Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Snowpank4 είπε

Καλησπέρα μια βοήθεια παιδιά.Επεσα και εγώ θύμα της elpedison με τις δωροεπιταγες του Σκλαβενίτη που δεν πήρα ποτέ δεν ασχολήθηκα παραπάνω την έκανα για zenith το θέμα είναι ότι μου ζητάνε για το bright up ρήτρα απόχωρησης.Ο λογαριασμός λέει ότι δεν υπάρχουν ρήτρα αποχώρησης γνωρίζει κάνει τι κάνουμε έχει κανένας παρόμοια κατασταση;;

Screenshot_20241001_222637_myElpedison.jpg

Screenshot_20241001_222607_myElpedison.jpg

Το bright up ήταν σταθερό πρόγραμμα και φυσικά είχε ρήτρα.Αν άλλαζες πρόγραμμα εντός της elpedison υπήρχε πιθανότητα να μη σε χρεώσουν.Αφου άλλαξες πάροχο....τα έχεις υπογράψει στη σύμβαση σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Ξέρουμε εάν ο ΗΡΩΝ πιστώνει την έκπτωση συνέπειας στον τελικό λογαριασμό ή πρέπει να πάμε μέσω ΡΑΕ;

Δεν την βάζει, καλύτερα να κινηθείς μέσω ΡΑΕ και θα σου τα δώσουν 

• Thanks 1

3 ώρες πριν, alexander098 είπε

Τα 5ψηφια πάντα είναι με χρέωση. Μάθημα για την επόμενη φορά. 

Γιατί πρέπει ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας να έχει ως τρόπο επικοινωνίας 5ψήφια με υπέρογκες χρεώσεις;
Πιθανόν κάλεσα την εξυπηρέτηση για θέμα που αφορά το ρεύμα. Θέλω να πω, είναι το αντικείμενο της επιχείρησης διαφορετικό από αυτό, πχ να ακούσουμε τα ζώδια ή να μας λέει αστεία ο Τσάκωνας;
Δεν κατάλαβα το μάθημα που λες ποιο ήταν.

Just now, grinder_ said:

Γιατί πρέπει ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας να έχει ως τρόπο επικοινωνίας 5ψήφια με υπέρογκες χρεώσεις;
Πιθανόν κάλεσα την εξυπηρέτηση για θέμα που αφορά το ρεύμα. Θέλω να πω, είναι το αντικείμενο της επιχείρησης διαφορετικό από αυτό, πχ να ακούσουμε τα ζώδια ή να μας λέει αστεία ο Τσάκωνας;
Δεν κατάλαβα το μάθημα που λες ποιο ήταν.

Δεν είναι υψηλή χρέωσή,  είναι αστική χρέωση συνήθως και δεν περιλαμβάνεται στα δωρεάν λεπτά αν έχεις, όπως πχ το 801 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, sdikr είπε

Δεν είναι υψηλή χρέωσή,  είναι αστική χρέωση συνήθως και δεν περιλαμβάνεται στα δωρεάν λεπτά αν έχεις, όπως πχ το 801 11

Όχι δεν ισχύει αυτό, είναι κανονικό πενταψήφιο. Και λίγα ήταν στον φίλο με την ζενιθ. Η volton πχ. έχει 0,3465 € στην vodafone με χρέωση ανά δευτερόλεπτο... https://www.vodafone.gr/legacy/default/files/gr/holservices/files/pricelist_loipon_kliseon.pdf

Αυτό λέω, εξυπηρέτηση πελατών καινοτόμων νέων ιδιωτών παρόχων ενέργειας κάνουν εξτραδάκια εξαπατώντας καμιά γιαγιούλα;
Και μεις πρέπει να πάρουμε κάποιο μάθημα από αυτό το κατά τ άλλα νορμάλ φαινόμενο;

Επεξ/σία από grinder_

35 λεπτά πριν, Sorath είπε

Όσοι ήμασταν στο Yellow One Home Plus, με την κλειδωμένη τιμή απο Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβρη, τώρα τον Οκτώβρη, πόσο την χρεώνει την KWh;  0.137€;

Αυτο περιμένω να δω και εγω και ανάλογα να δω τι θα κάνω 

Πάντως το σταθερό μπλε της Ζενιθ (Power Home Direct Plus), δεν είναι καθόλου κακό. Με κλειδωμένη τιμή στα 0.095€ και με 4.95€ πάγιο (μιας και τα 6 απο τα 12 είναι δώρο)

• Like 4

39 λεπτά πριν, Sorath είπε

Όσοι ήμασταν στο Yellow One Home Plus, με την κλειδωμένη τιμή απο Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβρη, τώρα τον Οκτώβρη, πόσο την χρεώνει την KWh;  0.137€;

0.137 με έκπτωση συνέπειας. Που σημαίνει 0,1604 €/Kw χωρίς..

• Like 1

Στις 10/9/2024 στις 10:39 ΜΜ, Cmg__ είπε

Στων γονιών μου που είναι σε εντελώς άλλη περιοχή, πήγανε 2-3 φορές σε 15 μέρες (!!) και βάλανε οτι κάψανε 500 khw σε 8 μερες!!!!! 

φαντάζεστε ρυθμιζόμενες χρεώσεις στον θεό... ειδικά στους γονείς..

Κι εμένα ο Ηρων με διάφορες αλχημείες τα κατάφερε και μου έβαλε ρυθμιζόμενες στο θεό. Πολλα τηλεφωνα και ακρη δεν έβγαλα.

Γιαυτο για μενα ΗΡΩΝ ποτε ξανα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, grinder_ said:

Όχι δεν ισχύει αυτό, είναι κανονικό πενταψήφιο. Και λίγα ήταν στον φίλο με την ζενιθ. Η volton πχ. έχει 0,3465 € στην vodafone με χρέωση ανά δευτερόλεπτο... https://www.vodafone.gr/legacy/default/files/gr/holservices/files/pricelist_loipon_kliseon.pdf

Αυτό λέω, εξυπηρέτηση πελατών καινοτόμων νέων ιδιωτών παρόχων ενέργειας κάνουν εξτραδάκια εξαπατώντας καμιά γιαγιούλα;
Και μεις πρέπει να πάρουμε κάποιο μάθημα από αυτό το κατά τ άλλα νορμάλ φαινόμενο;

Ανα λεπτό είναι και ναι είναι χρέωση σταθερού

Πραγματικά κάντε χρήση των αριθμών που έχει ανεβάσει πιο πίσω ο @juanjk    για τους παρόχους ρεύματος και ανάλογα και σε άλλες περιπτώσεις,  τα 5ψηφία αυτά με την αστική χρέωση δεν είναι μέσα στα "δωρεάν" λεπτά  που δίνουν οι εταιρίες τηλεφωνίας

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Επεξ/σία από sdikr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...