Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, motoboots είπε

Για τους τυχερούς με ZeniΘ Power Home Smart Night, με την ΤΕΑ να κλείνει στα 154,09 €/MWh, οι τιμές Φεβρουαρίου με έκπτωση 45% (χωρίς πάγιο):
Ημέρα 0,11275 €/kWh
Νύχτα 0,10725 €/kWh

Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή που κυκλοφορεί στην αγορά?

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή που κυκλοφορεί στην αγορά?

Αν συνδυαστεί με το μηδενικό πάγιο είναι μια από τις καλύτερες για όσους δεν κάνουν τουρισμό (αφού δεν έχει κάποιο άλλο δώρο).Όμως πλέον το πρόγραμμα δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο με την έκπτωση του 45%, άρα δεν υφίσταται ως επιλογή για νέους πελάτες. 

Υπάρχουν και άλλα προγράμματα σε κλειδωμένα κίτρινα με καλύτερη τιμή kwh και σχετικά μικρά πάγια,όπως της nrg και της protergia.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Δηλαδή ισχυει ότι σε ενα μηνα απο την επιστολη δεν εχει ρητρα; ας μην εχεις μπεί στον 6ο μήνα; ή θα φυγεις και μετα θα σου ερθει και ρητρα στον τελικό;

Το γράφει στο email που έστειλαν την επιστολή. Το έχεις γραπτά , αν τυχόν σου χρεώσουν ρήτρα, πας Myrae και δικαιώνεσαι.

Εγώ έστειλα και mail για επιβεβαίωση, μου απάντησαν πως μπορώ να φύγω αζημιως μέσα σε έναν μήνα από την λήψη της επιστολής. Επίσης, όταν μπω στον 6ο μήνα του συμβολαίου. 

Άρα και στις δύο περιπτώσεις δεν χρεώνουν ρήτρα αποχώρησης. Αν τυχόν χρεώσουν, Myrae.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, KoGi είπε

Σημερα δεν πρεπει να βγαλουν τιμες Μαρτιου για καποια κιτρινα και πρασινα ?

Για τα πράσινα μόνο είναι υποχρεωμένοι να ανακοινώσουν τιμές. 

ΔΕΗ και Protergia που έριξα μια ματιά έχουν ανακοινώσει ήδη.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο Μηνα πασαδες μου. Δυστυχως μπηκε ο Μαρτης με αυξησεις....εχει typo η αναρτηση... ανεβαζω κ σκρινσοτ οππυ φαινεται καλυτερα.

Screenshot_20250301_182025_Chrome.jpg

Screenshot_20250301_182337_Adobe Acrobat.jpg

Επεξ/σία από mdkamael
  • Sad 2
Δημοσ.

Υποψη εκτος απο τον ΑΔΜΗΕ που ζητησε αυξησεις και τις πηρε εχει ζητησει αυξησεις και ο ΔΕΔΔΗΕ και αναμενεται η τελικη αποφαση της ΡΑΕ που μαλλον θα ειναι αρνητικη για το ποσοστο αυξησης που ζητησε ο ΔΕΔΔΗΕ αλλα θα του δωσει κατι μαλλον (μικροτερη αυξηση).

Μου αρεσει που υποτιθεται με τη Μικρη και Μεγαλη Κρητη θα επεφταν κατακορυφα οι ΥΚΩ. Οι ΥΚΩ προφανως δεν πανε πουθενα και επιπλεον ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ αυξανουν επιπλεον τις χρεωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...