Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

https://volton.gr/skroutz/

Εχει επιβεβαιώσει κάποιος οτι ισχύει με 1 μήνα συνδρομή SkroutzPlus ? ή θέλει την ετήσια?

Σε δίπλα φόρουμ κάποιος ανέφερε ότι το έλαβε με μηνιαία συνδρομή. Γενικά όμως δεν έχουν αναφερθεί πολλές περίπτωσης άμεσης απόδοσης της δωροεπιταγης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, Demetroula είπε

Δεν εχουν και την πιο άμεση ανταπόκριση δηλαδή

Που έκανες αίτηση; Εγώ συμπλήρωσα τα στοιχεια για να με καλέσουν και από το site  της volton που αναγράφονταν η προσφορά και μέσα από το app του Σκρουτζ. Με πήρε αργά το μεσημέρι κάποια --που ακούγονταν πολύ ηλικιωμένη- και μου είπε ότι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα πρέπει να κάνω αίτηση μόνο μέσω του σκρουτζ. Της είπα ότι έχω κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος και μέσα από το skroutz, μου απάντησε ειρωνικά ''ψάξτε το στην google και μου το ΄κλεισε.

Γενικά στη βολτον είναι τα ζώα μας αργά. 

Χτες το απόγευμα πήρα τηλ και μου είπαν από Δευτέρα θα σας πάρουν. 

Την άλλη φορά η ενεργοποίηση είχε κάνει 20 μέρες 

Στο τέλος της σελίδας συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και σας καλούν την δευτερη εργάσιμη ημέρα. Πριν σας καλέσουν γινεται επιβεβαίωση απο την Volton οτι όντως είστε συνδρομητής Skroutz Plus και μετά σας καλούν. Λογικό μου ακούγεται να γίνεται αυτό.

Πάντως και εγω που κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών αυτό μου είπαν. Οτι μέσω σελίδας πρέπει να κάνω την αίτηση. Την δευτερη φορά που κάλεσα την Πέμπτη έπεσα σε ενα πιο εξυπηρετικό υπάλληλο που σημείωσε τα στοιχεία μου για να τα προωθήσει στην κυρία που έχει αναλάβει την συγκεκριμμένη καμπάνια. 

Τετάρτη πρωί συμπλήρωσα την φόρμα Παρασκευή πρωι με κάλεσαν για να προχωρήσουμε στην αίτηση. Εδωσα τα στοιχεία της παροχής και μετά απο λίγη ώρα με κάλεσαν για τηλεφωνική επιβεβαίωση που έχει τον ρόλο της υπογραφής.

Απογευμα έστειλα τα απαραίτητα έγγραφα και λογικά Δευτέρα ή Τρίτη θα σταλεί η αίτηση στον Δεδδηε.

8 hours ago, Demetroula said:

Που έκανες αίτηση; Εγώ συμπλήρωσα τα στοιχεια για να με καλέσουν και από το site  της volton που αναγράφονταν η προσφορά και μέσα από το app του Σκρουτζ. Με πήρε αργά το μεσημέρι κάποια --που ακούγονταν πολύ ηλικιωμένη- και μου είπε ότι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα πρέπει να κάνω αίτηση μόνο μέσω του σκρουτζ. Της είπα ότι έχω κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος και μέσα από το skroutz, μου απάντησε ειρωνικά ''ψάξτε το στην google και μου το ΄κλεισε.

Η σελίδα του Skroutz μόλις πατήσεις το λίνκ σε οδηγεί στην σελίδα της Volton που εκεί συμπληρώνεις τα στοιχεία σου για να σε καλέσουν. Δεν έχει αλλη σελίδα το Skroutz και άλλη η Volton. Θα μπορούσαν να πουν μπείτε στην παρακάτω διευθυνση της σελίδας μας και να μην μπερδευουν τον κόσμο με το να υποννοουν οτι είναι 2 διαφορετικές σελίδες.

• Like 2

12 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Εχει επιβεβαιώσει κάποιος οτι ισχύει με 1 μήνα συνδρομή SkroutzPlus ? ή θέλει την ετήσια?

Γιατί να θέλει την ετήσια; Ισχύει ναι.

Εκανα αλλαγή από το elpedison με τα 0,11κάτι σταθερό μεχρι 31/12, σε elpedison 0,94κάτι σταθερό έως 31/01, η αλλαγή έγινε τηλεφωνικά μετα απο αποστολή mail σε μια μέρα, και μείωση τιμής και παράταση του σταθερού, καλό ήτανε.

18 ώρες πριν, madboy είπε

έπεσα σε ενα πιο εξυπηρετικό υπάλληλο

Σε ποιόν αριθμό κάλεσες να δοκιμάσω και εγώ; Γιατί αυτή με την οποία μίλησα εκτός από αγενής δεν ήταν καθόλου συνεννοήσιμη.

30 minutes ago, Demetroula said:

Σε ποιόν αριθμό κάλεσες να δοκιμάσω και εγώ; Γιατί αυτή με την οποία μίλησα εκτός από αγενής δεν ήταν καθόλου συνεννοήσιμη.

Στον αριθμό της Volton κάλεσα. Αλλά δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Μεσω της φόρμας αν συμπλήρωσες τα στοιχεία σου θα σε καλέσουν σε 2 εργάσιμες ημέρες. Οπως είπα γίνεται ενας έλεγχος και εφόσον διαπιστώσουν οτι είσαι συνδρομητής Skroutz Plus σε καλούν για να προχωρήσετε στην αίτηση.

• Like 1

6 ώρες πριν, geopap-7- είπε

Καλησπέρα. Το αρχείο συγκρισης τιμών υπάρχει κάπου?

Εδώ. Επιλέγεις οικιακό ή επαγγ.

Στις 4/10/2024 στις 11:49 ΠΜ, kosmasgr είπε

Χθες νομίζω βγήκε το WinMore 2 .

Το έβγαλε και στα επαγγελματικά και νομίζω είναι το πιο συμφέρον με λιγότερο από 0,107Ε και 4μηνο. 

Αντιπρόταση από Ηρωνα με σταθερό στα 9 cents περιπου και δώρο τα πάγια για 6 μηνες. Και φευγεις οποτε θες απλα επιστρέφεις τα τυχόν παγια που καρπώθηκες αν το αποφασίσεις. Αξιζει ή εχουμε κατι καλύτερο?

1 ώρα πριν, S90 είπε

Αντιπρόταση από Ηρωνα με σταθερό στα 9 cents περιπου και δώρο τα πάγια για 6 μηνες. Και φευγεις οποτε θες απλα επιστρέφεις τα τυχόν παγια που καρπώθηκες αν το αποφασίσεις. Αξιζει ή εχουμε κατι καλύτερο?

σε ποιο πρόγραμμα;

Στις 4/10/2024 στις 2:43 ΜΜ, basilis_k6 είπε

heron ειμαι στο κιτρινο αλλα ανεβηκε. δεν θελω παλι νεα εταιρια. δεη με κοβω να παιξω safe αμα δεν με παρει πισω ο ηρων για μπλε. 

Αυτό ειναι το 6μηνο μπλε πρόγραμμα blue generous. Σε κλήση διακράτησης πελάτη δίνουν δωρεάν τα πάγια. 

• Like 3

1 hour ago, juanjk said:

Αυτό ειναι το 6μηνο μπλε πρόγραμμα blue generous. Σε κλήση διακράτησης πελάτη δίνουν δωρεάν τα πάγια. 

Ακριβώς όπως το είπες φίλε. Αξίζει λετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...