Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimviii είπε

δεν κατλαβαινω το σκεπτικο σου.

Τα τελευταια 20-30 χρονια το σπιτι κατοικειται για 15-20 ημερες μονο τον Αυγουστο.Αρα η εταιρια βλεπει οτι το συγκεκριμενο ακινητο εχει καταναλωση ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

Υπονοεις οτι η ΔΕΗ,ΠΡΟΤΕΡΓΙΑ,ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ εκαναν ΛΑΘΟΣ,που δεν εστελναν με ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΟ  τους τελευταιους 30 Σεπτεμβρηδες  280 κιλοβατωρες?

Και εκανε σωστα ο Ηρων?

Σε παρακαλω μην ξαναγραψεις τετοιες σαχλες για το ζητημα μου.

Υπαρχουν προμηθευτες που το  κανουν αυτο το πραγμα... Στελνουν μια  υποτιθεμενη καταναλωση... Μηπως ο αλλος δεν το προσεξει... Μηπως τσιμπισει για να παρουν τα χρηματα τους..Απλα μπορεις μεσα απο τον Δεδδηε να περνας εσυ την καταναλωση  σου αν μπορεις καθε μηνα αν ειναι ανοιχτη η εφαρμογη που γινεται η καταμετρηση..

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 minutes ago, takoulou said:

Υπαρχουν προμηθευτες που το  κανουν αυτο το πραγμα... Στελνουν μια  υποτιθεμενη καταναλωση... Μηπως ο αλλος δεν το προσεξει... Μηπως τσιμπισει για να παρουν τα χρηματα τους..Απλα μπορεις μεσα απο τον Δεδδηε να περνας εσυ την καταναλωση  σου αν μπορεις καθε μηνα αν ειναι ανοιχτη η εφαρμογη που γινεται η καταμετρηση..

Ποια χρήματα να πάρουν; 

Αφού όταν θα βγει εκκαθαριστικός  θα υπάρχει η σωστή καταμέτρηση.

Ακόμα

https://deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/

Screenshot_1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, sdikr είπε

Ποια χρήματα να πάρουν; 

Αφού όταν θα βγει εκκαθαριστικός  θα υπάρχει η σωστή καταμέτρηση.

Ακόμα

https://deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/

Screenshot_1.png

νατος παλι ο ''αλγοριθμος''  που υπολογισε 284 κιλοβατωρες με κατεβασμενο γενικο τον Σεπτεμβρη.Παντα υπολογιζωντας το ''ιστορικο''

Τον Σεπτεμβρη που οπως και οι Σεπτεμβρηδες των τελευταιων 20-30 ετων ηταν και παλι κατεβασμενος ο γενικος διακοπτης.

Επεξ/σία από dimviii
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

Έχω ένα σπίτι για το οποίο μου έρχεται λογαριασμός κάθε μήνα με ένδειξη του ΔΕΔΔΗΕ 11455. Συγκεκριμένα, στις 24/09/2024 ο ΔΕΔΔΗΕ έδωσε ένδειξη 11455. Σήμερα λοιπόν, πήγα στο σπίτι και το ρολόι έγραφε πάνω 11378. Κατά καιρούς πιο παλιά χρέωναν στη μητέρα μου κάποιες κιλοβατώρες κάθε μήνα με τον γενικό όμως του σπιτιού να είναι συνέχεια κατεβασμένος. Το θέμα είναι ότι ο ΔΕΔΔΗΕ βάζει 1000 kwh πάνω από τις κανονικές. Τι μπορώ να κάνω εγώ τώρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, Stak5 said:

Καλησπέρα και από εμένα,

Έχω ένα σπίτι για το οποίο μου έρχεται λογαριασμός κάθε μήνα με ένδειξη του ΔΕΔΔΗΕ 11455. Συγκεκριμένα, στις 24/09/2024 ο ΔΕΔΔΗΕ έδωσε ένδειξη 11455. Σήμερα λοιπόν, πήγα στο σπίτι και το ρολόι έγραφε πάνω 11378. Κατά καιρούς πιο παλιά χρέωναν στη μητέρα μου κάποιες κιλοβατώρες κάθε μήνα με τον γενικό όμως του σπιτιού να είναι συνέχεια κατεβασμένος. Το θέμα είναι ότι ο ΔΕΔΔΗΕ βάζει 1000 kwh πάνω από τις κανονικές. Τι μπορώ να κάνω εγώ τώρα;

Από τα νούμερα που έδωσες προέκυπτε μια διαφορά 77 kWh.

Οι 1000 που αναφέρεις που κολλάνε; Μήπως εννοείς 100;

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνεις αίτημα στον Δεδδηε για διορθωτικη καταμέτρηση. 

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, madboy είπε

Από τα νούμερα που έδωσες προέκυπτε μια διαφορά 77 kWh.

Οι 1000 που αναφέρεις που κολλάνε;

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνεις αίτημα στον Δεδδηε για διορθωτικη καταμέτρηση. 

100 ήθελα να γράψω και μπερδεύτηκα

Δημοσ.
1 minute ago, Stak5 said:

100 ήθελα να γράψω και μπερδεύτηκα

Δεν ξέρω κατά πόσο γρήγορος είναι ο Δεδδηε της περιοχής σου, όπως επίσης δεν ξέρω πόσες kWh καις την μέρα. Γιατί αν πεις ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα καταναλώσεις 70-80 και έρθει ο Δεδδηε τότε για καταμέτρηση απλά θα έχεις καλύψει την διαφορά.

Αν είχες φωτογραφία την ημέρα της καταμέτρησης θα βοηθούσε περισσότερο.

Όπως είπα κάνε αίτημα στον Δεδδηε και ευχησου να έρθουν άμεσα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, madboy είπε

Δεν ξέρω κατά πόσο γρήγορος είναι ο Δεδδηε της περιοχής σου, όπως επίσης δεν ξέρω πόσες kWh καις την μέρα. Γιατί αν πεις ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα καταναλώσεις 70-80 και έρθει ο Δεδδηε τότε για καταμέτρηση απλά θα έχεις καλύψει την διαφορά.

Αν είχες φωτογραφία την ημέρα της καταμέτρησης θα βοηθούσε περισσότερο.

Όπως είπα κάνε αίτημα στον Δεδδηε και ευχησου να έρθουν άμεσα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimviii είπε

δεν κατλαβαινω το σκεπτικο σου.

Τα τελευταια 20-30 χρονια το σπιτι κατοικειται για 15-20 ημερες μονο τον Αυγουστο.Αρα η εταιρια βλεπει οτι το συγκεκριμενο ακινητο εχει καταναλωση ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

Υπονοεις οτι η ΔΕΗ,ΠΡΟΤΕΡΓΙΑ,ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ εκαναν ΛΑΘΟΣ,που δεν εστελναν με ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΟ  τους τελευταιους 30 Σεπτεμβρηδες  280 κιλοβατωρες?

Και εκανε σωστα ο Ηρων?

Σε παρακαλω μην ξαναγραψεις τετοιες σαχλες για το ζητημα μου.

Δεν αντιδικουμε.

Εξήγηση προσπαθώ να δώσω.

Η καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ είναι 4μηνο?

Αν ναι, δεν υπάρχει 'Αυγούστος'.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση
  • Like 1
Δημοσ.
41 minutes ago, dimviii said:

νατος παλι ο ''αλγοριθμος''  που υπολογισε 284 κιλοβατωρες με κατεβασμενο γενικο τον Σεπτεμβρη.Παντα υπολογιζωντας το ''ιστορικο''

Τον Σεπτεμβρη που οπως και οι Σεπτεμβρηδες των τελευταιων 20-30 ετων ηταν και παλι κατεβασμενος ο γενικος διακοπτης.

Τα παράπονα σας στον ΔΕΔΔΗΕ, αλλά πριν το κάνετε, κάντε εναν κόπο να διαβάσετε πως δουλεύει το σύστημα

• Like 1
Δημοσ.

Γειά μάγκες. Μόλις ήρθε ο λογαριασμός με το 50ευρω από Ηρών. Μια χαρά. Για ενεργειακό τουρισμό τι άλλες επιλογές υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή ? Πριν κάνα μήνα που τα έψαχνα είχε το κίτρινο 40%,ζενίθ. Αυτό ισχύει ακόμα? Και είναι μόνο για τον πρώτο μήνα? Κάνα άλλος? 

Δημοσ.

Εγώ από my home enter της ΔΕΗ που έληξε έκανα αίτηση στη ζενίθ το power home smart night ,σε πόσο καιρό γίνεται η αλλαγή έχουν περάσει  3 εργάσιμες μέρες επειδή έχω Κοτ β την έκπτωση 40% την χάνω η όχι?

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος πως ακυρώνω τη διαδικασία εκπροσώπησης; Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε σύμβαση με συγκεκριμένο πάροχο και όταν προσπάθησα να κάνω e contract  σε άλλο πάροχο, μου έβγαλε μήνυμα ότι η παροχή μου είναι ήδη σε διαδικασία εκπροσώπησης. Εννοείται ότι έχω ήδη ενημερώσει την πρώτη εταιρεία ότι δεν θα προχωρήσω τελικά στη σύμβαση.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, water97 είπε

Ξέρει κάποιος πως ακυρώνω τη διαδικασία εκπροσώπησης; Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε σύμβαση με συγκεκριμένο πάροχο και όταν προσπάθησα να κάνω e contract  σε άλλο πάροχο, μου έβγαλε μήνυμα ότι η παροχή μου είναι ήδη σε διαδικασία εκπροσώπησης. Εννοείται ότι έχω ήδη ενημερώσει την πρώτη εταιρεία ότι δεν θα προχωρήσω τελικά στη σύμβαση.

Θα κοιταξεις αν εχει παει η εντολη στον Δεδδηε και αν εχει γινει αλλαγη... Απο εκει θα σου απαντησουν τι και ποτε και αν εγινε;...

1 ώρα πριν, Nasos668 είπε

Εγώ από my home enter της ΔΕΗ που έληξε έκανα αίτηση στη ζενίθ το power home smart night ,σε πόσο καιρό γίνεται η αλλαγή έχουν περάσει  3 εργάσιμες μέρες επειδή έχω Κοτ β την έκπτωση 40% την χάνω η όχι?

Δεν σημαινει απαραιτητα  σε 3 μερες... Μπορει νασ κανει και 5-6 μερες.. Αν ο παροχος σου αργησε να δωσει την εντολη στον Δεδδηε... Τηλεφωνο να το  ρωτησεις... 8004004000

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Power Home Smart Night της Ζενίθ για πόσο καιρό θα έχει αυτή τη 40% έκπτωση; 

Αυτό που λέει ότι ισχύει η έκπτωση για νέους πελάτες που σύναψαν σύμβαση κατά τον μήνα Αύγουστο, παραδέχομαι δεν το καταλαβαίνω. Σημαίνει ότι αν εγώ κάνω νέο συμβόλαιο δεν παίρνω την εν λόγω έκπτωση;

Συμφέρει αυτό ή άλλο κίτρινο με  ΚΟΤ Α' ή η ρήτρα αναπροσαρμογής/μηχανισμός διακύμανσης θα είναι μεγάλο καπέλο, στο οποίο δεν θα παίρνω κάποια έκπτωση, όπως παίρνω στις κιλοβατώρες;

Επεξ/σία από RothFTP

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...