Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, tommaxair said:

Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση αλλαγή παρόχου και καθως είμαι ενταγμενος Σε ΚΟΤΒ θα πρέπει να ξανακάνω αίτηση για ΚΟΤ ή θα περαστεί αυτόματα στον νέο πάροχο από το ΔΕΔΔΗΕ;Ρωτώ γιατί θα αλλάξει αριθμό παροχής 

Aυτόματα, αλλά πολύ σπάνια σκαλώνει. Μόλις γίνει η αλλαγή παρόχου, πάρε τηλέφωνο το νέο πάροχο και ρώτα τους αν βλεπουν ενεργό ΚΟΤ.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Spavento είπε

Καλησπέρα σε όλους. Τα φώτα σας παιδιά καθώς έχω λίγο χαθεί πια.. Έχουμε ξεμείνει στο Γ1Ν της ΔΕΗ, και έχω αρχίσει και σκέφτομαι να αλλάξω. Κατανάλωση έχουμε περίπου 250 ημερήσια και 60 νυχτερινή μηνιαία. Μετά από έρευνα σε site σύγκρισης, βλέπω ένα κίτρινο της NRG, που θα βαρύνει οικονομικά. Προτείνετε μπλε η κίτρινο για την χρήση μου? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Για ρίξε κατ`αρχάς μια ματιά στο εξελ του juanjk (στην υπογραφή του-μέσω η/υ έχεις πρόσβαση) να πάρεις μια ιδέα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά να σας πω μόλις ήρθα στη ΔΕΗ έγινε η εγγραφή άλλαξε ο πάροχος και όλα κανονικά. Ο Ήρων που ήμουν πριν μου έβγαλε λογαριασμό!τον πληρώνω  ή πιστόλι;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Patsman86 είπε

Εγώ ρε παιδιά να σας πω μόλις ήρθα στη ΔΕΗ έγινε η εγγραφή άλλαξε ο πάροχος και όλα κανονικά. Ο Ήρων που ήμουν πριν μου έβγαλε λογαριασμό!τον πληρώνω  ή πιστόλι;

Γιατί πιστόλι?Εάν ο λογαριασμός που έλαβες είναι τελικός, πληρώνεις φυσικά και ξεμπερδεψες με Ηρωνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Patsman86 είπε

Το λέω γιατί έχω πάει σε άλλο πάροχο !δε με νοιάζει για τον Ήρων 

Δεν πάει έτσι...τα χρέη ακολουθούν το ΑΦΜ σου.Θεωρητικα ακόμα και ο προηγούμενος παροχος μπορεί να ζητήσει διακοπή ηλεκτροδοτησης για την παροχή σου.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Patsman86 είπε

Αααα αυτό δε το ήξερα.. δηλαδή μπορεί να χρεώσουν το αφμ μου έτσι απλά; Δε το ήξερα ευχαριστώ 

Δε χρεώνουν το ΑΦΜ,απλά έχουν το θεωρητικό δικαίωμα να ζητήσουν διακοπή ηλεκτροδοτησης λόγω χρεών. 

Πιο παλιά είχε ακουστεί ότι θα γίνει και ενός τύπου ενεργειακός Τειρεσίας για κακοπληρωτες στην ενέργεια. 

Αν είναι σωστός ο λογαριασμός απλά πλήρωσε τον να τελειώνεις. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι και εγώ στο Power Home Select που έληξε η μειωμένη τιμή το Φεβρουάριο και έχει πάει 0.20. Αν και είμαι σταθερά τουρίστας εδώ και 2 χρόνια περίπου, τώρα δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε δωρα. Οπότε σκέφτομαι και εγώ για μπλέ Protergia value secure 12M. Που αναγράφεται ο όρος ότι παίρνεις 5χ10 σε σύσταση και +50 αν κάνεις εσύ σύσταση γιατί δεν το βρήκα πουθενά γραμμένο? Θα αναγράφεται κάπου στο συμβόλαιο αυτό με τις συστάσεις και τα πενηντάρικα και θα ισχύει για όλο το 12μηνο ή μπορεί πχ σε 2 μήνες να το ακυρώσουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, nick_81 είπε

Καλησπέρα. Είμαι και εγώ στο Power Home Select που έληξε η μειωμένη τιμή το Φεβρουάριο και έχει πάει 0.20. Αν και είμαι σταθερά τουρίστας εδώ και 2 χρόνια περίπου, τώρα δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε δωρα. Οπότε σκέφτομαι και εγώ για μπλέ Protergia value secure 12M. Που αναγράφεται ο όρος ότι παίρνεις 5χ10 σε σύσταση και +50 αν κάνεις εσύ σύσταση γιατί δεν το βρήκα πουθενά γραμμένο? Θα αναγράφεται κάπου στο συμβόλαιο αυτό με τις συστάσεις και τα πενηντάρικα και θα ισχύει για όλο το 12μηνο ή μπορεί πχ σε 2 μήνες να το ακυρώσουν?

Καλησπέρα,

Bring a friend είναι η προωθητική.Θα ελέγξεις ότι αναγραφεται στο συμβολαιο. Σου το λένε και στο τηλέφωνο. Ισχύει για 5 μήνες (χ10 ευρω) για τον συστηνόμενο και άπαξ για τον συστήσαντα.

https://www.protergia.gr/protergiaapp/

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Like 2
Δημοσ.
17 minutes ago, nick_81 said:

Τη συσταση 5*10 θα σου την λεει στο συμβολαιο, σελ.3, στις Παρατηρησεις ως "BAF REFERRAL: Εκπτωση 50 ευρω".

Το 50 για καθε συσταση που κανεις εσυ μεσα απο το MyProtergia αφου πρωτα φτιαξεις account και στειλεις συστασεις και μετατραπουν σε ενεργα συμβολαια, μπορεις να τα εξαργυρωσεις στο λογαριασμο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sebu είπε

Τη συσταση 5*10 θα σου την λεει στο συμβολαιο, σελ.3, στις Παρατηρησεις ως "BAF REFERRAL: Εκπτωση 50 ευρω".

Το 50 για καθε συσταση που κανεις εσυ μεσα απο το MyProtergia αφου πρωτα φτιαξεις account και στειλεις συστασεις και μετατραπουν σε ενεργα συμβολαια, μπορεις να τα εξαργυρωσεις στο λογαριασμο.

Απλά μια σημείωση,αργούν ακόμα λίγο στα διαδικαστικά τους και να φανούν ενεργές οι παροχές ώστε να εξαργυρωσεις τις συστάσεις που κάνεις.

Επισυνάπτω και τους όρους του bring a friend.

protergia_baf_terms-2.pdf

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω οσους ειναι προτεργια, ειναι ευχαριστημενοι με τιμολογηση, εκδοση λογαριασμών, μετρησεις που δινουν; εκδιδετε στις 30 μερες δηλαδη; η σαν τη ζενιθ ποτε 20 και ποτε 45 μερες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...