Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Μία βοήθεια παρακαλώ. Έγινε η μετάβαση μου από ΔΕΗ στη Protergia πρόσφατα. Η αίτηση είχε τον αριθμο παροχής όπως φαινόταν στον λογαριασμό της ΔΕΗ και τελείωνε σε ...031. Μου ήρθε μήνυμα viber από την Protergia που έγραφε "Ευχαριστούμε για την αιτηση ...για την παροχη με αριθμό που τελείωνε σε 030". Αφού έγινε η μεταφορά από τον Δεδδηε μου ξαναήρθε μήνυμα από Protergia μέσω Viber που έγραφε ότι Καλώς ήρθες στη Protergia...ολοκληρώθηκε η αλλαγή προμηθευτή για την καινούρια παροχή με αριθμο που τελείωνε σε 040. Τι γίνεται? Ο αριθμός παροχής αλλάζει κατά την μετάβαση σε άλλον πάροχο? Και μάλιστα δύο φορές?

Επεξ/σία από Kate10S
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kate10S είπε

Καλησπέρα σε όλους. Μία βοήθεια παρακαλώ. Έγινε η μετάβαση μου από ΔΕΗ στη Protergia πρόσφατα. Η αίτηση είχε τον αριθμο παροχής όπως φαινόταν στον λογαριασμό της ΔΕΗ και τελείωνε σε ...031. Μου ήρθε μήνυμα viber από την Protergia που έγραφε "Ευχαριστούμε για την αιτηση ...για την παροχη με αριθμό που τελείωνε σε 030". Αφού έγινε η μεταφορά από τον Δεδδηε μου ξαναήρθε μήνυμα από Protergia μέσω Viber που έγραφε ότι Καλώς ήρθες στη Protergia...ολοκληρώθηκε η αλλαγή προμηθευτή για την καινούρια παροχή με αριθμο που τελείωνε σε 040. Τι γίνεται? Ο αριθμός παροχής αλλάζει κατά την μετάβαση σε άλλον πάροχο? Και μάλιστα δύο φορές?

Το πρώτο μήνυμα που έλαβες με την πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης έγραφε τον παλιό αριθμό παροχής σου-το τρια(Συν το μηδέν στο τέλος).Στο νέο της ενεργοποίησης αναγράφει το νέο αριθμό παροχής αυξημένο κατά ένα ψηφίο-δηλαδή το 4 (Συν το μηδέν στο τέλος)

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kokos23 είπε

στη δεή 4all δίνεις 0,23 τιμή ενώ είναι 0,14, γιατί;

Δεν ενημερώνω την έκτακτη έκπτωση που βάζει κάθε μήνα που την αλλάζει όποτε θέλει, έχω βάλει μόνο το μηχανισμό διακύμανσης εκεί. 0,14 έως 0,15 είναι η τιμή του προγράμματος αυτού

1 ώρα πριν, ATmega είπε

Μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος σχετικά με το πως υπολογίζεται η έκπτωση συνέπειας 5% στην Zenith (έχω το Power Home Smart Night με 40% έκπτωση + 5% συνέπεια + 5% dual όταν είχα και το αέριο). Κάθε μήνα έρχεται ο εκκαθαριστικος λογαριασμός. Κάποια στιγμή ήρθε έναντι και μετά στον αμέσως επόμενο εκκαθαριστικο δεν υπήρχε έκπτωση συνέπειας (όλοι λογαριασμοί πληρώνονται με πάγια εντολή ή πιο νωρίς από έμενα). Στον εκκαθαριστικο μετά τον έναντι δεν υπήρχε έκπτωση συνέπειας. Έστειλα email με αίτημα, με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι μετά τον έναντι δεν εμφανίζεται η έκπτωση και θα την δω στον επόμενο εκκαθαριστο. Τώρα που ήρθε εκκαθαριστικος δεν μπορώ να καταλάβω πως την υπολογίζουν.

• 26/09/2024 - 29/10/2024 (Εκκαθαριστικός) 
      Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.abfcb0f23ac18e61ac55dc413056e1b4.png

• 29/10/2024 - 26/11/2024 (Εκκαθαριστικός)

image.png.6a1f4ccee9101357bdee18267d63e643.png

• 26/11/2024 - 27/12/2024 (Έναντι)

image.png.df23f9c4ef90942312d9031540f2e48b.png

• 26/11/2024 - 25/01/2025 (Εκκαθαριστικός χωρίς την έκπτωση συνέπειας)

image.png.f9ba031b687d4ec64a79c8a2b2f72b4f.png

• 25/01/2025 - 22/02/2025 (Εκκαθαριστικός)

image.png.24cbb137b90b292c6778e3bf164cbf44.png

Μετά από κάθε εκκαθαριστικό εφαρμόζεται η έκπτωση συνέεπιας σε αυτό το πρόγραμμα και αφορά το προηγούμενο διάστημα που εκκαθαρίστηκε. Σωστά φαίνεται να στην εφαρμόζουν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ερώτηση: είχα και εγώ (όπως και ορισμένοι ακόμη όπως διαβάζω) πρόβλημα γιατί ενώ έχω λάβει μόνο εκκαθαριστικούς λογαριασμούς απο την zenith στον τελευταίο δεν υπάρχει η έκπτωση συνέπειας.

Ενημέρωσα την zenith αλλά απάντηση δεν πήρα, έτσι έκανα ερώτημα μέσω myrae στις 28/02, μέχρι σήμερα η κατάσταση παραμένει στο "Υποβολή αιτήματος", δεν έχει απαντήσει η zenith. Είναι φυσιολογικό; Πόσες ημέρες κάνουν συνήθως για να εξετάσουν το αίτημα και να απαντήσουν;

Ακόμη, υπάρχει κανείς με το ίδιο πρόβλημα που να βρήκε άκρη και λύση;

Δημοσ.
2 hours ago, Kate10S said:

O αριθμός παροχής είναι 11ψήφιος. Στη ΔΕΗ ήσουν 03, στη προτέργια είναι 04, αν αλλάξεις πάλι πάροχο θα γίνει 05 κλπ

Το 12ψηφίο το χρησιμοποιούν οι πάροχοι για να καταγράφουν πόσες φορές έχουν εκπροσωπήσει τη συγκεκριμένη παροχή. Στη protergia το 12ο ψηφίο είναι 0, γιατί είναι η 1η φορά που εκπροσωπεί τη παροχή.

Για να κάνεις εγγραφή στο myprotergia θα χρησιμοποιήσεις τον 12ψηφιο που σου έστειλαν στο τελευταίο sms, αυτό που τελειώνει σε 040

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, petranthe είπε

Οι embedded που στέλνει η Ελπεντισον ποσο καιρο κάνουν να έρθουν; Υπάρχει καποιο τηλέφωνο να συννενοηθούμε;

Στο προηγούμενο promo του Σεπτεμβρίου εγώ λίγο πριν τον ένα μήνα τις έλαβα για όλες τις παροχές (αν και έχουν περιθώριο έως 2 μήνες). Δεν υπάρχει συγκεκριμένο τμήμα όπως με το promo 50€ Σκλαβενίτη που σε καλεί για επιβεβαίωση. Απλά τις στέλνουν με το κούριερ. Αν έχεις πάνω από μια παροχή στείλε μήνυμα για να τους πεις την διεύθυνση αποστολής καθώς τα στέλνουν όλα μαζί σε μια διεύθυνση. 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/03/2025 at 08:47, ekrepali said:

Καλησπερα ειχα κανει συμβολαιο στον ηρων 23/09 σταθερο με 10 ευρω και 9,5 κιλοβατωρα και ληγει νομιζω σε 15 μερες ποτε μπορω να κανω αιτηση στην ελπεντισον για να παω σε σταθερο με τα 7,9 και 10,5 κιλοβατωρα χωρις να πληρωσω ; Περιπου καιω 150-200 κιλοβατωρες και αν συμφερει κατι αλλο αλλα χωρις να μετακινουμαι συνεχεια

Επεξ/σία από johninio
Δημοσ.

Καλησπέρα! Για τριφασικό οικιακό ρεύμα με ετήσια κατανάλωση 2800 kWh ποια εταιρεία έχει το πιο ανταγωνιστικό μπλε πρόγραμμα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lexotamilf είπε

Στο παρακάτω και ενω βρισκω τον αριθμό παροχής μου, γιατί δεν βλέπω ποτέ την επιστροφή στο λογαριασμό;

https://deddie.gr/el/themata-stathmon-ape-sithia/eidiko-telos-ape1/

Αφορά επιστροφή ΑΠΕ επειδή στην περιοχή σου έχει ανανεώσιμες πηγές παραγωγής. Εφαρμόζεται εφάπαξ για ολόκληρο το έτος πχ νομίζω πριν λίγο καιρό έδωσαν για το έτος 2023. 

Μήπως το 2023 ήσουν σε άλλο πάροχο και έγινε πίστωση σε παλαιότερο διάδοχο; Θα εκδώσουν πιστωτικό και μπορείς να ζητήσεις την επιστροφή.

57 λεπτά πριν, 7psyxos είπε

Καλησπέρα! Για τριφασικό οικιακό ρεύμα με ετήσια κατανάλωση 2800 kWh ποια εταιρεία έχει το πιο ανταγωνιστικό μπλε πρόγραμμα? 

ΔΕΗ myhomeonline με το νέο promo 50+50, fysiko aerio fixed super plus αν έχεις αβ, Protergia value secure με σύσταση ή Elpedison bright αν δίνει και δώρο. 

17 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

για το ELPEDISON DriveGreen Electricity 2, παίζει κάποια ιδιαιτερότητα ;

συμπαθητικές τιμές βλέπω 

Μια χαρά είναι το πρόγραμμα, αλλά προϋποθέτει να προμηθευτείς φορτιστή από την Elpedison. Αφορά κάποιον που αγοράζει πχ ηλεκτρικό αυτοκίνητο τώρα. Χωρίς φορτιστή, υπάρχει το bright 12M με λίγο υψηλότερη τιμή και -2€ πάγιο που μέχρι τις 400kwh το μήνα είναι ελαφρά καλύτερο.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...