Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 26/9/2024 στις 2:15 ΜΜ, thermaikos4 είπε

Εκεινη η ελπεντισον ειναι ακόμα διακοπες; Τι εγινε οσοι ελεγαν οτι με το ανοιγμα των σχολειων θα κανει δυνατες προσφορες;; :rolleyes:

Είναι καιρό διακοπές( ίσως παίζει κάποιο ρόλο και η φάση εξαγοράς της)... Και όσοι την προμοταραν μάλλον με υστεροβουλία το έκαναν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πόσο ερχόταν πρίν?

Γραψε λαθος... τον ξανατσεκαρα ψυχραιμα με ημερομηνιες... ειναι 2μηνου τελικα κ με μπερδεψε επειδη μπηκε μεσα σε κοινοχρηστα μηνα. Στο πλαισιο ηρθε, εκει στα 60+ ευρω δλδ. για 20kwh+. Παιζει γενικα κατι πιο φτηνο απο την ακατανομαστη σε αλλο παροχο ωστε να αξιζει?! Ειδικα για τωρα χειμωνα που θα λειτουργουν οι υπολοιποι 2 μπαγλαμαδες εκπαιδευτικοι της πολυκατοικιας τον απαρχαιωμενο κοινοχρηστο λεβητα και θα φεσωθω τη χρηση τους στο ρευμα?! 

20 ώρες πριν, giorgoskoy είπε

Με καλέσανε για προσφορά από ελπε για το κίτρινο με 50ευρω edenred και 20 δώρο επιταγή public γνωρίζουμε ποσό καθυστερούν να τα αποδώσουν?

Τους πήρα δεν μου δίνουν τα +20 με τίποτα. Τηλέφωνο που σε κάλεσε και κάποιο όνομα; Αν θες στείλε πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, elessar2020 είπε

Ναι κι εγώ αυτό σκέφτομαι το να έφευγα όταν έπαιρνα το δώρο και να πήγαινα σε ένα πιο ανταγωνιστικό κίτρινο που θα έχει τότε... 

Καλημέρα! Τελικά αποφάσισα να πάω 1η φορά σε μπλε τιμολόγιο (στον Ήρωνα). Δυστυχώς τέλος ο τουρισμός τουλάχιστον προς το παρόν...😃

Ήθελα να ρωτήσω... Υπάρχει κάποια διαφορά εάν στείλω απευθείας τις μετρήσεις με φωτό στον μετρητή στον Ήρωνα με το να τις πάρουνε απευθείας από τον ΔΕΔΔΗΕ και αν ναι ποια επιλογή είναι καλύτερη?

Ενημερωτικά, όταν είχα πάει στην Elpedison 10 μέρες πριν είχα δώσει τις τελευταίες ενδείξεις του μετρητή μου...

Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!

Επεξ/σία από elessar2020

1 hour ago, elessar2020 said:

Καλημέρα! Τελικά αποφάσισα να πάω 1η φορά σε μπλε τιμολόγιο (στον Ήρωνα). Δυστυχώς τέλος ο τουρισμός τουλάχιστον προς το παρόν...😃

Ήθελα να ρωτήσω... Υπάρχει κάποια διαφορά εάν στείλω απευθείας τις μετρήσεις με φωτό στον μετρητή στον Ήρωνα με το να τις πάρουνε απευθείας από τον ΔΕΔΔΗΕ και αν ναι ποια επιλογή είναι καλύτερη?

Ενημερωτικά, όταν είχα πάει στην Elpedison 10 μέρες πριν είχα δώσει τις τελευταίες ενδείξεις του μετρητή μου...

Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!

Στον Ηρων δεν σου ζητάνε φωτογραφία του μετρητή. Μόνο τις ενδείξεις συμπληρώνεις.

Αρα βάλε τις ενδείξεις σου και αυτό ήταν. 

Αν έχεις εξυπνο μετρητή με τηλεμέτρηση, την ημέρα αλλαγής παρόχου θα κάνει τηλεμέτρηση ο Δεδδηε.

Αν εχεις απλό μετρητή το πιο πιθανό είναι να γίνει η αλλαγή με τις δικές σου ενδείξεις και μικρότερη η πιθανότητα να έρθει υπάλληλος του Δεδδηε.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! 

Μία ερώτηση:

Είμαι Ήρων από 08/07 στο Yellow One Home και έχει εκδοθεί ένας εκκαθαριστικός. 

Επειδή σκέφτομαι να φύγω, πρέπει να περιμένω τον επόμενο λογαριασμό πρώτα, για να λάβω την έκπτωση συνέπειας πρίν μετακομίσω; 

Γενικά, είναι λίγο αργοί στην έκδοση λογαριασμών. 

Ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από DJ Radio Officer

2 ώρες πριν, DJ Radio Officer είπε

Καλησπέρα! 

Μία ερώτηση:

Είμαι Ήρων από 08/07 στο Yellow One Home και έχει εκδοθεί ένας εκκαθαριστικός. 

Επειδή σκέφτομαι να φύγω, πρέπει να περιμένω τον επόμενο λογαριασμό πρώτα, για να λάβω την έκπτωση συνέπειας πρίν μετακομίσω; 

Γενικά, είναι λίγο αργοί στην έκδοση λογαριασμών. 

Ευχαριστώ πολύ 

Την έκδοση λογαριασμού, η οποία μπορεί να κάνει και ένα μήνα από τη στιγμή που δίνεις (εσύ ή ο ΔΕΔΔΗΕ) ένδειξη.

Ή αλλιώς φεύγεις όποτε θέλεις, εκδίδουν τελικό που ΔΕΝ περιέχει συνέπεια και τρέχεις στο myRAE για την επίλυση του ζητήματος.

Καλησπέρα ξανά!

Έχω μια λίγο αρχάρια ερώτηση...😀

Προσπαθώ να καταλάβω τις διαφορές ενός οικιακού και επαγγελματικού τιμολογίου και συγκεκριμένα εάν αξίζει να παραμείνει μια μικρή επιχείρηση (ιατρείο με ετήσια κατανάλωση περίπου 1500-2000kWh) σε επαγγελματικό τιμολόγιο ή να αλλάξει (εάν μπορεί βέβαια) σε οικιακό όπου οι χρεώσεις μπορεί να είναι και 30-40% κάτω.

Τώρα είναι σε ΔΕΗ πράσινο Γ21 επαγγελματικό και βλέποντας τι πληρώνει μου φαίνονται εξωφρενικές τιμές οπότε σκέφτομαι να τον ψήσω να αλλάξει σε κάποιο πολύ πιο οικονομικό πρόγραμμα...

Θα ήθελα τα φώτα σας για να καταλάβω λίγο τι παίζει... Ευχαριστώ πολύ!

5 hours ago, elessar2020 said:

Καλησπέρα ξανά!

Έχω μια λίγο αρχάρια ερώτηση...😀

Προσπαθώ να καταλάβω τις διαφορές ενός οικιακού και επαγγελματικού τιμολογίου και συγκεκριμένα εάν αξίζει να παραμείνει μια μικρή επιχείρηση (ιατρείο με ετήσια κατανάλωση περίπου 1500-2000kWh) σε επαγγελματικό τιμολόγιο ή να αλλάξει (εάν μπορεί βέβαια) σε οικιακό όπου οι χρεώσεις μπορεί να είναι και 30-40% κάτω.

Τώρα είναι σε ΔΕΗ πράσινο Γ21 επαγγελματικό και βλέποντας τι πληρώνει μου φαίνονται εξωφρενικές τιμές οπότε σκέφτομαι να τον ψήσω να αλλάξει σε κάποιο πολύ πιο οικονομικό πρόγραμμα...

Θα ήθελα τα φώτα σας για να καταλάβω λίγο τι παίζει... Ευχαριστώ πολύ!

Αν κάτι είναι δηλωμένο σαν επαγγελματική στέγη δεν μπορείς να πας σε πακέτο για σπίτι,  όποτε ψάχνεις πακέτο που να είναι πιο φθηνο για επαγγελματική χρήση

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις μου ηρθε φλασια... μια πολυκατοικια γιατι να ειναι υπο καθεστως του επαγγελματικου τιμολογιου στο ρευμα εαν απλα κατοικουνται κανονικα τα διαμερισματα?! Δεν μπορει να μπει κανονικο Οικιακο τιμολογιο?! ( πιο noob-ακλας σε ερωτηση πεθαινεις αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησω )

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1

23 λεπτά πριν, walex είπε

θέλω να κάνω αίτηση στην Zenith αλλά δεν έχω λάβει τον πρώτο λογαριασμό ακόμα απο την Volton, τι θα στείλω?

Από τον προηγούμενο πάροχο ότι έχεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...