Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ThanosVad είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!

Τελικά έκανα αλλαγή σε Zenith direct home plus (μπλε) .Από 28/9 μου έστειλαν την σύμβαση (με λάθος καταμέτρηση των ρολογιών -80kWh ημέρας και +10νύχτας ) και ακόμα τζήφος.

Από τότε δεν έχω κανένα νέο τους.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχει λήξει η ΥΔΕ μου και γιαυτο να μην προχωράει ακόμα η αλλαγή?

Γενικά πόσο διάστημα παίρνει η αλλαγή παρόχου? 

Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη!

Δεν είναι πολλές οι μέρες αλλά αύριο πάρε τηλέφωνο να τους το υπενθυμίσεις λόγω φόρτου εργασίας καμιά φορά ψιλοκολλαει.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, s2117 είπε

Ίσως μία καλή λύση για όσους θέλουμε να φύγουμε από τον πάροχό μας (εγώ πχ είμαι στη βόλτον ήδη, οπότε δε μπορώ να πάρω το σκρουτζο50άρικο), είναι να πάμε στο Φυσικό Αέριο με 0.072 €/kWh και 6 ευρώ πάγιο, ώστε να μη δεσμευτούμε στη ζενίθ για ένα χρόνο με το μπλε της και χάσουμε τα δώρα από τον τουρισμό μας;

Ρεύμα MAXI Home Super Save+ Oct - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (fysikoaerioellados.gr)

Συμφέρει μόνο αν πάτε σε αυτό και την τελευταία ημέρα του οκτωμβριου κάνετε αίτηση σε άλλο παροχο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, adi32 είπε

Το λέει στους ειδικούς όρους 

3 ώρες πριν, madboy είπε

Δίκιο έχεις. Προυποθέτει να είσαι ενεργός χρήστης για μηδενικά παγια. 

Παιδιά καλό είναι να μην κάνετε δικές σας ερμηνείες εφόσον και οι ίδιοι είστε καταναλωτές και σε κάθε περίπτωση μια τέτοια τροπή δεν θα ήταν υπέρ σας.
Για την παροχή της προωθητικής ενέργειας πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή skroutz και όχι για την διάρκεια του εξαμήνου ή του συμβολαίου.
Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται να τα γράφουν οι όροι στο 7. Πήρες την προσφορά πάει τελείωσε δικαιούσαι δωρεάν πάγια 6 μηνών. Μην κάνουμε τα απλά δύσκολα...

Επεξ/σία από grinder_
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, s2117 είπε

ΗΡΩΝ με πήραν τηλ, δε μου είπαν τίποτα για 50άρικο και μου φάνηκε ακριβό το πάγιο και τους το είπα..

4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

για το μπλε μιλησα μολις με ηρων τους το ειπα και εγω και δεν μου ειπαν τιποτα για προσφορα. μαλλον πρεπει να κανω κινηση να φυγω

Δεν το δίνουν απλόχερα.

Θεωρω πως πρέπει να κάνεις αίτηση για άλλο πάροχο, ή να τους πεις πως έχεις την τάδε προσφορά (π.χ. από Volton) και σκέφτεσαι να φύγεις.

Ίσως βέβαια είναι και ανάλογα τον πωλητή που θα πέσεις.

Δημοσ.
1 hour ago, grinder_ said:

Παιδιά καλό είναι να μην κάνετε δικές σας ερμηνείες εφόσον και οι ίδιοι είστε καταναλωτές και σε κάθε περίπτωση μια τέτοια τροπή δεν θα ήταν υπέρ σας.
Για την παροχή της προωθητικής ενέργειας πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή skroutz και όχι για την διάρκεια του εξαμήνου ή του συμβολαίου.
Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται να τα γράφουν οι όροι στο 7. Πήρες την προσφορά πάει τελείωσε δικαιούσαι δωρεάν πάγια 6 μηνών. Μην κάνουμε τα απλά δύσκολα...

Αν διαβάσεις το προηγούμενο μήνυμα αυτή ήταν και η αρχική τοποθέτηση μου. Ότι τα πάγια δεν απαιτούν παραμονή στο Σκρουτζ. Χωρίς καφέ μετά από μεσημεριανο ύπνο και με μια γρήγορη ματιά στους όρους θεώρησα ότι ισχύει τελικά για τα πάγια η παραμονή.

Όταν όμως το επισημάνε ο sdkir και διαβάζοντας πάλι τους όρους , κατάλαβα το λάθος μου .

Πήγα να το διορθώσω αλλά κάπου εκεί κόλλησα με ταινία στο Νετφλιξ και τελικά ποτέ δεν έγινε η διόρθωση. 

Στην τελική άνθρωποι είμαστε , λάθη κάνουμε.

Θενκς πάντως και τους 2 που το επισημάνετε.

• Like 2
Δημοσ.

Έκανα και εγώ το μπλε στον ηρων με τα 60 ευρώ με κάλεσαν αυτοί μετά από τηλεφώνημα δικό μου ότι έχω προσφορά από άλλο παροχο. 

Δημοσ.

΄'Ηρων home one εδώ -που τρέχει τώρα με 0.16 λεπτά - , δοκίμασα μέσω teleraise μην και πάρω την κάρτα Εdenred με ΕΛΠΕ, αλλά η πωλήτρια το μόνο που μπόρεσε να μου προτείνει είναι το νέο win more στα 0.9 κάτι λεπτά με όμως 9.80 πάγιο και μια δωροεπιταγή των είκοσι ευρώ Σκλαβενίτη.

Της είπα ότι υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα με δωρεάν τα πάγια και πενηντάευρη σκρουτζοδωροκάρτα στην Volton και μου είπε ότι θα με καλέσει τις επόμενες εβδομάδες να μου προτείνει όταν θα έχει κάτι καλύτερο. Προφανώς έχει πάρει χαμπάρι ότι κάνω τουρισμό.
Οπότε ενεργοποίησα  skroutz plus ήδη και περιμένω να με καλέσουν από Volton.
Όσοι έχετε εμπειρία από Volton, σε πόσο καιρό έδωσαν την δωροκάρτα μετά την ενεργοποίηση;
Αργούν πολύ να στείλουν τις αιτήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ;
Η πάγια εντολή μπορεί να μπει με καταχώρηση κάρτας κατευθείαν στο site τους;

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, teopanta1 είπε

Έκανα και εγώ το μπλε στον ηρων με τα 60 ευρώ με κάλεσαν αυτοί μετά από τηλεφώνημα δικό μου ότι έχω προσφορά από άλλο παροχο. 

Στο έστειλαν σε εμαιλ ? Γιατί εμένα μου είπε τηλεφωνικά για 60 , αλλά στο συμβόλαιο που μου έστειλε γράφει 9,5 ευρώ πάγιο και τίποτα για 60.

Δημοσ.

H volton σας καλεί την επόμενη μέρα αμέσως; Έχει πάρει κανείς της προσφορά Skroutz από κατάστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Demetroula said:

΄'Ηρων home one εδώ -που τρέχει τώρα με 0.16 λεπτά - , δοκίμασα μέσω teleraise μην και πάρω την κάρτα Εdenred με ΕΛΠΕ, αλλά η πωλήτρια το μόνο που μπόρεσε να μου προτείνει είναι το νέο win more στα 0.9 κάτι λεπτά με όμως 9.80 πάγιο και μια δωροεπιταγή των είκοσι ευρώ Σκλαβενίτη.

Της είπα ότι υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα με δωρεάν τα πάγια και πενηντάευρη σκρουτζοδωροκάρτα στην Volton και μου είπε ότι θα με καλέσει τις επόμενες εβδομάδες να μου προτείνει όταν θα έχει κάτι καλύτερο. Προφανώς έχει πάρει χαμπάρι ότι κάνω τουρισμό.
Οπότε ενεργοποίησα  skroutz plus ήδη και περιμένω να με καλέσουν από Volton.
Όσοι έχετε εμπειρία από Volton, σε πόσο καιρό έδωσαν την δωροκάρτα μετά την ενεργοποίηση;
Αργούν πολύ να στείλουν τις αιτήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ;
Η πάγια εντολή μπορεί να μπει με καταχώρηση κάρτας κατευθείαν στο site τους;

2 ημέρες μετα την ενεργοποιήση ανέφερε πελάτης σε διπλανό φόρουμ.

Οχι δεν αργούν να στείλουν την μέτρηση.

Αν ρωτάς οσον αφορά την εγγύηση αν ο προηγούμενος λογαριασμός του παρόχου που ήσουν είναι πληρωμένος ή δεν έχει ΄λήξει τότε βάζουν μηδενική εγγύηση.

3 minutes ago, vklon said:

H volton σας καλεί την επόμενη μέρα αμέσως; Έχει πάρει κανείς της προσφορά Skroutz από κατάστημα;

Προχθές το πρωι έκανα αίτημα και μέχρι χθές καμια ανταπόκριση. Πιστευω σήμερα να με καλέσουν.

Αλλος ενδιαφερόμενος έκανε αίτηση Πεμπτη και τον κάλεσαν την Δευτερα.

Δεν εχουν και την πιο άμεση ανταπόκριση δηλαδή.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ardo είπε

Στο έστειλαν σε εμαιλ ? Γιατί εμένα μου είπε τηλεφωνικά για 60 , αλλά στο συμβόλαιο που μου έστειλε γράφει 9,5 ευρώ πάγιο και τίποτα για 60.

Μου έστειλαν με viber για τα 60

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, madboy είπε

Έχει πάρει κανείς της προσφορά Skroutz από κατάστημα;

Στο κατάστημα της περιοχής μου που ρώτησα ευθέως, έκαναν πως δεν ήξεραν. Μου είπαν κιόλας ότι από την ώρα που θα τους πάω τα δικαιολογητικά θα κάνουν πέντε εργάσιμες για να τα στείλουν στα ..κεντρικά της Volton.

49 λεπτά πριν, madboy είπε

Προχθές το πρωι έκανα αίτημα και μέχρι χθές καμια ανταπόκριση. Πιστευω σήμερα να με καλέσουν.

Αλλος ενδιαφερόμενος έκανε αίτηση Πεμπτη και τον κάλεσαν την Δευτερα.

Δεν εχουν και την πιο άμεση ανταπόκριση δηλαδή.

Tον βλέπω τον μισό μήνα να τον πληρώνουμε με 0.16 μέχρι να μας ενεργοποιήσουν. Ότι γλυτώσαμε με τα 0.9 του Ηρωνα τους προηγούμενους μήνες θα τα σκάσουμε μαζεμένα σε αυτόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, nikos121 είπε

Ισχυει ακομα το 40% 

Δεν βλεπω κατι στο site τους

Το ανανέωσαν έως 12/10

11 ώρες πριν, ThanosVad είπε

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχει λήξει η ΥΔΕ μου και γιαυτο να μην προχωράει ακόμα η αλλαγή?

Γενικά πόσο διάστημα παίρνει η αλλαγή παρόχου? 

Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη!

Το αν έχει λήξει η ΥΔΕ δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλαγής παρόχου, δεν προχωράει μόνο στην περίπτωση που έχεις κάνει αίτηση για ενεργοποίηση ρεύματος. Κάνε ένα τηλέφωνο στο σταθερό εξυπηρέτησης να ρωτήσεις για την εξέλιξη, αλλά έως μια εβδομάδα μπορεί να καθυστερήσει ο πάροχος να ανανεώσει τα συστήματά του και να σου στείλει την ειδοποίηση αλλαγής. Η αλλαγή κανονικά γίνεται σε 0 έως 4 ημέρες από την αίτηση. Μπορείς να δεις στο εργαλείο ΥΔΕ του ΔΕΔΔΗΕ αν έχει αλλάξει το 11-ο ψηφίο της παροχής επίσης για να διαπιστώσεις αν έχει γίνει η αλλαγή ή όχι.

11 ώρες πριν, grinder_ είπε

Ακριβώς αυτό αναγράφουν στους ειδικούς όρους. Αν χρειαζόταν να παραμείνει ενεργό το skroutz plus για να έχεις το μηδενικό πάγιο θα το έλεγαν οι όροι ρητώς ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
12 minutes ago, Demetroula said:

Στο κατάστημα της περιοχής μου που ρώτησα ευθέως, έκαναν πως δεν ήξεραν. Μου είπαν κιόλας ότι από την ώρα που θα τους πάω τα δικαιολογητικά θα κάνουν πέντε εργάσιμες για να τα στείλουν στα ..κεντρικά της Volton.

Tον βλέπω τον μισό μήνα να τον πληρώνουμε με 0.16 μέχρι να μας ενεργοποιήσουν. Ότι γλυτώσαμε με τα 0.9 του Ηρωνα τους προηγούμενους μήνες θα τα σκάσουμε μαζεμένα σε αυτόν.

Στις 100 kWh 7 ευρώ είναι η διαφορά. Δεν την λες και μεγάλη. 

Δημοσ.

Έκανα χθες τηλεφωνικά συμβόλαιο (μιας και το e-contract τους έχει θέμα) στην Zenith, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα, ούτε στο e-mail, ούτε κανένα sms.

Πόσο χρειάζεται για να λάβουμε μια επιβεβαίωση οτι έγινε η αίτηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...