Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προτεργια, σημερινή τηλεφωνικώς πρόταση, ενιαμιση λεπτα /κβ εξαμηνη διαρκεια πάγιο μηνιαίο 10 ευρω με εγκαιρη πληρωμη ή μεσω πάγιας τραπεζικής εντολης  -30%εκπτωση.Ακούγεται καλό για να βγάλω το χειμώνα χωρίς να ξεπαγιάσω,πως σας φαίνεται?Ειμαι στη ΔΕΗ με Γ1Ν green pass home 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, gina57 είπε

Προτεργια, σημερινή τηλεφωνικώς πρόταση, ενιαμιση λεπτα /κβ εξαμηνη διαρκεια πάγιο μηνιαίο 10 ευρω με εγκαιρη πληρωμη ή μεσω πάγιας τραπεζικής εντολης  -30%εκπτωση.Ακούγεται καλό για να βγάλω το χειμώνα χωρίς να ξεπαγιάσω,πως σας φαίνεται?Ειμαι στη ΔΕΗ με Γ1Ν green pass home 

To -30% πού πάει; στο πάγιο ή στην kWh?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένα update σχετικά με ΖΕΝΙΘ ... όχι κάτι τραγικο ομως.Μου είχαν βάλει την εγγύηση εντός λογαριασμού ενώ υπήρχε από day 1 αιτηση για παγια εντολη. Σε επανωτα τηλεφωνα υπηρχε παντα η συσταση να τα πληρωσω και να περιμενω τον επομενο λογαριασμο οπου θα μου αφαιρουνταν απο το συνολο, διχως να υπαρχει η δυνατοτητα για διορθωτικο. 8/10 ηταν η τελευταια ημερα πληρωμης λογαριασμου. 8/10 εφτασε και ο διορθωτικος λογαριασμος ενω μου επισημανονταν οτι δεν ηταν εφικτο και διχως ΡΑΕ κλπ ιστοριες :P . Λιγο τραλαλα τραλαλο η φαση αλλα οκ , οπως ειπαμε ... στη ζενιθ ημαστε για τη τιμη kwh. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε. Καλημερα :D

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1

Καλημέρα, έπαθα ένα πατατράκ σήμερα με το λογαριασμό της energy, είμαι στο cost+ business1
Γιατί χρεώνει πάγιο και στον εκκαθαριστικό αλλά και σε όλους τους μηνιαίους έναντι;
Τι εννοεί κόστος προμηθευτή όταν φτάνει η kw 0,18€ + το πάγιο που είναι τεράστιο πλέον;

Έχει νόημα να κυνηγήσω κάτι με τα τηλέφωνα;

Σε ποια εταιρεία να πάω; Πολλά τα λεφτά..

Screenshot_8.png

Screenshot_7.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι είστε στη ζενίθ και κάνετε καταμέτρηση κάθε μήνα μόνοι σας, έχετε παρατηρήσει οτι σε κάθε καταμέτρηση η ζενίθ έχει προσθέσει 5-10 μονάδες επιπλέον της δικιάς σας;

Παράδειγμα:

Spoiler

image.png.0721ac320a739003cf519b71724c1c73.png

Επεξ/σία από alxnt

6 λεπτά πριν, alxnt είπε

Όσοι είστε στη ζενιθ και κάνετε καταμέτρηση κάθε μήνα μόνοι σας, έχετε παρατηρήσει οτι σε κάθε καταμέτρηση η ζενιθ έχει προσθέσει 5-10 μονάδες επιπλέον της δικιάς σας;

Δεν πέρνει ο παροχος τις μετρήσεις από τον Δεδδηε; 

Αφού πλεον γίνεται  κάθε μήνα η καταμέτρηση πλεον. 

• Thanks 1

1 minute ago, takoulou said:

Δεν πέρνει ο παροχος τις μετρήσεις από τον Δεδδηε; 

Αφού πλεον γίνεται  κάθε μήνα η καταμέτρηση πλεον. 

Άρα στην ουσία είναι οι έξτρα μονάδες που έκαψα από τη δικιά μου καταμετρηση μέχρι του δεδδηε.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, για αυτό και το έχω περάσει έτσι στο εξελακι, απλά είπα να ρωτήσω εδώ για σιγουριά.

Πόσο σύντομα παίρνει τηλέφωνο η Volton? Από την Πέμπτη έχω κάνει το αίτημα να με καλέσουν για την προσφορά του Skroutz και κάθε μέρα μου λένε θα σας καλέσουν σύντομα. 

50 minutes ago, KenJiNx said:

Καλημέρα, έπαθα ένα πατατράκ σήμερα με το λογαριασμό της energy, είμαι στο cost+ business1
Γιατί χρεώνει πάγιο και στον εκκαθαριστικό αλλά και σε όλους τους μηνιαίους έναντι;
Τι εννοεί κόστος προμηθευτή όταν φτάνει η kw 0,18€ + το πάγιο που είναι τεράστιο πλέον;

Screenshot_8.png

Screenshot_7.png

Τι πανάκριβο πρόγραμμα είναι αυτό; Πως την πάτησες; Δες το protect της Volton με σταθερή τιμή μέχρι το Δεκέμβριο ή το Value Safe 6 μήνες της Protergia για 6 μήνες. Αλλιώς το κίτρινο της Eunice (Business Flow) με χαμηλό πάγιο και "φυσιολογική" διακύμανση της τιμής. Ο @bilham, μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο :)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KenJiNx είπε

Screenshot_8.png

Screenshot_7.png

Αυτό το πρόγραμμα τιμολογει την τρέχουσα χονδρική και έχει και τεράστιο πάγιο. Το πάγιο για μεγάλες καταναλώσεις φτάνει και 50 ευρώ το μηνα!

Στον εκκαθαριστικό χρεώνει το υπόλοιπο του παγίου που αντιστοιχεί στο διάστημα εκκαθάρισης.

Θα πρότεινα να πας στο σταθερό Protergia value safe ή το blue generous του Ήρων για να βγει πιο αναίμακτα ο χειμώνας. Αυτά έχουν κιλοβατώρα 0.114-0.115 και πάγιο 9.5-10 /μήνα σταθερο. Θα ήσουν κάπου 150 ευρώ μείον στον λογαριασμό που έστειλες χωρίς να κάνω υπόψη τα πάγια που πλήρωσες στους έναντι.

Να ενημερώσω επίσης ότι δόθηκε παράταση του ζενίθ smart night 40% με δωρεάν πάγια έως 19 Οκτώβρη. Ανανεώθηκε και το promo 6 πάγια δώρο στο μπλε direct plus έως τέλος Οκτώβρη.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2

44 λεπτά πριν, alxnt είπε

Άρα στην ουσία είναι οι έξτρα μονάδες που έκαψα από τη δικιά μου καταμετρηση μέχρι του δεδδηε.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, για αυτό και το έχω περάσει έτσι στο εξελακι, απλά είπα να ρωτήσω εδώ για σιγουριά.

Να πάρεις ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε.. Να ρωτήσεις αν έχουν περασει και τις μετρήσεις.. 

• Haha 1

βγηκε ο πρωτος λογαριασμος απο ζενιθ με εγγυηση. 

Πως προτεινετε να ενεργοποιησω την παγια εντολη: μεσω του site της ζενιθ, μεσω του ebanking σε λογαριασμο ή πιστωτικη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...