Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Με τα θλίψεως είδα οτι δεν υφίσταται το XL Sheet του @doomnx .H ερώτηση μου είναι, για νέο συμβόλαιο, νέα παροχή ρεύματος δηλαδή, σε ποιους παρόχους θα κοιτάζατε; 

Ευχαριστώ και... κρίμα!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, walex είπε

δεν έχω κάτι ακόμα

Πριν από τη βόλτον δεν είχες αλλο πάροχο πρώτη φορά μπήκες στο σπίτι;Αν ναι μπορεί να στείλεις και τη σύμβαση που έχεις με τη βόλτον που δείχνει τα στοιχεία σου για να επιβεβαιώσουν ότι είσαι εσύ και να τους πεις φυσικά ότι δεν έχεις λογαριασμό.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι για όποιον γνωρίζει...συγγενικο προσωπο έχει χρέος από επαγγελματική παροχή σε εναλλακτικό παροχο,πέρασε στην καθολική υπηρεσία της ΔΕΗ. Το κύριο χρέος είναι προς δημο λόγω δραστηριότητας.Σε οικιακή παροχή που έχει άλλα βρίσκεται στο όνομα θανόντα θέλει να αλλάξει πρόγραμμα γιατί είναι στο Γ1 της ΔΕΗ αρκετά ακριβό λόγω κατανάλωσης.Μπορει να αλλάξει πάροχο με το όνομα θανόντα η πρέπει να το φέρει στο όνομα του με ρίσκο να το μπλοκάρουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, elen46 είπε

Να ρωτήσω κάτι για όποιον γνωρίζει...συγγενικο προσωπο έχει χρέος από επαγγελματική παροχή σε εναλλακτικό παροχο,πέρασε στην καθολική υπηρεσία της ΔΕΗ. Το κύριο χρέος είναι προς δημο λόγω δραστηριότητας.Σε οικιακή παροχή που έχει άλλα βρίσκεται στο όνομα θανόντα θέλει να αλλάξει πρόγραμμα γιατί είναι στο Γ1 της ΔΕΗ αρκετά ακριβό λόγω κατανάλωσης.Μπορει να αλλάξει πάροχο με το όνομα θανόντα η πρέπει να το φέρει στο όνομα του με ρίσκο να το μπλοκάρουν 

Καλημερα... Δεν γινεται να γινει η  αλλαγη σε ονομα θανοντα...Με ποια στοιχεια...

11 ώρες πριν, mdkamael είπε

Ρε σεις μου ηρθε φλασια... μια πολυκατοικια γιατι να ειναι υπο καθεστως του επαγγελματικου τιμολογιου στο ρευμα εαν απλα κατοικουνται κανονικα τα διαμερισματα?! Δεν μπορει να μπει κανονικο Οικιακο τιμολογιο?! ( πιο noob-ακλας σε ερωτηση πεθαινεις αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησω )

Δεν μπαινει σε κοινοχρηστο ρολοι κατι αλλο...

Επεξ/σία από takoulou
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, elen46 said:

Συγγνώμη αλλά τι περιμένεις να σου πούμε ακριβώς; Όρμα παιχταρά μου; Πάρε τη ταυτότητα του θανόντα και ξεκίνα τουρισμό;

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης να αναφέρουμε ότι σε επαγγελματικές παροχές ειδικά όπου λόγω οφειλών ο πάροχος έχει καταγγείλει τη σύμβαση και έχει μεταπέσει σε καθολική, δηλώνει τα στοιχεία και στον ενεργειακό Τειρεσία όπου τον ελέγχουν οι περισσότεροι πάροχοι πλέον και αν υπάρχει για το ίδιο ΑΦΜ εγγραφή απορρίπτουν την αίτηση.  

Δεν το συζητάμε είναι πάρανομη η χρήση στοιχείων άλλου  θανόντος ή μη :)

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, mdkamael είπε

Ρε σεις μου ηρθε φλασια... μια πολυκατοικια γιατι να ειναι υπο καθεστως του επαγγελματικου τιμολογιου στο ρευμα εαν απλα κατοικουνται κανονικα τα διαμερισματα?! Δεν μπορει να μπει κανονικο Οικιακο τιμολογιο?! ( πιο noob-ακλας σε ερωτηση πεθαινεις αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησω )

.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Λαθος
Δημοσ.
Στις 28/9/2024 στις 12:15 ΠΜ, mdkamael είπε

Καλησπερα αρχοντες. Για Γ21 Επαγγελματικο ( κοινοχρηστο ρευμα πολυκατοικιας ), τι επιλογες εχουμε? Ηρθε 125 γιουρια ο λογαριασμος της ΔΕΗ πολυκατοικιας για 1 μηνα κ επαθα εμφραγμα με τα κοινοχρηστα ... κατα προτιμηση κατι για πιο μονιμο.

Θα σας ενδιέφερε σταθερό; από την Protergia

22 ώρες πριν, mdkamael είπε

Δεν αλλάζει σε κοινόχρηστα

11 ώρες πριν, elen46 είπε

Να ρωτήσω κάτι για όποιον γνωρίζει...συγγενικο προσωπο έχει χρέος από επαγγελματική παροχή σε εναλλακτικό παροχο,πέρασε στην καθολική υπηρεσία της ΔΕΗ. Το κύριο χρέος είναι προς δημο λόγω δραστηριότητας.Σε οικιακή παροχή που έχει άλλα βρίσκεται στο όνομα θανόντα θέλει να αλλάξει πρόγραμμα γιατί είναι στο Γ1 της ΔΕΗ αρκετά ακριβό λόγω κατανάλωσης. Μπορει να αλλάξει πάροχο με το όνομα θανόντα η πρέπει να το φέρει στο όνομα του με ρίσκο να το μπλοκάρουν 

Δεν το μπλοκάρουν, μπορεί να κάνει αλλαγή, συνήθως όμως με μεγάλες εγγυήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα! Ενω έχω κατάργησει την πάγια εντολή στην eurobank βλέπω σήμερα ότι χρέωσε η ελπε με παγια εντολη τον λογαριασμό μου. Επισης ειναι εναντι ενω εχω μεταφερθεί στον ηρωνα. Πως θα βγαλω ακρη τι χρωστάω τι χρωστανε? Ευχαριστώ για τον χρονο σου. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

.

Οι ΔΕΝ είναι οικιακό πάει επαγγελματικο.

2 κατηγορίες υπάρχουν. Να φτιάξουμε και 3' ειδικά για κοινόχρηστα?

Δημοσ.
Στις 27/9/2024 στις 2:38 ΜΜ, juanjk είπε
  1. Μένεις Elpedison για 6 μήνες:

Πάγια = 9,90 x 3 + 5,00 x 3 = 44,70€

Κατανάλωση = 200 x 3 x 0,114 + 200 x 3 x 0,18 = 176,40€  (και είμαστε μετριόφρονες με το 0,18 μπορεί να φτάσει και 0,20)

Εκπτώσεις = -50€

Από 01/10/2024 Elpedison Win More: Τιμή παγίου 5,00 
Κυμαινόμενη Χρέωση Προμήθειας Ημέρας/Νύχτας (€/kWh): 1,249*ΤΕΑ + 0,0339

Ξέρουμε όμως πόσο είναι για τον Οκτώβριο το ΤΕΑ και πότε θα βγούν οι τιμές για Οκτώβριο μιας που τελειώνει η τριμηνιαία τους προσφορά;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, immary είπε

Από 01/10/2024 Elpedison Win More: Τιμή παγίου 5,00 
Κυμαινόμενη Χρέωση Προμήθειας Ημέρας/Νύχτας (€/kWh): 1,249*ΤΕΑ + 0,0339

Ξέρουμε όμως πόσο είναι για τον Οκτώβριο το ΤΕΑ και πότε θα βγούν οι τιμές για Οκτώβριο μιας που τελειώνει η τριμηνιαία τους προσφορά;

Η τελική ΤΕΑ κάθε μήνα είναι γνωστή αφού περάσει μήνας. Ανακοινώνεται καθημερινά στο χρηματιστήριο ενέργειας. 

Το σίγουρο είναι ότι η τιμή με τον παραπάνω τύπο που υπολογίζει η Elpedison δεν θα είναι ανταγωνιστική.

Δημοσ.

ηρων τι παιζει απο οκτωβρη;
ποιο πακετο βαζουμε για λιγες Kwh? νομιζω το παλιο που ειχα ληγει σεπτεμβρη η σταθερη χρεωση του
αλλιως ποιος αλλος παροχος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...