Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, hln3 είπε

Εκανα αλλαγή από το elpedison με τα 0,11κάτι σταθερό μεχρι 31/12, σε elpedison 0,94κάτι σταθερό έως 31/01, η αλλαγή έγινε τηλεφωνικά μετα απο αποστολή mail σε μια μέρα, και μείωση τιμής και παράταση του σταθερού, καλό ήτανε.

Δεν θα χρεωθείς ρήτρα αποχώρησης; Εμένα μου είπαν αν παω από μπλε σε κίτρινο θα χρεωθω κανονικά την ρήτρα. 

Άκυρο. Ήσουν κίτρινο πας σε κίτρινο οπότε οκ.

Επεξ/σία από Con_stant1ne
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, S90 είπε

Ακριβώς όπως το είπες φίλε. Αξίζει λετε?

Ναι φυσικά αξίζει.

2 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Παίδες ο λαγαριασμος σκρουτζ πρέπει να ειναι στα ιδια στοιχεία με του κυριου του ακινήτου; Ευχαριστώ!

Δες τους ειδικούς όρους εδώ

Με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι κάνουν έλεγχο και πρέπει το email που χρησιμοποιείς στο skroutz plus να είναι ίδιο με αυτό που κάνεις αίτημα για την προωθητική ενέργεια στο volton.gr/skroutz. Δεν αναφέρει για στοιχεία πελάτη νομίζω (με επιφύλαξη)αλλά είμαι προσωπική η κάρτα skroutz plus όπως και η χρήση ρεύματος οπότε ίσως είναι αυτονοητο. Επιβεβαίωσε το για σίγουρα όταν σε καλέσουν. 

Επίσης είδα ότι μπορείς να κάνεις έως 2 παροχές στο όνομα σου με τον ίδιο κωδικό skroutz plus, όπως επίσης, για την ίδια παροχή δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ξανά, δηλαδή να αλλάξεις πάροχο και να επιστρέψεις ξανά για το δωρο.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει excel για Οκτώβρη; Αν οχι μπορείτε να μου προτείνετε πρόγραμμα; Είμαι φοιτητής και καταναλώνω κατά μέσο όρο 200kwh/μήνα. Θα προτιμούσα κάτι χωρίς δέσμευση γιατί μάλλον θα ξενοικιάσω το επόμενο καλοκαίρι. 

Επεξ/σία από uliXes

On 04/10/2024 at 11:20, juanjk said:

Θα πρότεινα zenith smartnight εφόσον κανεις την αίτηση έως 12/10.

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ανήκει στην κατηγορία: κυμαινόμενα ex-post τι σημαίνει πρακτικά;

10 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Δεν θα χρεωθείς ρήτρα αποχώρησης; Εμένα μου είπαν αν παω από μπλε σε κίτρινο θα χρεωθω κανονικά την ρήτρα. 

Άκυρο. Ήσουν κίτρινο πας σε κίτρινο οπότε οκ.

Το ρώτησα για να μην έχω εκπλήξεις και μου είπαν πως δεν έχει κάποια επιβάρυνση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tempo είπε

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ανήκει στην κατηγορία: κυμαινόμενα ex-post τι σημαίνει πρακτικά;

Κυμαινόμενη σημαίνει ότι η χρέωση υπολογίζεται βάσει χονδρικής τιμής χρηματιστηρίου (ΤΕΑ).

Expost σημαίνει ότι δεν γνωρίζεις απο πριν την τιμή πριν έρθει ο μήνας που θα χρεωθείς αλλά αφού περάσει το διάστημα, ο πάροχος για τις ημέρες του λογαριασμού υπολογίζει τη μέση ΤΕΑ από το χρηματιστήριο για το συγκεκριμένο μήνα ή ημέρες και σου εκδίδει λογαριασμό.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2

21 λεπτά πριν, juanjk είπε

Κυμαινόμενη σημαίνει ότι η χρέωση υπολογίζεται βάσει χονδρικής τιμής χρηματιστηρίου (ΤΕΑ).

Expost σημαίνει ότι δεν γνωρίζεις απο πριν την τιμή πριν έρθει ο μήνας που θα χρεωθείς αλλά αφού περάσει το διάστημα, ο πάροχος για τις ημέρες του λογαριασμού υπολογίζει τη μέση ΤΕΑ από το χρηματιστήριο για το συγκεκριμένο μήνα ή ημέρες και σου εκδίδει λογαριασμό.

Με μια σημείωση πρι για το smart night ή ζενιθ  υπολογίζει ΤΕΑ μηνα αποκλειστικά .Πχ αν ο λογαριασμός σου περιέχει  διαστημα με κάποιες ημέρες Οκτωβρίου και εκδοθεί τώρα θα τιμολογηθεις με βάση ΤΕΑ Σεπτεμβρίου και τον επόμενο μήνα θα γίνει διόρθωση για τις ημέρες του Οκτωβρίου.

39 λεπτά πριν, Specs είπε

Aν φυγεις πριν το 6μηνο τι χανεις?

Έχει ρήτρα αποχώρησης πριν τη συμπλήρωση 5 μηνών δες τους ειδικούς όρους. Και επίσης δεν αποδίδουν την έκπτωση συνεπειας αν πληρώσεις εμπροθεσμα τον τελικό,μπορείς να τον διεκδικήσεις μέσω ραε αν αξίζει το ποσό

• Like 1

11 ώρες πριν, uliXes είπε

Υπάρχει excel για Οκτώβρη; Αν οχι μπορείτε να μου προτείνετε πρόγραμμα; Είμαι φοιτητής και καταναλώνω κατά μέσο όρο 200kwh/μήνα. Θα προτιμούσα κάτι χωρίς δέσμευση γιατί μάλλον θα ξενοικιάσω το επόμενο καλοκαίρι. 

Υπάρχουν προγράμματα φοιτητικά αλλά για λιγότερες kWh, όπως αυτό ης Protergia με 9,90€ για 115kWh χωρίς επιπλέον πάγιο. Έχει επίσης η nrg το hybrid 2 με 0,095 έως 150kWh +5€πάγιο. Συνήθως όμως τις υπερβάλλουσες kWh τις πληρώνεις ακριβά.

Οπότε Smart night της Ζενίθ και για εσένα

• Like 1

2 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα για γ22 55kva , τι παροχος αξιζει να παω; ειμαι στο smart elpedison αλλα μου φανεται ακριβο.

Είναι όντως ακριβό. 

Καλύτερες λύσεις NRG on time 4U Business2, VOLTON Business Advanced, ΗΡΩΝ Benefit2, και EUNICE Business flow

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...