Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, johninio said:

Καλησπερα ειχα κανει συμβολαιο στον ηρων 23/09 σταθερο με 10 ευρω και 9,5 κιλοβατωρα και ληγει νομιζω σε 15 μερες ποτε μπορω να κανω αιτηση στην ελπεντισον για να παω σε σταθερο με τα 7,9 και 10,5 κιλοβατωρα χωρις να πληρωσω ; Περιπου καιω 150-200 κιλοβατωρες και αν συμφερει κατι αλλο αλλα χωρις να μετακινουμαι συνεχεια

Ο τελευταίος μήνας νομίζω δεν έχει ρήτρα. Τσέκαρε το συμβόλαιο σου ή πάρε τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις. Σ'αυτή τη περίπτωση φεύγεις και τώρα. Μη το αφήσεις τελευταία στιγμή γιατί θα σου ανανεώσουν το συμβόλαιο καταχρηστικά σε 12 μηνο μπλε.

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ο τελευταίος μήνας νομίζω δεν έχει ρήτρα. Τσέκαρε το συμβόλαιο σου ή πάρε τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις. Σ'αυτή τη περίπτωση φεύγεις και τώρα. Μη το αφήσεις τελευταία στιγμή γιατί θα σου ανανεώσουν το συμβόλαιο καταχρηστικά σε 12 μηνο μπλε.

Έστειλαν mail  στους πελάτες ότι πλέον θα πάει σε ένα κίτρινο πρόγραμμα τους, που είναι βέβαια πανάκριβο, και όχι σε μπλε. Τσεκαρε τα mail σου, εμένα πήγε στα spam 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Αφορά επιστροφή ΑΠΕ επειδή στην περιοχή σου έχει ανανεώσιμες πηγές παραγωγής. Εφαρμόζεται εφάπαξ για ολόκληρο το έτος πχ νομίζω πριν λίγο καιρό έδωσαν για το έτος 2023. 

Μήπως το 2023 ήσουν σε άλλο πάροχο και έγινε πίστωση σε παλαιότερο διάδοχο; Θα εκδώσουν πιστωτικό και μπορείς να ζητήσεις την επιστροφή.

Ναι ήμουν ΔΕΗ μέχρι Νοέμβριο 2023. Τί κάνουμε τώρα;

Επεξ/σία από lexotamilf
Δημοσ.
Στις 6/3/2025 στις 7:26 ΜΜ, juanjk είπε

H Protergia προσφέρει ένα νέο 12μηνο μπλε το value 4family με δύο ζώνες, ημέρα 0,141 με συνέπεια ;) και «νύκτα» 0,089 με συνέπεια και πάγιο 9.90.

Το πρόγραμμα είναι απαράδεκτο δεν συμφέρει με τίποτα.

Σενάριο 1

Πιθανώς το έβγαλαν επειδή  ζήτησε η κυβέρνηση από τους παρόχους να βγάλουν πρόγραμμα που να έχει και το νυχτερινό μέσα, οπότε είπαν να βγάλουν κάποιο και ας μην πάει κανένας.

Σενάριο 2

Σκοπεύουν προσεχώς να αυξήσουν το κανονικό μπλε από 0,099 πχ σε 0,13, οπότε έτσι ίσως και να συμφέρει κάποιον με νυχτερινό

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτος ειναι ο λογαριασμος μου στην ελπε.. οταν ομως παω να πληρώσω μου βγαζει το ποσό 45,12 οχι το -13,27.

:whistle:

Screenshot_20250307_215930_M365 Copilot.jpg

Screenshot_20250308_081016_Samsung Internet.jpg

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Αυτος ειναι ο λογαριασμος μου στην ελπε.. οταν ομως παω να πληρώσω μου βγαζει το ποσό 45,12 οχι το -13,27.

Μα δεν πρέπει να πληρώσεις κάτι.. βέβαια τα συστήματα της ΕΛΠΕ δεν παίρνανε και τις καλύτερες ημέρες.. εμένα έκανε 25 ημέρες να ενημερωθεί με το λογαριασμό που αφαιρούσε την εγγύηση και άλλες δέκα να εμφανιστεί ο νέος λογαριασμός μετά την έκδοση του. Μπορείς να μπεις στο chat (από υπολογιστή το έκανα στο κινητό δεν κατεβαίνει το αρχείο) και να ζητήσεις αντίγραφο λογιστικής καρτέλας.. εκεί φαίνονται όλα 

Δημοσ.
5 hours ago, The_Judas said:

Πάρε τηλέφωνο ή στείλε mail να διορθώσουν στο site το ποσό. 

Άσε ενεργή τη πάγια εντολή, γιατί αν τη ξυλώσεις θα σου χρεώσουν εγγύηση στον επόμενο λογαριασμό. Μηδένισε όμως το τραπεζικό λογαριασμό για να μη τραβήξει λεφτά στις 12/3.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, panosss567 είπε

Επειδή βρέθηκα κάποιες φορές σε αυτή την κατάσταση, όταν έρχεται η μέρα να εκτελεστεί η πάγια δεν τραβάει τίποτα.

Εγώ elpedison και ΗΡΩΝ που έχω χρησιμοποιήσει πάγια κατά καιρούς τα παίρνει την μέρα που λήγει ο λογαριασμός. Για να είσαι σίγουρος μπορείς πάντα να βάζεις στην πάγια μια κάρτα χωρίς υπόλοιπο και να τα πληρώνεις εσύ όποτε θέλεις 

Δημοσ.

θυμιστε μου το λινκ στο δεδδηε που βλεπουμε ποια εταιρεια μας εκπροσωπει αυτη τη στιγμη;
η οποια σελιδα το κανει 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, akaloith είπε

θυμιστε μου το λινκ στο δεδδηε που βλεπουμε ποια εταιρεια μας εκπροσωπει αυτη τη στιγμη;
η οποια σελιδα το κανει 

Από εδώ μπορείς να δεις το διάδοχο (11ο ψηφίο) που σου δείχνει αν άλλαξε ο πάροχος ή όχι

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akaloith είπε

ααα δηλαδη δε λεει την εταιρεια αλλα βλεπεις αν αλλαξε ο τελευταιος αριθμος

Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να πάρεις τηλ τον ΔΕΔΔΗΕ που είναι 24 ώρες το τηλεφωνικό κέντρο που σου λέει ακριβώς και την μέρα που έγινε η αλλαγή 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

zenith Power Home Smart Night το ΠΑΛΙΟ με 0 παγιο και 40% εκπτωση + 5% συνεπεια
Περίοδος Κατανάλωσης:14/01/2025 - 11/02/2025
18 ημερες ιανουαριος
11 ημερες φεβρουαριος

image.jpeg.2fb6e43bfacdc4ebddb98344f2f7749e.jpeg

8,32 / 77 = 0,108 η kwh

Μηνιαία Τιμή Εκκαθάρισης Αγοράς

Ιαν-25

135,13

Φεβ-25

154,09

με αναλογια ημερων 18+11: 0,142 η kwh

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 
1,1357 x 0,1351 + 0,03 = 0,18347 €/kWh 

Έχει γίνει έκπτωση 40% στην κατανάλωση και ολόκληρου του παγίου. Η έκπτωση συνέπειας είναι πάνω στο ποσό του προηγούμενου λογαριασμού.

Η χρέωση για το Φεβρουάριο είναι η ίδια - θα γίνει αντιλογισμός στον επόμενο. 

Όλα σωστά είναι με τιμή 0,11008 μετά την έκπτωση του 40%. Το 0,142 πού το βρήκες;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...