Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν τα τετραγωνικά του σπιτιού στο λογαριασμό του παρόχου (είναι στο ονομά μου, ως ενοικιαστής) είναι λάθος, η διόρθωση πώς γίνεται, μέσω της ΔΕΔΗΕ;

Και την κάνω εγώ ή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Αν τα τετραγωνικά του σπιτιού στο λογαριασμό του παρόχου (είναι στο ονομά μου, ως ενοικιαστής) είναι λάθος, η διόρθωση πώς γίνεται, μέσω της ΔΕΔΗΕ;

Μέσω του δήμου που ανήκει το σπίτι. Την κάνει ο ιδιοκτήτης την διόρθωση.

14 ώρες πριν, walex είπε

εγώ χρεώθηκα 0,17745, είναι σωστό?image.png.ab781b32a43d3b59b0806bd42ad39942.png

Σωστοτατο... καθως σ βαζει την 40% εκπτωση σε 2ο χρονο πιο κατω, κ οχι στον αρχικο υπολογισμο της τιμης προμηθειας για τη περιοδο καταναλωσης σου (1.1357×ΤΕΑ+κερδος)

10 ώρες πριν, Nekro87 είπε

Δεν πιστεύω να έχουν προλάβει να βγουν δύο λογαριασμοί σε κάποιον και να τυγχάνουν με επαναυπολογισμο καθότι το πρόγραμμα έχει δύο μήνες στην αγορά. Αν έχει εκδοθεί σε κάποιον λογαριασμός με υπολογισμό εκ νέου, ας τον ανεβάσει να το δούμε. 

Επαναυπολογισμός για την περίοδο κατανάλωσης θα γίνεται όταν θα δημοσιεύεται η ΤΕΑ του μήνα κατανάλωσης και θα φαίνεται στον επόμενο λογαριασμό.

Ολα τα κιτρινα με τον ιδιο τροπο θα υπολογιζονται, ειδικα του συγκεκριμενου παροχου.

Καλημέρα αδέρφια 😊

Η Electricon Elin σε κάποιους λογαριασμούς προσθέτει την ημερήσια κατανάλωση με την νυχτερινή και πολλαπλασιάζει με το αντίτιμο της ημερήσιας.. σε πρόγραμμα  Power On! Blue Day & Night αυτά .. Ξέρουμε κάτι για αυτό ?

29 minutes ago, Georgebek2 said:

Το solar του ΗΡΩΝ αξιζει για να κανω econtract?

Πρέπει να φύγεις γρήγορα μετά γιατί είναι πανάκριβο. Το καλοκαίρι είχε η αρχική τιμή 0.20

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τα πακέτα και τις εταιρίες που ισχύουν αυτή τη στιγμή;
Το πρόγραμμα στο σπίτι το είχαμε αφήσει στο πράσινο με ΔΕΗ και γυρίσαμε Ελλάδα το καλοκαίρι και μου ήρθαν κάποιοι λογαριασμοί φωτιά..
Επισυνάπτω μία εικόνα από τον λογαριασμό μας, μπορεί κάποιος να μου πει τι συμφέρει να πάμε;
image.png.af9095aa9088b820af2ce3e32973c67f.png

Επεξ/σία από Astromeri

Καλημέρα, σήμερα μου ήρθε SMS από τον Ήρωνα για πληρωμή τερματσμού παροχής που είχε γίνει πριν 3 περίπου μήνες 6,59€.   Δεν είναι το ποσό μεγάλο, αλλά επειδή δεν έχω ξανα διακόψει παροχή, δεν ξέρω αν  έιναι  νόμιμη χρέωση ή αυθαίρετη του Ηρωνα. Ξέρει κάποιος κάτι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε

Καλημέρα αδέρφια 😊

Η Electricon Elin σε κάποιους λογαριασμούς προσθέτει την ημερήσια κατανάλωση με την νυχτερινή και πολλαπλασιάζει με το αντίτιμο της ημερήσιας.. σε πρόγραμμα  Power On! Blue Day & Night αυτά .. Ξέρουμε κάτι για αυτό ?

Το πρόγραμμα έχει διαφορά τιμής για ημέρα και νύκτα οπότε θα έπρεπε να έχει ξεχωριστά τις χρεώσεις. Μπορούμε να δούμε ένα ενδεικτικό αντίγραφο λογαριασμού μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε έτσι;

31 λεπτά πριν, jefm είπε

Καλημέρα, σήμερα μου ήρθε SMS από τον Ήρωνα για πληρωμή τερματσμού παροχής που είχε γίνει πριν 3 περίπου μήνες 6,59€.   Δεν είναι το ποσό μεγάλο, αλλά επειδή δεν έχω ξανα διακόψει παροχή, δεν ξέρω αν  έιναι  νόμιμη χρέωση ή αυθαίρετη του Ηρωνα. Ξέρει κάποιος κάτι; 

Το ποσό αφορά τελική εκκαθάριση από κατανάλωση ή άλλων παγίων ή ρήτρα αποχώρησης; Σαν απλό τέλος τερματισμού δεν υφίσταται τέτοια χρεώση. Μήπως να δούμε το αντίστοιχο τιμολόγιο χωρίς τα προσωπικά δεδομένα για να βοηθήσουμε;

42 λεπτά πριν, Astromeri είπε

Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τα πακέτα και τις εταιρίες που ισχύουν αυτή τη στιγμή;
Το πρόγραμμα στο σπίτι το είχαμε αφήσει στο πράσινο με ΔΕΗ και γυρίσαμε Ελλάδα το καλοκαίρι και μου ήρθαν κάποιοι λογαριασμοί φωτιά..
Επισυνάπτω μία εικόνα από τον λογαριασμό μας, μπορεί κάποιος να μου πει τι συμφέρει να πάμε;

Αν η κατανάλωση αυτή που είναι αρκετά μεγάλη θα γίνεται όλο το χρόνο προτείνω ένα μπλε 6μηνο ή 12μηνο (πχ protergia value safe 6M, heron blues generous 6M, zenith direct plus 12M) ή το κίτρινο της zenith smart night -40%. Αν δεν γίνεται όλο το χρόνο η κατανάλωση, τότε το κίτρινο zenith smart night-40% ή τουρισμό σε προωθητικές ενέργειες πχ volton yellow protect με skroutz plus, heron econtract κλπ.

1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε

Συμφερει κανα αλλο για econtract?

Για μεγάλη κατανάλωση heron blue generous, για μικρή κατανάλωση heron free που έχει μηδενικό πάγιο, για παράδειγμα. Για τουρισμό και κατανάλωση μήπως one home ή yellow benefit;

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Το ποσό αφορά τελική εκκαθάριση από κατανάλωση ή άλλων παγίων ή ρήτρα αποχώρησης; Σαν απλό τέλος τερματισμού δεν υφίσταται τέτοια χρεώση. Μήπως να δούμε το αντίστοιχο τιμολόγιο χωρίς τα προσωπικά δεδομένα για να βοηθήσουμε;

Δεν βρίσκω τον τελικο λογαριασμό, δεν είναι και στην σελίδα τους, αφού δεν υπάρχει τέλος τερματισμού, θα πάρω τηλέφωνο να δω τι θα μου πουν μήπως είναι κάτι από αυτά που μου έγραψες. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από jefm
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

τα δικα μου ειναι λαθος και στα 2 χαχα

100 αντι για 130τμ... εχω γλυτωσει πολλα λεφτα... ειχα μαγκα εργολαβο, οταν εκανε την οικοδομη μας ειχε ρωτησε τι θελουμε να δηλωσουμε... α ρε πασοκαρα μας λειπεις !!

Επεξ/σία από Give-me-a-hit
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Give-me-a-hit είπε

100 αντι για 130τμ... εχω γλυτωσει πολλα λεφτα... ειχα μαγκα εργολαβο, οταν εκανε την οικοδομη μας ειχε ρωτησε τι θελουμε να δηλωσουμε... α ρε πασοκαρα μας λειπεις !!

Πρόσεχε μην τα πληρώσεις μεταγενέστερα με τόκους στο Δήμο. 
https://tetragonika.govapp.gr

Επεξ/σία από motoboots
  • Thanks 2

2 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε

Εάν γίνει οποιαδήποτε πράξη μεταβίβασης, θα χρεωθούν όλα τα χρέη αναδρομικά!!!

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...