Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, colombiano747 είπε

Εχει έρθει σε κανέναν λογαριασμός Protergia? Είμαι πελάτης της από 11.01 και δεν έχει έρθει τίποτα ακόμη.

Εμπειρικά σου λέω ότι ο πρώτος αργεί πολύ, ίσως και δίμηνο. Τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιήσει να σου έρχεται ταχυδρομικά ή σε μεηλ. Στον πατέρα μου, είχαμε δηλώσει σε μεηλ, δεν ήρθε και τον είδα όταν έκανα εγγραφή στο my protergia.

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, merxasomer999 είπε

Καλησπέρα σας, τα πράσινα τιμολόγια έχουν ρήτρα αποχώρησης ή μπορούμε να φύγουμε όποτε θέλουμε;

Πράσινα κίτρινα οπότε θες φεύγεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, merxasomer999 είπε

Καλησπέρα σας, τα πράσινα τιμολόγια έχουν ρήτρα αποχώρησης ή μπορούμε να φύγουμε όποτε θέλουμε;

Οπότε θελήσεις, καμία ρήτρα.Και σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην αγορά από οποιοδήποτε πράσινο κι αν βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.
Στις 27/2/2025 στις 3:50 ΜΜ, tempo είπε

θέλω και τις δικές σας πληροφορίες πριν ανοίξω το αίτημα στο myrae.

Έχω λάβει 3 εκκαθαριστικούς απο την έναρξη της σύμβασης στην zentith.

Στον 1ο δεν έχει Έκπτωση συνέπειας (λογικό)

Στον 2ο έχει Έκπτωση συνέπειας (0.05 x το ποσό χρέωσης των kwh (χρέωση προμήθειας) του πρώτου λογαριασμού)

Στον 3ο ΔΕΝ έχει Έκπτωση συνέπειας!

Θα στείλω αίτημα που θα ζητάω εξήγηση για ποιόν λόγο δεν υπάρχει η έκπτωση συνέπειας στον 3ο λογαριασμό.

Φυσικά πληρώνω με πάγια εντολή οπότε δεν υπάρχει θέμα καθυστέρησης πληρωμής.

Σε εσάς που έχετε zenith έχει συμβεί κάτι παρόμοιο;

Ακριβώς το ίδιο μου συνέβει. Έκανα αίτημα διόρθωσης στην εξυπηρέτηση πελατών της Ζενίθ. Μένει να δούμε τι θα κάνουν στον επόμενο λογαριασμό...

• Like 1
Δημοσ.

σε 1μηνα ληγει το 6μηνο σταθερο heron οποτε πρεπει να αλλαξουμε αλλιως σε καβατζωνουν για 1 χρονο συμφωνα με mail τους
ειτε παροχο ειτε πακετο
τι προτεινετε για λιγες kwh?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, akaloith είπε

σε 1μηνα ληγει το 6μηνο σταθερο heron οποτε πρεπει να αλλαξουμε αλλιως σε καβατζωνουν για 1 χρονο συμφωνα με mail τους
ειτε παροχο ειτε πακετο

Δεν σε καβατζώνουν για 1 χρόνο, σε κάποιο (ακριβό) κίτρινο σε μεταφέρουν που μπορείς να φύγεις χωρίς ποινή οποτεδήποτε θελήσεις.

Περίμενε λίγες μέρες να δεις τι θα παίξει για Μάρτιο, αν βγουν προσφορές και βλέπεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, akaloith είπε

ειτε παροχο ειτε πακετο

Πόσες λίγες kwh?Τρέχει και promo της ΔΕΗ αν ψάχνεις μόνο σταθερό  με δωρο 50 ευρώ στον πρώτο και άλλα 50 ευρώ στον 6ο λογαριασμό.

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-online/

Ίσως βολευειγαι χαμηλές καταναλώσεις.

Αν θες κίτρινο κλειδωμένο έχει και η elpedsion  το winmore 3 (κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Μαΐου) με δωροκαρτα 35 ευρώ edenred στα καταστήματα.

Επεξ/σία από messinia3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...