Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, geopro είπε

Το πιστωτικό μήπως έχει δημιουργηθεί από το bonus εγγραφής των 50€ ?

Αν όχι και είναι επιστροφή π.χ. εγγύησης τότε ok.

Αν ναι, δεν είναι κάπως too much να το ζητάς πίσω σε ρευστό ;

Μήπως να το άφηνες ως απόθεμα για όταν ξαναγυρίσεις κάποια στιγμή στον Ήρων ;

Υπάρχει μια άποψη ότι τέτοιες τακτικές επιστροφής σε ρευστό του bonus εγγραφής κάνουν ζημιά στο ενεργειακό τουρισμό.

Άπληστος 

• Like 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

53 λεπτά πριν, geopro είπε

Υπάρχει μια άποψη ότι τέτοιες τακτικές επιστροφής σε ρευστό του bonus εγγραφής κάνουν ζημιά στο ενεργειακό τουρισμό.

Εννοείται ότι αν αφορά τα 50 ευρώ δώρο τα αφηνουμε κάβα, για να μην αυστηροποιηθουν κι αλλο οι οροι στα δωρα.Υπεθεσα ότι αφορά εγγύηση.

• Like 4

Ξέρει κανείς αν γίνεται να ενεργοποιήσω πάγια εντολή με χρέωση πιστωτικής κάρτας στην Protergia;

Όσο κι αν έχω ψάξει, βρίσκω πληροφορίες μόνο για πάγια μέσω τραπεζικού λογαριασμού, που για δικούς μου λόγους δεν θέλω.

Είναι ο πρώτος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας (και έχω γυρίσει αρκετούς) που με δυσκολεύει σε αυτό το κομμάτι. :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Μόνη ΛΥΣΗ να πας να ανοίξεις τα φώτα ώστε να καταναλωθούν οι 80 κιλοβατώρες 

Εγώ να τα ανοίξω αλλά θα κάψουν τα φώτα 80kwh ; Αν το αφήσω έτσι θα έχω πρόβλημα;

Επεξ/σία από arcadian27

Σχετικά με το πρόγραμμα της Volton με το Skroutz γνωρίζεις κανείς εάν η δωροκάρτα των 50ευρω έχει όρο την παραμονή για 6 μήνες; Διαβάζω τους ειδικούς όρους και δεν είναι ξεκάθαρο πότε σου αποδείδεται η δωροκάρτα και στην τηλεφωνική υποστήριξη δεν τους πολυ-εμπιστεύομαι.

Συνέχεια εξελίξεων volton/skroutz: Έχω ενεργοποιηθεί και θέλω να μάθω ποτέ θα πάρω τις δωροεπιταγες. Από skroutz έχω απάντηση ότι η volton θα τις στείλει. Έχω κάνει αίτημα στην volton από την Τετάρτη και δεν μου έχουν απαντήσει. Σήμερα δε η κυρία της volton επέμενε ότι η skroutz θα τις στείλει, αυτοί ξέρουν κτλ και ήθελε απλά να με ξαποστειλει. Όταν επέμενα ότι είναι λάθος και στο τέλος της διάβασα το email από skroutz τότε άρχισε να μασάει τα λόγια της, να ξαναρωταει δεν ξέρω που και στο τέλος να παραδέχεται ότι αυτοί θα στείλουν τις δωροεπιταγες. Το πότε άγνωστο . Αποτέλεσμα: Αν αύριο δεν δω φως από volton, όχι μόνο θα πάρω και τις δύο παροχές από εκει αλλά και δεν θα φέρω και τις άλλες 4 παροχές που έχω. Πάμε καρφί για zenith 40% όσο προλαβαίνουμε....

37 λεπτά πριν, danielo67000 είπε

Συνέχεια εξελίξεων volton/skroutz: Έχω ενεργοποιηθεί και θέλω να μάθω ποτέ θα πάρω τις δωροεπιταγες. Από skroutz έχω απάντηση ότι η volton θα τις στείλει. Έχω κάνει αίτημα στην volton από την Τετάρτη και δεν μου έχουν απαντήσει. Σήμερα δε η κυρία της volton επέμενε ότι η skroutz θα τις στείλει, αυτοί ξέρουν κτλ και ήθελε απλά να με ξαποστειλει. Όταν επέμενα ότι είναι λάθος και στο τέλος της διάβασα το email από skroutz τότε άρχισε να μασάει τα λόγια της, να ξαναρωταει δεν ξέρω που και στο τέλος να παραδέχεται ότι αυτοί θα στείλουν τις δωροεπιταγες. Το πότε άγνωστο . Αποτέλεσμα: Αν αύριο δεν δω φως από volton, όχι μόνο θα πάρω και τις δύο παροχές από εκει αλλά και δεν θα φέρω και τις άλλες 4 παροχές που έχω. Πάμε καρφί για zenith 40% όσο προλαβαίνουμε....

Καλά θα κάνεις, άμα δεν φάνε πίεση το τραβάνε το σκοινί όσο πάει. Και εγώ πήγα 2 παροχές και δεν θα κάτσω να περιμένω κάνα 3μηνο. 

50 λεπτά πριν, koslyr είπε

Σχετικά με το πρόγραμμα της Volton με το Skroutz γνωρίζεις κανείς εάν η δωροκάρτα των 50ευρω έχει όρο την παραμονή για 6 μήνες; Διαβάζω τους ειδικούς όρους και δεν είναι ξεκάθαρο πότε σου αποδείδεται η δωροκάρτα και στην τηλεφωνική υποστήριξη δεν τους πολυ-εμπιστεύομαι.

Νομίζω δεν έχει κανέναν περιορισμό παραμονής. 

2 ώρες πριν, arcadian27 είπε

Εγώ να τα ανοίξω αλλά θα κάψουν τα φώτα 80kwh ; Αν το αφήσω έτσι θα έχω πρόβλημα;

Φωτογραφίζεις το ρολόι όπως είναι σήμερα και ότι κάτσει 

12 ώρες πριν, arcadian27 είπε

Υπάρχει λύση αλλά πρέπει λίγο να ασχοληθείς ,βγάζεις φωτογραφία και ενημερώνεις το δεδδηε τους παιρνεις τηλέφωνο και τους λες ότι έχει γίνει λάθος στην πρώτη μέτρηση και αυτή είναι σωστή ο δεδδηε στέλνει αυτή τη μέτρηση και στον προηγούμενο πάροχο και στον επόμενο οπότε βγαίνει διορθωτικός λογαριασμός από τον προηγούμενο πάροχο με τη νέα σωστή ένδειξη και στο νέο πάροχο θα πας με αυτή που έστειλες φωτογραφία.Αν πάρεις τον τοπικό δεδδηε ακόμα καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Geoponer είπε

Ξέρει κανείς αν γίνεται να ενεργοποιήσω πάγια εντολή με χρέωση πιστωτικής κάρτας στην Protergia;

Όσο κι αν έχω ψάξει, βρίσκω πληροφορίες μόνο για πάγια μέσω τραπεζικού λογαριασμού, που για δικούς μου λόγους δεν θέλω.

Είναι ο πρώτος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας (και έχω γυρίσει αρκετούς) που με δυσκολεύει σε αυτό το κομμάτι. :-(

Δεν υπάρχει δυνατότητα για πάγια εντολή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής στην Protergia παρά μονάχα μέσω λογαριασμού τραπέζης (τουλάχιστον μέχρι τώρα, γενικά πάνε συντηρητικά αυτοί, ίσως τους μπουσταρουν επιτέλους οι wattvoltaδες να κινηθούν υπέρ των αυτοματισμών και του πελάτη). 

Αν την κάνεις μέσω Πειραιώς την πάγια δεν θα έχεις προμήθειες.

11 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Υπάρχει λύση αλλά πρέπει λίγο να ασχοληθείς ,βγάζεις φωτογραφία και ενημερώνεις το δεδδηε τους παιρνεις τηλέφωνο και τους λες ότι έχει γίνει λάθος στην πρώτη μέτρηση και αυτή είναι σωστή ο δεδδηε στέλνει αυτή τη μέτρηση και στον προηγούμενο πάροχο και στον επόμενο οπότε βγαίνει διορθωτικός λογαριασμός από τον προηγούμενο πάροχο με τη νέα σωστή ένδειξη και στο νέο πάροχο θα πας με αυτή που έστειλες φωτογραφία.Αν πάρεις τον τοπικό δεδδηε ακόμα καλύτερα.

Αν είναι να κάνεις την κατανάλωση εντός του επόμενου τριμήνου μην μπεις σε διαδικασία (συνήθως το συνεργείο αν βλέπει τέτοιες μικρές αποκλίσεις αφήνει να ξεπεράσει ο μετρητής την λανθασμένη καταχώρηση και δεν κάνουν τίποτα), ειδάλλως κάνε τη διαδικασία με το δεδδηε και φυσικά προσκόμισε τους φωτογραφία μετρητή με τη σωστή μέτρηση. Όντως προτίμησε τοπικό γραφείο αν γνωρίζεις για να γίνει άμεσα η διαδικασία γιατί μπορεί να κανει κανένα διμηνο διαφορετικά.

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 1

16 ώρες πριν, geopro είπε

Σωστός, είναι από τα τα μπόνους αλλά θα διακόψω τον τουρισμό επί του παρόντος και θέλω να μαζέψω τα πιστωτικά. Παρκαρα στη Ζενίθ.

Και πάλι μπορεί να πεις: "γιατί δεν τα αφήνεις αν ξαναπας στον Ηρων;".

Ο λόγος είναι ότι θορυβήθηκα όταν διάβασα στους όρους του συμβολαίου της Ζενίθ ότι έχεις περιθώριο 3 μηνων από την απενεργοποίηση της παροχής να ζητήσεις μεταφορά πιστωτικού στο IBAN σου (δεν λέει τι θα γίνει αν περάσουν οι 3 μήνες, πιθανώς να τα χάνεις ή να μη μπορείς να τα κινήσεις). Επειδή δεν ξέρω τι ισχύει με τους άλλους, και κυρίως επειδή δεν εμπιστεύομαι καθόλου τιν Ήρωνα προτίμησα να κάνω μία σούμα όλα τα υπόλοιπα από τις επιμέρους παροχές και τα ρευστοποιήσω καλού κακού.

Στις 23/9/2024 στις 12:38 ΜΜ, massey είπε

μιλησα με τη ζενιθ εκεινη τη μερα, παραδεχτηκαν το λαθος και το μονο που ειπαν ειναι οτι θα επικοινωνησουν ξανα μαζι μου..

απο κοντά

Επειδή βρίσκω ελάχιστα αποτελέσματα για το πρόγραμμα της ΔΕΗ 4students, μπήκα να ρωτήσω τα τσακάλια μας εδώ αν έχει νόημα να το κάνω. Πέρασε η κόρη στα Χανιά, έκανε ΔΕΗ Πράσινο, το κλασικό. Η κατανάλωση της φαντάζομαι θα είναι μικρή, είναι και το κλίμα τέτοιο, άλλωστε δεν μαγειρεύει και ιδιαίτερα, έχει και ηλιακό. Πέρα από το 50αρι στο efood, αντε και το ένα εισητηριο, ούτε οι καφέδες, ούτε ο Κωτσοβολος την απασχολεί. Θέλω να πω, καθαρά σαν 2 πακέτα, αξίζει την αλλαγή ή τζάμπα ταλαιπωρία; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει για τον χρόνο του

19 minutes ago, thodoris_9 said:

Επειδή βρίσκω ελάχιστα αποτελέσματα για το πρόγραμμα της ΔΕΗ 4students, μπήκα να ρωτήσω τα τσακάλια μας εδώ αν έχει νόημα να το κάνω. Πέρασε η κόρη στα Χανιά, έκανε ΔΕΗ Πράσινο, το κλασικό. Η κατανάλωση της φαντάζομαι θα είναι μικρή, είναι και το κλίμα τέτοιο, άλλωστε δεν μαγειρεύει και ιδιαίτερα, έχει και ηλιακό. Πέρα από το 50αρι στο efood, αντε και το ένα εισητηριο, ούτε οι καφέδες, ούτε ο Κωτσοβολος την απασχολεί. Θέλω να πω, καθαρά σαν 2 πακέτα, αξίζει την αλλαγή ή τζάμπα ταλαιπωρία; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει για τον χρόνο του

Μια χαρά θα τη βγάλει με το 50€ από το efood για κανά μήνα. Και τον καφέ θα τον κερνάει στην κολλητή ;) 

Αν είναι όντως χαμηλή η κατανάλωσή της τότε δεν είναι κακό το πρόγραμμα. Το ΔΕΗ myRewards Coupons παίζει να δίνει και το Ant1+ για κανά 9μήνο + τα μίλια στην Aegean.

Αλλιώς το κίτρινο της Ζενίθ όσο προλαβαίνετε για ακόμα φθηνότερους λογαριασμούς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...