Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Protergia προσφέρει ένα νέο 12μηνο μπλε το value 4family με δύο ζώνες, ημέρα 0,141 με συνέπεια ;) και «νύκτα» 0,089 με συνέπεια και πάγιο 9.90.

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Διμηνου; Πολυ δεν ειναι; Μαλλον για να σε αναγκασουν να μεινεις τοσο...

Το Win More 3 έχει σταθερή τιμή ως Μάιο επομένως δεν με πειράζει, ούτως ή άλλως γι 'αυτό το έβαλα, σαν κίτρινο που δίνει κάποιο διάστημα με σταθερή τιμή. 

Δημοσ.
1 minute ago, Rebirth said:

Το Win More 3 έχει σταθερή τιμή ως Μάιο επομένως δεν με πειράζει, ούτως ή άλλως γι 'αυτό το έβαλα, σαν κίτρινο που δίνει κάποιο διάστημα με σταθερή τιμή. 

Ενταξει ναι, πιο πολυ αναφερομουν στον εαυτο μου και σε τουριστες που "τρωγομαστε"...

• Haha 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, juanjk είπε

H Protergia προσφέρει ένα νέο 12μηνο μπλε το value 4family με δύο ζώνες, ημέρα 0,141 με συνέπεια ;) και «νύκτα» 0,089 με συνέπεια και πάγιο 9.90.

Χειρότερο από το υπάρχον.

36 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Ενταξει ναι, πιο πολυ αναφερομουν στον εαυτο μου και σε τουριστες που "τρωγομαστε"...

Αν το ψηφίο της παροχής σου δεν έχει περάσει το 20....είσαι νεόκοπος τουρίστας ακόμα 🤣.  Βρε θέλουμε δώρα 50plus με απόδοση εντός μήνα λέμε. 

• Haha 5
Δημοσ.
47 minutes ago, messinia3 said:

Χειρότερο από το υπάρχον.

Αν το ψηφίο της παροχής σου δεν έχει περάσει το 20....είσαι νεόκοπος τουρίστας ακόμα 🤣.  Βρε θέλουμε δώρα 50plus με απόδοση εντός μήνα λέμε. 

Αστο κοντευω τα πρωτα αντα...😄

Δημοσ.

Γρηγορη ερωτηση, πηγα απο καταστημα elpe για την 35αρα. Και ζητησα να παω κι αλλη μια παροχη κ να παρω κ μια δωροεπιταγη σκλαβενιτη.

μ ειπε η πωλητρια ομως πως για να γινει αυτο θα πρεπει να χω ενεργοποιηθει σαν πελατης ελπε, ενω εγω μολις εκανα αιτηση. Αρα σκλαβενιτης δεν. Ισχυει οντως αυτο, ετσι ειναι;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Γρηγορη ερωτηση, πηγα απο καταστημα elpe για την 35αρα. Και ζητησα να παω κι αλλη μια παροχη κ να παρω κ μια δωροεπιταγη σκλαβενιτη.

μ ειπε η πωλητρια ομως πως για να γινει αυτο θα πρεπει να χω ενεργοποιηθει σαν πελατης ελπε, ενω εγω μολις εκανα αιτηση. Αρα σκλαβενιτης δεν. Ισχυει οντως αυτο, ετσι ειναι;;

Μπαρούφες σου είπε.Απλα η πωλήτρια δε μπορούσε να σου βγάλει έξτρα 20αρα Σκλαβενιτη εκτός από τις 2 35αρες edenred.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Να το πιεσω; με τι δικαιολογια ομως απο μεριας μου; (γτ εκκρεμει να στειλω αυριο φωτο μετρητων). Νομιζω κι εγω οτι ετσι γινοταν παντως...

Αν έχεις υπογράψει δε θα στο δώσουν εύκολα.Μπορει στο κατάστημα που πήγες να μην το δίνουν καν.Η οποία διαπραγμάτευση γίνεται εξ αρχής....μετά πέταξε το πουλάκι. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Να το πιεσω; με τι δικαιολογια ομως απο μεριας μου; (γτ εκκρεμει να στειλω αυριο φωτο μετρητων). Νομιζω κι εγω οτι ετσι γινοταν παντως...

Επίσης μπορείς να πάρεις προσφορά και από άλλα καταστήματα όχι απαραίτητα αυτό της πόλης ή τις γειτονιάς σου. Στα 5-10 καταστήματα που θα πάρεις τηλέφωνο κάποιος θα βρεθεί που θα δίνει 20€. Στην μια παροχή δεν δίνουν συνήθως ανά δύο

Δημοσ.

Σε περίπτωση που κανω μια συμφωνία τηλεφωνικά (τηλεφωνικό συμβόλαιο)αλλά βρω κάτι καλύτερο, έχω δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς πολύ τρέξιμο; 

Είναι 1ο συμβόλαιο στο συγκεκριμένο σπίτι (επανηλεκτροδοτηση)

Δημοσ.
19 ώρες πριν, juanjk είπε

Το δικό μου είναι στην υπογραφή μου εδώ στο forum, αν μπαίνεις από υπολογιστή φαίνεται.

στη δεή 4all δίνεις 0,23 τιμή ενώ είναι 0,14, γιατί;

Δημοσ.

Μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος σχετικά με το πως υπολογίζεται η έκπτωση συνέπειας 5% στην Zenith (έχω το Power Home Smart Night με 40% έκπτωση + 5% συνέπεια + 5% dual όταν είχα και το αέριο). Κάθε μήνα έρχεται ο εκκαθαριστικος λογαριασμός. Κάποια στιγμή ήρθε έναντι και μετά στον αμέσως επόμενο εκκαθαριστικο δεν υπήρχε έκπτωση συνέπειας (όλοι λογαριασμοί πληρώνονται με πάγια εντολή ή πιο νωρίς από έμενα). Στον εκκαθαριστικο μετά τον έναντι δεν υπήρχε έκπτωση συνέπειας. Έστειλα email με αίτημα, με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι μετά τον έναντι δεν εμφανίζεται η έκπτωση και θα την δω στον επόμενο εκκαθαριστο. Τώρα που ήρθε εκκαθαριστικος δεν μπορώ να καταλάβω πως την υπολογίζουν.

• 26/09/2024 - 29/10/2024 (Εκκαθαριστικός) 
    Spoiler

image.png.abfcb0f23ac18e61ac55dc413056e1b4.png

• 29/10/2024 - 26/11/2024 (Εκκαθαριστικός)
    Spoiler

image.png.6a1f4ccee9101357bdee18267d63e643.png

• 26/11/2024 - 27/12/2024 (Έναντι)
    Spoiler

image.png.df23f9c4ef90942312d9031540f2e48b.png

• 26/11/2024 - 25/01/2025 (Εκκαθαριστικός χωρίς την έκπτωση συνέπειας)
    Spoiler

image.png.f9ba031b687d4ec64a79c8a2b2f72b4f.png

• 25/01/2025 - 22/02/2025 (Εκκαθαριστικός)
    Spoiler

image.png.24cbb137b90b292c6778e3bf164cbf44.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, ATmega είπε

Μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος σχετικά με το πως υπολογίζεται η έκπτωση συνέπειας 5% στην Zenith

Οι "Ειδικοί Όροι" του προγράμματος είναι εδώ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η παράγραφος 4.1:

Αναφορά σε κείμενο

Εφόσον γίνεται εμπρόθεσμη εξόφληση όλων των λογαριασμών (εκκαθαριστικού και έναντι) που αφορούν στο διάστημα κατανάλωσης, όπως αυτό ορίζεται στον εκάστοτε λογαριασμό, παρέχεται έκπτωση ίση με 5% επί της Χρέωσης Προμήθειας (εφεξής «έκπτωση συνέπειας»). Η έκπτωση συνέπειας υπολογίζεται και πιστώνεται στον πρώτο, κατά σειρά, λογαριασμό που έπεται της ημερομηνίας λήξης έκαστου εκκαθαριστικού.

Άρα σωστά σε αυτόν τον λογαριασμό (26/11/2024 - 25/01/2025 (Εκκαθαριστικός χωρίς την έκπτωση συνέπειας)) δεν υπήρχε Έκπτωση Συνέπειας, καθώς προηγείται Έναντι.

Και επίσης σωστά σε αυτόν τον λογαριασμό (25/01/2025 - 22/02/2025 (Εκκαθαριστικός)) υπήρχε Έκπτωση Συνέπειας καθώς προηγείται Εκκαθαριστικός.

17 λεπτά πριν, ATmega είπε

Έστειλα email με αίτημα, με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι μετά τον έναντι δεν εμφανίζεται η έκπτωση και θα την δω στον επόμενο εκκαθαριστικό.

Λογικό να μπερδεύτηκες, αφού σου είπαν βλακεία. Έπρεπε να σου πει ότι θα την δεις ΜΕΤΑ από κάποιον Εκκαθαριστικό.

Επεξ/σία από kkaragki
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...