Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vklon είπε

Δεν συμφέρει καθώς η κλειδωμένη τιμή είναι μόνο για τον Οκτώβριο, κράχτης. Για τουρισμό πας ΗΡΩΝ ή Volton για τα 50€ που δίνουν. Η elpedison λογικά θα βγάλει κάποιο δώρο με το καινούργιο win more 2 αλλιώς δεν θα πατήσει κανένας.

ΗΡΩΝ με πήραν τηλ, δε μου είπαν τίποτα για 50άρικο και μου φάνηκε ακριβό το πάγιο και τους το είπα..

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, s2117 είπε

ΗΡΩΝ με πήραν τηλ, δε μου είπαν τίποτα για 50άρικο και μου φάνηκε ακριβό το πάγιο και τους το είπα..

για το μπλε μιλησα μολις με ηρων τους το ειπα και εγω και δεν μου ειπαν τιποτα για προσφορα. μαλλον πρεπει να κανω κινηση να φυγω.

εντωμεταξυ μου λενε οτι ο λογαρισμος βγαινει ενα μηνα μετα. οτι ναναι... εχω λογαρισμο 15/8-15/9 και πρεπει να περιμενω μεχρι 15/10 για να βγει? ημαρτον

Δημοσ.

Σχετικά με τη Votlon και το skroutz παρέλαβε κανεις τη δωροεπιταγή των 50 ? ή γνωρίζει ποτε κ πως θα τη λάβουμε ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, nebtios said:

Σχετικά με τη Votlon και το skroutz παρέλαβε κανεις τη δωροεπιταγή των 50 ? ή γνωρίζει ποτε κ πως θα τη λάβουμε ?

Σε διπλανό φόρουμ ανέφερε χρήστης ότι την παρέλαβε 2 ημέρες μετά την ενεργοποίηση. Μήνυμα στο Viber όπως είχαμε λάβει και πριν καιρό και τις αντίστοιχες δωροεπιταγες στα Public.

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, madboy είπε

Ακριβώς έτσι. Και εγώ μηνιαία συνδρομή έκανα στο Σκρουτζ. Έχει και προσφορά σε 2 σούπερ μάρκετ, εκπτωτικό κουπόνι 10 ευρώ για παραγγελία 40 ευρώ και πάνω. 

τα παγια τωρα το προσεξα οτι θα τα εχεις δωρεαν οσο εχεις το σκρουτζ  ετσι δεν ειναι ?

οποτε αν σκοπευεις να μεινεις 3 μηνο και δε χρειαζεσαι ετησια σκρουτζ πληρωνεις 3*4=12 και παιρνεις 50 + 3 * 9 τα παγια 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1
Δημοσ.
29 minutes ago, adi32 said:

τα παγια τωρα το προσεξα οτι θα τα εχεις δωρεαν οσο εχεις το σκρουτζ  ετσι δεν ειναι ?

οποτε αν σκοπευεις να μεινεις 3 μηνο και δε χρειαζεσαι ετησια σκρουτζ πληρωνεις 3*4=12 και παιρνεις 50 + 3 * 9 τα παγια 

Δεν ξέρω αν προυπόθεση για τα δωρεάν πάγια είναι να είσαι και το αντίστοιχο χρονικό διάστημα και συνδρομητής Skroutz+.

Η προσωπική μου γνώμη λέει το αντίθετο. Δεν μομίζω να γίνεται έλεγχος καθε μήνα αν είσαι ακόμα συνδρομητής. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Αυτό θα το ρωτήσουμε όταν μας καλέσουν για το συμβόλαιο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, madboy είπε

Δεν ξέρω αν προυπόθεση για τα δωρεάν πάγια είναι να είσαι και το αντίστοιχο χρονικό διάστημα και συνδρομητής Skroutz+.

Η προσωπική μου γνώμη λέει το αντίθετο. Δεν μομίζω να γίνεται έλεγχος καθε μήνα αν είσαι ακόμα συνδρομητής. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Αυτό θα το ρωτήσουμε όταν μας καλέσουν για το συμβόλαιο.

Το λέει στους ειδικούς όρους 

Δημοσ.
6 minutes ago, adi32 said:

Δίκιο έχεις. Προυποθέτει να είσαι ενεργός χρήστης για μηδενικά παγια. 

Δημοσ.
8 minutes ago, adi32 said:

Δεν βλέπω κάποια αναφορά στους όρους για αυτό, που το είδες εσύ;

Μόνο για την Δωροκάρτα αναφέρει κάτι

Δημοσ.
Στις 1/10/2024 στις 3:20 ΜΜ, juanjk είπε

Για όσο διαρκεί η σύμβαση, 12 μήνες. Ειναι σύμβαση κίτρινου τιμολογίου 12 μηνών με όρους που ισχύουν για το ίδιο διάστημα και δεν υφίσταται οικονομική ρητρα σε περίπτωση αποχώρησης.

Ισχυει ακομα το 40% 

Δεν βλεπω κατι στο site τους

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sdikr είπε

Δεν βλέπω κάποια αναφορά στους όρους για αυτό, που το είδες εσύ;

Μόνο για την Δωροκάρτα αναφέρει κάτι

αυτο πρεπει να λεει εδω 

image.png.202e4d1b4636f46b7e46b480afb31d14.png

Δημοσ.
1 hour ago, nikos121 said:

Ισχυει ακομα το 40% 

Δεν βλεπω κατι στο site τους

Ισχυει ακομα, μου το επιβεβαιωσαν και τηλεφωνικα αλλα και αν πας να κανεις online συμβολαιο το εχει στους ορους τους προγραμματος

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα!

Τελικά έκανα αλλαγή σε Zenith direct home plus (μπλε) .Από 28/9 μου έστειλαν την σύμβαση (με λάθος καταμέτρηση των ρολογιών -80kWh ημέρας και +10νύχτας ) και ακόμα τζήφος.

Από τότε δεν έχω κανένα νέο τους.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχει λήξει η ΥΔΕ μου και γιαυτο να μην προχωράει ακόμα η αλλαγή?

Γενικά πόσο διάστημα παίρνει η αλλαγή παρόχου? 

Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...