Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, akaloith είπε

εχω το Power Home Smart Night με 40% εκπτωση και 0 παγιο και εξτρα 5% για συνεπεια
το 50% που λεει πως προκυπτει;
image.jpeg.022d0a5e8d023adc81f810603738cb53.jpeg

Με αέριο ΜΑΖΙ 

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Stak5 είπε

Καλησπέρα. Θα μπορούσε κάποιος να μου θυμίσει το τηλέφωνο της Elpedison για τις δωροεπιταγές που στέλνουν μέσω BOX σας παρακαλώ;

Τι εννοειτε με αυτο; πώς κ γιατί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σύσταση για Protergia Value Secure 12Μ θα ήθελα

ευχαριστώ

OK. Την έλαβα , Ευχαριστώ

Επεξ/σία από pdionisis
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 7/3/2025 στις 5:29 ΜΜ, juanjk είπε

Μια χαρά είναι το πρόγραμμα, αλλά προϋποθέτει να προμηθευτείς φορτιστή από την Elpedison. Αφορά κάποιον που αγοράζει πχ ηλεκτρικό αυτοκίνητο τώρα. Χωρίς φορτιστή, υπάρχει το bright 12M με λίγο υψηλότερη τιμή και -2€ πάγιο που μέχρι τις 400kwh το μήνα είναι ελαφρά καλύτερο.

καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση 

δεν έχω ηλεκτρικό αυτοκίνητο, οπότε δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αυτό

Γύρω στις 5000 έχω ετησίως, άρα νομίζω αυτό είναι το καλύτερο (οριακά είναι και το ΦΑ λόγω 6ευρης)

Δημοσ.

Χαίρετε! Έχω κάνει στην protergia το student με 9,90ε για τις πρώτες 115 κιλωβατώρες και στον πρώτο λογαριασμό βλέπω αυτό:

image.png.2cf0acff84396396deb160f6d42fca3c.pngΗ κατανάλωση μου είναι κοντά 180kwh γιατί πάει από την τελευταία μέτρηση κάπου τον Νοέμβρη. Έχω πάρει και 24ε πίσω από τον προηγούμενο πάροχο. Θεωρείτε ότι θα είμαι οκ ή σας φαίνεται και εσάς κάτι λάθος;

Δημοσ.

Για καταναλώσεις μέχρι 200 kwh της ΔΕΗ με τις 2 χ 50 €  πιστώσεις δεν αξίζει περισσότερο απ΄όλα; 

Έχει ελάχιστη περίοδο παραμονής 9 μήνες , το πάγιο μόνο 31,5€ (για 9 μηνες),  άρα σου μένουν 68,5 € από τις 2 πιστώσεις που μπορείς εύκολα να υπερκαλύψεις τη διαφορά τιμής Kwh από τα άλλα σταθερά προγράμματα.

Σκέφτομαι κάτι λάθος; Δεδομένου ότι παρατηρώ ότι ελάχιστοι το κοιτάζουν και το προτιμούν..

Δημοσ.

Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες.Μήπως έχουμε εικόνα ποιος πάροχος ή προγραμμα συμφέρει για οίκημα που έχει σχεδον μηδενική κατανάλωση ( πχ όροφος που δεν κατοικείται απλά ανάβει κάποιο φώς σπάνια).

Ευχαριστώ πολύ.. ( μου έκαναν πρόταση από energy για ένα πρόγραμμα με 7,5 ευρώ πάγιο και συμπεριλαμβάνει και μεχρι 50 kwh)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...