Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 minutes ago, thodoris_9 said:

Επειδή βρίσκω ελάχιστα αποτελέσματα για το πρόγραμμα της ΔΕΗ 4students, μπήκα να ρωτήσω τα τσακάλια μας εδώ αν έχει νόημα να το κάνω. Πέρασε η κόρη στα Χανιά, έκανε ΔΕΗ Πράσινο, το κλασικό. Η κατανάλωση της φαντάζομαι θα είναι μικρή, είναι και το κλίμα τέτοιο, άλλωστε δεν μαγειρεύει και ιδιαίτερα, έχει και ηλιακό. Πέρα από το 50αρι στο efood, αντε και το ένα εισητηριο, ούτε οι καφέδες, ούτε ο Κωτσοβολος την απασχολεί. Θέλω να πω, καθαρά σαν 2 πακέτα, αξίζει την αλλαγή ή τζάμπα ταλαιπωρία; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει για τον χρόνο του

Σε σχέση με το Γ1 της ΔΕΗ που έχει τώρα, σίγουρα τη συμφέρει εφόσον έχει μικρή καταναλωσή. Το πάγιο θα είναι 27 ευρώ το έτος σε σχέση με τα 60 του Γ1 και ο καφές δεν είναι αμελητέο δώρο, μπορείς να κάνεις χρήση εσύ το κουπόνι αν δεν μπορεί εκείνη

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 ώρες πριν, danielo67000 είπε

Συνέχεια εξελίξεων volton/skroutz: Έχω ενεργοποιηθεί και θέλω να μάθω ποτέ θα πάρω τις δωροεπιταγες. Από skroutz έχω απάντηση ότι η volton θα τις στείλει. Έχω κάνει αίτημα στην volton από την Τετάρτη και δεν μου έχουν απαντήσει. Σήμερα δε η κυρία της volton επέμενε ότι η skroutz θα τις στείλει, αυτοί ξέρουν κτλ και ήθελε απλά να με ξαποστειλει. Όταν επέμενα ότι είναι λάθος και στο τέλος της διάβασα το email από skroutz τότε άρχισε να μασάει τα λόγια της, να ξαναρωταει δεν ξέρω που και στο τέλος να παραδέχεται ότι αυτοί θα στείλουν τις δωροεπιταγες. Το πότε άγνωστο . Αποτέλεσμα: Αν αύριο δεν δω φως από volton, όχι μόνο θα πάρω και τις δύο παροχές από εκει αλλά και δεν θα φέρω και τις άλλες 4 παροχές που έχω. Πάμε καρφί για zenith 40% όσο προλαβαίνουμε....

Εμένα μου ήρθε στις 19/09 μνμ ότι ενεργοποιήθηκα στην Volton από τις 14/09 και την επόμενη μέρα μου έστειλαν το κουπόνι. Και τα 2 έγιναν στο viber.

• Like 2

Παιδια καλησπερα!! Εχω 3 παροχες στον Ηρων αλλα λογικα κ οι επομενοι λογαριασμοι  στο τελος του μηνα θα βγουνε πιστωτικοι!!! Η αληθεια ειναι οτι μεχρι τελος Σεπτεμβρη ο Ηρων εχει καλη τιμη, μετα αν εκτοξευτει φοβαμαι οτι τα πιστωτικα οχι απλα θα φαγωθουν, αλλα σε 1 μηνα θα δωσω πισω το 50αρικο επι 2!! Αξιζει να παω καπου τωρα κ να αφησω τα πιστωτικα για επομενο τουρισμο? Υπαρχρι καποιος προορισμος με δωρα ή με χαμηλη τιμη??

18 λεπτά πριν, dimviii είπε

ειμαι στην Ζενιθ απο 14/8

Ποτε θα βγει ο πρωτος λογαριασμος? Μεχρι τωρα δεν εχει ερθει κατι.

Ριλαξ, για αρχή έγινε η καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ ?

Σκέφτομαι να πάω στης ΔΕΗ home4students με φιξ χρέωση για μέχρι 150kwh κυρίως για τουρισμό καθώς δεν έχει ρήτρα αποχώρισης αν δεν κάνω λάθος και δίνει 50ευρω για σούπερ + coffee island κουπόνια. Είναι κάτι που δεν βλέπω και θα έπρεπε να προσέξω?

16 minutes ago, dimviii said:

ειμαι στην Ζενιθ απο 14/8

Ποτε θα βγει ο πρωτος λογαριασμος? Μεχρι τωρα δεν εχει ερθει κατι.

Εγώ πήγα Ήρων στις 14/7 και ακομή δεν έχω πάρει λογαριασμό, πήγα ζενίθ στις 24/8, επίσης δεν βγήκε λογαριασμός. Ακουσα ότι αν έχεις Κοτ στέλνουν διμηνιαιους λογαριασμούς, δεν ξέρω αν ισχύει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, dimviii είπε

δεν το γνωριζω.

Κετεβασε επιπλεον το myDEDDIE να την εχεις στο κινητο κ απ εκει κ επειτα θα χεις κ ενημερωσεις ποτε ειναι η προγραμματισμενη σου καταμετρηση για να χεις εστω εναν αδρο μπουσουλα - ειδικα τωρα που ειναι μηνιαιες. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1

16 ώρες πριν, Nighthunter είπε

Εμένα μου ήρθε στις 19/09 μνμ ότι ενεργοποιήθηκα στην Volton από τις 14/09 και την επόμενη μέρα μου έστειλαν το κουπόνι. Και τα 2 έγιναν στο viber.

Τι να πω? Είμαστε ακριβώς στις ίδιες ημερομηνίες ενεργοποίησης, αποστολής μηνυμάτων στο viber, αλλά δεν έλαβα με κανένα μήνυμα κάποιο κουπόνι και ούτε που μου έχουν απαντήσει στο αίτημα μου μετά από σχεδόν μια εβδομάδα. Χθες τις πήρα και έφυγα ζενίθ.

Ειμαι ηρων αυτη τη στογμη με κλειδωμενη υιμη μεχρι σεπτεμρβη. απτα λιγα π διαβασα νομιζω τωρα αξιζει να παω volton με προσφορα skroutz plus (ειμαι μελος) αλλιως ζενιθ, σωστα ;

23 minutes ago, Ntzimanis said:

Ειμαι ηρων αυτη τη στογμη με κλειδωμενη υιμη μεχρι σεπτεμρβη. απτα λιγα π διαβασα νομιζω τωρα αξιζει να παω volton με προσφορα skroutz plus (ειμαι μελος) αλλιως ζενιθ, σωστα ;

Ναι αν έχεις skroutz+ είναι no brainer η προσφορά για τη Volton και με καλή τιμή.

Καλησπέρα σε όλους!

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει ήδη κανένας σας την Edenred 50 ευρώ από Elpedison. Εγώ έκανα την αίτηση την προηγούμενη Πέμπτη σε κατάστημα και χθες έλαβα μήνυμα στο Viber από την Elpedison ότι η παροχή εκπροσωπείται από τις 20/09 αλλά ακόμα δεν έχω λάβει την δωροκάρτα...

11 λεπτά πριν, elessar2020 είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει ήδη κανένας σας την Edenred 50 ευρώ από Elpedison. Εγώ έκανα την αίτηση την προηγούμενη Πέμπτη σε κατάστημα και χθες έλαβα μήνυμα στο Viber από την Elpedison ότι η παροχή εκπροσωπείται από τις 20/09 αλλά ακόμα δεν έχω λάβει την δωροκάρτα...

Τόσο πολύ αργούν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...