Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μετά πήγαινε Μετρήσεις --> Στατιστικά Καταναλώσεων --> Ενδείξεις παροχής... ώστε να δεις από ποια ημερομηνία έγινε η αλλαγή και με ποια ένδειξη. Παραπίσω θα φαίνονται και οι εκκαθαριστικές καταμετρήσεις.

Στην ελπε (που είμουν) μου είπαν μέχρι προχθές ότι με έβλεπαν ενεργό σε αυτούς. Άρα, τι νόημα έχει; Θέλω να πω, εφόσον αυτοί με έβλεπαν ως πελάτη τους ως 24-2, προφανώς μέχρι και τότε θα με χρεώσουν. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να βγει τελικός που να είναι μέχρι 5-2 που ήρθαν και μέτρησαν από δεδδηε και το υπόλοιπο διάστημα να χρεωθώ από προτεργια παρότι συστημικά η αλλαγή έγινε τώρα;

Επεξ/σία από 1comment
  • Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Στην ελπε (που είμουν) μου είπαν μέχρι προχθές ότι με έβλεπαν ενεργό σε αυτούς. Άρα, τι νόημα έχει; Θέλω να πω, εφόσον αυτοί με έβλεπαν ως πελάτη τους ως 24-2, προφανώς μέχρι και τότε θα με χρεώσουν. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να βγει τελικός που να είναι μέχρι 5-2 που ήρθαν και μέτρησαν από δεδδηε και το υπόλοιπο διάστημα να χρεωθώ από προτεργια παρότι συστημικά η αλλαγή έγινε τώρα;

Το ότι σε έβλεπαν ενεργό δε σημαίνει ότι η αλλαγή δεν έχει γίνει με προγενεστερη ημερομηνία. Αργούν να ενημερωθούν τα συστήματα τους.Τσεκαρε όπως σου έγραψε ο @ekrepali από το ΔΕΔΔΗΕ app και θα δεις ποτέ έγινε η αλλαγή και με ποιες ενδειξεις της παροχής σου.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Kατέβασε το mydeddie app... κάνε login με τους κωδικούς taxinet

Μετά πήγαινε Μετρήσεις --> Στατιστικά Καταναλώσεων --> Ενδείξεις παροχής... ώστε να δεις από ποια ημερομηνία έγινε η αλλαγή και με ποια ένδειξη. Παραπίσω θα φαίνονται και οι εκκαθαριστικές καταμετρήσεις.

Απάντησα εδώ

Καλησπέρα! Αυτά μπορούμε να τα δούμε κάπως και μέσω υπολογιστή; Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, messinia3 said:

Δίνουν 40 Σκλαβενίτη + 50 winback (εάν ήταν η παροχή παλιότερα elpedison). Και πάλι καλή προσφορά είναι για κάποιον που βαρέθηκε τον τουρισμό.

50 winback τι είναι και πως στο δίνουν? Από κατάστημα ή κάπου αλλού? Πως το ζητάμε?

Επεξ/σία από doll
Δημοσ.
30 minutes ago, 1comment said:

Tι νόημα έχει;

Nα προλάβεις πιθανά εγκεφαλικά... δηλαδή να φορτωθεί μεγάλη κατανάλωση σε μικρή χρονική περίοδο.

13 minutes ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said:

Αυτά μπορούμε να τα δούμε κάπως και μέσω υπολογιστή;

Όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, giorgosvet said:

Βγήκε εκκαθαριστικος ζενίθ 10/1 με 11/2.

0.093 η kwh. Δεν έχω καταλάβει το 316.01 επί του οποίου γίνεται η έκπτωση 5% τι είναι ακριβώς.

IMG_20250226_124428.jpg.4730b697c446ccc0e610b399974963ff.jpg

1 hour ago, xariskk24 said:

ειναι οι κιλοβατωρες για τις οποιες δικαιουσε εκπτωση σνεπειας. Εγω αυτο καταλαβαινω.

χωρίς να καταλαβαίνω και εγώ πως προκύπτει το 316.01 εμένα μου φαίνεται ότι είναι ποσό και όχι κιλοβατώρες. Άλλωστε ο πολλαπλασιασμός του με το 0,05 δίνει ως αποτέλεσμα ποσό σε ευρώ οπότε λογικά και το 316,01 είναι ποσό και όχι KWh

Eγω έχω μια ακόμη ερώτηση: έχω λάβει 3 λογαριασμούς ρεύματος απο zenith και οι 3 εκκαθαριστικοί. Στον πρώτο δεν υπήρχε έκπτωση συνέπειας (λογικό), στον 2ο υπήρχε και στον 3ο ΔΕΝ υπήρχε. Εσείς λαμβάνετε κανονικά σε κάθε εκκαθαριστικό την έκπτωση συνέπειας; Προσπαθώ να καταλάβω με ποιά λογική δεν έβαλαν έκπτωση συνέπειας στον 3ο λογαριασμό. Φυσικά εξόφληση κανονικά με πάγια εντολή.

Επεξ/σία από tempo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, doll είπε

50 winback τι είναι και πως στο δίνουν? Από κατάστημα ή κάπου αλλού? Πως το ζητάμε?

Το winbacκ είναι για πελάτες που έχουν υπάρξει στο παρελθόν στην elpedison.Αποδιδεται απευθείας στο λογαριασμό ως πίστωση 10 ευρώ ανά μήνα για 5 μήνες Είναι θέμα πωλητή εάν θα μπορεσει να στο δωσει και υπάρχει ξεχωριστό promo για το winback.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Nα προλάβεις πιθανά εγκεφαλικά... δηλαδή να φορτωθεί μεγάλη κατανάλωση σε μικρή χρονική περίοδο.

Βασικά μου απάντησε ο δεδδηε στο myrae. Σε συνέχεια του από 03/02/2025 αίτημα Προμηθευτή με α/α, προβήκαμε στην ολοκλήρωσή του με ημερομηνία 04/02/2025 και  ένδειξη Κ 3625.

Από αυτό υποθέτω ότι η αλλαγή μετράει από 4/2 ανεξαρτήτως τι έγινε με τα συστήματά τους. Μένει να δω τι θα χρεώσει η ελπε και μέχρι πότε γιατί το Φλεβάρη είμουν αναγκαστικά στο κίτρινο με 0,20...

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 1comment είπε

Βασικά μου απάντησε ο δεδδηε στο myrae. Σε συνέχεια του από 03/02/2025 αίτημα Προμηθευτή με α/α, προβήκαμε στην ολοκλήρωσή του με ημερομηνία 04/02/2025 και  ένδειξη Κ 3625.

Από αυτό υποθέτω ότι η αλλαγή μετράει από 4/2 ανεξαρτήτως τι έγινε με τα συστήματά τους. Μένει να δω τι θα χρεώσει η ελπε και μέχρι πότε γιατί το Φλεβάρη είμουν αναγκαστικά στο κίτρινο με 0,20...

Άρα όλα μια χαρά...απλά άργησε να φανεί συστημικά. Θα σπάσει η κατανάλωση σου και θα χρεωθεις αναλογικά με 0,20 μόνο για τις 3 πρώτες ημέρες του Φλεβάρη. 

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ελαβα με email μια επιστολη απο τον ΗΡΩΝ που στελνουν σε οσους εχουν το σταθερο BLUE GENEROUS HOME, και αναφερεται στην επιστολή οτι μετα τη λήξη θα ενταχθω αυτόματα σε κυμαινομενο πρόγραμμα, ως εδώ όλα καλα.

Στο τελος της επισυναπτομενης επιστολής ομως αναγραφεται ότι "Σε κάθε περίπτωση σας υπενθυμίζουμε το δικαίωμά σας μετά την πάροδο τριάντα (30) ημερών από τη λήψη της παρούσας, αζημίως και χωρίς να επιβαρυνθείτε με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης είτε να επιλέξετε να ενταχθείτε σε άλλο διαθέσιμο Εμπορικό Πρόγραμμα της Εταιρείας μας, κατόπιν υπογραφής νέας Σύμβασης είτε να αλλάξετε Προμηθευτή''.

Δηλαδη σε ενα μηνα απο σημερα μπορω να αλλάξω αζημιως προγραμμα εαν καταλαβαινω καλα; Δεν θα εχω συμπληρώσει όμως 5 μηνες!

https://www.heron.gr/documents/02-20...1_LIKSI_60.pdf

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Σημερα ελαβα με email μια επιστολη απο τον ΗΡΩΝ που στελνουν σε οσους εχουν το σταθερο BLUE GENEROUS HOME, και αναφερεται στην επιστολή οτι μετα τη λήξη θα ενταχθω αυτόματα σε κυμαινομενο πρόγραμμα, ως εδώ όλα καλα.

Στο τελος της επισυναπτομενης επιστολής ομως αναγραφεται ότι "Σε κάθε περίπτωση σας υπενθυμίζουμε το δικαίωμά σας μετά την πάροδο τριάντα (30) ημερών από τη λήψη της παρούσας, αζημίως και χωρίς να επιβαρυνθείτε με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης είτε να επιλέξετε να ενταχθείτε σε άλλο διαθέσιμο Εμπορικό Πρόγραμμα της Εταιρείας μας, κατόπιν υπογραφής νέας Σύμβασης είτε να αλλάξετε Προμηθευτή''.

Δηλαδη σε ενα μηνα απο σημερα μπορω να αλλάξω αζημιως προγραμμα εαν καταλαβαινω καλα; Δεν θα εχω συμπληρώσει όμως 5 μηνες!

https://www.heron.gr/documents/02-20...1_LIKSI_60.pdf

Είναι επειδή τροποποίησαν αυτοι μονομερώς την σύμβαση που υπογράψατε. Για εσένα καλό είναι, μπορείς να φύγεις νωρίτερα χωρίς ποινή. Απλά κρατήσε την επιστολή για κάθε ενδεχόμενο. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιο συνεργάτη απευθυνομαστε οι τουρίστες για το Win more 3 της Ελπε;

Η να παω καλυτερα σε κατάστημα για τα 35 ευρώ;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, madboy είπε

Σε ποιο συνεργάτη απευθυνομαστε οι τουρίστες για το Win more 3 της Ελπε;

Η να παω καλυτερα σε κατάστημα για τα 35 ευρώ;

Εκτός καταστημάτων δεν παίζουν οι 35αρες edenred.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 24/2/2025 στις 12:02 ΜΜ, messinia3 είπε

2160020517 παίζει αρκετά 🙂

Bingo! Από αυτόν τον αριθμό με κάλεσαν από Protergia για την επιβεβαίωση των στοιχείων :-) 

Δημοσ.

Να τα βάλω όλα μαζί για να τα βρίσκετε με search. Τηλέφωνα

Protergia επιβεβαίωση στοιχείων bring a friend 2160020517

Protergia ανανέωση ή αλλαγή προγράμματος υφιστάμενοι πελάτες 2111883014

Volton για αιτήσεις skroutz 2110164621 

Εlpedison επιταγές 2120008130

Ήρων econtract backoffice 2160019740 

ΔΕΔΔΗΕ τοπικά τηλέφωνα 👇Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...