Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, conne είπε

Όντως δεν γνώριζα, αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει και μια επεξήγηση.

Το κλείνουμε εδώ και ειλικρινά ευχαριστώ θα το κάνω για 2 εξοχικά που έχω. 

No hard feelings.😀🤘

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, madboy είπε

Ουτε σε εμένα είχε βγει τελικός και προχώρησε κανονικά η αίτηση και πήρα για δεύτερη φορά το 50αρικο στο Yellow one.

Φαινόταν ενεργή η παροχή σου στο myheron?Χρήσιμη η πληροφορία σου αρκεί να ισχύει ακόμα το bug και να στέλνουν το συμβόλαιο με bonus.

Προσωπικά όσες φορές φαινόταν ενεργή ακόμα η παροχή μου (αργεί έως 15 μέρες να συγχρονίσει το myheron) δε μπορούσα να κάνω econtract χωρίς τηλεφωνική επιβεβαίωση. 

Όπως και να έχει λοιπόν συμφωνούμε όλοι ότι αν έχεις τη δυνατότητα να ξαναπάρει ο φίλος τα 50 από Ηρωνα για το εξοχικό το δοκιμάζει άφοβα. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

2 minutes ago, messinia3 said:

Φαινόταν ενεργή η παροχή σου στο myheron?Χρήσιμη η πληροφορία σου αρκεί να ισχύει ακόμα το bug και να στέλνουν το συμβόλαιο με bonus.

Προσωπικά όσες φορές φαινόταν ενεργή ακόμα η παροχή μου (αργεί έως 15 μέρες να συγχρονίσει το myheron) δε μπορούσα να κάνω econtract χωρίς τηλεφωνική επιβεβαίωση. 

Ναι φαινόταν ενεργή. Δεν ξέρω αν όντως είναι bug ή δείχνουν κάποια ανοχή. Πάντως έως τώρα δουλεύει. Αν κάποιος δει ότι δεν του στέλνουν το bonus πρόγραμμα , τότε ας κάνει αίτηση για το solar που εκεί δεν έχει όρο εξαμήνου.

• Thanks 2

1 λεπτό πριν, madboy είπε

Ναι φαινόταν ενεργή. Δεν ξέρω αν όντως είναι bug ή δείχνουν κάποια ανοχή. Πάντως έως τώρα δουλεύει. Αν κάποιος δει ότι δεν του στέλνουν το bonus πρόγραμμα , τότε ας κάνει αίτηση για το solar που εκεί δεν έχει όρο εξαμήνου.

Εννοώ ότι δεν προχώραγε καν το econtract όσο φαινόταν ενεργή η παροχή μου.(οποτε επρεπε να ολοκληρωθει η διαδικασια τηλεφωνικά)Οτι και να είναι οποίος το δοκιμάσει επιβεβαιώνει ότι εξακολουθεί να ισχύει,αφου είναι σούπερ για τουρισμό (και όχι μόνο για εξοχικά)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Αξίζει το πρόγραμμα της ζενιθ ή όχι; Τι πιστεύετε;

Για κάποιον που δε θέλει να κάνει τουρισμό και ζητάει απλά μια καλή τιμή kwh για το επόμενο διάστημα προσωπικά το θεωρώ ικανοποιητικό πρόγραμμα, οσο ιαχυει η προσφορα του 40% στην τελικη τιμή. . Αν η ΤΕΑ αποκλιμακωθει το επόμενο διάστημα η τιμή του θα είναι κάτω από 10 λεπτά,ακόμα και χωρίς την έκπτωση συνέπειας του 5%.

Όμως δεν παύει να είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τρέχουσα ΤΕΑ,με οτι αυτο συνεπαγεται. Σαφώς είναι πιο συμφέρον πάντως για κάποιον που έχει παραμείνει π.χ. σε πράσινο τιμολόγιο οποιασδήποτε εταιρείας,παρέχοντας την ασφάλεια του 40% έκπτωση στην τελική τιμή.

Για τουρίστες όσο ο Ηρωνας εξακολουθεί να αποδίδει τα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό κι ας τα έχεις λάβει στο 6μηνο (υπάρχει ακόμα και το solar που δεν εχει αυτό τον περιορισμό) εξακολουθεί να είναι ασφαλής προορισμός. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Super Moderators

Mείνετε στο θέμα.

Αν δεν έχετε να γράψετε κάτι σχετικό με το θέμα, μη γράφετε. Δεν θα μετατραπεί το νήμα σε καφενείο, "τα λέμε χαλαρά μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονική ροή".

Ό,τι έχετε να πείτε με άλλα μέλη για τυχόν παρεξηγήσεις κτλ. αποκλειστικά και μόνο με προσωπικά μηνύματα

Υπενθυμίζω για πολλοστή φορά ότι οι όροι χρήσης που έχουμε αποδεχτεί όλοι κατά την εγγραφή μας απαγορεύουν αυστηρά το backseat moderation. Το οποίο, με απλά λόγια, σημαίνει ότι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι επιτρεπτό να κάνετε υποδείξεις σε άλλα μέλη για το ύφος ή το περιεχόμενο της συμμετοχής τους. Οσοδήποτε αγαθές και αν είναι οι προθέσεις σας. Καταλήγουν αυτές οι υποδείξεις να εκτροχιάζουν το νήμα. Αν χρειαστεί τέτοια παρέμβαση, γι' αυτό υπάρχουν οι συντονιστές.

Επομένως, εφόσον εντοπίζετε μήνυμα το οποίο κρίνετε προβληματικό, στέλνετε αναφορά και απέχετε από κάθε άλλο σχολιασμό.

Από τη στιγμή που στέλνετε αναφορά, αφήνετε εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να παρέμβει κάποιος συντονιστής. Οπωσδήποτε δεν στέλνετε αναφορά και ένα λεπτό μετά (ή και πριν) απαντάτε, αναπαράγοντας το "προβληματικό" μήνυμα. Αυτό στην ουσία ακυρώνει την αναφορά και, εφόσον κριθεί απαραίτητο να ληφθούν μέτρα, το ότι στείλατε αναφορά δεν σας προφυλάσσει.

Ό,τι τυχόν διευκρινίσεις θέλετε για την παρέμβαση αυτή (και τις εκάστοτε παρεμβάσεις των συντονιστών), αποκλειστικά και μόνο με προσωπικό μήνυμα.

Τυχόν ενστάσεις για αυτή (ή την όποια άλλη) παρέμβαση συντονιστή, αποκλειστικά και μόνο στο [email protected]

Παρακαλώ θερμά για τη συνεργασία όλων.

• Like 1

• Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι

Εάν ήσουνα παλιότερα πελάτης στο ΗΡΩΝ και έχεις πάρει τα 50 ευρω μπορεις εαν ξαναγυρίσεις (με το ίδιο ΑΦΜ) στο ΗΡΩΝ  να δικαιούσαι τα 50 ευρω με την τρέχουσα προσφορά; Επίσης ο ΗΡΩΝ αποδίδει τα 50 ευρω στον πρώτο λογαριασμό ή έχει κάποια προυπόθεση για παραμονή; 

Επίσης διαπιστώνω ότι πλέον πολλές εταιρείες εσκεμμενα καθυστερούν χρονικά να εκδώσουν τον πρώτο λογαριασμό. Ενώ οι λογαριασμοί είναι ανά μήνα ειμαι στη Volton τωρα 2,5 μήνες και δεν έχουν εκδώσει ακόμη λογαριασμό, παρόλο που τους έχω αναφέρει την καθυστέρηση. Μάλλον υποψιαζομαι ότι πλέον το κάνουν εκσεμμένα.

Ειμαι στο ΔΕΗ myHome for all, η καταναλωση μου ειναι περίπου 250 Kwh. Ποιο ειναι το πιο συμφερον προγραμμα αυτη τη περίοδο? Επίσης, υπαρχει κάποια προταση για να κανω και το αεριο μαζι? Ευχαριστω. Δεν θελω να κανω "τουρισμο"...

54 λεπτά πριν, angelucky είπε

Ειμαι στο ΔΕΗ myHome for all, η καταναλωση μου ειναι περίπου 250 Kwh. Ποιο ειναι το πιο συμφερον προγραμμα αυτη τη περίοδο? Επίσης, υπαρχει κάποια προταση για να κανω και το αεριο μαζι? Ευχαριστω. Δεν θελω να κανω "τουρισμο"...

Αν δε θες τουρισμό ρίξε μια ματιά στο zenith home smart night (απλά έχε υπόψη σου ότι η τιμή του διαμορφώνεται με ΤΕΑ τρέχοντος μήνα).Τώρα για συνδυασμό με αέριο ρίξε μια ματιά και σε elpedison που δίνει συνδυαστικά κάποια έξτρα δώρα (με προϋποθέσεις παραμονής βέβαια)

1 ώρα πριν, koslyr είπε

Εάν ήσουνα παλιότερα πελάτης στο ΗΡΩΝ και έχεις πάρει τα 50 ευρω μπορεις εαν ξαναγυρίσεις (με το ίδιο ΑΦΜ) στο ΗΡΩΝ  να δικαιούσαι τα 50 ευρω με την τρέχουσα προσφορά; Επίσης ο ΗΡΩΝ αποδίδει τα 50 ευρω στον πρώτο λογαριασμό ή έχει κάποια προυπόθεση για παραμονή; 

Επίσης διαπιστώνω ότι πλέον πολλές εταιρείες εσκεμμενα καθυστερούν χρονικά να εκδώσουν τον πρώτο λογαριασμό. Ενώ οι λογαριασμοί είναι ανά μήνα ειμαι στη Volton τωρα 2,5 μήνες και δεν έχουν εκδώσει ακόμη λογαριασμό, παρόλο που τους έχω αναφέρει την καθυστέρηση. Μάλλον υποψιαζομαι ότι πλέον το κάνουν εκσεμμένα.

ΗΡΩΝ αποδίδει το δώρο των 50 ευρώ με econtract στο sοlar χωρίς προϋποθέσεις ακόμα και στο ίδιο ΑΦΜ στον πρώτο λογαριασμό. Στο one θεωρητικά υπάρχει όρος να μην το έχεις λάβει το τελευταίο 6μηνο,αλλά έχει ήδη αναφερθεί από πολλά μέλη ότι το αποδίδει κανονικά στον πρώτο λογαριασμό.

Η καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμού δεν απασχολεί ιδιαίτερα, αφου φεύγεις και χωρίς να έχει εκδοθεί (με λογαριασμό προηγούμενου παρόχου),εκτός αν πέσεις σε σκαλωμενο υπάλληλο. 

• Like 1

1 ώρα πριν, angelucky είπε

Προτεινω Ζενίθ αφού δεν ενδιαφέρεστε για τουρισμό το μπλε σταθερο στα 9,5 λεπτά με έκπτωση συνέπειας και δωρο τα 6 πρωτα πάγια και τα υπόλοιπα 9,90 αρα πρακτικα ειναι σαν πληρωνετε 5 ευρώ τον μηνα ολο τον χρονο το παγιο .αρχική στα 12,3 λεπτά αλλιώς αν είναι μικρή η κατανάλωση σας τότε προτείνω το Power Home Smart Night της ζενιθ με το 40% στην τελική τιμή προμήθειας και δώρο όλα τα παγια για έναν χρονο. Και αφού δεν σας ενδιαφέρει ο τουρισμός Σας συμφέρει να Κάνετε Συνδυαστικά Ρεύμα και Αέριο στην Ζενίθ διότι αν κάνετε το gas Home save για φυσικο αεριο και κάνετε και το ρεύμα στην Ζενίθ τότε παίρνετε 120€ Δώρο που αποδίδεται τμηματικά στον λογαριασμό του αερίου στους 12 μήνες της σύμβασης.

• Like 4
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, konstantinost24 είπε

Προτεινω Ζενίθ αφού δεν ενδιαφέρεστε για τουρισμό το μπλε σταθερο στα 9,5 λεπτά με έκπτωση συνέπειας και δωρο τα 6 πρωτα πάγια και τα υπόλοιπα 9,90 αρα πρακτικα ειναι σαν πληρωνετε 5 ευρώ τον μηνα ολο τον χρονο το παγιο .αρχική στα 12,3 λεπτά αλλιώς αν είναι μικρή η κατανάλωση σας τότε προτείνω το Power Home Smart Night της ζενιθ με το 40% στην τελική τιμή προμήθειας και δώρο όλα τα παγια για έναν χρονο. Και αφού δεν σας ενδιαφέρει ο τουρισμός Σας συμφέρει να Κάνετε Συνδυαστικά Ρεύμα και Αέριο στην Ζενίθ διότι αν κάνετε το gas Home save για φυσικο αεριο και κάνετε και το ρεύμα στην Ζενίθ τότε παίρνετε 120€ Δώρο που αποδίδεται τμηματικά στον λογαριασμό του αερίου στους 12 μήνες της σύμβασης.

Για σταθερό σε ρεύμα ρίξε και μια ματιά στο νέο 6μηνο του Ηρωνα.

14 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Για σταθερό σε ρεύμα ρίξε και μια ματιά στο νέο 6μηνο του Ηρωνα.

Το έχω δει το blue generous θα λες φαντάζομαι με τιμή Κιλοβατωρας αρχική στα 11,7 λεπτά και με έκπτωση συνέπειας στα 9,3 λεπτά και πάγιο 9,50 ευρώ τον μηνα. Αν λες αυτό το έχω δει. Είναι όντως από τα καλά της αγοράς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ το excel του doomnx από 06/09 Oikiaka_Timologia_Reumatos_2024_09062000.xlsx. Καμία ευθύνη δε φέρω για ανακρίβειες κλπ, είναι ατόφιο.

This is why we can't have nice things.

Επεξ/σία από Marthenil
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...