Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, madboy είπε

η τιμη ειναι μεχρι Δεκεμβριο 

Αυτο που λεει 6 μηνες χωρις παγιο τι σημαινει ?

Αν φυγεις το Γενάρη ?

Για Ηρων για να μη χασουμε τη συνεπεια περιμενουμε να βγει ο πρωτος λογαριασμος και μετα φευγουμε ωστε να αποδοθει στον τελικο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 minutes ago, adi32 said:

η τιμη ειναι μεχρι Δεκεμβριο 

Αυτο που λεει 6 μηνες χωρις παγιο τι σημαινει ?

Αν φυγεις το Γενάρη ?

Για Ηρων για να μη χασουμε τη συνεπεια περιμενουμε να βγει ο πρωτος λογαριασμος και μετα φευγουμε ωστε να αποδοθει στον τελικο ?

Για 6 μήνες δεν θα έχεις πάγιο. Αλλά αν από 1η Ιανουαρίου η τιμή kWh εκτοξευθεί, ποιος ο λόγος να παραμείνει κάποιος;

Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου είναι μια πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Αν βγει κάποια άλλη προσφορά, φεύγεις χωρίς πέναλτυ,κάτι το οποίο δεν σε δεσμεύει.

Για τον Ήρων, προσωπικά δεν θα ασχοληθώ αν αποδοθεί έκπτωση συνέπειας ή όχι. Γιατί μιλάμε για 5 ευρώ.

Είμαι από αρχές Αυγούστου και έως τώρα έβγαλαν έναν έναντι για 10 μέρες παραμονής περίπου. Εδώ και 1 μήνα περίπου έκανε μέτρηση ο Δεδδηε και ο Ήρων ακόμα να εκδώσει εκκαθαριστικό λογαριασμό.

Τώρα όσο παραμένω στο Yellow one πληρώνω 16 λεπτά την kWh. Και προφανώς θέλω να φύγω άμεσα από αυτό το πρόγραμμα.

• Like 6

1 ώρα πριν, madboy είπε

Για 6 μήνες δεν θα έχεις πάγιο. Αλλά αν από 1η Ιανουαρίου η τιμή kWh εκτοξευθεί, ποιος ο λόγος να παραμείνει κάποιος;

Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου είναι μια πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Αν βγει κάποια άλλη προσφορά, φεύγεις χωρίς πέναλτυ,κάτι το οποίο δεν σε δεσμεύει.

Για τον Ήρων, προσωπικά δεν θα ασχοληθώ αν αποδοθεί έκπτωση συνέπειας ή όχι. Γιατί μιλάμε για 5 ευρώ.

Είμαι από αρχές Αυγούστου και έως τώρα έβγαλαν έναν έναντι για 10 μέρες παραμονής περίπου. Εδώ και 1 μήνα περίπου έκανε μέτρηση ο Δεδδηε και ο Ήρων ακόμα να εκδώσει εκκαθαριστικό λογαριασμό.

Τώρα όσο παραμένω στο Yellow one πληρώνω 16 λεπτά την kWh. Και προφανώς θέλω να φύγω άμεσα από αυτό το πρόγραμμα.

κι εγω μαλλον για εκει με βλεπω αν και δεν εχω σκρουτζ+ 

Νομιζω γινεται να το παρεις μονο για ενα μηνα με 4€ να παρεις τα 50 και να το κοψεις 

Αλλη προσφορα χωρις δεσμευση δε βλεπω να υπαρχει 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Εlpedison ανακοίνωσε νέο κίτρινο χωρίς δέσμευση, το WIn More 2 με σταθερή τιμή 0.0949 έως και Ιανουάριο 2025 και πάγιο 9,90€/μήνα βλ. εδώ

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2

18 minutes ago, adi32 said:

κι εγω μαλλον για εκει με βλεπω αν και δεν εχω σκρουτζ+ 

Νομιζω γινεται να το παρεις μονο για ενα μηνα με 4€ να παρεις τα 50 και να το κοψεις 

Αλλη προσφορα χωρις δεσμευση δε βλεπω να υπαρχει 

Ακριβώς έτσι. Και εγώ μηνιαία συνδρομή έκανα στο Σκρουτζ. Έχει και προσφορά σε 2 σούπερ μάρκετ, εκπτωτικό κουπόνι 10 ευρώ για παραγγελία 40 ευρώ και πάνω. 

14 minutes ago, juanjk said:

H Εlpedison ανακοίνωσε νέο κίτρινο χωρίς δέσμευση, το WIn More 2 με σταθερή τιμή 0.0949 έως και Ιανουάριο 2025 και πάγιο 9,90€/μήνα βλ. εδώ

Καποιο δωράκι χάθηκε να βάλουν; Με πάγιο στα 10 ευρώ δεν συμφέρει σε μικρές καταναλώσεις.

• Like 5

Εγώ ήμουν Ήρων με την κλειδωμένη τιμή μέχρι 30/09.

Χθες τους έστειλα στο chat πως έχω προσφορά από άλλο πάροχο, να με καλέσουν για διαπραγματεύσεις αν θέλουν.

Με πήραν σήμερα, μου πρότειναν το γνωστό, 60€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. (στην ουσία δώρο τα πάγια για 6 μήνες)

Η συνέπεια συνεχίζεται κανονικά από το προηγούμενο πρόγραμμα.

Οπότε για 5 μήνες 0,0936 και βλέπουμε. 

• Like 2

3 λεπτά πριν, Raki-meze είπε

Χθες τους έστειλα στο chat πως έχω προσφορά από άλλο πάροχο, να με καλέσουν για διαπραγματεύσεις αν θέλουν.

Με πήραν σήμερα, μου πρότειναν το γνωστό, 60€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό. (στην ουσία δώρο τα πάγια για 6 μήνες)

Κι εγώ έκανα το ίδιο στις 30.09 και σε μια μέρα είχε ολοκληρωθεί ..αλλά ..στο my.heron >Διαχείριση>Συμβόλαια φαίνεται η ημερομηνία υπογραφής του Yellow One (Πριν 2 μήνες σχεδόν) κι όχι η 1η Οκτωβρίου όταν και άλλαξε στο Blue Generous ..

επίσης έλαβα επιβεβαίωση sms για την επιστροφή των 60Ε αλλά όχι το συμβόλαιο αν και το έχω ζητήσει από χτες ..

γενικά δεν τους πολύ εμπιστεύομαι ,θα δείξει..

12 λεπτά πριν, Raki-meze είπε

Ποιο πρόγραμμα? Με δέσμευση 6 μήνες? 

11 λεπτά πριν, Raki-meze είπε

αν και δεν το αναφερεις, μαντευουμε οτι σου προτεινε μπλε προγραμμα

• Like 1

8 λεπτά πριν, adi32 είπε

Ποιο πρόγραμμα? Με δέσμευση 6 μήνες? 

8 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

αν και δεν το αναφερεις, μαντευουμε οτι σου προτεινε μπλε προγραμμα

Ήρων blue generous , εξάμηνο , μετά τον 5ο μήνα μπορείς να φύγεις 

Ίσως μία καλή λύση για όσους θέλουμε να φύγουμε από τον πάροχό μας (εγώ πχ είμαι στη βόλτον ήδη, οπότε δε μπορώ να πάρω το σκρουτζο50άρικο), είναι να πάμε στο Φυσικό Αέριο με 0.072 €/kWh και 6 ευρώ πάγιο, ώστε να μη δεσμευτούμε στη ζενίθ για ένα χρόνο με το μπλε της και χάσουμε τα δώρα από τον τουρισμό μας;

Ρεύμα MAXI Home Super Save+ Oct - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (fysikoaerioellados.gr)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/9/2024 στις 3:21 ΜΜ, depeche1976 είπε

Φίλε μου εγώ έχω το σταθερό της Protergia με 0,115 κ είμαι μια χαρά , δες το αν θες . από όσο έψαξα δεν βρήκα κάποιο καλύτερο 

Έκανα κι εγώ αίτηση για προτέργια επαγγελματικό. Είναι το φτηνότερο αυτή τη στιγμή και κλειδώνεις τιμή για 6 μήνες. Το αντίστοιχο της ελπε έχει τιμή 0,129 μέχρι Δεκέμβριο.

Η προτέργια αργεί γενικά να επεξεργαστεί τις αιτήσεις;

Επεξ/σία από 1comment

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, s2117 είπε

Ίσως μία καλή λύση για όσους θέλουμε να φύγουμε από τον πάροχό μας (εγώ πχ είμαι στη βόλτον ήδη, οπότε δε μπορώ να πάρω το σκρουτζο50άρικο), είναι να πάμε στο Φυσικό Αέριο με 0.072 €/kWh και 6 ευρώ πάγιο, ώστε να μη δεσμευτούμε στη ζενίθ για ένα χρόνο με το μπλε της και χάσουμε τα δώρα από τον τουρισμό μας;

Ρεύμα MAXI Home Super Save+ Oct - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (fysikoaerioellados.gr)

Δεν συμφέρει καθώς η κλειδωμένη τιμή είναι μόνο για τον Οκτώβριο, κράχτης. Για τουρισμό πας ΗΡΩΝ ή Volton για τα 50€ που δίνουν. Η elpedison λογικά θα βγάλει κάποιο δώρο με το καινούργιο win more 2 αλλιώς δεν θα πατήσει κανένας.

Επεξ/σία από vklon

13 ώρες πριν, Demetroula είπε

'Έχετε καταλήξει που πάμε για τουρισμό όσοι είχαμε αράξει με την κλειδωμένη τιμή του home one του Ηρων α το τελευταίο τρίμηνο; Γιατί γράφει πλέον με 0.16 η Κwh.

γιατι δεν βλεπω την τιμη αυτη που λες?

και εγω εκει ειμαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...