Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 hours ago, Demetroula said:

Τελειώνει σε λίγες μέρες το κίτρινο πρόγραμμα με την κλειδωμένη τιμή κιλοβατώρας του Ηοme one του Ηρων  που ήταν μέχρι και Σεπτέμβριο. 
Προτάσεις για το που να πάω τώρα;

Ακριβώς το ίδιο με 3 παροχές. Οι δύο έχουν περίπου 120 το μήνα κατανάλωση ενώ η τρίτη 350. Περιμένουμε Ηρων και αν ναι σε ποιό πρόγραμμα εσωτερικά να πάμε?

On 16/09/2024 at 16:01, Captain_AMeAKA said:

Πάντως το έχετε χαλάσει πολύ το forum, τι καλά είχαμε τα παιδιά που μας άνοιξαν τα μάτια και καταλαβαίναμε τι παίζει με τους παρόχους, πως να κάνεις ενεργειακό τουρισμό, αν είναι για σένα ο ενεργειακός τουρισμός. Δεν είμαστε για τίποτα παντού ψάχνουμε να βρούμε προβλήματα και να χαλάμε καταστάσεις.

Αλήθεια τι έγιναν τα παιδια?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι Ήρων (για το πενηντάρικο και την κλειδωμένη τιμή έως τέλος Σεπτεμβρίου) στο yellow one home bonus και έκανα αίτηση στην ζενίθ για το power home smart night (promo 40%)

Με καλούν στο τηλέφωνο για win back από Ήρων.

Τί παίζει ;

Τι προτείνουν συνήθως ;

Αξίζει ;

Δημοσ.

με την ΤΕΑ να εχει πεσει ειναι αστειο να εχουμε τιμες Αυγουστου. Σιγα μη πουμε και μπραβο στις εταιρειες που θα κρατησουν τις ιδιες τιμες. Ειδικα για οσες ενεργοποιησουν μηχανισμο διακυμανσης.

Μεχρι στιγμης κραταμε ζενιθ home smart night που παει με ΤΕΑ.

Εκεινη η ελπεντισον ειναι ακόμα διακοπες; Τι εγινε οσοι ελεγαν οτι με το ανοιγμα των σχολειων θα κανει δυνατες προσφορες;; :rolleyes:

Δημοσ.
Στις 7/9/2024 στις 7:28 ΜΜ, conne είπε

Καλησπερα.Για Γ21 που στην voltera   τιμολόγιο με 21 λεπτά για Αύγουστο, που να πάμε?Γιατί είναι πολλά.. 

Φίλε μου εγώ έχω το σταθερό της Protergia με 0,115 κ είμαι μια χαρά , δες το αν θες . από όσο έψαξα δεν βρήκα κάποιο καλύτερο 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, geopro είπε

Είμαι Ήρων (για το πενηντάρικο και την κλειδωμένη τιμή έως τέλος Σεπτεμβρίου) στο yellow one home bonus και έκανα αίτηση στην ζενίθ για το power home smart night (promo 40%)

Με καλούν στο τηλέφωνο για win back από Ήρων.

Τί παίζει ;

Τι προτείνουν συνήθως ;

Αξίζει ;

Τελικά αντιπροτείνουν το BLUE GENEROUS HOME (υπάρχει ρήτρα αποχώρησης τα εναπομείναντα πάγια) με δώρο τα πάγια για 8 μήνες και τιμή (με έκπτωση συνέπειας) 0,0936 €/kwh

Αν και καλό μπλε πρόγραμμα δεν δέχτηκα...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thermaikos4 είπε

με την ΤΕΑ να εχει πεσει ειναι αστειο να εχουμε τιμες Αυγουστου. Σιγα μη πουμε και μπραβο στις εταιρειες που θα κρατησουν τις ιδιες τιμες. Ειδικα για οσες ενεργοποιησουν μηχανισμο διακυμανσης.

Μεχρι στιγμης κραταμε ζενιθ home smart night που παει με ΤΕΑ.

Εκεινη η ελπεντισον ειναι ακόμα διακοπες; Τι εγινε οσοι ελεγαν οτι με το ανοιγμα των σχολειων θα κανει δυνατες προσφορες;; :rolleyes:

Θα περιμένεις black Friday.

Κάτι θα δώσουν.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, geopro είπε

Τελικά αντιπροτείνουν το BLUE GENEROUS HOME (υπάρχει ρήτρα αποχώρησης τα εναπομείναντα πάγια) με δώρο τα πάγια για 8 μήνες και τιμή (με έκπτωση συνέπειας) 0,0936 €/kwh

Αν και καλό μπλε πρόγραμμα δεν δέχτηκα...

γιατι? παιζει φθηνοτερο?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας 

Για συνδυαστικό πρόγραμμα ρεύματος και φυσικού αερίου έχετε καμιά πρόταση ?? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ !! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

γιατι? παιζει φθηνοτερο?

Δεν μου αρέσουν οι δεσμεύσεις οπότε επέλεξα το κίτρινο ζενίθ power home smart night (promo 40%)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/9/2024 στις 1:22 ΜΜ, doll είπε

Περιμένουμε Ηρων και αν ναι σε ποιό πρόγραμμα εσωτερικά να πάμε?

Λέω να περιμένω τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου να δω τιμές. Πλέον τουρισμό κάνω κυρίως για να πά

ρω την φτηνότερη τιμή μιας και το δυσκόλεψαν με τα δώρα.
Έχω αρχίσει να δελεάζομαι με κάτι 0.9 λεπτά την Κwh που βλέπω σε μπλε σταθερά πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Demetroula είπε
10 ώρες πριν, doll είπε

Περιμένουμε Ηρων και αν ναι σε ποιό πρόγραμμα εσωτερικά να πάμε?

Λέω να περιμένω τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου να δω τιμές. Πλέον τουρισμό κάνω κυρίως για να πά

ρω την φτηνότερη τιμή μιας και το δυσκόλεψαν με τα δώρα.
Έχω αρχίσει να δελεάζομαι με κάτι 0.9 λεπτά την Κwh που βλέπω σε μπλε σταθερά πάντως.

Και εγώ μπήκα στο πειρασμό να σκεφτώ μπλε με 0,0936€ και μάλιστα με δωρεάν πάγια λόγω win back αλλά έχω και κατά νου ότι αν υπάρξουν έκτακτες καταστάσεις είναι πιθανό οι πάροχοι να σπάσουν το συμβόλαιο.

Μόνο η ΔΕΗ και ουδείς άλλος έχει τιμήσει την σταθερή σύμβαση.

Επεξ/σία από geopro
Δημοσ.
Στις 26/9/2024 στις 11:48 ΜΜ, geopro είπε

αλλά έχω και κατά νου ότι αν υπάρξουν έκτακτες καταστάσεις είναι πιθανό οι πάροχοι να σπάσουν το συμβόλαιο.

Αν δεν αναγράφεται ρητά στους όρους σύμβασης ότι μπορούν να το σπάσουν μονομερώς, βούτυρο στο ψωμί σου θα είναι υποθέτω. Θα φύγεις χωρίς την ρήτρα αποχώρησης, πάλι υποθέτω. 
Αν δώσουν κανένα καλό δώρο εγγραφής σε μπλε -τύπου εκατό ευρώ που έδινε η ελπε- τις επόμενες εβδομάδες και την δώσουν την kwh στα 0.9 λεπτά χωρίς  έκπτωση συνέπειας και με ελάχιστη παραμονή μόνο ένα εξάμηνο (ευσεβής πόθος) πιθανότατα να πάω να αράξω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,

Ενδιαφέρομαι για ενα προγραμμα της ζενιθ σταθερο μπλε 0.095 η kWh, 9.9 παγιο, 6 παγια δωρο , ειναι για 1 χρονο. Θα ηθελα την αποψη σας για τη ζενιθ αν εχει συνεργαστει καποιος γτ με φοβιζει λιγο, αυτη τη στιγμη ειμαι στη δεη. Επισης κατι τελευταιο που εχω απορια, οι επιδοτησεις που γινονται απο τος κρατος καποιους μηνες στο ρευμα γινονται μονο στη δεη ή σε ολους τους παροχους ? Ευχαριστώ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, YesSir είπε

Καλησπερα,

Ενδιαφέρομαι για ενα προγραμμα της ζενιθ σταθερο μπλε 0.095 η kWh, 9.9 παγιο, 6 παγια δωρο , ειναι για 1 χρονο. Θα ηθελα την αποψη σας για τη ζενιθ αν εχει συνεργαστει καποιος γτ με φοβιζει λιγο, αυτη τη στιγμη ειμαι στη δεη. Επισης κατι τελευταιο που εχω απορια, οι επιδοτησεις που γινονται απο τος κρατος καποιους μηνες στο ρευμα γινονται μονο στη δεη ή σε ολους τους παροχους ? Ευχαριστώ

Τι σε φοβίζει ακριβώς;

Οι κρατικές επιδοτήσεις δίνονται ανεξαρτήτως παρόχου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...