Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σύσταση και εδώ κάποιος για προτέργια;

Ενημέρωση

Έλαβα ήδη σύσταση. Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από bpel86
  • Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι στο προτέργια το 6μηνο σταθερό και τελειώνει τώρα. Θέλω να κάνω το σταθερό 12μηνο. Τι κάνω με τα referrals? Πρέπει να μου δώσει κάποιος και να το δηλώσω σαν νέος πελάτης? 

Αν ναι παρακαλώ κάντε ένα refer. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 minute ago, Subzerog7 said:

Είμαι στο προτέργια το 6μηνο σταθερό και τελειώνει τώρα. Θέλω να κάνω το σταθερό 12μηνο. Τι κάνω με τα referrals? Πρέπει να μου δώσει κάποιος και να το δηλώσω σαν νέος πελάτης? 

Αν ναι παρακαλώ κάντε ένα refer. Ευχαριστώ 

Τα referrals είναι για παροχές που έρχονται από άλλο πάροχο στη protergia. Εσύ ως υφιστάμενος πελάτης αν κάνεις αλλαγή προγράμματος, δε δικαιούσαι ξανά referral. Mόνο αν είχες κάποια άλλη παροχή σε άλλο πάροχο, θα μπορούσες να στείλεις πρόσκληση στον ευατό σου για να πάρεις 50 + 5x10.

Για απλή αλλαγή προγράμματος, το τηλέφωνο είναι 2111883014

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Ηθελα να ρωτησω οσους ειναι προτεργια, ειναι ευχαριστημενοι με τιμολογηση, εκδοση λογαριασμών, μετρησεις που δινουν; εκδιδετε στις 30 μερες δηλαδη; η σαν τη ζενιθ ποτε 20 και ποτε 45 μερες;

Έγινε ενεργοποίηση 10/10/2024.

10/11 λογαριασμός για 2 μέρες του Οκτωβρίου 1.42

10/12 λογαριασμός για 4 μέρες του Οκτωβρίου 6.47

11/01 λογαριασμός 3 ευρώ. Για άλλες 2 μέρες.

10/02/2025 μου ήρθε ο λογαριασμός του υπόλοιπου Οκτώβριου μέχρι αρχές Νοέμβρη με κανονική κατανάλωση (επιτέλους).

Χάλια μαύρα σε αυτό. δεν το έχω ξαναδεί και δεν το περίμενα, έχω αλλάξει πάροχο αρκετές φορές, πρώτη φορά πήγα σε προτέργια και έπαθα πλάκα. 

Λες και σε βάζουν 3 μήνες επίτηδες αέρα για να μην φύγεις εύκολα στο τέλος γιατί θα έχεις επιπλέον 3 μήνες+ καινούριο πάροχο και θα το σκέφτεσαι. Καλό το κόλπο αν το σκεφτείς.

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τα referrals είναι για παροχές που έρχονται από άλλο πάροχο στη protergia. Εσύ ως υφιστάμενος πελάτης αν κάνεις αλλαγή προγράμματος, δε δικαιούσαι ξανά referral. Mόνο αν είχες κάποια άλλη παροχή σε άλλο πάροχο, θα μπορούσες να στείλεις πρόσκληση στον ευατό σου για να πάρεις 50 + 5x10.

Για απλή αλλαγή προγράμματος, το τηλέφωνο είναι 2111883014

Τέλεια. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όποτε απλά χάνω το 5x10, αλλάζω πρόγραμμα και μετά ξεκινάω τα refers για να βγάζω πενηνταρικα? Καλά τα λέω?

Δημοσ.
9 minutes ago, Subzerog7 said:

Έγινε ενεργοποίηση 10/10/2024.

10/11 λογαριασμός για 2 μέρες του Οκτωβρίου 1.42

10/12 λογαριασμός για 4 μέρες του Οκτωβρίου 6.47

11/01 λογαριασμός 3 ευρώ. Για άλλες 2 μέρες.

10/02/2025 μου ήρθε ο λογαριασμός του υπόλοιπου Οκτώβριου μέχρι αρχές Νοέμβρη με κανονική κατανάλωση (επιτέλους).

Χάλια μαύρα σε αυτό. δεν το έχω ξαναδεί και δεν το περίμενα, έχω αλλάξει πάροχο αρκετές φορές, πρώτη φορά πήγα σε προτέργια και έπαθα πλάκα. 

Λες και σε βάζουν 3 μήνες επίτηδες αέρα για να μην φύγεις εύκολα στο τέλος γιατί θα έχεις επιπλέον 3 μήνες+ καινούριο πάροχο και θα το σκέφτεσαι. Καλό το κόλπο αν το σκεφτείς.

Εμένα με ενεργοποίηση στις 18 Ιανουαρίου, πρώτος λογαριασμός εκδόθηκε στις 15 Φεβρουαρίου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HardwareZone είπε

Εμένα με ενεργοποίηση στις 18 Ιανουαρίου, πρώτος λογαριασμός εκδόθηκε στις 15 Φεβρουαρίου.

Δεν ξέρω ειλικρινά. Πάντως στον ΔΕΔΗΕ που έμπαινα στην εφαρμογή είχε κανονικά την μέτρηση κάθε μήνα. Δεν είναι ότι είχαν θέμα με τις μετρήσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

edit: Έλαβα

Καλησπέρα σας,
Όποιος μπορεί, θα ήθελα μια σύσταση για Protergia.

Επεξ/σία από apache48
Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω μεταφερθεί εδώ και κάνα μήνα στη Ζενίθ με το σταθερό στα 0,095€ / kWh που είχε, με πάγια εντολή μέσω τραπέζης για ν' αποφύγω την εγγύηση. Αλλά δεν εκτιμώ καθόλου τις πάγιες εντολές. Θα μου πείτε γιατί το 'βαλες; Γιατί λυπάμαι να δεσμεύσω ένα 100άρι. 

Το ερώτημά μου είναι, αν πληρώνω με το RF πριν τη λήξη, μετά η πάγια εντολή θα ξανατραβάει χρήματα; Ή τραβάει το συνολικό οφειλόμενο ποσό κάθε φορά, οπότε και πλέον θα 'ναι 0; Μήπως και πάλι θα θεωρείται ότι αποτυγχάνει λόγω του μηδενικού ποσού, ακόμα και αν εκτελείται, και χάνω τη συνέπεια;

Το 'χει δοκιμάσει κανείς; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Καλημέρα. Έχω μεταφερθεί εδώ και κάνα μήνα στη Ζενίθ με το σταθερό στα 0,095€ / kWh που είχε, με πάγια εντολή μέσω τραπέζης για ν' αποφύγω την εγγύηση. Αλλά δεν εκτιμώ καθόλου τις πάγιες εντολές. Θα μου πείτε γιατί το 'βαλες; Γιατί λυπάμαι να δεσμεύσω ένα 100άρι. 

Το ερώτημά μου είναι, αν πληρώνω με το RF πριν τη λήξη, μετά η πάγια εντολή θα ξανατραβάει χρήματα; Ή τραβάει το συνολικό οφειλόμενο ποσό κάθε φορά, οπότε και πλέον θα 'ναι 0; Μήπως και πάλι θα θεωρείται ότι αποτυγχάνει λόγω του μηδενικού ποσού, ακόμα και αν εκτελείται, και χάνω τη συνέπεια;

Το 'χει δοκιμάσει κανείς; 

Καλημέρα,

Αρκεί να το κάνεις αρκετές ημέρες πριν, ώστε να προλαβαίνουν να ενημερώνονται τα συστήματά τους για την πληρωμή.

Δημοσ.
1 minute ago, messinia3 said:

Καλημέρα,

Αρκεί να το κάνεις αρκετές ημέρες πριν, ώστε να προλαβαίνουν να ενημερώνονται τα συστήματά τους για την πληρωμή.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα! Ευχαριστώ πολύ! :D

Δημοσ.

καλημέρα, τωρα κατάλαβα οτι ειμαι ακόμα zenith στο Power Home Select που ειχε 0.085 μεχρι τελος φεβρουαριου.

Τι κανουμε για τουρισμό ?

ειχα κανει ηλεκτρονικα ηρων για τα 50€ μεσω econtract και καπου σκάλωσε οπότε έμεινα zenith ...

1) Να περιμένω ?

2) Να πάω ηρων για το 50€

3) Να περιμένω δωράκι απο elpedison τωρα που τελειωσε το 35?

4) αλλη επιλογή ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

καλημέρα, τωρα κατάλαβα οτι ειμαι ακόμα zenith στο Power Home Select που ειχε 0.085 μεχρι τελος φεβρουαριου.

Τι κανουμε για τουρισμό ?

ειχα κανει ηλεκτρονικα ηρων για τα 50€ μεσω econtract και καπου σκάλωσε οπότε έμεινα zenith ...

1) Να περιμένω ?

2) Να πάω ηρων για το 50€

3) Να περιμένω δωράκι απο elpedison τωρα που τελειωσε το 35?

4) αλλη επιλογή ?

Ήρων για το 50αρικό (εάν δεν το έχεις ξαναλάβει το τελευταίο 6μηνο) αλλιώς ρίξε μία ματιά στο winmore 3 της elpedison.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ήμουν στο πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ με νυχτερινό σε σπίτι με τριφασικό. Και έκανα χτες econtract για να πάω στο μπλε, επικοινωνοντας με την ΔΕΗ μαθαίνω ότι λόγο αλλαγής ονόματος θα πρέπει να βγάλω εκ νέου υδε (υπεύθυνη δήλωση εγκατάστατη) που πρέπει να έχει κόστος 150€ γνωρίζει κανείς εάν ακυρώσω το συμβόλαιο αν έχω χρέωση; 

Επεξ/σία από summit1_1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...