Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τόσο πολύ αργούν?

Πολύ σου φαίνεται? Την προηγούμενη φορά με τις edenred έκαναν σε πολλές περιπτώσεις και 2 μήνες να τις στείλουν. 

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελειώνει σε λίγες μέρες το κίτρινο πρόγραμμα με την κλειδωμένη τιμή κιλοβατώρας του Ηοme one του Ηρων  που ήταν μέχρι και Σεπτέμβριο. 
Προτάσεις για το που να πάω τώρα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Τελειώνει σε λίγες μέρες το κίτρινο πρόγραμμα με την κλειδωμένη τιμή κιλοβατώρας του Ηοme one του Ηρων  που ήταν μέχρι και Σεπτέμβριο. 
Προτάσεις για το που να πάω τώρα;

Εξαρτάται από την κατανάλωση που έχεις, και αν εξακολουθείς να θέλεις κίτρινο τιμολόγιο.

Εγώ είμαι από τον Αύγουστο στο Value Easy (κυμαινόμενο) της Protergia που έχει κρατήσει σταθερή την τιμή του από τον Ιούλιο (αν δεν κάνω λάθος), απορροφώντας τις αυξήσεις στο ενδιάμεσο. Με τα κίτρινα βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, αλλά είναι ένα ρίσκο που μπορώ να πάρω :-)

Πάγιο €5 και €0,09/KWh, μείον την κρατική επιδότηση.

october_prices.png?rmode=max&width=500&height=500

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Εξαρτάται από την κατανάλωση που έχεις, και αν εξακολουθείς να θέλεις κίτρινο τιμολόγιο.

Εγώ είμαι από τον Αύγουστο στο Value Easy (κυμαινόμενο) της Protergia που έχει κρατήσει σταθερή την τιμή του από τον Ιούλιο (αν δεν κάνω λάθος), απορροφώντας τις αυξήσεις στο ενδιάμεσο. Με τα κίτρινα βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, αλλά είναι ένα ρίσκο που μπορώ να πάρω :-)

Πάγιο €5 και €0,09/KWh, μείον την κρατική επιδότηση.

october_prices.png?rmode=max&width=500&height=500

Περίπου 300 κwh τον μήνα με Κοτ. Σκέφτομαι για μετάβαση στο Υellow free home του Ηρων που δεν έχει πάγιο και δίνει φτηνότερα την κιλοβατώρα, αλλά έτσι δεν παίρνω το πενηντάρικο που δίνει δώρο εγγραφής.

Δημοσ.

Καλησπέρα , σκέφτομαι να πάω στο Powert Home direct  Plus στη Ζενιθ(μπλε με 0.095).Έχει κανεις εμπειρία απο Ζενιθ? Θέλω να ενεργοποιήσω και πάγια εντολή απο πιστωτική κάρτα. Προσφέρει αυτή την δυνατότητα?(Είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ και αποφάσισα να μην πληρώνω τσάμπα λεφτά. )

Γενικά όποια συμβουλή έχετε είναι ευπρόσδεκτη. 

Δημοσ.
32 minutes ago, ThanosVad said:

Θέλω να ενεργοποιήσω και πάγια εντολή απο πιστωτική κάρτα

Δυστυχώς μόνο με λογαριασμό τραπεζης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ThanosVad είπε

Καλησπέρα , σκέφτομαι να πάω στο Powert Home direct  Plus στη Ζενιθ(μπλε με 0.095).Έχει κανεις εμπειρία απο Ζενιθ? Θέλω να ενεργοποιήσω και πάγια εντολή απο πιστωτική κάρτα. Προσφέρει αυτή την δυνατότητα?(Είμαι στο πράσινο της ΔΕΗ και αποφάσισα να μην πληρώνω τσάμπα λεφτά. )

Γενικά όποια συμβουλή έχετε είναι ευπρόσδεκτη. 

Ζενιθ έχει μόνο πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού (δυστυχώς δεν έχει σε πιστωτική κάρτα).

Κι εμένα με χάλασε αλλά πήγα στο smart night της.Αν θες σταθερότητα και αρκετά καλή τιμή με τα πάγια των 6 μηνών δώρο είναι καλή επιλογή. 

Έχε υπόψη σου βέβαια ότι η τιμή πάει στα 0,095 με έκπτωση συνέπειας.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ζενιθ έχει μόνο πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού (δυστυχώς δεν έχει σε πιστωτική κάρτα).

Κι εμένα με χάλασε αλλά πήγα στο smart night της.Αν θες σταθερότητα και αρκετά καλή τιμή με τα πάγια των 6 μηνών δώρο είναι καλή επιλογή. 

Έχε υπόψη σου βέβαια ότι η τιμή πάει στα 0,095 με έκπτωση συνέπειας.

Δηλωνεις παγια εντολη σε τραπεζικο λογαριασμό, μπορεις και να δηλωσεις και καποιον που ποτέ δεν εχει χρηματα, και πριν την ημερομηνια ληξης του λογαριασμου εσυ πληρωνεις με καρτα, πιστωτικη ή χρεωστική

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ψάχνω και εγώ νέο τιμολόγιο, σκεφτόμουν σταθερό αν και θα πέσουν οι τιμές τους επόμενους μήνες (οπότε ίσως κάτι προσωρινό και μετά σταθερό;).

Τώρα έχω ήρων guarantee home αν θυμαμαι καλα και δεν φαινεται να εχει καλή τιμη τους τελευταιους μηνες.

Έχω 100-150 kw το μήνα κατανάλωση μαξ, αν παίξουν ζέστες/κρύα ανεβαίνω στα 300 το πολύ. Τι προτείνετε;

Επεξ/σία από Romanzo Criminale
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Demetroula είπε

Περίπου 300 κwh τον μήνα με Κοτ. Σκέφτομαι για μετάβαση στο Υellow free home του Ηρων που δεν έχει πάγιο και δίνει φτηνότερα την κιλοβατώρα, αλλά έτσι δεν παίρνω το πενηντάρικο που δίνει δώρο εγγραφής.

Το free home έχει μεν μηδενικό πάγιο αλλά έχει δε αναπροσαρμογή τιμής λόγω χονδρικής οπότε ακριβή κιλοβατώρα. Προτείνεται κυρίως για εξοχικά.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, οπως και άλλοι συμφορουμίτες ψάχνω κι εγω τέλη Σεπτεμβρίου να την κάνω απ'το πρόγραμμα του Ήρων που είχε κλειδωμένη kWh. Οι καταναλώσεις μου είναι στα 200-250, συνηθως κάπου ανάμεσα. Ιδανικά ψάχνω κάτι για 2-3 μήνες καθώς δε μπορώ να αλλάζω κάθε μήνα. Τι είναι καλό αυτόν τον καιρό?

ΕΔΙΤ: Απ'ότι βλέπω η Ζενίθ πλασάρει μπλε με 0.95 cents/kWh (με συνέπεια) για 12 μήνες και πάγιο 10/μήνα και δώρο 6 πάγια? Αυτό φαίνεται αρκετά καλό, μου το είχαν πλασάρει τον Ιούλη αλλά χωρίς δώρο 6 πάγια. Κρύβει καμιά παγίδα το συγκεκριμμένο? Γιατί φαίνεται αρκετά ελκυστικό, δε νομίζω η τιμή να πέσει κάτω απο 0.9-10 cents στα κυμαινόμενα σε καμία φάση.

Επεξ/σία από Tol1as
Δημοσ.
Στις 24/9/2024 στις 9:32 ΠΜ, juanjk είπε

Δεν υπάρχει δυνατότητα για πάγια εντολή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής στην Protergia παρά μονάχα μέσω λογαριασμού τραπέζης (τουλάχιστον μέχρι τώρα, γενικά πάνε συντηρητικά αυτοί, ίσως τους μπουσταρουν επιτέλους οι wattvoltaδες να κινηθούν υπέρ των αυτοματισμών και του πελάτη). 

Αν την κάνεις μέσω Πειραιώς την πάγια δεν θα έχεις προμήθειες.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελικά "έσπασα" και έβαλα πάγια εντολή μέσω λογαριασμού Πειραιώς (που ευτυχώς έχω), αλλά θα πληρώνω τους λογαριασμούς νωρίτερα με κάρτα για να παίρνω την επιστροφή (1% με payzy).

Ελπίζω όντως να μην έχει κάποια προμήθεια η πάγια. Δεν έχω ξαναβάλει ποτέ πάγια σε λογαριασμό και φοβάμαι την Πειραιώς γιατί χρεώνει ακόμη και τον αέρα που αναπνέεις όσο χρησιμοποιείς το web banking τους. :-D 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Tol1as είπε

Καλησπέρα, οπως και άλλοι συμφορουμίτες ψάχνω κι εγω τέλη Σεπτεμβρίου να την κάνω απ'το πρόγραμμα του Ήρων που είχε κλειδωμένη kWh. Οι καταναλώσεις μου είναι στα 200-250, συνηθως κάπου ανάμεσα. Ιδανικά ψάχνω κάτι για 2-3 μήνες καθώς δε μπορώ να αλλάζω κάθε μήνα. Τι είναι καλό αυτόν τον καιρό?

ΕΔΙΤ: Απ'ότι βλέπω η Ζενίθ πλασάρει μπλε με 0.95 cents/kWh (με συνέπεια) για 12 μήνες και πάγιο 10/μήνα και δώρο 6 πάγια? Αυτό φαίνεται αρκετά καλό, μου το είχαν πλασάρει τον Ιούλη αλλά χωρίς δώρο 6 πάγια. Κρύβει καμιά παγίδα το συγκεκριμμένο? Γιατί φαίνεται αρκετά ελκυστικό, δε νομίζω η τιμή να πέσει κάτω απο 0.9-10 cents στα κυμαινόμενα σε καμία φάση.

Καλημερα.. Να περιμενεις λιγες μερες ακομα... Αρχες Οκτρωβριου θα βγουν οι νεες τιμες... Που μαλλον θα ειναι προς τα κατω...

https://www.energygame.gr/ilektrismos/415585/revma-ta-siniala-tis-agoras-gia-ta-timologia-oktovriou/

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Geoponer είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελικά "έσπασα" και έβαλα πάγια εντολή μέσω λογαριασμού Πειραιώς (που ευτυχώς έχω), αλλά θα πληρώνω τους λογαριασμούς νωρίτερα με κάρτα για να παίρνω την επιστροφή (1% με payzy).

Ελπίζω όντως να μην έχει κάποια προμήθεια η πάγια. Δεν έχω ξαναβάλει ποτέ πάγια σε λογαριασμό και φοβάμαι την Πειραιώς γιατί χρεώνει ακόμη και τον αέρα που αναπνέεις όσο χρησιμοποιείς το web banking τους. :-D 

Είναι μεγάλο αρχείο και αναφέρει προμήθειες προς όλους Αν δεν βαριέσαι να το ψάξεις (τιμολόγια προμηθειών κατεβάζεις)

https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Epitokia-Deltia-Timon

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...