Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα! γνωστός μου που έχει κατανάλωση 200kwh με κοτΑ και εχει ΔΕΗ πράσινο που θα ήταν καλύτερα να πάει . σε ΔΕΗ μπλε με την προσφορα ή κάποιον άλλο εναλακτικό; ευχαριστώ 

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Περρυ είπε

Δηλαδή; Να είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε τον γενικό διακόπτη;

Όποιος ΕΔΩ στο forum δεν είναι τουλάχιστον στο ζενίθ με τα 0,11€ η κάτι καλύτερο τζάμπα ακολουθεί το θέμα 

• Haha 2
Δημοσ.

Χαίρεται, έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με τον παροχό μου τη VOLTON.
Βρίσκομαι στο πρόγραμμα Volton Partner και όσον αφορά τον λογαριασμό Δεκεμβρίου 2024 που σας παραθέτω θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το αν θα έπρεπε να έχω κάποια κρατική επιδότηση, αν σας φαίνονται σωστές οι χρεώσεις και εν τέλει αν με συμφέρει ή αν πρέπει να φύγω.

VOLTON_p1c.png

VOLTON_p2c.png

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Beep είπε

Χαίρεται, έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με τον παροχό μου τη VOLTON.
Βρίσκομαι στο πρόγραμμα Volton Partner και όσον αφορά τον λογαριασμό Δεκεμβρίου 2024 που σας παραθέτω θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με το αν θα έπρεπε να έχω κάποια κρατική επιδότηση, αν σας φαίνονται σωστές οι χρεώσεις και εν τέλει αν με συμφέρει ή αν πρέπει να φύγω.

VOLTON_p1c.png

VOLTON_p2c.png

Πλήρωσες πάνω από 0.14€/kWh και έχεις κίτρινο τιμολόγιο οπότε ναι δικαιουσαι κρατική επιδότηση. Σίγουρα αξίζει να φύγεις καθώς είναι ένα απλό κίτρινο πρόγραμμα που απλά έχει χαμηλό πάγιο. 

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχει στείλει από 25/02 ο ΗΡΩΝ αιτημα εκπροσωπησης στο ΔΕΔΔΗΕ και ακόμα σήμερα 04/03 δεν εχει γινει η αλλαγη.

Πήρα τηλεφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ και μου ειπαν οτι υπαρχει αιτημα να περασει το συνεργειο για καταμετρηση ωστε να γινει η αλλαγη.

Μπορώ να κάνω κάτι από την πλευρά μου για να το επιταχύνω αυτό; Ειπα στην κοπελα από τον ΔΕΔΔΗΕ με την οποια μιλουσα να της δωσω εγω εκεινη τη στιγμη την καταμετρηση μου ωστε να κανει αυτην την αλλαγη αλλα μου ειπε οτι εχει δοθει εντολη να περασει συνεργειο. Το προβλημα ειναι ότι οσο καιρο ξεμαινω εγω στον παλιο παροχο (ζενιθ) τρεχει το τιμολογιο μαρτιου με αυξημενες χρεωσεις. Υπαρχει καποια λυση περα απο το να περιμενω ποτε θα περασει το συνεργειο;

Δημοσ.
Στις 28/2/2025 στις 4:08 ΜΜ, 1comment είπε

Εμπειρικά σου λέω ότι ο πρώτος αργεί πολύ, ίσως και δίμηνο. Τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιήσει να σου έρχεται ταχυδρομικά ή σε μεηλ. Στον πατέρα μου, είχαμε δηλώσει σε μεηλ, δεν ήρθε και τον είδα όταν έκανα εγγραφή στο my protergia.

Ναι μπαίνω και στην εφαρμογή τίποτα δεν έχει εκδοθεί ακόμη. Ασε η άλλη βλακεία που κάθε φορά που ανοίγεις την εφαρμογή τους θέλει να βάλεις τα στοιχεία κάθε φορά.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Gianniz είπε

Καλημέρα παιδιά, έχει στείλει από 25/02 ο ΗΡΩΝ αιτημα εκπροσωπησης στο ΔΕΔΔΗΕ και ακόμα σήμερα 04/03 δεν εχει γινει η αλλαγη.

Πήρα τηλεφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ και μου ειπαν οτι υπαρχει αιτημα να περασει το συνεργειο για καταμετρηση ωστε να γινει η αλλαγη.

Μπορώ να κάνω κάτι από την πλευρά μου για να το επιταχύνω αυτό; Ειπα στην κοπελα από τον ΔΕΔΔΗΕ με την οποια μιλουσα να της δωσω εγω εκεινη τη στιγμη την καταμετρηση μου ωστε να κανει αυτην την αλλαγη αλλα μου ειπε οτι εχει δοθει εντολη να περασει συνεργειο. Το προβλημα ειναι ότι οσο καιρο ξεμαινω εγω στον παλιο παροχο (ζενιθ) τρεχει το τιμολογιο μαρτιου με αυξημενες χρεωσεις. Υπαρχει καποια λυση περα απο το να περιμενω ποτε θα περασει το συνεργειο;

Καλημέρα, 

Σου είπαν για ποιο λόγο δεν έγινε η αλλαγή εκπροσώπησης με δικές σου μετρήσεις? (Υποθέτω είχες στείλει τις σχετικές μετρήσεις στον Ήρωνα). Άνοιξε ticket στο ΔΕΔΔΗΕ ζητώντας την επίσπευση της διαδικασίας αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής σου. (Άλλο αίτημα - επικοινωνία)

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Gianniz είπε

Καλημερα...Ποτε εγινε αυτο; Και για ποια περιοχη;  Το αιτημα ποτε εχει σταθλκει στον Δεδδηε;

Συνηθως αυτη η αλλαγη γινεται εντος 2-4 ημερων... Υπομονη...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα, 

Σου είπαν για ποιο λόγο δεν έγινε η αλλαγή εκπροσώπησης με δικές σου μετρήσεις? (Υποθέτω είχες στείλει τις σχετικές μετρήσεις στον Ήρωνα). Άνοιξε ticket στο ΔΕΔΔΗΕ ζητώντας την επίσπευση της διαδικασίας αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής σου. (Άλλο αίτημα - επικοινωνία)

Thanks, το ρωτησα αρκετες φορες αυτό (για ποιο λογο δε χρησιμοποιηθηκαν οι δικες μου μετρησεις), και η υπαλληλος μου επαναλαμβανε οτι εχει δοθει εντολη για καταμετρηση απο συνεργειο. 

5 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα...Ποτε εγινε αυτο; Και για ποια περιοχη;  Το αιτημα ποτε εχει σταθλκει στον Δεδδηε;

Συνηθως αυτη η αλλαγη γινεται εντος 2-4 ημερων... Υπομονη...

Περιοχη Χαλανδρι. Το αιτημα σταλθηκε την προηγουμενη Τριτη 25/02. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Gianniz είπε

25/02 το πρωί?

Για πόσες εργάσιμες μιλάς? 2 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Gianniz είπε

Thanks, το ρωτησα αρκετες φορες αυτό (για ποιο λογο δε χρησιμοποιηθηκαν οι δικες μου μετρησεις), και η υπαλληλος μου επαναλαμβανε οτι εχει δοθει εντολη για καταμετρηση απο συνεργειο. 

Πολλές φορές η υπάλληλοι στα κεντρικά του ΔΕΔΔΗΕ σου λένε αρλούμπες. Είτε προσπαθείς να επικοινωνήσεις απευθείας με τον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ, είτε ακολουθείς τη διαδικασία αιτήματος επικοινωνίας και ελπίζεις απλά να μην έχει ολοκληρωθεί συστημικά και να γίνει η αλλαγή με τις ενδείξεις που έδωσες στην ημερομηνία που κατατέθηκε το αίτημα.

Έπεσες και πάνω στις αργίες.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

25/02 το πρωί?

Για πόσες εργάσιμες μιλάς? 2 ?

25/02 απογευμα (17:00) ελαβα εγω το μηνυμα απο ΗΡΩΝ οτι εχει υποβαλει αιτημα εκπροσωπησης, άρα αν μετρήσουμε από την 26/02 και μετά είναι 3 εργάσιμες - σήμερα διανύουμε την 4η. 

Επίσης, από εργάσιμες εξαιρούμε το Σάββατο; Γιατί εγώ βλέπω από ιστορικές καταμετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ ότι αρκετές φορές έχει γίνει καταμέτρηση και Σάββατο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gianniz είπε

25/02 απογευμα (17:00) ελαβα εγω το μηνυμα απο ΗΡΩΝ οτι εχει υποβαλει αιτημα εκπροσωπησης, άρα αν μετρήσουμε από την 26/02 και μετά είναι 3 εργάσιμες - σήμερα διανύουμε την 4η. 

Επίσης, από εργάσιμες εξαιρούμε το Σάββατο; Γιατί εγώ βλέπω από ιστορικές καταμετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ ότι αρκετές φορές έχει γίνει καταμέτρηση και Σάββατο.

Η 25 ΔΕΝ πιάνεται.

Η 28 γενική αργία. (Δεν νομίζω να δουλέψε ο ΔΕΔΔΗΕ)

Η δική μου εμπειρία από μετρήσεις ΔΕΔΔΗΕ λέει ποτέ.

6 λεπτά πριν, Gianniz είπε

Τι εννοείς ιστορικές μέτρησεις ?

ΠΑΝΩ στο λογαριασμό γράφει πότε είναι η επόμενη καταμέτρηση από το ΔΕΔΔΗΕ.

Ποτέ μα ποτέ ΕΜΕΝΑ δεν μου έχει γράψει Σάββατο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...