Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, adi32 said:

το ιδιο κι εγω που ημουν βολτον ειπα να φυγω πηγα για λιγο ΗΡΩΝ και με μου εκανε η βολτον προσφορα να μεινω και  εχω -36 τωρα καβα 

Πλακα υα εχει να ξαναπαω σε 3 μηνες και να μου δωσουν αλλα 50

Αν σου στείλουν bonus πρόγραμμα το πιο πιθανό είναι να τα πάρεις.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, madboy είπε

Αν σου στείλουν bonus πρόγραμμα το πιο πιθανό είναι να τα πάρεις.

Σίγουρο νομίζω είναι αν λάβεις το συμβόλαιο bonus. Σε ένα κατάστημα που είχα κάνει με το 50€ με είπαν ότι μετράει σαν πώληση με bonus και δεν γίνεται να μην δοθεί αφού έτσι το παιρνάνε στο σύστημα.

Επεξ/σία από Ioan12
  • Like 1

1 ώρα πριν, adi32 είπε

το ιδιο κι εγω που ημουν βολτον ειπα να φυγω πηγα για λιγο ΗΡΩΝ και με μου εκανε η βολτον προσφορα να μεινω και  εχω -36 τωρα καβα 

τι προσφορα σου εκανε; ησουν με 0,083 εως 31/8?

7 λεπτά πριν, Ioan12 είπε

Σίγουρο νομίζω είναι αν λάβεις το συμβόλαιο bonus. Σε ένα κατάστημα που είχα κάνει με το 50€ με είπαν ότι μετράει σαν πώληση με bonus και δεν γίνεται να μην δοθεί αφού έτσι το παιρνάν στο σύστημα.

Παρόλα αυτά έαν δεν αποδοθεί ή ακόμα χειρότερα εάν στην πορεία ζητηθεί πίσω (εάν δεν τηρείται κατά την πίστωσή του ο όρος του 6μηνου) οι όροι του προγράμματος (εάν δεν αφορούν το πρόγραμμα solar) σε δεσμεύουν και δε μπορείς να το διεκδικήσεις.

• Like 1

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Παρόλα αυτά έαν δεν αποδοθεί ή ακόμα χειρότερα εάν στην πορεία ζητηθεί πίσω (εάν δεν τηρείται κατά την πίστωσή του ο όρος του 6μηνου) οι όροι του προγράμματος (εάν δεν αφορούν το πρόγραμμα solar) σε δεσμεύουν και δε μπορείς να το διεκδικήσεις.

Σίγουρα ισχύει αυτό που λες, αν και δεν έχει αναφερθεί ότι έχει γίνει σε κάποιον ποτέ στο forum και εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα, για αυτό και το αναφέρω 

Μόλις τώρα, Ioan12 είπε

Σίγουρα ισχύει αυτό που λες, αν και δεν έχει αναφερθεί ότι έχει γίνει σε κάποιον ποτέ στο forum και εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα, για αυτό και το αναφέρω 

Απλά αν αναφερθεί θα είναι αργά και θα κοστίσει ακριβά. Προσωπικά δεν παίρνω το ρίσκο.

• Like 1

33 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Χμ, λέτε να υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί πίσω ;

Βεβαίως και δεν αποκλείεται αλλά έχετε εντοπίσει κάτι τέτοιο επί του παρόντος ;

Είτε ως όρο κάπου κρυμμένο είτε ως χρέωση στο τελικό λογαριασμό κάποιου που φεύγει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, geopro είπε

Χμ, λέτε να υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί πίσω ;

Βεβαίως και δεν αποκλείεται αλλά έχετε εντοπίσει κάτι τέτοιο επί του παρόντος ;

Είτε ως όρο κάπου κρυμμένο είτε ως χρέωση στο τελικό λογαριασμό κάποιου που φεύγει ;

Δεν έχει παρατηρηθεί τίποτα. Έχει ήδη αναφερθεί από αρκετά μέλη ότι έχουν λάβει κανονικά τα 50 ευρώ στο one του Ήρωνα, παρά το γεγονός ότι υφίσταται ο όρος του 6μήνου στο πρόγραμμα bonus που λαμβάνουν στη συμβασή τους. Προσωπικά δεν έχω τη διάθεση να πάρω το παραμικρό ρίσκο (μόλις συμπληρώσω το 6μηνο εννοείται ότι θα κάνω άμεσα αίτημα σε όποιο πρόγραμμα του ήρωνα συμφέρει εκείνη την περίοδο)

Ως γνωστόν η μηχανογράφηση του Ήρωνα είναι για τα πανηγύρια.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δεν έχει παρατηρηθεί τίποτα. Έχει ήδη αναφερθεί από αρκετά μέλη ότι έχουν λάβει κανονικά τα 50 ευρώ στο one του Ήρωνα, παρά το γεγονός ότι υφίσταται ο όρος του 6μήνου στο πρόγραμμα bonus που λαμβάνουν στη συμβασή τους. Προσωπικά δεν έχω τη διάθεση να πάρω το παραμικρό ρίσκο (μόλις συμπληρώσω το 6μηνο εννοείται ότι θα κάνω άμεσα αίτημα σε όποιο πρόγραμμα του ήρωνα συμφέρει εκείνη την περίοδο)

Ως γνωστόν η μηχανογράφηση του Ήρωνα είναι για τα πανηγύρια.

Δεν πειράζει που έχουν πρόβλημα με την μηχανογράφηση. Όπως μας κλέβανε το χειμώνα με τις ρυθμιζόμενες να μοιράσουν και κανένα 50€ κατά λάθος τώρα αν δίνεται από σφάλμα 😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως η Ζενιθ ακόμα πουλάει το Power Home Smart Night με το 40% έκπτωση για όποιον ενδιαφέρεται, μόλις πήρε τηλέφωνο συνάδελφος και προχώρησε σε σύμβαση

Επεξ/σία από jobous
  • Like 2

9 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Η elpedison τελικα θα βγαλει κανα δωρο; Ξερει κανας πωλητης να μας πει; (δεν εννοω τα 20ε public)

Επισήμως δεν υπάρχει τίποτα...πάμε παρακάτω παρακαλώ.

26 λεπτά πριν, Ioan12 είπε

Δεν πειράζει που έχουν πρόβλημα με την μηχανογράφηση. Όπως μας κλέβανε το χειμώνα με τις ρυθμιζόμενες να μοιράσουν και κανένα 50€ κατά λάθος τώρα αν δίνεται από σφάλμα 😆

Απλά με το λάθος στις ρυθμιζόμενες μέσω ΡΑΕ γινόταν διόρθωση.Ανόμοια πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...