Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω με βλεπω προς Elpedison αφου παιρνω τα €50 του winback (αλλα τιποτε αλλο).

Ζενιθ που ειμαι δεν εχει καν καποιο καλο πακετο να αλλαξω ενω Protergia δεν μπορω καν να επικοινωνησω και νομιζω δε μπορω να παρω συσταση γιατι ημουν ηδη πελατης για 3 μερες πριν λιγο καιρο!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DREAMAX είπε

Winback πώς θα το πάρουμε είναι σίγουρο;

Μαλλον το παιρνω επειδη ημουν στην Elpedison καπου ενα χρονο πριν. Το ανεφερα και ειπε οτι το παιρνω.

Του Σκλαβενιτη η  επιταγη μου ειπε οτι εληξε.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lexotamilf είπε

Από Πέμπτη περιμένω να με καλέσουν από προτέργια. Καλά σαράντα 😂

Νωρίς είναι ακομα🤣

2 ώρες πριν, KoGi είπε

Μαλλον το παιρνω επειδη ημουν στην Elpedison καπου ενα χρονο πριν. Το ανεφερα και ειπε οτι το παιρνω.

Του Σκλαβενιτη η  επιταγη μου ειπε οτι εληξε.

Του Σκλαβενίτη έχει λήξει από 7/02.Η δωροκαρτα edenred όμως παίζει μέσω καταστημάτων άτυπα μέχρι 08/03.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, DREAMAX είπε

Winback πώς θα το πάρουμε είναι σίγουρο;

Wunback μπορείς να πάρεις εάν η παροχή σου έχει περάσει από elpedison στο παρελθόν και είναι θέμα πωλητή κυρίως αν μπορεί να σου περάσει το σχετικό promo.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, 1comment said:

Σε τελικό πιστωτικό ελπεντισον τους στέλνεις μεηλ με τραπ. λογαριασμό ή έχει άλλη διαδικασία για να τα πάρεις;

https://www.elpedison.gr/Uploads/Documents/130121/ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ.pdf

Συμπλήρωσε αυτό, τίκαρε το κουτάκι 4... και γράψε κάτω:

Ζητώ το ποσό του τελικού λογαριασμού να πιστωθεί στο ΙΒΑΝ τάδε, τράπεζα τάδε, δικαιούχος τάδε, συνδικαιούχος τάδε.

Βάλε γνήσιο υπογραφής στο GOV 

Στο email να επισυνάψεις επίσης ταυτότητα και βεβαίωση τήρησης λογαριασμού. Στη Πειραιώς βγαίνει η βεβαίωση μέσα από την εφαρμογή... πας στο λογαριασμό και πατάς τις τελίτσες πάνω δεξιά. Σε άλλες τράπεζες δε ξέρω.

Δημοσ.

Καλημέρες σε όλους!εγώ ρε παιδιά τα έβαλα κάτω και τα μέτρησα! νομίζω ότι το σταθερό της ΔΕη για σπίτι που καταναλώνει έως 250 kWh το μήνα συμφέρει !αφού σου δίνει και 50 αρχικά και 50 μετά από έξι μήνες!my home enter

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Patsman86 είπε

Καλημέρες σε όλους!εγώ ρε παιδιά τα έβαλα κάτω και τα μέτρησα! νομίζω ότι το σταθερό της ΔΕη για σπίτι που καταναλώνει έως 250 kWh το μήνα συμφέρει !αφού σου δίνει και 50 αρχικά και 50 μετά από έξι μήνες!my home enter

Ισχύει. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, 1comment είπε

Σε τελικό πιστωτικό ελπεντισον τους στέλνεις μεηλ με τραπ. λογαριασμό ή έχει άλλη διαδικασία για να τα πάρεις;

10 ώρες πριν, ekrepali είπε

https://www.elpedison.gr/Uploads/Documents/130121/ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ.pdf

Συμπλήρωσε αυτό, τίκαρε το κουτάκι 4... και γράψε κάτω:

Ζητώ το ποσό του τελικού λογαριασμού να πιστωθεί στο ΙΒΑΝ τάδε, τράπεζα τάδε, δικαιούχος τάδε, συνδικαιούχος τάδε.

Βάλε γνήσιο υπογραφής στο GOV 

Στο email να επισυνάψεις επίσης ταυτότητα και βεβαίωση τήρησης λογαριασμού. Στη Πειραιώς βγαίνει η βεβαίωση μέσα από την εφαρμογή... πας στο λογαριασμό και πατάς τις τελίτσες πάνω δεξιά. Σε άλλες τράπεζες δε ξέρω.

Δεν χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά. Παίρνεις τηλέφωνο την elpedison και σου στέλνει ένα link που συμπληρώνεις το IBAN σου (μπορείς να διορθώσεις εκεί οποιαδήποτε στοιχείο επικοινωνίας). Μπορεί να πάρει και πάνω από 1.5 μήνα να πάρεις το πιστωτικό. 

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, panosena said:

Καλημέρα σε όλους.

Αυτό που λέγανε ότι με ένα κλικ αλλάζουμε πάροχο...τι έγινε;
Ναυάγησε;

Το κλίκ για αλλαγή ισχύει, κάνεις λάθος. Απλά γίνεται στο myrae, λεπτομέρειες.

Ναυαγεί ω ρε ο Τινανικός, βζιιιιν πάμε αφού.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosena είπε

Καλημέρα σε όλους.

Αυτό που λέγανε ότι με ένα κλικ αλλάζουμε πάροχο...τι έγινε;
Ναυάγησε;

Το χρησιμοποιεί το φυσικό αέριο. Δεν ξέρω αν το έχει ενσωματώσει άλλη εταιρία ακόμα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...