Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, spyrospal είπε

Παιδιά καλημερα 

Έχω υβριδικό αυτοκίνητο και το φορτίζω συχνά,επίσης δουλεύουν κάθε μέρα 1 με 2 Aircon,με τον παρακάτω λογαριασμο.

Τι μου προτείνετε να βάλω μπας και έρθει λίγο φτηνότερα;

Screenshot_20250310-123344.Adobe Acrobat.png

με 0,09 και 0,07 την κιλοβατώρα δεν υπάρχει πιο φθηνό, τα άλλα που λέει ρυθμιζόμενες χρεώσεις κλπ όπου και να πας είναι τα ίδια...

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 minutes ago, spyrospal said:

Παιδιά καλημερα 

Έχω υβριδικό αυτοκίνητο και το φορτίζω συχνά,επίσης δουλεύουν κάθε μέρα 1 με 2 Aircon,με τον παρακάτω λογαριασμο.

Άρχοντας είσαι ήδη.

Θα μπορούσε να ήταν 300€ ο λογαριασμός αυτός αν ήσουν σε άλλο πρόγραμμα :D

Δημοσ.

Δεν είναι άρχοντας. Πιθανό ολόκληρος λογαριασμός να βοηθού σε περισσότερο, αλλά βλέπω ένα 80άρι σαν αναπροσαρμογή χρεώσεων. 

Μάλλον είσαι σε κάποιο κυμενόμενο το οποίο έχει ρήτρα άννα προσαρμογής περίπου στα 11 λεπτά το kw.

Σε ποιά εταιρία είσαι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, panos- είπε

Χαίρετε! Έχω κάνει στην protergia το student με 9,90ε για τις πρώτες 115 κιλωβατώρες και στον πρώτο λογαριασμό βλέπω αυτό:

image.png.2cf0acff84396396deb160f6d42fca3c.pngΗ κατανάλωση μου είναι κοντά 180kwh γιατί πάει από την τελευταία μέτρηση κάπου τον Νοέμβρη. Έχω πάρει και 24ε πίσω από τον προηγούμενο πάροχο. Θεωρείτε ότι θα είμαι οκ ή σας φαίνεται και εσάς κάτι λάθος;

Επειδή έχεις 187 κιλοβατώρες σε 20 ημέρες, λογικά θα φτάνεις 270 κατανάλωση ανά μήνα. Αν είναι έτσι, τότε δεν σε βολεύει πιστεύω το πρόγραμμα, γιατί ναι μεν τις πρώτες 115 τις έχεις στα 9,90 αλλά τις υπόλοιπες τις χρεώνεις 0,24. Από τα student μήπως θα σε βόλευει το zenith sudent που έχει σταθερή τιμή έως τις 200KWh/μήνα. Αλλιώς και το ΔΕΗ myhomeonline με τα προμο του θα σου εβγαινε καλά, αρκεί να δεσμευτείς για 9 μήνες.

12 ώρες πριν, sheldon είπε

Για καταναλώσεις μέχρι 200 kwh της ΔΕΗ με τις 2 χ 50 €  πιστώσεις δεν αξίζει περισσότερο απ΄όλα; 

Έχει ελάχιστη περίοδο παραμονής 9 μήνες , το πάγιο μόνο 31,5€ (για 9 μηνες),  άρα σου μένουν 68,5 € από τις 2 πιστώσεις που μπορείς εύκολα να υπερκαλύψεις τη διαφορά τιμής Kwh από τα άλλα σταθερά προγράμματα.

Σκέφτομαι κάτι λάθος; Δεδομένου ότι παρατηρώ ότι ελάχιστοι το κοιτάζουν και το προτιμούν..

Για μικρές καταναλώσεις πχ έως 300KWh το μήνα πλασάρεται πλέον καλά, καθώς έχουν ανέβει λίγο οι τιμές των υπολοίπων παρόχων.

12 ώρες πριν, achillesgr είπε

Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες.Μήπως έχουμε εικόνα ποιος πάροχος ή προγραμμα συμφέρει για οίκημα που έχει σχεδον μηδενική κατανάλωση ( πχ όροφος που δεν κατοικείται απλά ανάβει κάποιο φώς σπάνια).

Ευχαριστώ πολύ.. ( μου έκαναν πρόταση από energy για ένα πρόγραμμα με 7,5 ευρώ πάγιο και συμπεριλαμβάνει και μεχρι 50 kwh)

Θα σου πρότεινα πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο ή επειδή κάνεις μικρή κατανάλωση το volton simple που έχει δώρο 10€χ5 μήνες που καλύπτει το πάγιο και τις πρώτες κιλοβατώρες.

6 ώρες πριν, nikstifler είπε

Καλησπέρα σας! Είμαι στην ΗΡΩΝ και έχω κατανάλωση περίπου 600-650 kWh το μήνα συνολικά με νυχτερινό. Παραθέτω και τον λογαριασμό.

Ποια εταιρεία προτείνετε και ποιο πρόγραμμα για πιο οικονομικούς λογαριασμούς ; 

Σας ευχαριστώ! 

IMG_1076.jpeg

Κάποιο από τα μπλε σταθερά fysiko aeriou, zenith, protergia ή elpedison θα πρότεινα

1 ώρα πριν, spyrospal είπε

Παιδιά καλημερα 

Μπλε πρόγραμμα θα πρότεινα από τα παραπάνω

51 λεπτά πριν, panosss567 είπε

Δεν είναι άρχοντας. Πιθανό ολόκληρος λογαριασμός να βοηθού σε περισσότερο, αλλά βλέπω ένα 80άρι σαν αναπροσαρμογή χρεώσεων. 

Μάλλον είσαι σε κάποιο κυμενόμενο το οποίο έχει ρήτρα άννα προσαρμογής περίπου στα 11 λεπτά το kw.

Σε ποιά εταιρία είσαι;

Είναι το eunice flow κίτρινο κυμαινόμενο. Κρύβει τη γραμμή που αναγράφει αναπροσαρμογή :) :)

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, panosss567 είπε

Σε ποιά εταιρία είσαι;

Είμαι στην Eunice ,πριν we energy

Αυτό το 80ρι κ εμένα μου έχει αλλάξει τα μυαλά γιατί αρχικά δεν είχα υπογράψει κάτι τέτοιο 

28 λεπτά πριν, juanjk είπε

Επειδή έχεις 187 κιλοβατώρες σε 20 ημέρες, λογικά θα φτάνεις 270 κατανάλωση ανά μήνα. Αν είναι έτσι, τότε δεν σε βολεύει πιστεύω το πρόγραμμα, γιατί ναι μεν τις πρώτες 115 τις έχεις στα 9,90 αλλά τις υπόλοιπες τις χρεώνεις 0,24. Από τα student μήπως θα σε βόλευει το zenith sudent που έχει σταθερή τιμή έως τις 200KWh/μήνα. Αλλιώς και το ΔΕΗ myhomeonline με τα προμο του θα σου εβγαινε καλά, αρκεί να δεσμευτείς για 9 μήνες.

Για μικρές καταναλώσεις πχ έως 300KWh το μήνα πλασάρεται πλέον καλά, καθώς έχουν ανέβει λίγο οι τιμές των υπολοίπων παρόχων.

Θα σου πρότεινα πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο ή επειδή κάνεις μικρή κατανάλωση το volton simple που έχει δώρο 10€χ5 μήνες που καλύπτει το πάγιο και τις πρώτες κιλοβατώρες.

Κάποιο από τα μπλε σταθερά fysiko aeriou, zenith, protergia ή elpedison θα πρότεινα

Μπλε πρόγραμμα θα πρότεινα από τα παραπάνω

Είναι το eunice flow κίτρινο κυμαινόμενο. Κρύβει τη γραμμή που αναγράφει αναπροσαρμογή :) :)

Όχι βρε δεν έχω κρύψει κάτι,ότι ήταν το ανέβασα χωρίς να κρύψω κάτι.

Screenshot_20250310-135745.Adobe Acrobat.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, spyrospal said:

Αυτό το 80ρι κ εμένα μου έχει αλλάξει τα μυαλά γιατί αρχικά δεν είχα υπογράψει κάτι τέτοιο 

Αυτό είχες υπογράψει απλώς δεν σε ενημέρωσαν λεπτομερώς ή δεν το κατάλαβες. 

Για το μήνα φεβρουαρίου έχεις τελική τιμή 21 λεπτά περίπου το kw 

Τα περισσότερα προγράμματα της αγοράς είναι φθηνότερα.

Αν δεν θέλεις να ασχολήσε και να το παρακολουθείς κάθε μέρα , διάλεξε ένα από τα σταθερά των εταιρειών.

Επεξ/σία από panosss567
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosss567 είπε

Αυτό είχες υπογράψει απλώς δεν σε ενημέρωσαν λεπτομερώς ή δεν το κατάλαβες. 

Για το μήνα φεβρουαρίου έχεις τελική τιμή 21 λεπτά περίπου το kw 

Τα περισσότερα προγράμματα της αγοράς είναι φθηνότερα.

Αν δεν θέλεις να ασχολήσε και να το παρακολουθείς κάθε μέρα , διάλεξε ένα από τα σταθερά των εταιρειών.

Ποιο προτείνεις ρε Πάνο;

το dei blue pass είναι καλό;

Δημοσ.
1 minute ago, spyrospal said:

Ποιο προτείνεις ρε Πάνο;

το dei blue pass είναι καλό;

Δυστυχώς δεν είμαι αρκετά ενημερωμένος για να σου υποδείξω κάποιο.

Υπάρχουν όμως αρκετά μέλη που έχουν ρωτήσει κάτι παρόμοιο στις προηγούμενες σελίδες και έχουν λάβει εμπεριστατωμένη πρόταση.

Ρίξε ένα διάβασμα στις προηγούμενες σελίδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, spyrospal είπε

Όχι βρε δεν έχω κρύψει κάτι,ότι ήταν το ανέβασα χωρίς να κρύψω κάτι.

Screenshot_20250310-135745.Adobe Acrobat.png

Η Eunice εννοώ :) Εφαρμόζει ρήτρα αναπροσαρμογής στο πρόγραμμα αυτό. Βάζοντας στο excel μου τα στοιχεία κατανάλωσης και παροχής μπορείς να δεις κάποιες επιλογές στην ετήσια σύγκριση από κάτω.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, spyrospal είπε

Διαβάζω ότι από τον επόμενο μήνα θα πέσει η τιμή τής κιλοβατώρας . Ισχύει;

Το πρώτο 10ημερο του μήνα η χοντρική σημειώνει σημαντική πτώση. Ίσως πάει έτσι όλος ο μήνας και ίσως αυτό έχει αντίκτυπο στη λιανική. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, motoboots είπε

Το πρώτο 10ημερο του μήνα η χοντρική σημειώνει σημαντική πτώση. Ίσως πάει έτσι όλος ο μήνας και ίσως αυτό έχει αντίκτυπο στη λιανική. 

Ίσως όμως,γιατί τα λαμογια οι παροχοι μπορεί απλά να μην κάνουν γεναιες εκπτώσεις στα υπέροχα θεσμοθετημενα πράσινα τιμολόγια και να βγει μια η άλλη. 

Το ζήτημα είναι εάν θα βγουν φθηνότερα κλειδωμένα κίτρινα η σταθερά.Εαν το πιστεύει κανείς βέβαια αυτό το σενάριο. 

Παραδοσιακά άλλωστε αυτό το διάστημα παράλληλα πέφτει και η  ενεργειακή ζήτηση σε θεωρητικό επίπεδο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, juanjk είπε

Επειδή έχεις 187 κιλοβατώρες σε 20 ημέρες

έχω 187 κιλ. σε 75 ημέρες. η τελευταία μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ έγινε στη ΔΕΗ στις 25/11. Ο τελικός της ΔΕΗ που βγήκε τέλη δεκέμβρη ήταν -24€. 

Επεξ/σία από panos-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...