Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, dimviii είπε

το εξοχικο ειναι στον Ηρων.
Μου εστειλαν λογαριασμο εναντι αξιας 69,39 ευρω απο 28/8 εως 27/9 ενω το σπιτι ειναι κλειστο και με κατεβασμενο το γενικο.
Υποψιν ειναι ενεργοποιημενη η παγια εντολη.
τους πηρα τηλεφωνο να μου πουν που βρηκαν τις 284 κιλοβατωρες με κατεβασμενο τον γενικο,και μου ελεγαν κατι σαχλαμαρες για αλγοριθμυς βασει προηγουμενων ετων κλπ
Τους ειπα οτι τα τελευταια 20 ετη δεν κατοικει κανεις και ειναι ολα τα ετη με κατεβασμενο γενικο σε αυτες τις ημερομηνιες.
Να περιμενετε να ξαναμετρησει ο δεεδηε τον Δεκεμβρη ωστε να βγει πιστωτικο μου ειπαν.
Δλδ να περιμενω μεχρι τον Δεκεμβρη,να μετρησει ο δεεδηε,να βγει πιστωτικο απο αυτους,να βγαλετε λογαριασμο διορθωτικο και να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι τα παγια του Δημου και ΕΡΤ να φανε σιγα σιγα τα 69 ευρω.
Φοβερη λυση στο προβλημα που δημιουργησαν οι ιδιοι με τις πετσινες 284 κιλοβατωρες με κατεβασμενο γενικο που εδειξε ο ''αλγοριθμος'' τους που δεν κανει λαθος.
τι κανουμε με τους σαχλαμαρες?thumbdown0.gif Πληρωνω τα 69 ευρω,η αλλαζω εταιρια και περιμενω οταν μετρησουν και βγαλουν σωστο τελικο λογαριασμο?

Αν η πάγια εντολή είναι τραπέζης , μπορείς να την κάνεις να μην πληρωθεί . Να της βάλεις όριο 1€ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, takoulou είπε

Σου ειπαν για την μετρηση που εχει ληφθει... Αυτη εδωσαν στον παροχο; Ταιριαζει; Απλα θα τους πεις τι μετρηση εχουν βαλει;  Οι προηγουμενες καταμετρησεις ποιες ειναι;  Εχουν διαφορα;

ο ηρων μου εστειλε 284 κιλοβατωρες για διαστημα με κατεβασμενο γενικο μετα την μετρηση του δεεδηε μεχρι και 29/9.Ο δεεδηε δεν εχει ξαναπερασει απο τελος Αυγουστου.

o λογαριασμος ειναι εναντι χωρις καθολου ενδειξεις κιλοβατωρων.

Παρομοιες κιλοβατωρες ειχε το σπιτι για 15 /7 εως 15/8 περιπου που υπηρχαν καποιοι στο σπιτι.

Τι κανω τωρα? τον πληρωνω ? η δεν τον πληρωνω και βγαζω την παγια εντολη μεχρι να βγαλουν σωστο λογαριασμο με την μηδενικη καταναλωση λογω κατεβασμενου γενικου,ενω φευγω απο αυριο για ζενιθ στο smart night?

Επεξ/σία από dimviii

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, dimviii είπε

ο ηρων μου εστειλε 284 κιλοβατωρες για διαστημα με κατεβασμενο γενικο μετα την μετρηση του δεεδηε μεχρι και 29/9.Ο δεεδηε δεν εχει ξαναπερασει απο τελος Αυγουστου.

Παρομοιες κιλοβατωρες ειχε το σπιτι για 15 /7 εως 15/8 περιπου που υπηρχαν καποιοι στο σπιτι.

Τι κανω τωρα? τον πληρωνω ? η δεν τον πληρωνω και βγαζω την παγια εντολη μεχρι να βγαλουν σωστο λογαριασμο με την μηδενικη καταναλωση λογω κατεβασμενου γενικου,ενω φευγω απο αυριο για ζενιθ στο smart night?

Να πάρεις τηλέφωνο τον παροχο σου.. Να του το αναφέρεις.. Με πιο σκεπτικό έβαλαν αυτή την  κατανάλωση.. Είχαν  τα προηγουμενα στοιχεία κατανάλωσης; Θα τους αναφέρεις ότι θα γίνει η πληρωμη όταν περασει ο Δεδδηε παλι και βγάλει την καταμέτρηση.. Σε ποια περιοχη είσαι;

Συνήθως τα κανουν οι παροχοι αυτά.. 

Επεξ/σία από takoulou

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Να πάρεις τηλέφωνο τον παροχο σου.. Να του το αναφέρεις.. Με πιο σκεφτηκο έβαλαν αυτή την  κατανάλωση.. Είχαν προηγουμενα στοιχεία κατανάλωσης; 

Συνήθως τα κανουν οι παροχοι αυτά.. 

τα γραφω στο αρχικο ποστ.

τους πηρα τηλεφωνο και εχουν λεει εναν αλγοριθμο/τυπο που υπολογιζει τις καταναλωσεις απο προηγουμενες χρονιες.

Υποψιν οτι το σπιτι κατοικειται μονο τον Αυγουστο τα τελευταια 20 χρονια για 10-15 μερες το πολυ.

Μιλαμε για αστεια εταιρια,θα φυγω και δεν θα ξανασχοληθω ποτε ξανα με αυτους.

Μιλαμε για δικαιολογιες επιπεδου γυφτων απατεωνων 

1 hour ago, dimviii said:

τα γραφω στο αρχικο ποστ.

τους πηρα τηλεφωνο και εχουν λεει εναν αλγοριθμο/τυπο που υπολογιζει τις καταναλωσεις απο προηγουμενες χρονιες.

Υποψιν οτι το σπιτι κατοικειται μονο τον Αυγουστο τα τελευταια 20 χρονια για 10-15 μερες το πολυ.

Μιλαμε για αστεια εταιρια,θα φυγω και δεν θα ξανασχοληθω ποτε ξανα με αυτους.

Μιλαμε για δικαιολογιες επιπεδου γυφτων απατεωνων 

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αυτό με το μέσο όρο παλαιότερων λογαρισμών ισχύει εδώ και δεκαετίες και είναι σε ισχύ απο όλες τις εταιρίες.
Μπορούσες να δηλώσεις εικονική μέτρηση στο ΔΕΔΔΗΕ και να μην έχεις πρόβλημα με έναντι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αυτό με το μέσο όρο παλαιότερων λογαρισμών ισχύει εδώ και δεκαετίες και είναι σε ισχύ απο όλες τις εταιρίες.
Μπορούσες να δηλώσεις εικονική μέτρηση στο ΔΕΔΔΗΕ και να μην έχεις πρόβλημα με έναντι.

καμια εταιρια δεν μου εχει στειλει 248 κιλοβατωρες με κατεβασμενο γενικο διακοπτη σε κανενα απο τα 3 σπιτια τα τελευταια 30-40 χρονια.

ειναι προφανες οτι η εταιρια ειναι για κλωτσες.

και ναι εαν ειχα δωσει εγω μετρηση θα το ειχα γλυτωσει.

Οπως καταλαβαινεις πρεπει εμεις να κανουμε την δουλεια τους για να μην γινει λαλακια.

Τοσο σοβαρες εταιριες ειναι.

Επεξ/σία από dimviii

1 ώρα πριν, dimviii είπε

Βγάλε την πάγια δεν πληρώνεις Εφόσον θες να αλλάξεις πάροχο θα δώσεις στον νέο πάροχο ΕΣΥ την σωστή μέτρηση την οποία θα πάρει και ο Ήρων και θα εκδώσει τελικό λογαριασμό.Τσάμπα ανχωνεσαι.

3 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Βγάλε την πάγια δεν πληρώνεις Εφόσον θες να αλλάξεις πάροχο θα δώσεις στον νέο πάροχο ΕΣΥ την σωστή μέτρηση την οποία θα πάρει και ο Ήρων και θα εκδώσει τελικό λογαριασμό.Τσάμπα ανχωνεσαι.

την εβγαλα ηδη.Αυριο σε αλλον παροχο μαζι με αλλες 3 παροχες.

2 ώρες πριν, dimviii είπε

ΤΩΡΑ λές άλλα, το ξέρεις?

• Like 1

5 ώρες πριν, dimviii είπε

για δειξε μου που λεω αλλα.

Αναρωτιέσαι πώς προέκυψε το 284 αλλά ΜΕΤΑ αποκαλύπτεις ότι είχες παρόμοια κατανάλωση τον προηγούμενο μήνα 

8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αναρωτιέσαι πώς προέκυψε το 284 αλλά ΜΕΤΑ αποκαλύπτεις ότι είχες παρόμοια κατανάλωση τον προηγούμενο μήνα 

δεν κατλαβαινω το σκεπτικο σου.

Τα τελευταια 20-30 χρονια το σπιτι κατοικειται για 15-20 ημερες μονο τον Αυγουστο.Αρα η εταιρια βλεπει οτι το συγκεκριμενο ακινητο εχει καταναλωση ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

Υπονοεις οτι η ΔΕΗ,ΠΡΟΤΕΡΓΙΑ,ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ εκαναν ΛΑΘΟΣ,που δεν εστελναν με ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΓΕΝΙΚΟ  τους τελευταιους 30 Σεπτεμβρηδες  280 κιλοβατωρες?

Και εκανε σωστα ο Ηρων?

Σε παρακαλω μην ξαναγραψεις τετοιες σαχλες για το ζητημα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...