Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέα 12μηνα σταθερά γ21 από Elpedison ....αδιάφορα κατά τη γνώμη μου.(Το πρώτο με 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό)

https://www.elpedison.gr/el/gia-tin-epicheirisi/revma-gia-mikres-mesaies-epicheiriseis/elpedison-bright-plus-for-business-g21_133985/

https://www.elpedison.gr/el/gia-tin-epicheirisi/revma-gia-mikres-mesaies-epicheiriseis/elpedison-bright-for-business-g21_133983/

Update: Συν 40 Σκλαβενίτη μέχρι τέλος του μήνα από συγκεκριμένο κανάλι πώλησης της elpedison.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλείς στα κεντρικά ναι 218 8818 101, τώρα το πόσο άμεσα δε γνωρίζω λογικά πιθανώς εντός 10 ημερών ολοκληρώνεται η διαδικασία. Πάντως για υφιστάμενους πελάτες προσφέρουν μονάχα τα ακριβά τους κίτρινα ή τα μπλε 12μηνα. (δεν δίνουν τα hybrid 2.0 και simple 2.0 μονο αν πανε να σε χάσουν)

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.

Τελειώνει το power home select με τα 0,085.

Πού να πάω παροχή με ~400Kwh/μήνα? (Ήταν Ήρων μέχρι Δεκέμβρη)

Βαρεθήκαμε κουπόνια, συστάσεις κλπ...

Μήπως να γυρίσει ΔΕΗ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, turbat0s είπε

Τελειώνει το power home select με τα 0,085.

Πού να πάω παροχή με ~400Kwh/μήνα? (Ήταν Ήρων μέχρι Δεκέμβρη)

Βαρεθήκαμε κουπόνια, συστάσεις κλπ...

Μήπως να γυρίσει ΔΕΗ?

Θα σκεφτόσουν κάποιο μπλε για σταθερότητα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ναι μάλλον για μπλε είμαστε.

Κοίτα επί της παρούσης παίζει το σταθερό της protergia (με τα 50 μέσω σύστασης - υπόψην αργούν πάλι στα διαδικαστικά τους) και της elpedison με 35αρα edenred μέσω καταστήματος ή 40 Σκλαβενίτη από κάποια κανάλια πώλησης .

Μετά έχει και η ΔΕΗ το promo 50+50 στα σταθερά της, αλλά έχει ακριβή τιμή kwh για τις καταναλώσεις σου. Και αναμένουμε εάν θα βγάλει κάποιο promo με δωρεάν πάγια για το νέο σταθερό της η ζενίθ.

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

έχει και η ΔΕΗ το promo 50+50 στα σταθερά της

Πρέπει να αναλάβω εγώ μέσω του site τη διαδικασία, ή έχουμε εδώ "επαφή"?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Πρέπει να αναλάβω εγώ μέσω του site τη διαδικασία, ή έχουμε εδώ "επαφή"?

Έχει econtract η ΔΕΗ, εάν εκεί έχεις καταλήξει. Μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών έχει γραφτεί ότι σε καποιους που επέστρεψαν προσφέρθηκαν συν έξτρα 50 ευρώ. (Δεν υφίσταται ως επίσημο promo, με ότι αυτο συνεπάγεται)

• Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Και αναμένουμε εάν θα βγάλει κάποιο promo με δωρεάν πάγια για το νέο σταθερό της η ζενίθ.

Υπάρχει τέτοιο inside info?

Να το ρισκάρω να περιμένω (δεδομένου ότι θέλω να φύγω από select μέχρι Παρασκευή) ή να κάνω econtract στη ΔΕΗ σήμερα και να τελειώνω?

Τί θα έκανες?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Υπάρχει τέτοιο inside info?

Να το ρισκάρω να περιμένω (δεδομένου ότι θέλω να φύγω από select μέχρι Παρασκευή) ή να κάνω econtract στη ΔΕΗ σήμερα και να τελειώνω?

Τί θα έκανες?

Προσωπικά δε θα επέστρεφα ΔΕΗ με τις καταναλώσεις που έχεις. Inside info δεν το λες, διαρροή από πωλητή τους.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...