Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, merxasomer999 είπε

Δύο ερωτήσεις για τον Ήρων, συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί. 

1. Έχω πάγια εντολή, βγήκε λογαριασμός τον Αύγουστο με λήξη 16/10 και μετά βγήκε λογαριασμός 30/09 με λήξη 15/11. Ο δεύτερος λογαριασμός δεν έχει έκπτωση συνέπειας (υποθέτω επειδή φαίνεται απλήρωτος ο πρώτος;). Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση, γνωρίζει κανείς;

2. Η σύμβαση (6μηνη) έληγε 30/11 και στον τελευταίο λογαριασμό αναφέρει πως λήγει 23/03/25. Τι είναι πάλι αυτό; Γνωρίζω πως αναφέρει αυτόματη ανανέωση για άλλους 6 μήνες αν δεν γνωστοποιήσεις ότι θα αποχωρήσεις 15 μέρες πριν την λήξη της. Έχει αρχίσει και δεν μας τα λέει καλά μου φαίνεται.

1. Λόγω ΚΟΤ συμβαίνει το παράδοξο ότι εκδίδεται ο επόμενος λογαριασμός πριν λήξει ο προηγούμενος. Αν τον εξοφλήσεις θα λαμβάνεις την συνέπεια στον επόμενο (μεθεπόμενο λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης). Για να είναι πιο ευδιάκριτα τα πράγματα και για να καταλαβαίνεις τι πληρώνεις μήπως θα βόλευε να εξοφλείς με την έκδοση; Ή να επιλέξεις ένα πρόγραμμα χωρίς συνέπεια.

2. Ποιο πρόγραμμα είχες και συνεχίζουν οι όροι να είναι ίδιοι μετά το πέρας του 6μήνου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 ώρες πριν, konstantinost24 είπε

Nrg Hybrid 2.0. Κίτρινο με τα οφέλη του σταθερού για τις πρώτες 150 κιλοβατωρες καταναλωσης του μήνα. Σταθερη τιμη στα 9,5 λεπτά. Πάγιο 5 ευρώ. Για τις υπερβάλουσες κιλοβατωρες αν υπάρξουν μετά τις πρώτες 150 του μήνα χρεώνονται υπόλοιπες με την τιμή κόστους προμηθευτή + 0,039 ανά κιλοβατώρα το περιθώριο εμπορίας.

Ισχύει ή μέχρι αύριο ή για λίγες ημέρες ακόμα δεν θυμάμαι ακριβώς έως πότε. Πάντως θυμάμαι ότι το μπλε έχει πάρει μεγαλύτερη παράταση από το smart night μέχρι 30 οκτωμβριου με τα 6 πρώτα πάγια δώρο.

Το δέχεται χωρίς το 40% στην τελική τιμή προμήθειας και δίνει 10%

Thabkssssss πήγα ζενίθ τελικά μου είπαν ισχύει το 40%αφου εμφανίζεται κaι στο σαιτ και επιπλέον έβαλα και μια μικρή έκπτωση με Dual αερίου. 

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Αν πάω 2' παροχή στον Ήρων δίνουν κάποιο κίνητρο?

Πχ η ΔΕΗ όταν πας 2' παροχή ΔΕΝ χρεώνει εγγύηση (χωρίς πάγια εντολή)

Από ό,τι γνωρίζω δεν υπάρχει κάποια επίσημη παρόμοια ενέργεια, εκτός του ότι αν κάνεις econtract δεν σε περιορίζει πόσες παροχές φέρνεις, λαμβάνεις το 50€ για καθεμιά παροχή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να μην είμαι off-topic, απλά προσπαθώ να βγάλω άκρη με το παρακάτω:

Φίλος (του οποίου έχω γίνει ανεπίσημα ενεργειακός σύμβουλος γιατί απλά διαβάζω κάτι παραπάνω εδώ 😛 ) χτίζει σπίτι και έφτασε η ώρα να βάλει εργοταξιακό ρεύμα (τριφασικό 25KVa) στην οικοδομή. Μετά τη σύμβαση με τον ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να επιλέξει πάροχο του είπαν.

Επειδή δεν θέλει ΔΕΗ (έχει φύγει εδώ και χρόνια από ΔΕΗ), μπορούμε να διαλέξουμε όποιο επαγγελματικό πρόγραμμα δούμε σε εναλλακτικό πάροχο; Αν ναι, τι θα προτείνατε για μεγάλες καταναλώσεις (που φαντάζομαι θα χρειάζεται η οικοδομή);

Επεξ/σία από Geoponer

3 hours ago, Sellout said:

Για κλειστο σπιτι τι παροχο προτεινεται; Ερχεται μηνιαιος δεη 35-45 ευρω χωρις να καιει τιποτα...

Ήρων για να πάρεις 50 ευρώ ή Volton αν είσαι μέλος Σκρουτζ για 50 ευρώ. Θα σου πρότεινα πρώτα Volton και μετά Ήρων. Γιατί η προσφορά Σκρουτζ είναι μέχρι τέλη του μήνα εκτός αν πάρει παράταση.

Μην κλείσεις συμβόλαιο 12μηνο. Εφόσον μιλάμε για μηδενική κατανάλωση χτυπάς ότι δώρο βγάζουν οι πάροχοι. Αυτό κάνω εγώ στο εξοχικό 

• Like 2

Υπάρχει κάπου το πινακάκι με όλα τα προγράμματα και τις τιμές τους? Από τον ΗΡΩΝ ποιο ειναι το φθηνότερο αυτή τη περίοδο?

17 minutes ago, KaRouLi said:

Υπάρχει κάπου το πινακάκι με όλα τα προγράμματα και τις τιμές τους? Από τον ΗΡΩΝ ποιο ειναι το φθηνότερο αυτή τη περίοδο?

Το σταθερό τους μπλε είναι το πιο φθηνό.

• Thanks 1

3 ώρες πριν, KaRouLi είπε

Πινακάκια εδώ δε θα βρεις.

Οι 2 καλοί συμφορουμίτες που τα έφτιαχναν πήγαν σε γειτονικό φόρουμ (adslgr.com) και γράφουν εκεί.

• Like 4
  • Sad 3

7 ώρες πριν, Dimitris156 είπε

Για να κάνω αλλαγή παρόχου εκ μέρους άλλου, αρκεί μια εξουσιοδότηση?

Ναι αρκεί και αντίγραφο ταυτότητας εξουσιοδοτούντος και η ταυτότητα εξουσιοδοτούμενου για ταυτοπροσωπία.

6 ώρες πριν, Geoponer είπε

Ελπίζω να μην είμαι off-topic, απλά προσπαθώ να βγάλω άκρη με το παρακάτω:

Φίλος (του οποίου έχω γίνει ανεπίσημα ενεργειακός σύμβουλος γιατί απλά διαβάζω κάτι παραπάνω εδώ 😛 ) χτίζει σπίτι και έφτασε η ώρα να βάλει εργοταξιακό ρεύμα (τριφασικό 25KVa) στην οικοδομή. Μετά τη σύμβαση με τον ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να επιλέξει πάροχο του είπαν.

Επειδή δεν θέλει ΔΕΗ (έχει φύγει εδώ και χρόνια από ΔΕΗ), μπορούμε να διαλέξουμε όποιο επαγγελματικό πρόγραμμα δούμε σε εναλλακτικό πάροχο; Αν ναι, τι θα προτείνατε για μεγάλες καταναλώσεις (που φαντάζομαι θα χρειάζεται η οικοδομή);

Ναι επιλέγει οποίο πάροχο επιθυμεί χρειάζεται σαν έγγραφο η σύμβαση σύνδεσης στο δίκτυο με το ΔΕΔΔΗΕ. Το τιμολόγιο είναι Γ21. Αν είναι τόσο μεγάλη η κατανάλωση μήπως θα βόλευε μπλε στα 0.115 με πάγιο 9.90; Protergia και ΗΡΩΝ οι πάροχοι. Εναλλακτικά κιτρινο volton yellow protect στα 0.093 έως και Δεκέμβριο ή Elpedison win more 2 με σταθερότητα τιμής 0.107 έως και Ιανουάριο.

• Like 1
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, madboy είπε

Το σταθερό τους μπλε είναι το πιο φθηνό.

Βλέπω έχει δυο, ένα 12μηνη σύμβαση ένα 6μηνη, το 12μηνη λιγο πιο φθηνό. Εγώ έχω το κίτρινο double generous home.

1 ώρα πριν, kkatzos είπε

Πινακάκια εδώ δε θα βρεις.

Οι 2 καλοί συμφορουμίτες που τα έφτιαχναν πήγαν σε γειτονικό φόρουμ (adslgr.com) και γράφουν εκεί.

Ωωωω, έχασα εξελίξεις... Κρίμα...

Καλημερα , ρε παιδια στη ζενιθ οτι η προσφορα ισχύει μεχρι 19/10 που ακριβώς το βλέπετε ? το λένε κάπου στο σαιτ ? 

Εγώ μόνο αυτό βλέπω *Η έκπτωση ισχύει για νέους πελάτες που σύναψαν σύμβαση κατά τον μήνα Αύγουστο και για περιορισμένο χρόνο. Μιλάω για το power home smart night

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...