Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, konstantinost24 είπε

Το έχω δει το blue generous θα λες φαντάζομαι με τιμή Κιλοβατωρας αρχική στα 11,7 λεπτά και με έκπτωση συνέπειας στα 9,3 λεπτά και πάγιο 9,50 ευρώ τον μηνα. Αν λες αυτό το έχω δει. Είναι όντως από τα καλά της αγοράς.

Ναι σε αυτό αναφέρομαι.Σε κάποιους που ήταν και πριν πελάτες προσφέρεται και με δωρο 100 ευρώ για 10 μήνες από το τμήμα διακράτησης πελατών του Ήρωνα. 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ναι σε αυτό αναφέρομαι.Σε κάποιους που ήταν και πριν πελάτες προσφέρεται και με δωρο 100 ευρώ για 10 μήνες από το τμήμα διακράτησης πελατών του Ήρωνα. 

Καλό είναι ωστόσο εγώ που το αποδέχτηκα με προβληματίζει το ότι δεν πιάνει τον Μάρτιο (δηλαδή το 6μηνο θα λήξει αρχές Μαρτίου. Ο Μάρτης μερικές φορές είναι ψυχρός και δεν ξέρουμε πώς θα είναι τότε η ΤΕΑ. Ίσως το smart night να είναι πιο safe επιλογή.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Το ξέρω έτσι θεωρώ ότι συμφέρει περισσότερο να πας να φύγεις και με το δώρο παραμονής να μηδενίζει και το πάγιο. Κάτι αντίστοιχο αρχές Ιουνίου έκανα που έκανα αίτημα σε άλλον παροχο για να πάρω αντιπροσφορα από τον Ηρων και μου πρότειναν και το δέχτηκα το 6 μηνο Fix genius Home 3 promo Με αρχική τιμή 12,4 λεπτά και με την έκπτωση συνέπειας 25% 9,3 λεπτά σταθερή τιμή και πάγιο 9,50€ όμως επειδή μου έδωσαν δώρο παραμονής 60€ δώρο παραμονής για τους επόμενους 6 μήνες από 10 ευρώ τον μηνα. Άρα ουσιαστικά μηδενίστηκε το παγιο

3 λεπτά πριν, lokirulerofhell είπε

Καλό είναι ωστόσο εγώ που το αποδέχτηκα με προβληματίζει το ότι δεν πιάνει τον Μάρτιο (δηλαδή το 6μηνο θα λήξει αρχές Μαρτίου. Ο Μάρτης μερικές φορές είναι ψυχρός και δεν ξέρουμε πώς θα είναι τότε η ΤΕΑ. Ίσως το smart night να είναι πιο safe επιλογή.

Όλο και κάποια προσφορά σε κάποια εταιρία θα υπάρχει τότε μην ανυσυχεις

Δημοσ.

Έλαβα από Ήρων(Home one) εκκαθαριστικό λογαριασμό 33 ημερών 556 κιλοβ. 20.39€.

Μέσα βλέπω και κρατική επιδότηση και τα 50€ δώρο.

Επειδή δεν τό κατάλαβα αν αλλάξω πρόγραμμα περνώ πάλι το δώρο? Και με μια ματιά ο λογαριασμός που μου ήρθε.

Screenshot_2024-09-08-12-32-30-486_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2024-09-08-12-32-27-215_com.google.android.apps.photos.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koriosg4 είπε

Έλαβα από Ήρων(Home one) εκκαθαριστικό λογαριασμό 33 ημερών 556 κιλοβ. 20.39€.

Μέσα βλέπω και κρατική επιδότηση και τα 50€ δώρο.

Επειδή δεν τό κατάλαβα αν αλλάξω πρόγραμμα περνώ πάλι το δώρο? Και με μια ματιά ο λογαριασμός που μου ήρθε.

Screenshot_2024-09-08-12-32-30-486_com.google.android.apps.photos.jpg

Screenshot_2024-09-08-12-32-27-215_com.google.android.apps.photos.jpg

Δεν θα ξαναπαρεις το δώρο. Αυτό που έκανα εγώ, όταν πήρα το δώρο, έφυγα σε άλλον πάροχο, έκατσα για δύο μέρες, μετά έκανα αίτημα για το heron solar που δεν έχει όρο εξαμήνου για τα 50 ευρώ και μετά έφυγα για τον πάροχο της επιλογής μου δίνοντας ίδιες μετρήσεις που είχα δώσει στον ΗΡΩΝ για να μη χρεωθώ κιλοβατώρες στον ΗΡΩΝ. Και ήρθε μετά πιστωτικό 50 ευρώ στον ΗΡΩΝ και το πήρα σε τραπεζικό λογαριασμό 

• Confused 3
  • Sad 4
  • Haha 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Και ήρθε μετά πιστωτικό 50 ευρώ στον ΗΡΩΝ και το πήρα σε τραπεζικό λογαριασμό

Δεν το έχει προβλέψει αυτό ο ΗΡΩΝ και μοιράζει 50άρικα σε λογαριασμούς?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Δεν θα ξαναπαρεις το δώρο. Αυτό που έκανα εγώ, όταν πήρα το δώρο, έφυγα σε άλλον πάροχο, έκατσα για δύο μέρες, μετά έκανα αίτημα για το heron solar που δεν έχει όρο εξαμήνου για τα 50 ευρώ και μετά έφυγα για τον πάροχο της επιλογής μου δίνοντας ίδιες μετρήσεις που είχα δώσει στον ΗΡΩΝ για να μη χρεωθώ κιλοβατώρες στον ΗΡΩΝ. Και ήρθε μετά πιστωτικό 50 ευρώ στον ΗΡΩΝ και το πήρα σε τραπεζικό λογαριασμό 

Καλό είναι να αποφευγουμε να ζητάμε πιστωτικά σε iban,γιατί αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω συρρίκνωση των δώρων και πιθανόν σε αυστηρή εφαρμογή του όρου του 6μηνου σε όλα τα προγράμματα του Ήρωνα. 

• Like 16
Δημοσ.
15 ώρες πριν, skylouros είπε

Και συνέβη το απίστευτο. Ενώ ήμουν Ήρων, είχα πάει ΕΛΠΕ λόγω δώρων καλοκαίρι. Τέλη Αυγούστου ξαναπήγα Ήρων για μπονους εγγραφής αλλά στη βδομάδα είχα καλή αντιπρόταση από ΕΛΠΕ και ξαναπήγα. Για μια βδομάδα που ήμουν Ήρων (και όχι στο solar) και ενώ δεν είχε καν περάσει 6μηνο και δεν είχε βγει καν πρώτος λογαριασμός, μπήκε το μπόνους εγγραφής και εκδόθηκε πιστωτικός λογαριασμός -28 ευρώ. Απίστευτο 

Κάθως δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί η νέα σύμβαση στην Zeniθ, έχω και εγώ μεγάλη περιέργεια να δω αν και τι είδους αντιπροσφορα θα υπάρξει από την Elpedison... 😏

• Like 2
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Δεν το έχει προβλέψει αυτό ο ΗΡΩΝ και μοιράζει 50άρικα σε λογαριασμούς?

Οι πάροχοι βγάζουν τεράστια κέρδη. Δεν παθαίνουν και τίποτα να δώσουν μερικά 50€. Η πλειοψηφία των πελατών κάθεται σε ένα πρόγραμμα για μήνες ή και χρόνια και αλλάζει μόνο αν ανέβει πολύ η τιμή 

• Thanks 1
Δημοσ.
51 minutes ago, messinia3 said:

Καλό είναι να αποφευγουμε να ζητάμε πιστωτικά σε iban,γιατί αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω συρρίκνωση των δώρων και πιθανόν σε αυστηρή εφαρμογή του όρου του 6μηνου σε όλα τα προγράμματα του Ήρωνα. 

Δύσκολα τα αυτονόητα.

• Like 21
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Ioan12 είπε

Οι πάροχοι βγάζουν τεράστια κέρδη. Δεν παθαίνουν και τίποτα να δώσουν μερικά 50€. Η πλειοψηφία των πελατών κάθεται σε ένα πρόγραμμα για μήνες ή και χρόνια και αλλάζει μόνο αν ανέβει πολύ η τιμή 

Ναι αλλά δεν είναι και φιλανθρωπικά ιδρύματα.Γι αυτό το λόγο πολλοί παροχοι συνδέουν τυχόν εκπτώσεις και δώρα με προϋποθέσεις παραμονής, βάζουν όρους να μην έχεις ξαναπαρει κάποιο δώρο το τελευταίο 6μηνο,αποδοση του δωρου σε διαστημα δυο μηνών, κ.α.

Επανειλλημένη κατάχρηση των δώρων θα οδηγήσει δεδομένα σε μείωση των οποίων προσφορών η σε πρόσθετες προϋποθέσεις για την απόδοση τους.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 20
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγκες μου, νεο κιτρινακι απο πλευρας  nrg ( simple ) στα 0.089/kwh κ παγιο στα 3.5 με παγια εντολη και e-bill ενεργοποιημενα για τους επομενους 2 μηνες. Για οποιον δεν θελει να μπλεξει με δωρα, και να αραξει με ΣΑΦΗ ηρεμια για την kwh για ενα μικρο διαστημα μεχρι να βγει κατι χαλαρο μεσα στον χειμωνα... χωρις ορους αναπροσαρμογης... 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Μαγκες μου, νεο κιτρινακι απο πλευρας  nrg ( simple ) στα 0.089/kwh κ παγιο στα 3.5 με παγια εντολη και e-bill ενεργοποιημενα για τους επομενους 2 μηνες. Για οποιον δεν θελει να μπλεξει με δωρα, και να αραξει με ΣΑΦΗ ηρεμια για την kwh για ενα μικρο διαστημα μεχρι να βγει κατι χαλαρο μεσα στον χειμωνα...

Ναι έχει αναφερθεί και στο παρελθόν το συγκεκριμένο πρόγραμμα της nrg.(κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Οκτωβρίου όμως)

Για Σεπτέμβριο και μόνο υπάρχει και ο κράχτης από Φυσικό Αέριο με τιμή kwh 7,2 λεπτά και 6 ευρώ πάγιο  .

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/ρεύμα-maxi-home-super-save-plus/

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Ναι έχει αναφερθεί και στο παρελθόν το συγκεκριμένο πρόγραμμα της nrg.(κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Οκτωβρίου όμως)

Για Σεπτέμβριο και μόνο υπάρχει και ο κράχτης από Φυσικό Αέριο με τιμή kwh 7,2 λεπτά και 6 ευρώ πάγιο. 

Ωπ... με επιασες αδιαβαστο...

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/9/2024 στις 9:13 ΜΜ, skylouros είπε

Και συνέβη το απίστευτο. Ενώ ήμουν Ήρων, είχα πάει ΕΛΠΕ λόγω δώρων καλοκαίρι. Τέλη Αυγούστου ξαναπήγα Ήρων για μπονους εγγραφής αλλά στη βδομάδα είχα καλή αντιπρόταση από ΕΛΠΕ και ξαναπήγα. Για μια βδομάδα που ήμουν Ήρων (και όχι στο solar) και ενώ δεν είχε καν περάσει 6μηνο και δεν είχε βγει καν πρώτος λογαριασμός, μπήκε το μπόνους εγγραφής και εκδόθηκε πιστωτικός λογαριασμός -28 ευρώ. Απίστευτο 

το ιδιο κι εγω που ημουν βολτον ειπα να φυγω πηγα για λιγο ΗΡΩΝ και με μου εκανε η βολτον προσφορα να μεινω και  εχω -36 τωρα καβα 

Πλακα υα εχει να ξαναπαω σε 3 μηνες και να μου δωσουν αλλα 50

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...