Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Π ΔΕΔΔΗΕ μετρά στην περιοχή μου στις 11 Οκτωβρίου (ο υπάλληλος περνά συνήθως την προηγούμενη).

Πότε βολεύει η αλλαγή παρόχου? Πριν η ΜΕΤΑ η δεν έχει σημασία?

Δεν έχει σημασία συνήθως εφόσον δηλώσεις σωστά στην αίτηση τη σημερινή ένδειξη και ο πάροχος καταχωρήσει γρήγορα το αίτημα για αλλαγή. 

19 λεπτά πριν, insomiaistas είπε

Και σε ποιο πάμε τώρα ; Δεν έχω θέμα με τουρισμό , ένα τηλέφωνο είναι αρκεί να ξέρω ποιο αξίζει 

Υπάρχουν επιλογές, επιγραμματικά που έχω στο νου για τουρισμό:

- volton yellow protect με δέσμευση τιμής έως Νοέμβριο και promo 6 πάγια δώρο και 50€ δωροκάρτα αν έχεις skoutz plus

- heron οποιοδήποτε κίτρινο πρόγραμμα αρκεί να κάνει econtract στη σελίδα του για να λάβεις 50€ στον 1ο λογαριασμό (αρκεί να το κάνεις μια φορά στο 6μηνο)

- elpedison είχε τρέξει προσφορά από καταστήματα για 50€ edenred δεν γνωρίζω αν συνεχίζεται αυτό

Για πιο μόνιμες λύσεις θα πρότεινα:

-Κίτρινο:

1. volton yellow protect έως Νοέμβριο με skroutz ή όχι

2. ζενιθ smart night για έως την άνοιξη λόγω καλού promo

-Mπλε:

1. heron blue generous 6M - μπορεί να συνδυαστέι λογικά και με econtract-με επιφύλαξη

2. protergia value safe 6M

3. zenith direct plus 12M

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mixail-1 είπε

Καλημερα και καλο μηνα!

Ειμαι στο Γ21 ελπεντισον αυγουστο και σεπτεμβριο 0.115 αλλα για οκτωμβριο δεν βλεπω ακομα τιμη

YELLOW FREE FOR BUSINESS  απο ΗΡΩΝ βλεπω μηδενικο παγιο και τιμη 0.084 για Γ21 εχει καποιο λακο η φαβα?

8,4 λεπτα + διακυμανση Κοστους αγορας η οποία βάσει του συμβολαίου Ενδέχεται να μεταβάλλεται χρεωστικα, πιστωτικά ή και να παραμένει αμετάβλητη ανάλογα με τα μεγέθη της αγοράς οπότε ναι είναι ακριβό προγραμμα

35 λεπτά πριν, insomiaistas είπε

Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μάλλον απλό γιατί δεν το έχω καταλάβει . Μέχρι χθες  είχα σύμβαση με την elpedison win more στα 0.08κατι +9.90€παγιο. Σήμερα που τελείωσε το πρόγραμμα μου πρότειναν το flex. 

Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάζω εταιρείες οπότε θέλω (κάθε 3μηνο πχ) αφού ληξει κάποιο πακέτο . Δηλαδή να πάω ζενίθ ,μετά ΔΕΗ και μετά ξανά ελπεντισον.

Αν ναι , ποιο πρόγραμμα να διαλέξω ; Έχω κατανάλωση 300-350kwh κάθε μήνα 

Το smart night θα ελεγα

• Like 1
Δημοσ.

Για όσο διαρκεί η σύμβαση, 12 μήνες. Ειναι σύμβαση κίτρινου τιμολογίου 12 μηνών με όρους που ισχύουν για το ίδιο διάστημα και δεν υφίσταται οικονομική ρητρα σε περίπτωση αποχώρησης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Σαν τη Ζενίθ κι αυτοί, που έχει το -40% ότι είναι για νέες αιτήσεις τον Αύγουστο, ακόμα στο site 😄

5 ώρες πριν, juanjk είπε

Το promo ζενιθ smart night-40% και με δωρεάν πάγια και το direct plus+6 πάγια δώρο ανανεώθηκαν έως και 12 Οκτώβρη.

Ακριβώς. Δεν ξέρω αν ανέβηκε μέχρι τώρα στο site τους αλλά η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι οι προσφορές στο smart night και στο direct plus θα ισχύουν μέχρι 12/10

Επίσης από την Elpedison  γνωστοποιήθηκε ότι έγινε παύση της  εμπορικής διάθεσης των προϊόντων: 

ELPEDISON Win More & ELPEDISON Win More for business (Γ21) 

Από  1/10 τα προϊόντα είναι μη εμπορικά διαθέσιμα. 

Επεξ/σία από bilham
  • Like 5
Δημοσ.

Το Volton Yellow Protect πήρε παράταση μέχρι τέλος του χρόνου.

Στην δική μου περίπτωση του φουλ τουρίστα τι θα προτείνατε; Συνέχεια με κυνήγι προσφορών ή μετάβαση στο Ζενιθ Smart Night;

Κατάναλωση μηνιαία γύρω στις 250 Kwh αλλά το χειμώνα λόγω θέρμανσης θα ανεβει αρκετά η κατανάλωση.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, madboy είπε

Το Volton Yellow Protect πήρε παράταση μέχρι τέλος του χρόνου.

Στην δική μου περίπτωση του φουλ τουρίστα τι θα προτείνατε; Συνέχεια με κυνήγι προσφορών ή μετάβαση στο Ζενιθ Smart Night;

Κατάναλωση μηνιαία γύρω στις 250 Kwh αλλά το χειμώνα λόγω θέρμανσης θα ανεβει αρκετά η κατανάλωση.

Κόπηκε όμως η προσφορά του skroutz 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O

8 minutes ago, dimitris_st13 said:

Κόπηκε όμως η προσφορά του skroutz 

Σύμφωνα με την παρακάτω σελίδα η προσφορά συνεχίζεται μέχρι 31/10/2024.

https://volton.gr/skroutz/

Χαρακτηριστικά Προγράμματος

• Δωρεάν Προστασία Τελικής Τιμής max 0,093€/kWh έως τέλος του έτους
  • Χωρίς χρονική δέσμευση
  • Χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής

Και επιπλέον αποκλειστικά για τα Skroutz Plus μέλη:

• ΔΩΡΟ τα πάγια 6 μηνών
  • 50€ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ για αγορές στο Skroutz

Για νέες αιτήσεις σε παροχές Γ1/Γ1Ν έως 31/10/2024.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα, ήμουν εκτός λόγω υποχρεώσεων το τελευταίο τρίμηνο, όπου λόγω κλειστού σπιτιού είχα μείνει στο 4all της ΔΕΗ..

Βλέπω πως δεν αξίζει να παραμείνω, έχουμε καμία ιδέα προς τα πού κοιτάμε δεδομένου θέρμανσης με AC σε κάνα μήνα από τώρα (υποθέτω; )

Με μια γρήγορη ματιά είδα της volton με 0.093 έως τέλος του έτους καθώς και το value easy της protergia με 0.070κατι για τον Οκτώβριο..

Γενικά δεν έχω πολύ όρεξη για τουρισμό, οπότε τύπου fix τιμή έως πχ τέλος του χρόνου θα ήταν θετικό

Καμία άλλη ιδέα; στα σταθερά δυστυχώς βλέπω πολύ υψηλά πάγια.. 

Δημοσ.

Mπλε:

4 hours ago, Kozanitis1 said:

heron blue generous 6M - με δώρο τα πάγια.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

Καλημέρα στην παρέα, ήμουν εκτός λόγω υποχρεώσεων το τελευταίο τρίμηνο, όπου λόγω κλειστού σπιτιού είχα μείνει στο 4all της ΔΕΗ..

Βλέπω πως δεν αξίζει να παραμείνω, έχουμε καμία ιδέα προς τα πού κοιτάμε δεδομένου θέρμανσης με AC σε κάνα μήνα από τώρα (υποθέτω; )

Με μια γρήγορη ματιά είδα της volton με 0.093 έως τέλος του έτους καθώς και το value easy της protergia με 0.070κατι για τον Οκτώβριο..

Γενικά δεν έχω πολύ όρεξη για τουρισμό, οπότε τύπου fix τιμή έως πχ τέλος του χρόνου θα ήταν θετικό

H Ζενίθ με το Smart night έχει καλή πρόταση με δώρο τα πάγια και 40% έκπτωση στην τιμή προμήθειας.

Μπορείς να μείνεις σε αυτό αρκετό καιρό φαντάζομαι

• Like 2
Δημοσ.

Αν φύγω από ΗΡΩΝ πριν βγει ο πρώτος λογαριασμός, το χάνω το 50άρι από το econtract ή μένει μέσα πιστωτικό για όταν ξαναπάω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, adi32 είπε

Έχουν ανακοινωθεί τα πράσινα και τα κίτρινα exante με τιμές Οκτωβρίου.

Τα υπόλοιπα δεν ακολουθούν τον κανόνα μηνιαίας ανακοίνωσης, αλλά ανάλογα τα promo που θέλουν οι πάροχοι να προσφέρουν.

21 λεπτά πριν, makis89 είπε

Αν φύγω από ΗΡΩΝ πριν βγει ο πρώτος λογαριασμός, το χάνω το 50άρι από το econtract ή μένει μέσα πιστωτικό για όταν ξαναπάω;

Λογικά δεν το χάνεις αλλά προτείνουμε ΜΗΝ αφήσεις πιστωτικό καλύτερα κατανάλωσε το δώρο πρώτα και μετά φύγε, γιατί αμα το κάνουμε όλοι μαζί αυτό με τα πιστωτικά θα αναγκαστεί στο τέλος ο πάροχος να το αποσύρει. Σίγουρα δεν θα θέλει να πληρώνει risk free ποσά χωρίς αντίτιμο κερδοσκοπική εταιρεία είναι. Ήδη στην αγορά εκλείπουν τα κίνητρα για ενεργειακό τουρισμό :( 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 5
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.. έχω μια απορία με το πρόγραμμα volton yellow protect..

Η τελική τιμή (προ ΦΠΑ) είναι 0.0.93€/kWh + πάγιο ή υπάρχει και κάποια άλλη κρυφή χρέωση? Πχ μηχανισμός διακύμανσης ή οτιδηποτε άλλο? Γνωρίζει κάποιος σίγουρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...