Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, mdkamael said:

-Καθοριζεται με τη ΤΕΑ τελος τ μηνα. 

-Οχι...

-Καλεις σε καταστημα οπως εισαι.

thanks 

Μέχρι τώρα τι τιμή έβγαινε;

Σε κατάστημα; Αλλάζει κατι να καλεσουμε στο τηλ που εχουν στην σελίδα τους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, stylish είπε

thanks 

Μέχρι τώρα τι τιμή έβγαινε;

Σε κατάστημα; Αλλάζει κατι να καλεσουμε στο τηλ που εχουν στην σελίδα τους;

- https://www.elpedison.gr/el/selida-ypologismou-mesis-tea/

-βγηκε καπου στο 0.087/kwh 

-μπες γουγλη και διαλεξε αριθμο απ οποιοδηποτε καταστημα 😉 just do it

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημερα και καλο μηνα!

Ειμαι στο Γ21 ελπεντισον αυγουστο και σεπτεμβριο 0.115 αλλα για οκτωμβριο δεν βλεπω ακομα τιμη

YELLOW FREE FOR BUSINESS  απο ΗΡΩΝ βλεπω μηδενικο παγιο και τιμη 0.084 για Γ21 εχει καποιο λακο η φαβα?

Δημοσ.

Καλημέρα, καλό μήνα.

Τα free του ΗΡΩΝΑ έχει και επιπρόσθετη διακύμανση, η τελική τιμή βγαίνει κάπου υπερδιπλάσια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, juanjk είπε

Καλημέρα, καλό μήνα.

Τα free του ΗΡΩΝΑ έχει και επιπρόσθετη διακύμανση, η τελική τιμή βγαίνει κάπου υπερδιπλάσια.

Δηλαδη η τιμη δεν θα ειναι τοση αλλα για αυτον τον μηνα και θα βγει διπλασια? ποιο προγραμμα θα προτεινατε? Ευχαριστω!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mixail-1 είπε

Δηλαδη η τιμη δεν θα ειναι τοση αλλα για αυτον τον μηνα και θα βγει διπλασια? ποιο προγραμμα θα προτεινατε? Ευχαριστω!

Εδώ έχει τη λίστα τιμών αλλά δεν την ανανεώνει τακτικά λογικά. 

Δες την παράγραφο 3.2.2.2 των ειδικών όρων εδώ. Μέχρι και Αύγουστο σίγουρα ήταν υψηλή η τιμή, το Σεπτέμβριο ανακάμπτει λίγο αλλά γενικά δεν είναι ανταγωνιστική. 

Το free θα το πρότεινα μονάχα για παροχές που δεν κάνουν χρήση για να μη χρεώνονται το πάγιο.

Θα πρότεινα είτε μπλε 6μηνο ή κίτρινο με κλειδωμένη τιμή για λίγο διάστημα. Με ένα πρόχειρο έλεγχο, στα Γ21 έχει μπλε 6μηνο ο ΗΡΩΝ (0.114 με συνέπεια // 9,5 πάγιο // μπορείς να λάβεις και 50€ δώρο λογικά με econtract) και η Protergia (0.1150 // 9.90 πάγιο) και με κλειδωμένη τιμή κίτρινου έως Νοέμβριο τρέχει της Volton το yellow protect (0.093 // 6.90 πάγιο).

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Mixail-1 είπε

Εγώ πάω προσωρινά στο ELPEDISON Flex for business με 0.129 μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και βλέπουμε. Αν ανακοινωθεί κάτι καλύτερο, θα ζητήσω αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, messinia3 είπε

Αν δεν κάνω λάθος η προσφορά της volton με skroutz plus ήταν μέχρι 30/09.

επειδη με πηραν τηλ για την αιτηση γιατι ειχα ενα τυπογραφικο λαθος μου ειπαν να ξανακανω αιτηση καθως πηρε παραταση η προσφορα αυτη (μεχρι και Δεκεμβριο αν ακουσα καλα), να ξερετε!

Επεξ/σία από Ntzimanis
  • Like 2
Δημοσ.
13 minutes ago, Ntzimanis said:

επειδη με πηραν τηλ για την αιτηση γιατι ειχα ενα τυπογραφικο λαθος μου ειπαν να ξανακανω αιτηση καθως πηρε παραταση η προσφορα αυτη (μεχρι και Δεκεμβριο αν ακουσα καλα), να ξερετε!

Σαν τη Ζενίθ κι αυτοί, που έχει το -40% ότι είναι για νέες αιτήσεις τον Αύγουστο, ακόμα στο site 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το promo ζενιθ smart night-40% και με δωρεάν πάγια και το direct plus+6 πάγια δώρο ανανεώθηκαν έως και 12 Οκτώβρη.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 5
Δημοσ.

Αξίζει να παρω την προσφορά της ζενίθ στο κιντρινάκι [Power Home Smart Night] με -50% (με φόβο εκτόξευσης τιμών, αλλά μπορώ να φύγω οποτεδήποτε) ή να παω στο μπλεδάκι [Power Home Direct Plus] με 0.095  (δεσμευση για 1 έτος). H κατανάλωση μου ειναι περιπου:
200-250 Μερα
50-100 Νυχτα 

Δημοσ.

Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μάλλον απλό γιατί δεν το έχω καταλάβει . Μέχρι χθες  είχα σύμβαση με την elpedison win more στα 0.08κατι +9.90€παγιο. Σήμερα που τελείωσε το πρόγραμμα μου πρότειναν το flex. 

Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάζω εταιρείες οπότε θέλω (κάθε 3μηνο πχ) αφού ληξει κάποιο πακέτο . Δηλαδή να πάω ζενίθ ,μετά ΔΕΗ και μετά ξανά ελπεντισον.

Αν ναι , ποιο πρόγραμμα να διαλέξω ; Έχω κατανάλωση 300-350kwh κάθε μήνα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, giannos91 είπε

Αξίζει να παρω την προσφορά της ζενίθ στο κιντρινάκι [Power Home Smart Night] με -50% (με φόβο εκτόξευσης τιμών, αλλά μπορώ να φύγω οποτεδήποτε) ή να παω στο μπλεδάκι [Power Home Direct Plus] με 0.095  (δεσμευση για 1 έτος). H κατανάλωση μου ειναι περιπου:
200-250 Μερα
50-100 Νυχτα 

Είναι καλό το δίλημμα, αλλά λόγω δέσμευσης για 1 έτος στο direct plus,  το δεύτερο θα σου πρότεινα το κίτρινο smart night που σε εξασφαλίζει με την έκπτωση ακόμη και για αύξηση τιμής σχετικά, εκτός αν γίνει ξανά «Ουκρανία» και μπούμε σε άλλα μονοπάτια. Αν είχες καμιά αντλία θερμότητας να το σκεφτόσουν για μπλε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, παρόλα αυτά είναι καλή λύση και το μπλε 12μηνο ή 6μηνο σε άλλο πάροχο.

8 λεπτά πριν, insomiaistas είπε

Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μάλλον απλό γιατί δεν το έχω καταλάβει . Μέχρι χθες  είχα σύμβαση με την elpedison win more στα 0.08κατι +9.90€παγιο. Σήμερα που τελείωσε το πρόγραμμα μου πρότειναν το flex. 

Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάζω εταιρείες οπότε θέλω (κάθε 3μηνο πχ) αφού ληξει κάποιο πακέτο . Δηλαδή να πάω ζενίθ ,μετά ΔΕΗ και μετά ξανά ελπεντισον.

Αν ναι , ποιο πρόγραμμα να διαλέξω ; Έχω κατανάλωση 300-350kwh κάθε μήνα 

Εφόσον είναι κίτρινο ή πράσινο αλλάζεις πάροχο ή πρόγραμμα χωρίς καμία δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση. Ξεκινάς τουρισμό ή επιλέγεις μια πιο μόνιμη λύση να βγει ο χειμώνας :)

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, juanjk είπε

.

Εφόσον είναι κίτρινο ή πράσινο αλλάζεις πάροχο ή πρόγραμμα χωρίς καμία δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση. Ξεκινάς τουρισμό ή επιλέγεις μια πιο μόνιμη λύση να βγει ο χειμώνας :)

Και σε ποιο πάμε τώρα ; Δεν έχω θέμα με τουρισμό , ένα τηλέφωνο είναι αρκεί να ξέρω ποιο αξίζει 

Δημοσ.

Π ΔΕΔΔΗΕ μετρά στην περιοχή μου στις 11 Οκτωβρίου (ο υπάλληλος περνά συνήθως την προηγούμενη).

Πότε βολεύει η αλλαγή παρόχου? Πριν η ΜΕΤΑ η δεν έχει σημασία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...