Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, PhoneKiller said:

Μόλις επικοινώνησα με ZENITH τελικά έχω ΚΟΤ και όποιος έχει ΚΟΤ δεν μπορεί να καταχωρεί κατανάλωση μόνος του 🤔

Και εγώ εχω ΚΟΤ αλλά θα δώσω μέτρηση σε ΔΕΔΔΗΕ γιατί στην Ζενίθ θα βγάλουν πρώτο λογαριασμό κατά προσέγγιση και θα κάνουν και 2-3 μήνες.

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, madboy said:

Εκανα αίτηση σε κατάστημα για το Win More 3 της Ελπε.

Η υπάλληλος μου ανέφερε οτι η δωροκάρτα Edenered των 35 ευρω θα ισχύει μέχρι 08/03 για αιτήσεις.

Αν υπάρχει και κάποιος αλλους που το έχει διασταυρώσει ας ενημερώσει για την παράταση.

Πηγες σε καταστημα ή τηλεφωνικα;

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Από τις 21/2 πέρασα από το κίτρινο τιμολόγιο του Ήρωνα στο μπλε.

Ξέρει κανείς αν θα διατηρηθούν στον λογαριασμό μου οι εκπτώσεις συνέπειας, παραμονής και η κρατική επιδότηση;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Billy_the_puppet είπε

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Από τις 21/2 πέρασα από το κίτρινο τιμολόγιο του Ήρωνα στο μπλε.

Ξέρει κανείς αν θα διατηρηθούν στον λογαριασμό μου οι εκπτώσεις συνέπειας, παραμονής και η κρατική επιδότηση;

Σε μπλε δεν υφίσταται κρατική επιδότηση.  Οι εκπτώσεις συνέπειας θα πάνε ανάλογα το νέο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει.

Δημοσ.
4 hours ago, juanjk said:

Δεν έχει γραφεί λεπτομερώς, αλλά ενημερώνω ότι πρόσφατα εγκρίθηκε από τη ΡΑΑΕΥ η αύξηση των χρεώσεων συστήματος μεταφοράς που είχε εισηγηθεί ο ΑΔΜΗΕ και έχει ισχύ από 01/03/2025. Η εισήγηση έχει να κάνει με την απορρόφηση του κόστους της νέας διασύνδεσης με την Κρήτη που θα έχει ισχύει από τον Απρίλιο.

Οι παλαιές τιμές συμπληρώθηκαν από εμένα μετά από προσωπική έρευνα που έκανα (με την επιφύλαξη των τιμών που ίσχυαν σε Μέση και Υψηλή Τάση).

Μεταβολές χρεώσεων χρήσης συστήματος μεταφοράς ΑΔΜΗΕ
Ε-132/2024 απόφαση της ΡΑΑΕΥ (ΦΕΚ Β΄7640/31.12.2024)

Μη τηλεμετρούμενες Παροχές Χρέωση Ενέργειας Μεταφοράς ΑΔΜΗΕ έως 28/02/2025 (€/KWh) Χρέωση Ενέργειας Μεταφοράς ΑΔΜΗΕ από 01/03/2025 (€/KWh) Μεταβολή
Χαμηλής Τάσης Βιομηχανικές 0,00844 0,00887 +5,09%
Χαμηλής Τάσης Εμπορικές 0,00844 0,0085 +0,71%
Χαμηλής Τάσης ΦΟΠ 0,00844 0,01066 +26,30%
Χαμηλής Τάσης Λοιποί (πχ. οικιακοί) 0,00844 0,00999 +18,36%
Τηλεμετρούμενες Παροχές Χρέωση Ισχύος (€/ΜW Ισχύος ανά μήνα) Χρέωση Ισχύος (€/ΜW Ισχύος ανά μήνα) Μεταβολή
Υψηλής Τάσης 3,122 3,353 +7,40%
Μέσης Τάσης 3,240 3,476 +7,28%
Χαμηλής Τάσης 0 4,066 Εφαρμογή χρέωσης

Ενημερώνω ότι ο ΔΕΔΔΗΕ έχει εισηγηθεί αύξησεις των ρυθμιζόμενων εσόδων από το σύστημα διανομής της τάξης του 23%. Αναμένουμε κι εκεί τις αποφάσεις... ;)

Μα υποτιθεται με τις 2 διασυνδεσεις της Κρητης θα επεφταν ραγδαια οι ΥΚΩ γιατι πλεον το νησι που ειναι το πιο ενεργοβορο απο ολα τα νησια του Αιγαιου θα επαιρνε ρευμα απο την ηπειρωτικη χωρα και θα σταματαγε να λειτουργει ακριβες κοστοβορες μοναδες πετρελαιου.

Μας δουλευουν ψιλο γαζι και οχι μονο.

Αρα οχι μονο οι ΥΚΩ δεν πεφτουν σημαντικα με την Μικρη και Μεγαλη Κρητη, ο ΔΕΔΔΗΕ αιτειται και αλλες αυξησεις και τωρα και ο ΑΔΜΗΕ.

Στο μεταξυ απο εκει που οσο ημουν ΔΕΗ οι Ρυθμιζομενες ηταν περιπου το 47% των Χρεωσεων προμηθειας, τωρα στην Προτεργια λογω χαμηλοτερης κιλοβατωρας οι Ρυθμιζομενες ειναι το 63%. Αν περασουν και οι αυξησεις απο ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ θα καταληξουμε σιγα σιγα προς το 80% και καποια στιγμη στο 100% (να πληρωνουμε για δικτυο οσο για καταναλωση). Ειναι αστειο και τραγικο και αν δεν το καταλαβουν οι ιθυνοντες αμεσα προβλεπω πολλα αστροπελεκια.

• Like 1
Δημοσ.

θέλω και τις δικές σας πληροφορίες πριν ανοίξω το αίτημα στο myrae.

Έχω λάβει 3 εκκαθαριστικούς απο την έναρξη της σύμβασης στην zentith.

Στον 1ο δεν έχει Έκπτωση συνέπειας (λογικό)

Στον 2ο έχει Έκπτωση συνέπειας (0.05 x το ποσό χρέωσης των kwh (χρέωση προμήθειας) του πρώτου λογαριασμού)

Στον 3ο ΔΕΝ έχει Έκπτωση συνέπειας!

Θα στείλω αίτημα που θα ζητάω εξήγηση για ποιόν λόγο δεν υπάρχει η έκπτωση συνέπειας στον 3ο λογαριασμό.

Φυσικά πληρώνω με πάγια εντολή οπότε δεν υπάρχει θέμα καθυστέρησης πληρωμής.

Σε εσάς που έχετε zenith έχει συμβεί κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, παιδιά παίζει κάτι καλύτερο από Power home smarth night που έχω κάποιους μήνες τώρα? Μόνο πρόσωπο νοικοκυριό και τον μισό μήνα λείπω. Είδα ένα της nrg το prime4u. Κίτρινο σταθερο 0.085. τώρα σταθερή τιμή και κίτρινο τιμολόγιο δεν ξέρω πως γινεται. Α και απεριόριστη χρονική διαρκεια

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tempo είπε

Στον 2ο έχει Έκπτωση συνέπειας (0.05 x το ποσό χρέωσης των kwh (χρέωση προμήθειας) του πρώτου λογαριασμού)

Θα στείλω αίτημα που θα ζητάω εξήγηση για ποιόν λόγο δεν υπάρχει η έκπτωση συνέπειας στον 3ο λογαριασμό.

Και σε μένα συνέβη το ίδιο. Στον 4ο εκκαθαριστικό λογαριασμό (εξαιρείται ο πρώτος) που εκδόθηκε στις 25/2 απουσιάζει η έκπτωση συνέπειας. Στον 2ο και 3ο λογαριασμό είχε μπει κανονικά.

Δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με την εξυπηρέτηση να τους ρωτήσω. Εαν λάβεις κάποια απάντηση ενημέρωσε σε παρακαλώ και εδώ. Όπως το ίδιο θα κάνω και εγώ εαν βγάλω άκρη!

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Σε μπλε δεν υφίσταται κρατική επιδότηση.  Οι εκπτώσεις συνέπειας θα πάνε ανάλογα το νέο συμβόλαιο που έχεις υπογράψει.

Η πλάκα είναι ότι δεν υπέγραψα κανένα συμβόλαιο. Έκανα ένα αίτημα στο www.myheron.gr και δεν έκαναν καν τον κόπο να μου τηλεφωνήσουν.

Ένα μήνυμα μου έστειλαν.

Δημοσ.
9 minutes ago, JohnAdv said:

Καλησπέρα σε όλους, παιδιά παίζει κάτι καλύτερο από Power home smarth night που έχω κάποιους μήνες τώρα? Μόνο πρόσωπο νοικοκυριό και τον μισό μήνα λείπω. Είδα ένα της nrg το prime4u. Κίτρινο σταθερο 0.085. τώρα σταθερή τιμή και κίτρινο τιμολόγιο δεν ξέρω πως γινεται. Α και απεριόριστη χρονική διαρκεια

Κάτσε εκεί που είσαι.

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, JohnAdv είπε

Μια χαρά είσαι εκεί αν δεν κάνεις ενεργειακό τουρισμό. Το κίτρινο της nrg που αναφέρεις έχει κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Μαρτίου....μετά βαράει στο κεφάλι.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tempo είπε

Αν ο δεύτερος λογαριασμός σου είναι εκκαθαριστικός έπρεπε να λάβεις την έκπτωση συνέπειας στον 3ο λογαριασμό. Εφαρμόζει την συνέπεια μετά από κάθε εκκαθάριση.

2 ώρες πριν, JohnAdv είπε

Θα σου έλεγα να μην το αλλάξεις, καθώς το prime 4u είναι πρόγραμμα με διακύμανση σαν τα πράσινα (βασική τιμή 0,085+διακύμανση) και η τελική κιλοβατώρα φτάνει το Φλεβάρη κάπου στα 0,22 ;)

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, juanjk said:

Αν ο δεύτερος λογαριασμός σου είναι εκκαθαριστικός έπρεπε να λάβεις την έκπτωση συνέπειας στον 3ο λογαριασμό. Εφαρμόζει την συνέπεια μετά από κάθε εκκαθάριση.

σωστά, αυτό γνωρίζω και εγώ....ο 2ος ήταν όντως εκκαθαριστικός και μάλιστα λίγο φουσκωμένος γιατί καθυστέρησαν να τον εκδώσουν και ήταν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...