Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, giannisder είπε

Καλησπέρα σε όλους.. έχω μια απορία με το πρόγραμμα volton yellow protect..

Η τελική τιμή (προ ΦΠΑ) είναι 0.0.93€/kWh + πάγιο ή υπάρχει και κάποια άλλη κρυφή χρέωση? Πχ μηχανισμός διακύμανσης ή οτιδηποτε άλλο? Γνωρίζει κάποιος σίγουρα?

Kαμία διακύμανση δεν υπάρχει και ισχύει για τους μήνες της προσφοράς, το new yellow protect oct ισχύει στα 0.093 έως Δεκέμβριο. Bλ. εδώ

Επεξ/σία από juanjk
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannisder είπε

Η τελική τιμή (προ ΦΠΑ) είναι 0.0.93€/kWh + πάγιο ή υπάρχει και κάποια άλλη κρυφή χρέωση? Πχ μηχανισμός διακύμανσης ή οτιδηποτε άλλο? Γνωρίζει κάποιος σίγουρα?

Η τιμή είναι αυτή(0.093€) μέχρι τέλος του έτους. Από το 2025 και μετά θα υπολογίζεται ο μηχανισμός διακύμανσης. Θα σου πρότεινα πάντως αν θες να πας volton να κάνεις έναν λογαριασμό skroutz και να βάλεις για έναν μήνα skroutz+ με κόστος 4€. Η προσφορά μέσω Σκρουτζ σου δίνει εκτός από τα 50€ δωροεπιταγη και δωρεάν πάγια για 6 μήνες. Στον πρώτο μήνα θα έχεις κάνει απόσβεση το 4€ από το παγιο. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, doll είπε

heron blue generous 6M - με δώρο τα πάγια.

Υπαρχει αυτο για Οκτώβριο; δεν βλέπω μα λεει πουθενα δώρο τα πάγια 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teopanta1 είπε

Υπαρχει αυτο για Οκτώβριο; δεν βλέπω μα λεει πουθενα δώρο τα πάγια 

Μάλλον δίδεται τηλεφωνικά κατόπιν μικρής  πίεσης.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα μια βοήθεια παιδιά.Επεσα και εγώ θύμα της elpedison με τις δωροεπιταγες του Σκλαβενίτη που δεν πήρα ποτέ δεν ασχολήθηκα παραπάνω την έκανα για zenith το θέμα είναι ότι μου ζητάνε για το bright up ρήτρα απόχωρησης.Ο λογαριασμός λέει ότι δεν υπάρχουν ρήτρα αποχώρησης γνωρίζει κάνει τι κάνουμε έχει κανένας παρόμοια κατασταση;;

Screenshot_20241001_222637_myElpedison.jpg

Screenshot_20241001_222607_myElpedison.jpg

Δημοσ.

Πάντως η Ζενιθ για το επόμενο χρονικό διάστημα πιστεύω ότι συμφέρει σαν πρόγραμμα για να κάτσεις για ένα χρόνο (για Σεπτέμβριο μιλάμε για 0,086 €/kWh (με 5% έκπτωση συνέπειας εκτός του 40%) . Αν υπάρχει μπλε που σου δίνει τιμή κάτω απο 10 λεπτά επίσης καλά ακούγεται. 

Δημοσ.
10 minutes ago, jobous said:

Πάντως η Ζενιθ για το επόμενο χρονικό διάστημα πιστεύω ότι συμφέρει σαν πρόγραμμα για να κάτσεις για ένα χρόνο (για Σεπτέμβριο μιλάμε για 0,086 €/kWh (με 5% έκπτωση συνέπειας εκτός του 40%) . Αν υπάρχει μπλε που σου δίνει τιμή κάτω απο 10 λεπτά επίσης καλά ακούγεται. 

Έχουμε 3 μπλε κάτω από 10 λεπτά (Ζενίθ, Ήρων, Protergia). Όμως λόγω υψηλού παγίου αξίζουν μόνο για μεγάλες καταναλώσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Snowpank4 είπε

Καλησπέρα μια βοήθεια παιδιά.Επεσα και εγώ θύμα της elpedison με τις δωροεπιταγες του Σκλαβενίτη που δεν πήρα ποτέ δεν ασχολήθηκα παραπάνω την έκανα για zenith το θέμα είναι ότι μου ζητάνε για το bright up ρήτρα απόχωρησης.Ο λογαριασμός λέει ότι δεν υπάρχουν ρήτρα αποχώρησης γνωρίζει κάνει τι κάνουμε έχει κανένας παρόμοια κατασταση;;

Καλύτερα να κοιτάξεις το συμβόλαιο που έχεις δεχτεί, στον λογαριασμό μπορούν να πούνε οτι ήταν τυπογραφικό λάθος.

Αν στο συμβόλαιο γράφει χωρίς ρήτρα αποχώρησης, τότε άνoiξε νέο αίτημα στο myrae

Πάντως επειδή ήταν μπλέ τιμολόγιο (σταθερό), το λογικό είναι να είχε ρήτρα πρόωρης αποχώρησης

Επεξ/σία από skantsos
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, jobous είπε

Εχουν καπελο 9.90 στο παγιο τα "καλα" μπλε. Με εξαιρεση της ζενιθ που τα γλιτωνεις το 1ο 6μηνο κ προσμετρωνται απο το 2ο κ επειτα... αλλα μεσα στον χειμωνα θεωρω πως το κιτρινο της Ζενιθ θα βαλει κατω αρκετα "καλα" μπλε. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannisder είπε

Δεν υπάρχει κάτι άλλο, σίγουρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Snowpank4 είπε

Screenshot_20241001_222637_myElpedison.jpg

Screenshot_20241001_222607_myElpedison.jpg

Είναι μπλε τιμολόγιο οπότε έχει δέσμευση άρα και ρήτρα πρόωρης αποχώρησης (ρήτρα αναπροσαρμογής δεν έχει).

Οι δωροκάρτες Σκλαβενίτη αναγράφονται και πάνω στη σύμβαση οπότε τις δικαιούσαι, αν και βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος για μετά την απενεργοποίηση που σε εμποδίζει να τις διεκδικήσεις τώρα.  Προτείνω να ανοίξεις ακόμη και τώρα ticket στο myrae και ανέβασε και το αντίγραφο σύμβασης και περίμενε να σου απαντήσουν επίσημα. Ούτως η άλλως η έλλειψη ορθής εξυπηρέτησης ή η καθυστέρηση είναι κίνητρα για απενεργοποίηση :)Εγώ το άνοιξα το καλοκαίρι την ίδια μέρα που έκανα αίτηση σε άλλο πάροχο και μου πήραν μετά από 10 μέρες που ήμουν ήδη ανενεργός, ζήτησαν συγγνώμη επειδή δεν είχαν  διαθέσιμες δωροκάρτες και τις έστειλαν με courier.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Αν το μηνυμα θεωρηθεί άσχετο με το θέμα παρακαλώ να διαγραφεί. Εγώ πάντως το γράφω και για ενημερωση.

Πήρα σήμερα τον λογαριασμό Σεπτεμβρίου της nova με μια έξτρα χρέωση 5,40 ευρώ (+ΦΠΑ πάει στα 7 ευρώ).

Ψάχνοντας βλέπω ότι είναι το τηλεφώνημα που έκανα στη ΖΕΝΙΘ στο 18321 (όταν ήθελα να ρωτήσω κάτι για την πάγια εντολή αφού υπέγραψα συμβόλαιο) με διάρκεια 13 λεπτά και 30 δεύτερα.

Να τους χαιρόμαστε.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tdm900 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Αν το μηνυμα θεωρηθεί άσχετο με το θέμα παρακαλώ να διαγραφεί. Εγώ πάντως το γράφω και για ενημερωση.

Πήρα σήμερα τον λογαριασμό Σεπτεμβρίου της nova με μια έξτρα χρέωση 5,40 ευρώ (+ΦΠΑ πάει στα 7 ευρώ).

Ψάχνοντας βλέπω ότι είναι το τηλεφώνημα που έκανα στη ΖΕΝΙΘ στο 18321 (όταν ήθελα να ρωτήσω κάτι για την πάγια εντολή αφού υπέγραψα συμβόλαιο) με διάρκεια 13 λεπτά και 30 δεύτερα.

Να τους χαιρόμαστε.

Τα 5ψηφια πάντα είναι με χρέωση. Μάθημα για την επόμενη φορά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tdm900 είπε

Να τους χαιρόμαστε.

Υπάρχουν σταθερά αντιστοιχα τηλεφωνα εξυπηρέτησης για να αποφεύγονται οι χρεώσεις, που κρύβονται σχετικά επιμελώς ;) :

Elinoil energy 210 624 1770

Elpedison 218 18 18128

Eunice power 21 0729 4512

Fysiko aerio 2177 181133

Heron 213 033 3000

nrg 218 88 18101

OTE Estate 210 63 72700

Protergia 210 34 48500 

Solar energy 23850 44506

Volterra 213 088 3000

Volton 216 300 1000

Zeniθ 2311 223 099

ΔΕΗ 800 900 1000

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 13
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...