Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, madboy είπε

Σε ποιο συνεργάτη απευθυνομαστε οι τουρίστες για το Win more 3 της Ελπε;

Η να παω καλυτερα σε κατάστημα για τα 35 ευρώ;

Δεν χρειάζεται να πας σε κατάστημα μπορείς και τηλεφωνικά σε οποιοδήποτε κατάστημα ή σε εξωτερικό συνεργάτη. Και τις κάρτες της edenred με κούριερ τις στέλνουν.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2
  • Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tempo είπε

χωρίς να καταλαβαίνω και εγώ πως προκύπτει το 316.01 εμένα μου φαίνεται ότι είναι ποσό και όχι κιλοβατώρες. Άλλωστε ο πολλαπλασιασμός του με το 0,05 δίνει ως αποτέλεσμα ποσό σε ευρώ οπότε λογικά και το 316,01 είναι ποσό και όχι KWh

Και πάλι τέτοιο ποσό δεν προκύπτει από τους λογαριασμούς, τωρινού και προηγούμενους.Θα πάρω τηλέφωνο να μάθω αν ξέρουν βέβαια να απαντήσουν.

Δημοσ.

να ρωτήσω λιγο κάτι..

Δεν εχω πολυασχοληθεί με το θέμα των εναλλακτικων τιμολογίων (πρασινο ειμαι)  αλλα και γενικά με τους παρόχους και απο τα διαφορα που διαβάζω στο thread αυτό εχω απορίες και έχω κατεβάσει και διαβάζω επίσης και το xls που κυκλοφορεί με τις συγκρίσεις μινιαίων & ετήσιων αλλα ακόμα έχω απορίες....μήπως υπάρχει κάποιο καλο επεξηγηματικό άρθρο ή βίντεο να προτείνει κανείς?

Thanks 🙄

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Melven είπε

να ρωτήσω λιγο κάτι..

Δεν εχω πολυασχοληθεί με το θέμα των εναλλακτικων τιμολογίων (πρασινο ειμαι)  αλλα και γενικά με τους παρόχους και απο τα διαφορα που διαβάζω στο thread αυτό εχω απορίες και έχω κατεβάσει και διαβάζω επίσης και το xls που κυκλοφορεί με τις συγκρίσεις μινιαίων & ετήσιων αλλα ακόμα έχω απορίες....μήπως υπάρχει κάποιο καλο επεξηγηματικό άρθρο ή βίντεο να προτείνει κανείς?

Thanks 🙄

Προτείνω να διαβάσεις τις τελευταίες 15-20 σελ και να επανέλθεις με ό,τι απορίες παραμένουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...