Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, grinder_ said:

Στον λογαριασμό όπως αποδόθηκαν τα 50. Απλά μου φάνηκε αρκετά βιαστικός να κλείσει την αποδοχή γι αυτό μπορεί να μην έχουν και αξία όλα αυτά. Πάντως το BLUE GENEROUS έχει μόνο 6μηνη δέσμευση και όχι 12/24 πχ.;

Αν ισχύει στον πρώτο λογαριασμό και τα πάγια δώρο για μη τουρίστες είναι καλή προσφορά.

Ναι εξάμηνης διάρκειας είναι.

24μηνα δεν υπάρχουν συμβόλαια. 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα για μπλε ουτε καν δωρο τα παγια δεν μου ειπαν. πρεπει να κανω αιτηση σε αλλο παροχο για να με παρουν τηλεφωνο? φτου και ελεγα να το αποφυγω...

Δημοσ.
6 minutes ago, basilis_k6 said:

εμενα για μπλε ουτε καν δωρο τα παγια δεν μου ειπαν. πρεπει να κανω αιτηση σε αλλο παροχο για να με παρουν τηλεφωνο? φτου και ελεγα να το αποφυγω...

Έτσι λειτουργούν όλοι οι πάροχοι συνήθως. Είτε ρεύματος είτε σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Αν δεν τους κουνήσεις το μαντιλι δεν ιδρώνει το αυτί τους.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, madboy είπε

Αν ισχύει στον πρώτο λογαριασμό και τα πάγια δώρο για μη τουρίστες είναι καλή προσφορά.

Ναι εξάμηνης διάρκειας είναι.

24μηνα δεν υπάρχουν συμβόλαια. 

Είχα μείνει με την εντύπωση ότι τα "μπλε" ήταν σταθερά μεγάλης διάρκειας.
Έτσι όπως τα έχουν κάνει τα κίτρινα σε μπλε, τα μπλε σε κίτρινα.

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

Ναι έπειτα από αίτηση σε άλλον πάροχο. Και γω τυχαία το σήκωσα, είχα στο νου μου αυτό που είχε αναφέρει ο korakios για τις 10αδες αναπάντητες του ηρων από παλιά.
Mea culpa τώρα την επόμενη φορά...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, grinder_ είπε

Ναι έπειτα από αίτηση σε άλλον πάροχο. Και γω τυχαία το σήκωσα, είχα στο νου μου αυτό που είχε αναφέρει ο korakios για τις 10αδες αναπάντητες του ηρων από παλιά.

το θεμα ειναι που να κανω αιτηση? γιατι αμα δεν με παρουν αναγκαστικα θα παω εκει.... 

Δημοσ.
1 minute ago, grinder_ said:

Εδώ και κάποιο διάστημα τους έχει δωθεί το δικαίωμα να προσφέρουν σταθερά προγράμματα μικρότερα των 12 μηνών.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

το θεμα ειναι που να κανω αιτηση? γιατι αμα δεν με παρουν αναγκαστικα θα παω εκει.... 

Τώρα που είσαι στο YELLOW ONE HOME; Volton. Αν καλέσουν μην αναφέρεις που πηγαίνεις. Πες γενικά έχω τα ίδια εκεί που πάω. Μετά ρώτα εάν δίνουν δώρο.

Edit: Το ίδιο λογικά θα προτείνουν σε όλους όσους είχαν yellow one. Απλά ξέρουν ότι το μπλε δεν είναι και τόσο ελκυστικό από μόνο του.

Επεξ/σία από grinder_
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Τώρα που είσαι; Volton. Αν καλέσουν μην αναφέρεις που πηγαίνεις. Πες γενικά έχω τα ίδια εκεί που πάω. Μετά ζήτα εάν δίνουν δώρο.

heron ειμαι στο κιτρινο αλλα ανεβηκε. δεν θελω παλι νεα εταιρια. δεη με κοβω να παιξω safe αμα δεν με παρει πισω ο ηρων για μπλε. 

Δημοσ.

Γνώμη για μπλε Volton; 6 μηνο για να πειράσει ο χειμώνας όσο πιο σταθερά γίνεται που είπε και ένα παλικάρι 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

heron ειμαι στο κιτρινο αλλα ανεβηκε. δεν θελω παλι νεα εταιρια. δεη με κοβω να παιξω safe αμα δεν με παρει πισω ο ηρων για μπλε. 

Πάρε τους τηλ και πες ότι έχεις προσφορά από Zenith για το power Home smart night (promo -40%) λογικά θα σου προσφέρουν το Generous με -60Ε στον 1ο λογαριασμό

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nimik είπε

Πάρε τους τηλ και πες ότι έχεις προσφορά από Zenith για το power Home smart night (promo -40%) λογικά θα σου προσφέρουν το Generous με -60Ε στον 1ο λογαριασμό

καλη ιδεα ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, akicskou said:

Γνώμη για μπλε Volton; 6 μηνο για να πειράσει ο χειμώνας όσο πιο σταθερά γίνεται που είπε και ένα παλικάρι 

16 λεπτά σταθερό; Ούτε ο CEO της Volton δεν το έχει βάλει αυτό...

Επεξ/σία από darkmatinee
  • Haha 4
Δημοσ.
3 hours ago, darkmatinee said:

16 λεπτά σταθερό; Ούτε ο CEO της Volton δεν το έχει βάλει αυτό...

11.90 πάγιο, 16 λεπτα η Kwh...

Πραγματικό τεφαρίκι 🤣

Ο Ceo μην ξεχνας έχει εταιρική έκπτωση 50% 😂

• Haha 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, akicskou είπε

Βάλε το κίτρινο κλειδωμένο μέχρι τέλος του χρόνου και βλέπεις!! Ναι μεν ασταθές το περιβάλλον λόγω Ισραήλ Ιράν κλπ, αλλά όλο και κάτι καλύτερο θα βρεθείς είτε Volton, είτε αλλού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...