Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν έχεις κάνει την αίτηση τηλεφωνικά δεν λαμβάνεις επιβεβαίωση, εκτός αν στο είπαν τηλεφωνικά ότι θα λάβεις. Κάποιοι άλλοι πάροχοι όντως στέλνουν επιβεβαίωση ότι έχουν προωθήσει το αίτημα προς ολοκλήρωση, η ΖΕΝΙΘ στέλνει μονάχα μια ειδοποίηση ότι η παροχή σου ενεργοποιήθηκε.

Επεξ/σία από juanjk
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις με κάλεσαν από Volton. Κάνουν πρώτα επιβεβαίωση με το Skroutz και μετά σε καλούν. 

Προχθές είχα κάνει αίτημα επικοινωνίας.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, madboy είπε

Μόλις με κάλεσαν από Volton. Κάνουν πρώτα επιβεβαίωση με το Skroutz και μετά σε καλούν. 

Προχθές είχα κάνει αίτημα επικοινωνίας.

Οποτε πρωτα κανουμε συνδρομη στο skroutz και μετα παιρνουμε τηλ 

Το θεμα με αυτους ειναι οτι αργουν να σε ενεργοποιησουν 

Δημοσ.

Όσον αφορά τη συνδρομή του Σκρουτζ plus πρέπει να κάνουμε ετήσια συνδρομή να προπληρωσουμε τα 25 ευρώ και μετά θα μας επιστρέφονται στην κάρτα 2 ευρώ περίπου το μήνα Χ 6 μήνες η κάτι δεν κατάλαβα καλά; Ξέρει κανείς αν αυτό μπορεί να γίνει και με μηνιαία συνδρομή πχ να πληρώσεις 4 και μετά να ανανεώνεται αυτόματα δωρεάν για 6 μήνες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skiouraki.gr/nea-timologia-reumatos/#kymainomeno

εδω ειναι καπως συγκεντρωμενα κατα τιμή 

Το ζητημα ειναι παω σε κλειδωμενο εστω εξαμηνο να βγει ο χειμωνας  με 0,094 και οτι θελει ας γινει με πολεμους κλπ και ας χανεις τα δωρα του τουρισμου ή το ρισκαρεις μεχρι Δεκεμβριο με βολτον  

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, adi32 said:

Οποτε πρωτα κανουμε συνδρομη στο skroutz και μετα παιρνουμε τηλ 

Το θεμα με αυτους ειναι οτι αργουν να σε ενεργοποιησουν 

Ναι πρώτα συνδρομή Σκρουτζ και μετά αίτημα στην Volton. Γιατί πριν σε καλέσουν θα κάνουν επιβεβαίωση αν όντως είσαι συνδρομητής.

Όσες φορές είχα πάει Volton δεν παρατήρησα κάποια μεγάλη καθυστέρηση.

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.

Καλημέρα σας,

ειμαι στο ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Ρεύμα MAXI Night Home Super Save+ 1Φ, θέλω να πάω κάπου και να κλειδωσω για 5-6 μήνες του χειμώνα με καλή τιμή kWh. Τι μου προτείνετε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 minutes ago, Georgebek2 said:

Καλημερα, τι προτεινετε για ΗΡΩΝ yellow free, one ή benefit??

Αναλόγως την κατανάλωση σου. Το Yellow free έχει υψηλή τιμή kWh, το One και αυτό είναι στα 16 λεπτά και για το Benefit δες στην σελίδα του Ήρων τις χρεώσεις.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, akicskou είπε

Καλημέρα σας,

ειμαι στο ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Ρεύμα MAXI Night Home Super Save+ 1Φ, θέλω να πάω κάπου και να κλειδωσω για 5-6 μήνες του χειμώνα με καλή τιμή kWh. Τι μου προτείνετε; 

Για 6μηνα μπλε protergia value safe ή heron blue generous (το δεύτερο έχει 50€ δώρο με econtract)

Για κίτρινο με σταθερή τιμή 3μηνων volton yellow protect oct 24 (αν έχεις skroutz plus λογαριασμό λαμβάνεις δωροκάρτα 50€ και πάγια δώρο)

Για κίτρινο με σταθερή τιμή 4μηνών elpedison win more 2

Για κίτρινο κυμαινόμενο όπου προβλέπεται η τιμή να είναι κάτω από τη χονδρική, άρα χαμηλή zenith smart night

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, adi32 said:

https://www.skiouraki.gr/nea-timologia-reumatos/#kymainomeno

εδω ειναι καπως συγκεντρωμενα κατα τιμή 

Το ζητημα ειναι παω σε κλειδωμενο εστω εξαμηνο να βγει ο χειμωνας  με 0,094 και οτι θελει ας γινει με πολεμους κλπ και ας χανεις τα δωρα του τουρισμου ή το ρισκαρεις μεχρι Δεκεμβριο με βολτον  

Volton για αρχή μέχρι να πάρεις το 50αρικο και μετά αν δεις εξελίξεις περίεργες στην τιμή ρεύματος φεύγεις.

34 minutes ago, nick_81 said:

Όσον αφορά τη συνδρομή του Σκρουτζ plus πρέπει να κάνουμε ετήσια συνδρομή να προπληρωσουμε τα 25 ευρώ και μετά θα μας επιστρέφονται στην κάρτα 2 ευρώ περίπου το μήνα Χ 6 μήνες η κάτι δεν κατάλαβα καλά; Ξέρει κανείς αν αυτό μπορεί να γίνει και με μηνιαία συνδρομή πχ να πληρώσεις 4 και μετά να ανανεώνεται αυτόματα δωρεάν για 6 μήνες;

Δεν κατάλαβες σωστά.

Κάνεις μια μηνιαία συνδρομή 4 ευρώ Σκρουτζ.

Καλεις την Volton και μόλις λάβεις μήνυμα ενεργοποίησης της παροχής μετά από 2 μέρες λαμβάνεις τα 50 ευρώ.

Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου μέγιστη τιμή kWh 0.093

Θα έχεις και 6 μήνες δωρεάν πάγια αλλά από τον Ιανουάριο θα αλλάξει τιμή η kWh και δεν νομίζω να συμφέρει να παραμείνεις στο ίδιο πρόγραμμα. 

Επεξ/σία από madboy
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, madboy είπε

Δεν κατάλαβες σωστά.

Κάνεις μια μηνιαία συνδρομή 4 ευρώ Σκρουτζ.

Καλές την Volton και μόλις λάβεις μήνυμα ενεργοποίησης της παροχής μετά από 2 μέρες λαμβάνεις τα 50 ευρώ.

Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου μέγιστη τιμή kWh 0.093

Θα έχεις και 6 μήνες δωρεάν πάγια αλλά από τον Ιανουάριο θα αλλάξει τιμή η kWh και δεν νομίζω να συμφέρει να παραμείνεις στο ίδιο πρόγραμμα. 

Άμα σου πω ότι τόσες μέρες που διάβαζα για το Σκρουτζ νόμιζα ότι οι 6 μήνες δώρο τα πάγια είναι για το Σκρουτζ plus τι θα πεις...; 😄Ότι να ναι είμαι.. Ευχαριστώ πολύ φίλε.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, juanjk είπε

Για 6μηνα μπλε protergia value safe ή heron blue generous (το δεύτερο έχει 50€ δώρο με econtract)

Για κίτρινο με σταθερή τιμή 3μηνων volton yellow protect oct 24 (αν έχεις skroutz plus λογαριασμό λαμβάνεις δωροκάρτα 50€ και πάγια δώρο)

Για κίτρινο με σταθερή τιμή 4μηνών elpedison win more 2

Για κίτρινο κυμαινόμενο όπου προβλέπεται η τιμή να είναι κάτω από τη χονδρική, άρα χαμηλή zenith smart night

Τι θα μου πρότεινες;

Λόγω φόρτου εργασίας δε μπορώ να παρακολουθώ τις εξελίξεις και τις αλλαγές των τιμών. 150 kWh περίπου το μήνα είναι η κατανάλωση μου, άντε τώρα το χειμώνα να ανέβω στα 230 μαξ!

Δημοσ.
2 minutes ago, akicskou said:

Τι θα μου πρότεινες;

Λόγω φόρτου εργασίας δε μπορώ να παρακολουθώ τις εξελίξεις και τις αλλαγές των τιμών. 150 kWh περίπου το μήνα είναι η κατανάλωση μου, άντε τώρα το χειμώνα να ανέβω στα 230 μαξ!

Το κίτρινο της Ζενίθ. Πέρα από τη χαμηλή τιμή, τα δωρεάν πάγια κάνουν μεγάλη διαφορά στις μικρές καταναλώσεις. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akicskou είπε

Τι θα μου πρότεινες;

Θα πρότεινα zenith smartnight εφόσον κανεις την αίτηση έως 12/10.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...