Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 minutes ago, nick_81 said:

Άμα σου πω ότι τόσες μέρες που διάβαζα για το Σκρουτζ νόμιζα ότι οι 6 μήνες δώρο τα πάγια είναι για το Σκρουτζ plus τι θα πεις...; 😄Ότι να ναι είμαι.. Ευχαριστώ πολύ φίλε.

Κανένα πρόβλημα φίλε. Γι'αυτό είμαστε εδώ, για να λύνουμε τις απορίες μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

49 λεπτά πριν, juanjk είπε

Για 6μηνα μπλε protergia value safe ή heron blue generous (το δεύτερο έχει 50€ δώρο με econtract)

Για κίτρινο με σταθερή τιμή 3μηνων volton yellow protect oct 24 (αν έχεις skroutz plus λογαριασμό λαμβάνεις δωροκάρτα 50€ και πάγια δώρο)

Για κίτρινο με σταθερή τιμή 4μηνών elpedison win more 2

Για κίτρινο κυμαινόμενο όπου προβλέπεται η τιμή να είναι κάτω από τη χονδρική, άρα χαμηλή zenith smart night

Χθες νομίζω βγήκε το WinMore 2 .

Μάλλον θα το κάνω γιατί είμαι μαξ 120kwh τον μήνα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, kosmasgr said:

Χθες νομίζω βγήκε το WinMore 2 .

Μάλλον θα το κάνω γιατί είμαι μαξ 120kwh τον μήνα 

Έχει 9.90 πάγιο αυτό. Δεν θα στο πρότεινα. Επέλεξε κάποιο με μικρότερο πάγιο ή και μηδενικό μέσω κάποιας προσφοράς.

Προγράμματα με πάγιο 10 ευρώ ευνοούν μεγάλες καταναλώσεις εφόσον συνδυάζοντας με χαμηλή τιμή ρεύματος.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 3

7 λεπτά πριν, madboy είπε

Έχει 9.90 πάγιο αυτό. Δεν θα στο πρότεινα. Επέλεξε κάποιο με μικρότερο πάγιο ή και μηδενικό μέσω κάποιας προσφοράς.

Χαμηλότερο από 5 ευρώ δεν είδα κάπου αλλά ανεβαίνει η τιμή της kWh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηδενίζεις το πάγιο με το zenith smart night, σχεδόν το μηδενίζεις με το heron blue generous με econtract και με το volton yellow protect αν κάνει skroutz plus. Όλα σε χαμηλή τιμή είναι αυτά.

Eίναι σημαντικό με την κατανάλωσή σου να έχεις χαμηλό πάγιο.

Κοίτα γιατί:

120KWh/μήνα καταναλώνεις

9.90€ πάγιο σημαίνει επιβάρυνση σε κάθε κιλοβατώρα 0,0825, δηλαδή το 0,094 το διπλασιάζει σχεδόν! Ή έστω αν το συγκρίνεις με ένα άλλο με πάγιο 5€, η διαφορά 4,90 αυξάνει την τιμή κατά 50% σχεδόν.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, juanjk said:

Μηδενίζεις το πάγιο με το zenith smart night, σχεδόν το μηδενίζεις με το heron blue generous με econtract και με το volton yellow protect αν κάνει skroutz plus. Όλα σε χαμηλή τιμή είναι αυτά.

Eίναι σημαντικό με την κατανάλωσή σου να έχεις χαμηλό πάγιο.

Κοίτα γιατί:

120KWh/μήνα καταναλώνεις

9.90€ πάγιο σημαίνει επιβάρυνση σε κάθε κιλοβατώρα 0,0825, δηλαδή το 0,094 το διπλασιάζει σχεδόν!

Ουσιαστικά χρεωνεται 50 kWh παραπάνω περίπου.

Αν πας Volton Skroutz θα πάρεις και 50 ευρώ δωροεπιταγη.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, kosmasgr said:

Ευχαριστώ, ξεκίνησα λίγο ενδεικτικά το Blue Generous Home μέσω e contract αλλά έδειχνε κανονικά το πάγιο στα 9.5 ευρώ 

Προφανώς ο φίλος που στο πρότεινε ότι τα πάγια για ένα εξάμηνο θα καλυφθούν από τα 50 ευρώ. Και εσύ θα πληρώσεις μόνο τα τελευταία 7 ευρώ.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, milos_ said:

Έχει γίνει συμβόλαιο με ΔΕΗ και πληρώθηκε εγγύηση 100€. Αν βάλω πάγια εντολή εξόφλησης θα επιστραφούν τα 100€?

Κάνε αυτή την ερώτηση στο θέμα για την Δεη. Εκεί θα σου απαντήσουν.

Υ.γ. Προσωπικά δεν γνωρίζω γιατί έχω φύγει σχεδόν ένα χρόνο από την ΔΕΗ και ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με πάγια εντολή όσο ήμουν εκεί.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1

Αυτό το BLUE GENEROUS του Ήρωνα τι είδους "ψευτομπλέ" είναι έχει καταλάβει κανείς;
Βλέπω έχει σταθερή τιμή μόνο για 6 μήνες, μετά θα έχει μηχανισμό;

Μου έκαναν αντιπρόταση 6 μήνες δώρο τα πάγια και 100€ αλλά με σκάλωσε ο πωλητής που μου απάντησε καταφατικά όταν τον ρώτησα για ρήτρα αποχώρησης και δέσμευση...

Τώρα βλέπω, ότι είναι "μπλε" 6μηνης διάρκειας (?) και μπορείς να αποχωρήσεις χωρίς ρήτρα στο 6μηνο.
Μάλλον βλακεία έκανα που αρνήθηκα (έβγαινε καλύτερα από volton) αλλά με τέτοια επικοινωνία από την εταιρία τι να περιμένει κανείς...

6 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Αυτό το BLUE GENEROUS του Ήρωνα τι είδους "ψευτομπλέ" είναι έχει καταλάβει κανείς;
Βλέπω έχει σταθερή τιμή μόνο για 6 μήνες, μετά θα έχει μηχανισμό;

Μου έκαναν αντιπρόταση 6 μήνες δώρο τα πάγια και 100€ αλλά με σκάλωσε ο πωλητής που μου απάντησε καταφατικά όταν τον ρώτησα για ρήτρα αποχώρησης και δέσμευση...

Τώρα βλέπω, ότι είναι "μπλε" 6μηνης διάρκειας (?) και μπορείς να αποχωρήσεις χωρίς ρήτρα στο 6μηνο.
Μάλλον βλακεία έκανα που αρνήθηκα (έβγαινε καλύτερα από volton) αλλά με τέτοια επικοινωνία από την εταιρία τι να περιμένει κανείς...

Και δώρο πάγια και 100€; Για να φύγουν κάποια τηλέφωνα 

• Haha 3

Μόλις τώρα, alexander098 είπε

Και δώρο πάγια και 100€; Για να φύγουν κάποια τηλέφωνα 

...και χωρίς δέσμευση είναι το ερώτημα; (6μήνες καθόμαστε να ηρεμήσουμε)

100 ευρώ σου είπε πως θα αποδίδονται; 10ευρα μηνιαία; Λίγο δύσκολο το βλέπω 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό.

1 minute ago, grinder_ said:

...και χωρίς δέσμευση είναι το ερώτημα; (6μήνες καθόμαστε να ηρεμήσουμε)

Δεν το λες και σούπερ προσφορά πάντως για 6 μήνες παραμονής. Ήδη έπαιζαν και παίζουν 50ευρα για ένα ή 2 μήνες παραμονής.

Black Friday ή Χριστούγεννα όλο και κάποια καλή προσφορά θα παίξει. Προσωπική εκτίμηση βέβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, madboy είπε

100 ευρώ σου είπε πως θα αποδίδονται; 10ευρα μηνιαία; Λίγο δύσκολο το βλέπω 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό.

Στον λογαριασμό όπως αποδόθηκαν τα 50. Απλά μου φάνηκε αρκετά βιαστικός να κλείσει την αποδοχή γι αυτό μπορεί να μην έχουν και αξία όλα αυτά. Πάντως το BLUE GENEROUS έχει μόνο 6μηνη δέσμευση και όχι 12/24 πχ.;

5 λεπτά πριν, madboy είπε

Δεν το λες και σούπερ προσφορά πάντως για 6 μήνες παραμονής. Ήδη έπαιζαν και παίζουν 50ευρα για ένα ή 2 μήνες παραμονής.

Ναι οκ αυτόν τον συνειρμό έκανα, η volton μου δίνει τα ίδια σε τιμή/kwh και 0 πάγιο απλά δεν θα με χαλούσαν 100€ στον λογαριασμό και ας κάτσω 6 μήνες έναντι της δωροκάρτας και έπειτα πάλι "σαφάρι"...

Επεξ/σία από grinder_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...