα ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ από τον ΗΡΩΝ.

1 ώρα πριν, koriosg4 είπε

Βέβαια στους όρους περιέχεται η φράση "αμέσως επόμενο λογαριασμό" οπότε πατάς κόκκινο για μη επίλυση του ζητήματος.

Επεξ/σία από kkatzos

Στις 14/10/2024 στις 11:42 ΜΜ, motoboots είπε

Έχει ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου; Έχεις πάρει το σχετικό SMS από τη ZeniΘ;

το πρόβλημα ήταν τελικά απενεργοποιήθηκε η παροχή και θα πάρω νέο κωδικό γιατί είχα κάνει αίτηση αλλού και τελικά έμεινα από winback τηλεφώνημα.

Μια βοήθεια παιδιά....έχω κανει το μπλε του HERON με σταθερο και δωρεαν τα πάγια.....με κάλεσαν με προσφορα τα πάγια και για το Power Home Smart Night της ΖΕΝΙΘ. το ενα σταθερό και το αλλο κυμαινόμενο με δωρεαν τα πάγια. Ποίο θεωρείτε καλύτερη επιλογή?

3 hours ago, dhmak said:

Εγγύηση δεν θα γλυτώσεις,   άλλοι θα ζητήσουν πάγια,  άλλοι θα σε χρεώσουνε  και μπορεί και πάνω απο 100

Δεν είναι όμως λεφτά που χάνεις

3 ώρες πριν, S90 είπε

έχω κανει το μπλε του HERON με σταθερο και δωρεαν τα πάγια.....

Αν εννοείς πως έχει υπογράψει το μπλε του Ήρων, έχεις ρήτρα αποχώρησης που πρέπει να λάβεις υπόψη σου. (Η ρήτρα ισχύει μέχρι να μπεις στον 6ο μήνα)

Εκτός αν κάνεις υπαναχώρηση (αν δεν έχουν περάσει 14 μέρες από το συμβόλαιο)

• Like 1

19 minutes ago, Raki-meze said:

Αν εννοείς πως έχει υπογράψει το μπλε του Ήρων, έχεις ρήτρα αποχώρησης που πρέπει να λάβεις υπόψη σου. (Η ρήτρα ισχύει μέχρι να μπεις στον 6ο μήνα)

Εκτός αν κάνεις υπαναχώρηση (αν δεν έχουν περάσει 14 μέρες από το συμβόλαιο)

Στο συμβόλαιο γράφει ότι επιστρέφονται απλά τα πάγια που υπολείπονται (λογικό φυσικά) γιατι σου πιστώνουν τα 60 ευρω απο την αρχη που ειναι 6 μηνών πάγια.

Τωρα μου εστειλε λογαριασμο για Αυγουστο η βολτον Yellow Simple Protect Ν_Aug – Oct

Θυμαται κανεις αν τοτε ειχε και 500kw δωρεαν ?  Νομιζω οχι σε αυτο 

20 hours ago, koriosg4 said:

Δεν ασχολουμαι με Ηρων, τα έχω γράψει τόσες φορές και βαρεθηκα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...