Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με τουρισμο κ εχω ξεμεινει στο power home night zenith απο σεπτεμβρη.

Παιζει κατι καλο σε δωρο??

Προλαβα να διαβασω τις τελευταιες 2 σελ που λετε για ελπεντισον 35€ edenred. Σε τι προγραμμα δινεται και με τι τιμη??? Μεσω συστασης??

Πλιζ οποιος μπορει κ εχει διαθεση να με ενημερωσει

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Καλησπερα παιδια, εχω παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με τουρισμο κ εχω ξεμεινει στο power home night zenith απο σεπτεμβρη.

Παιζει κατι καλο σε δωρο??

Προλαβα να διαβασω τις τελευταιες 2 σελ που λετε για ελπεντισον 35€ edenred. Σε τι προγραμμα δινεται και με τι τιμη??? Μεσω συστασης??

Πλιζ οποιος μπορει κ εχει διαθεση να με ενημερωσει

Η 35αρα edenred δίνεται από κατάστημα. Elpedison σε όλα τα προγράμματα.Για τουρισμό βέβαια κοιτάμε μόνο το κλειδωμένο κίτρινο win more 3 (smart zero ενσλλσκτικα αν πρόκειται για κλειστό σπίτι χωρίς κατανάλωση λόγω του μηδενικού παγίου) Βάση ισχύοντος promo ισχύει μέχρι και αύριο (αν και ακούγεται για παράταση μιας εβδομάδας)

Δημοσ.
10 hours ago, Specs said:

Αιτημα απο 5 Φεβρουαριου για μεταβαση απο Elpedison σε Ηρων, πηρε αριθμο συμβολαιου δυο μερες μετα.

20 μερες τωρα, δεν εχει αλλαξει στο site ΔΕΔΔΗΕ η μετρηση.

Απευθυνθηκα Ηρων, λεει δεν μας εστειλε ακομη ο ΔΕΔΔΗΕ την μετρηση, παρτε ΔΕΔΔΗΕ με αριθ αιτηματος ταδε.

Παιρνω ΔΕΔΔΗΕ, δεν κανει κατι ο ΔΕΔΔΗΕ οταν απλα αλλαζετε παροχο, μονο σε αλλαγη ονοματος μετραμε εκτακτως!

Παρτε Ηρων κ Elpedison να τα βρουνε μεταξυ τους.

Εχει κ τηλεμετρηση εν τω μεταξυ το ρολοι ...θυμαμαι λαθος που μεχρι 6μηνες πριν  σε τουρισμο επαιρνε μετρηση , η εχει αλλαξει κατι?

Νεα επικοινωνια με Ηρων, κατασταση μπουρδ@λο...αν δεν αναψει πρασινο λαμπακι απο ΔΕΔΗΕ λεει δεν μπορουμε να κανουμε την μεταβαση, υπομονη να βγει απο ΔΕΔΔΗΕ μετρηση οταν περναει η τηλεμετρηση τελος του μηνα ειπε ο Ηρων.

Μολις  ειπα οτι ο προηγουμενος εκκαθαρ elpedison δηλωνε επομενη καταμετρηση 12 Φεβρουαριου, ειπε να κανω υπομονη να βγει ο επομενος elpedison η ΔΕΔΔΗΕ ενδειξη, οποιο ερθει πρωτο.

Ετσι εχει μεινει ενα μηνα σχεδον στο πανακριβο  αυτοματης μεταβασης μετα την ληξη του Bright Up 6M , ευτυχως που αφορα ΚΟΤ~Α κ θα το πληρωσω εγω για να μην γκρινιαζουν οι διαμενοντες.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sebu είπε

Μα υποτιθεται με τις 2 διασυνδεσεις της Κρητης θα επεφταν ραγδαια οι ΥΚΩ γιατι πλεον το νησι που ειναι το πιο ενεργοβορο απο ολα τα νησια του Αιγαιου θα επαιρνε ρευμα απο την ηπειρωτικη χωρα και θα σταματαγε να λειτουργει ακριβες κοστοβορες μοναδες πετρελαιου.

Μας δουλευουν ψιλο γαζι και οχι μονο.

Αρα οχι μονο οι ΥΚΩ δεν πεφτουν σημαντικα με την Μικρη και Μεγαλη Κρητη, ο ΔΕΔΔΗΕ αιτειται και αλλες αυξησεις και τωρα και ο ΑΔΜΗΕ.

Στο μεταξυ απο εκει που οσο ημουν ΔΕΗ οι Ρυθμιζομενες ηταν περιπου το 47% των Χρεωσεων προμηθειας, τωρα στην Προτεργια λογω χαμηλοτερης κιλοβατωρας οι Ρυθμιζομενες ειναι το 63%. Αν περασουν και οι αυξησεις απο ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ θα καταληξουμε σιγα σιγα προς το 80% και καποια στιγμη στο 100% (να πληρωνουμε για δικτυο οσο για καταναλωση). Ειναι αστειο και τραγικο και αν δεν το καταλαβουν οι ιθυνοντες αμεσα προβλεπω πολλα αστροπελεκια.

Εμείς που δεν έχουμε τηλεμετρουμενο μετρητή και για όσο ΔΕΝ έχουμε η επιβάρυνση είναι 1€ ανά 1000 κιλοβατώρες?

5 ώρες πριν, tempo είπε

θέλω και τις δικές σας πληροφορίες πριν ανοίξω το αίτημα στο myrae.

Έχω λάβει 3 εκκαθαριστικούς απο την έναρξη της σύμβασης στην zentith.

Στον 1ο δεν έχει Έκπτωση συνέπειας (λογικό)

Στον 2ο έχει Έκπτωση συνέπειας (0.05 x το ποσό χρέωσης των kwh (χρέωση προμήθειας) του πρώτου λογαριασμού)

Στον 3ο ΔΕΝ έχει Έκπτωση συνέπειας!

Θα στείλω αίτημα που θα ζητάω εξήγηση για ποιόν λόγο δεν υπάρχει η έκπτωση συνέπειας στον 3ο λογαριασμό.

Φυσικά πληρώνω με πάγια εντολή οπότε δεν υπάρχει θέμα καθυστέρησης πληρωμής.

Σε εσάς που έχετε zenith έχει συμβεί κάτι παρόμοιο;

Έναντι η εκκαθάριστικος ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Specs said:

Νεα επικοινωνια με Ηρων, κατασταση μπουρδ@λο...αν δεν αναψει πρασινο λαμπακι απο ΔΕΔΗΕ λεει δεν μπορουμε να κανουμε την μεταβαση, υπομονη να βγει απο ΔΕΔΔΗΕ μετρηση οταν περναει η τηλεμετρηση τελος του μηνα ειπε ο Ηρων.

Μολις  ειπα οτι ο προηγουμενος εκκαθαρ elpedison δηλωνε επομενη καταμετρηση 12 Φεβρουαριου, ειπε να κανω υπομονη να βγει ο επομενος elpedison η ΔΕΔΔΗΕ ενδειξη, οποιο ερθει πρωτο.

Ετσι εχει μεινει ενα μηνα σχεδον στο πανακριβο  αυτοματης μεταβασης μετα την ληξη του Bright Up 6M , ευτυχως που αφορα ΚΟΤ~Α κ θα το πληρωσω εγω για να μην γκρινιαζουν οι διαμενοντες.

Πάρε τηλέφωνο στο τοπικό γραφείο στη γραμματεία και ζήτα τον υπεύθυνο για τις αλλαγές παρόχου / καταμετρήσεις. Πέστου ότι ο Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας ορίζει στο Άρθρο 18 παράγραφο 6, ότι οι αλλαγές γίνονται με την ένδειξη του πελάτη, δηλαδή αυτή που έδωσες στον ΗΡΩΝ και ο ΗΡΩΝ έδωσε στον ΔΕΔΔΗΕ. Ή έστω αν ο μετρητής είναι τηλεμετρούμενος, ας λάβουν τη πραγματική. Άμεσα όμως, όχι όταν ανάψουν λαμπάκια ή όταν βγει εργολάβος για να πάρει επιτόπια σε τηλεμέτρηση για έξτρα μεροκάματο.

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf ΚΠΗΕ.pdf

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Specs είπε

Καλησπερα... Κατι γινεται... Εχει παει η εντολη στον Δεδδηε; Ποτε πηγε η αλλαγη; 

Μαλλον καποιος απο τους δυο δεν τα λεει καλα....

Δημοσ.

Ειμαι στο smart zero κι εχω καψει απο 07/02 που εγινε η μεταβαση 180kw..περιμενω 50+20 Σκλαβενιτη πηρα σημερα τηλ. κι εδωσα δ/νση κτλ για την αποστολη..Λεω να την κανω γρηγορα για Ηρων με το δωρο εγγραφης πριν με σφαξει το zero..😄 παιζει να μη στειλουν τις επιταγες; Γιατι μου ειπαν κατι για 20 εργασιμες..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, energy52 είπε

Ειμαι στο smart zero κι εχω καψει απο 07/02 που εγινε η μεταβαση 180kw..περιμενω 50+20 Σκλαβενιτη πηρα σημερα τηλ. κι εδωσα δ/νση κτλ για την αποστολη..Λεω να την κανω γρηγορα για Ηρων με το δωρο εγγραφης πριν με σφαξει το zero..😄 παιζει να μη στειλουν τις επιταγες; Γιατι μου ειπαν κατι για 20 εργασιμες..

Λογικά σε κάλεσαν για την 50αρα Σκλαβενίτη ( σπυ ζητησαν να  επιβεβιωσουν δ8ευθυνση). Αυτά έρχονται με  box now.Απο τη στιγμή που σε κάλεσαν τις επόμενες ημέρες δρομολογειται η αποστολή.Σε μένα δις η διαδικασία μετά το τηλέφωνο μέχρι την αποστολή του pin για να παραπάνω δε διερκησε πανω από βδομάδα.

Η 20αρα Σκλαβενίτη είναι προφανώς έξτρα από τον πωλητή.Εκει στο μήνα περίπου δορμολογειται με κουριερ η αποστολή της.Μπορει νωρίτερα, μπορεί και αργότερα.

Η 50αρα αναγράφεται λογικά ως promo στα συνοδευτικά της σύμβασης σου,από τη στιγμή που σε καλέσανε δε θεωρώ ότι υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να τη χάσεις. 

Λογικά από βδομάδα παραλαμβάνεις και την κάνεις.

Στο smart zero επίσης γιατί πήγες αφού δεν είναι κενό το οίκημα,ήταν εκ προτιμούσα ακριβό πρόγραμμα.

Edit:άκυρο,έπεσες στο διάστημα που δεν είχαν βγάλει το νέο κλειδωμένο κίτρινο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Η 35αρα edenred δίνεται από κατάστημα. Elpedison σε όλα τα προγράμματα.Για τουρισμό βέβαια κοιτάμε μόνο το κλειδωμένο κίτρινο win more 3 (smart zero ενσλλσκτικα αν πρόκειται για κλειστό σπίτι χωρίς κατανάλωση λόγω του μηδενικού παγίου) Βάση ισχύοντος promo ισχύει μέχρι και αύριο (αν και ακούγεται για παράταση μιας εβδομάδας)

Μόνι απο καταστημα?

Αυριο θα ειναι ανεφικτο να παω προφανως, Δευτερα ειναι αργια, τρεχα γυρευε δλδ

παραταση μεχρι κ ποτε ακουγεται;

Επισης, παιζει κ καμια επιτααγη σκλαβενιτη ?

τελος, αν αποφασισω πχ στο κιτρινο να αποχωρησω μετα απο 1 μηνα, θα υπαρχει πεναλτι?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Μόνι απο καταστημα?

Αυριο θα ειναι ανεφικτο να παω προφανως, Δευτερα ειναι αργια, τρεχα γυρευε δλδ

παραταση μεχρι κ ποτε ακουγεται;

Επισης, παιζει κ καμια επιτααγη σκλαβενιτη ?

τελος, αν αποφασισω πχ στο κιτρινο να αποχωρησω μετα απο 1 μηνα, θα υπαρχει πεναλτι?

Λένε θα πάρει παράτασηη μια εβδομάδα. Επιταγή Σκλαβενίτη μόνο αν πας 2η παροχή. Αν φύγεις σύντομα υπάρχει πιθανότητα να έχεις θέμα με το δώρο, δεν είναι βέβαιο ότι θα το παραλάβεις άμεσα. Καλό είναι να καθόμαστε κάποιες μέρες(έχω ακούσει για περίπτωση που πήγε elpedison 2 φορές σε 5 μέρες) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...