Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, Beep said:

Χαίρεται, έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με τον παροχό μου τη VOLTON.
Βρίσκομαι στο πρόγραμμα Volton Partner και όσον αφορά τον λογαριασμό Δεκεμβρίου 2024 που σας παραθέτω θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το αν θα έπρεπε να έχω κάποια κρατική επιδότηση, αν σας φαίνονται σωστές οι χρεώσεις και εν τέλει αν με συμφέρει ή αν πρέπει να φύγω.

VOLTON_p1c.png

VOLTON_p2c.png

Πληρώνεις διπλάσια τιμή απ' ότι τα φτηνότερα τιμολόγια.

Αν βαριέσαι να αλλάξεις πάροχο, πάρε τηλέφωνο να σε αλλάξουν στο 6μηνο flat https://volton.gr/services/volton-yellow-flat/ Προϋποθέτει να είσαι συνεπής στις πληρωμές.

Διαφορετικά τσέκαρε το μπλε 12μηνο της Elpedison ή της Protergia 

Όσο για τις επιδοτήσεις, εννοείται τις δικαιουσαι... αλλά δε ξέρω αν η volton περιμένει πρώτα να γραφτούν στο ΦΕΚ ή αν τις βάζει εκ των προτέρων όπως πχ η ΔΕΗ. 

Κάνε ένα αίτημα αμφισβήτησης στο myrae και ζήτα όλους τους μήνες που σου χρωστανε. Θα σου απαντήσουν επίσημα σε PDF.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H ZENIΘ απέσυρε το home secure μπλε και έφερε το home secure plus στα 0,099 με συνέπεια από 0,199 και πάγιο 9,90. Προσφέρει 2 πάγια δώρο του 1ου και 3ου μήνα, δηλαδή από 9,90 ουσιαστικά πάει το πάγιο στα 8,25. Eπίσης, αναγράφει πλέον ότι η έκπτωση συνέπειας σε αυτό το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί από τον 1ο λογαριασμό.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

H ZENIΘ απέσυρε το home secure μπλε και έφερε το home secure plus στα 0,099 με συνέπεια από 0,199 και πάγιο 9,90. Προσφέρει 2 πάγια δώρο του 1ου και 3ου μήνα, δηλαδή από 9,90 ουσιαστικά πάει το πάγιο στα 8,25. Eπίσης, αναγράφει πλέον ότι η έκπτωση συνέπειας σε αυτό το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί από τον 1ο λογαριασμό.

Και παλι υστερει σε σχεση με το σταθερο της Elpedison εφοσον παρεις τα δωρα.

Απαραδεκτοι παντως, τους ρωτουσα σε ποιο κιτρινο μπορω να μεταβω αφου αλλαξε η τιμη σε αυτο που ειχα και απαντουσαν δεν εχουμε, μονο στο μπλε (που δεν το ηθελα) και ουτε λογος για δωρα βεβαια.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vklon είπε

Έχει παραλάβει κανείς τα edenred της elpedison?

Εγώ είχα παραλάβει μια δωροκάρτα 50 ευρώ endered από Elpedison πριν κάνα πεντάμηνο που έγινα πελάτης τους και την χρησιμοποίησα στον Σκλαβενίτη μέσω Google Pay.

Δημοσ.

Στην προτέργια στον πρώτο λογ/σμο είναι προεπιλεγμένη η πάγια εντολή. Αν δεν κάνουμε πάγια εντολή μέσω ebanking και το αφήσουμε έτσι και το πληρώνουμε πάντα πριν τη λήξη, δεν θα χρεωθούμε εγγύηση; Με λίγα λόγια, το σύστημά τους θα δει αν βάλουμε πάγια εντολή στον δεύτερο λογ/σμο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fiodor είπε

Εγώ είχα παραλάβει μια δωροκάρτα 50 ευρώ endered από Elpedison πριν κάνα πεντάμηνο που έγινα πελάτης τους και την χρησιμοποίησα στον Σκλαβενίτη μέσω Google Pay.

Οκ, εγώ αναφέρομαι στο τωρινό promo με τα 35€. Τότε τον Οκτώβρη εγώ τα είχα πάρει στον μήνα τα 50€.

Δημοσ.
3 hours ago, 1comment said:

Στην προτέργια στον πρώτο λογ/σμο είναι προεπιλεγμένη η πάγια εντολή. Αν δεν κάνουμε πάγια εντολή μέσω ebanking και το αφήσουμε έτσι και το πληρώνουμε πάντα πριν τη λήξη, δεν θα χρεωθούμε εγγύηση; Με λίγα λόγια, το σύστημά τους θα δει αν βάλουμε πάγια εντολή στον δεύτερο λογ/σμο;

Θα σου έρθει το 35€ για αρχή αν δε βάλεις πάγια εντολή, πιθανόν και να σου στείλουν και μήνυμα. Καλού κακού βάλε πάγια και πλήρωνε πριν τη λήξη του λογαριασμού.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ekrepali είπε

Πληρώνεις διπλάσια τιμή απ' ότι τα φτηνότερα τιμολόγια.

Αν βαριέσαι να αλλάξεις πάροχο, πάρε τηλέφωνο να σε αλλάξουν στο 6μηνο flat https://volton.gr/services/volton-yellow-flat/ Προϋποθέτει να είσαι συνεπής στις πληρωμές.

Διαφορετικά τσέκαρε το μπλε 12μηνο της Elpedison ή της Protergia 

Όσο για τις επιδοτήσεις, εννοείται τις δικαιουσαι... αλλά δε ξέρω αν η volton περιμένει πρώτα να γραφτούν στο ΦΕΚ ή αν τις βάζει εκ των προτέρων όπως πχ η ΔΕΗ. 

Κάνε ένα αίτημα αμφισβήτησης στο myrae και ζήτα όλους τους μήνες που σου χρωστανε. Θα σου απαντήσουν επίσημα σε PDF.

Κατ΄αρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, πες μου όμως σε παρακαλώ για ποιά διαστήματα δικαιούμαι επιδότηση από το κράτος και πώς γίνεται να υποβάλλω αίτημα αμφισβήτισης στην ΡΑΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...