Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πόσο σε χρεώνει η ΖΕΝΙΘ?

0,18 περίπου . (λόγο 40% έκπτωσης να μην μπαίνει η επιδότηση;) νόμιζα ότι αυτές οι εκπτώσεις έχουν να κάνουν με τον πάροχο μόνο. σε προηγούμενους λογαριασμούς με την kwh 0.15 είχε μπει κανονικά 

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, marios m21 είπε

0,18 περίπου . (λόγο 40% έκπτωσης να μην μπαίνει η επιδότηση;) νόμιζα ότι αυτές οι εκπτώσεις έχουν να κάνουν με τον πάροχο μόνο. σε προηγούμενους λογαριασμούς με την kwh 0.15 είχε μπει κανονικά 

Από τον Δεκέμβριο άλλαξε το ΦΕΚ και δυστυχώς το πρόγραμμα αυτό έχασε την κρατική επιδότηση 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, marios m21 είπε

Η τελική τιμή χρέωσης μετράει.

Για χαζούς τούς έχεις?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimitrako98 είπε

Μετακομίζω μέσα στο μήνα σε νέο σπίτι 30 τμ. Είμαι ένα άτομο.

Μπορείτε να μου προτείνετε πάροχο και πρόγραμμα να με συμφέρει;

Κατανάλωση;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dimitrako98 είπε

Δεν γνωρίζω, είναι η πρώτη μου κατοικία εκτός πατρικού

Υπάρχει το κίτρινο της προτεργια το οποίο τουλάχιστον για αυτόν τον μήνα είναι σε καλή τιμή.(Εδώ και 4-5 μήνες το κρατάνε στα 0.09093/kWh με συνέπεια και ελπίζω να παραμείνει έτσι). 5€ πάγιο. Επίσης με σύσταση για 5 μήνες παίρνεις 10€ τον μήνα.

Μετά είναι η elpedison με το win more 3, στα 0.107/kWh και 7.90€ πάγιο και η τιμή είναι κλειδωμένη μέχρι και τον Μάιο. Και μέχρι τέλος εβδομάδας στα καταστήματα δίνει 35€ δωροκαρτα edenred. 

Ζενίθ, home comfort στα 0.099/kWh για τις πρώτες 150kwh και πάγιο στα 9€. Όχι τόσο συμφέρον.

Nrg, το simple 2.0 με τιμή 0.089/kWh για αυτόν τον μήνα( με ελπίδα να συνεχιστεί και τον επόμενο) και πάγιο από 3.5€(με πάγια εντολή και e-bill) έως 5€

Ήρωνας, yellow one στα 0.0936€/kWh με συνέπεια και δώρο 50€ στον πρώτο λογαριασμό και 5€ πάγιο. Η τιμή ισχύει για τον Μάρτιο(και εδώ με την ελπίδα ότι θα συνεχίσει). Απλά στον Ήρωνα θέλει προσοχή γιατί η συνέπεια αποδίδεται στον επόμενο λογαριασμό και αν φύγεις σου "τρώνε" τη συνέπεια του τελικού. Αν έχεις όρεξη τους πας μέσω καταγγελίας στη ραε και παίρνεις τη συνέπεια. 

Αυτά είναι όλα κυμαινόμενα και νομίζω και οι επιλογές που έχουμε όλοι για τον μήνα. Οι επιλογές του τουρίστα. 

Αν θες μπλε τα έχουμε χιλιοαναφερει σε προηγούμενα μηνύματα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Υπάρχει το κίτρινο της προτεργια το οποίο τουλάχιστον για αυτόν τον μήνα είναι σε καλή τιμή.(Εδώ και 4-5 μήνες το κρατάνε στα 0.09093/kWh με συνέπεια και ελπίζω να παραμείνει έτσι). 5€ πάγιο. Επίσης με σύσταση για 5 μήνες παίρνεις 10€ τον μήνα.

Μετά είναι η elpedison με το win more 3, στα 0.107/kWh και 7.90€ πάγιο και η τιμή είναι κλειδωμένη μέχρι και τον Μάιο. Και μέχρι τέλος εβδομάδας στα καταστήματα δίνει 35€ δωροκαρτα edenred. 

Ζενίθ, home comfort στα 0.099/kWh για τις πρώτες 150kwh και πάγιο στα 9€. Όχι τόσο συμφέρον.

Nrg, το simple 2.0 με τιμή 0.089/kWh για αυτόν τον μήνα( με ελπίδα να συνεχιστεί και τον επόμενο) και πάγιο από 3.5€(με πάγια εντολή και e-bill) έως 5€

Ήρωνας, yellow one στα 0.0936€/kWh με συνέπεια και δώρο 50€ στον πρώτο λογαριασμό και 5€ πάγιο. Η τιμή ισχύει για τον Μάρτιο(και εδώ με την ελπίδα ότι θα συνεχίσει). Απλά στον Ήρωνα θέλει προσοχή γιατί η συνέπεια αποδίδεται στον επόμενο λογαριασμό και αν φύγεις σου "τρώνε" τη συνέπεια του τελικού. Αν έχεις όρεξη τους πας μέσω καταγγελίας στη ραε και παίρνεις τη συνέπεια. 

Αυτά είναι όλα κυμαινόμενα και νομίζω και οι επιλογές που έχουμε όλοι για τον μήνα. Οι επιλογές του τουρίστα. 

Αν θες μπλε τα έχουμε χιλιοαναφερει σε προηγούμενα μηνύματα. 

Δε νομίζω ότι υφίσταται λόγος να δεσμευτεί σε μπλε ένα άτομο σε μικρό σπίτι. Αν δε βαριέται να κάνει τουρισμό επιλογές υπάρχουν.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Θυμιστε μου λιγο..Την εγγυηση 25 ευρω που μου εβαλε η ελπεντισον την αφηνω απληρωτη και την αφαιρουν παλι στον τελικο αφου θα την κανω, ετσι δεν παει;;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, energy52 είπε

Θυμιστε μου λιγο..Την εγγυηση 25 ευρω που μου εβαλε η ελπεντισον την αφηνω απληρωτη και την αφαιρουν παλι στον τελικο αφου θα την κανω, ετσι δεν παει;;

Αν την κάνεις γρήγορα, καντο έτσι.Αλλιως βάλε πάγια να αφαιρεθεί με νέο έκτακτο λογαριασμό. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Με αγχώνει λίγο η ιδέα του τουρισμού, εκτός αν μιλάμε για τρελή εξοικονόμηση.

Δε ξέρω δεν έχω τόση επαφή με το σπορ! Από μπλε πχ της ΔΕΗ my home enter? ή παίζουν και καλύτερα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimitrako98 είπε

Δε ξέρω δεν έχω τόση επαφή με το σπορ! Από μπλε πχ της ΔΕΗ my home enter? ή παίζουν και καλύτερα;

Για ΔΕΗ στο άλλο νήμα. Τα μπλε των εναλλακτικών παρόχων είναι φθηνότερα στη κιλοβατώρα αλλά έχουν μεγαλύτερο πάγιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, dimitrako98 είπε

Αν είσαι διατεθειμένος για τουρισμό θα έχεις και εξοικονόμηση. Απλά πρέπει να παρακολουθείς το νήμα,ιδιαίτερα όταν τελειώνει το οποίο κίτρινο κλειδωμένο πρόγραμμα έχεις επιλέξει.

Αν οι καταναλώσεις σου είναι μικρές και δε θες να ασχοληθείς υπάρχει και το online της ΔΕΗ με το promo 50+50 που παίζει τώρα.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο πάντως όσο φαντάζεσαι.

Μια επιλογή που προσωπικά υπέδειξα σε συγγενικά μου πρόσωπο που δεν είναι για πολλές αλλαγές είναι η protergia.Γενικα έχει κρατήσει ένα φθηνό κυμαινόμενο κίτρινο για πάνω από 10 μήνες, αλλάζοντας κατά καιρούς όνομα. Έτσι απλά κάθε τέλος του μήνα παρακολουθεί εάν συνεχίζει στην ίδια τιμή το φθηνό κίτρινο (τώρα π.χμ το value swift ontime).Εάν όχι αρχές του μήνα αλλάζει άμεσα εσωτερικά πρόγραμμα στο νέο φθηνότερο κίτρινο.

Μέσω σύστασης θα κερδίσεις και εσύ κάτι ψιλά.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, μια ρεπετισιόν, edenered μόνο από κατάστημα ΕΛΠΕ ή παίζει κι από τηλ; Είμαι στο Home Χρεοσελέκτ της Ζενίθ και φεύγω άρον άρον. 

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Παιδιά, μια ρεπετισιόν, edenered μόνο από κατάστημα ΕΛΠΕ ή παίζει κι από τηλ; Είμαι στο Home Χρεοσελέκτ της Ζενίθ και φεύγω άρον άρον. 

Νομιζω είχε αναφερθεί ότι ορισμένοι πωλητές δίνουν; Αν και νομίζω είχαμε καταλήξει ότι μόνο από κατάστημα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...