Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Παρεμπιπτόντως @bilham και @conne κάποιος έγραψε σε δίπλα φόρουμ ότι σταματησε η προσφορα του 40%.Ισχυει η απλα επεσε σε στοκο υπάλληλο

Το δεύτερο που είπες🤪

• Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, messinia3 είπε

Αν είσαι διατεθειμένος για τουρισμό οι επιλογές είναι Ηρων (με 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό μέσω econtract).Αποκλειστικά για Σεπτέμβριο το one έχει ακόμα καλή κλειδωμένη τιμή,παίζει δωροεπιταγη από volton και skroutz plus αν έχεις (για το volton protect) και elpedison στο flex δίνει 50αρσ επιταγή edenred.Αν θες απλά μια πιθανότατα καλή τιμή kwh και χωρίς πάγιο zenith smart night αν εξακολουθεί το 40% έκπτωση στην τελική τιμή. 

Παρεμπιπτόντως @bilham και @conne κάποιος έγραψε σε δίπλα φόρουμ ότι σταματησε η προσφορα του 40%.Ισχυει η απλα επεσε σε στοκο υπάλληλο. 

Εμένα χτες μου έδωσαν κανονικά την προσφορά με το -40% από τη Ζενίθ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, είχα ενεργοποιήσει το hybrid της nrg τον Ιούλιο και σήμερα εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός. Το συμβόλαιο ήταν θυμάμαι κλειδωμένη τιμη 0,095 έως τις πρώτες 200kwh.

Για την περίοδο 17-7-24 έως 5-8-24 η κατανάλωση μου ήταν 210 kw και στην ανάλυση χρέωσης βλέπω το παρακάτω. 

Κάτι έχω καταλάβει λάθος ή θα πρέπει να βάζω το λογαριασμό στο ChatGPT.

Φαντάζομαι έχει να κάνει με αυτό το * «Η σταθερή τιμή 0,095€/kWh για τις πρώτες 200kWh ισχύει βάσει του τρέχοντος συντελεστή απωλειών δικτύου και σε περίπτωση ανανέωσής του υπολογίζεται ως εξής: 0,08365 x (1+Απώλειες Δικτύου)€/kWh.»

IMG_3140.jpeg

Επεξ/σία από dreamfix
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς το καλό κάνουν τις αναγωγές στη Volton; 

Κίτρινο τιμολόγιο με 500kWh δώρο. 

Έχουμε λοιπόν 

1ος λογαριασμός : 7ημέρες 276kWh - χρέωσαν τις 159kWh

Λέω οκ για να δούμε κ στον δεύτερο για να κλείσει μήνας...

2ος λογαριασμός : 32 ημέρες 279kWh - χρέωσαν τις 79kWh.

Το βλέπετε οκ; Γιατί εγώ κάτι χάνω. 

Επεξ/σία από wall

Να κανω μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει, καπου 22-23 αυγουστου αλλαξα τιμολογιο και πηγα απο το πρασινο της ζενιθ στο κιτρινο..μου ειπαν οτι θα χε αμεση ισχυ..μου ηρθε ο εκκαθαριστικος προχθες για το διαστημα 06.08 με 05.09 και φαινεται ακομα πρασινο το τιμολογιο ενω η τιμη της κιλοβατωρας για ολο το διαστημα του αυγουστου ειναι ιδια..εγω νομιζα μεχρι ενα σημειο του αυγουστου θα τιμολογηθει με βαση το πρασινο και μετα με βαση το κιτρινο..κανω εγω λαθος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, massey είπε

Να κανω μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει, καπου 22-23 αυγουστου αλλαξα τιμολογιο και πηγα απο το πρασινο της ζενιθ στο κιτρινο..μου ειπαν οτι θα χε αμεση ισχυ..μου ηρθε ο εκκαθαριστικος προχθες για το διαστημα 06.08 με 05.09 και φαινεται ακομα πρασινο το τιμολογιο ενω η τιμη της κιλοβατωρας για ολο το διαστημα του αυγουστου ειναι ιδια..εγω νομιζα μεχρι ενα σημειο του αυγουστου θα τιμολογηθει με βαση το πρασινο και μετα με βαση το κιτρινο..κανω εγω λαθος?

Παρε τηλ. Ζενιθ κ ρωτα ποτε ενεργοποιηθηκε το κιτρινο για αρχη... η καταμετρηση του ΔΕΔΔΗΕ εγινε 5.9 παντως, οποτε μεχρι τοτε πληρωνεις σιγουρα με πρασινο... αν ηταν να χρεωνωσουν με κιτρινο, θα επρεπε να ερχοταν αυθημερον στις 22 23 για τη καταμετρηση - κατι που οπως αποφαινεται δεν συνεβη...

6 λεπτά πριν, water97 είπε

Ξέρει κάποιος αν θελήσω να φύγω από την ΔΕΗ για άλλο πάροχο (myhome4all λήξη 01/2025) θα πρέπει να πληρώσω κάποιο penalty ;

κιτρινα/πρασινα δεν εχουν penalty... μονο μπλε... 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 2

μπήκα ελπέντισον για 50 + 20 σε 2 παροχές.. μου είπαν τηλεφωνικά ότι συνήθως βγαίνουν σε 20 μέρες 1 μήνα.. οπότε ψιλοσυμφέρει. τώρα αφού μπήκα μου λένε ότι είναι 1 μήνα απο τον πρώτο λογαριασμό... αλλα τους φοβάμαι σκέφτομαι να κάνω υπαναχώρηση να μην μου έρθουν σε κανα δίμηνο... 

59 λεπτά πριν, massey είπε

δες ποτε ειναι το email ή μήνυμα επιβεβαίωσης ότι άλλαξε το πρόγραμμα. Απο την ημέρα που άλλαξε θα πρέπει να σε χρεώνει με τις νέες τιμές. εκτός αν συμφώνησες ότι απο σεπτέμβρη. επικοινώνησες;

1 ώρα πριν, wall είπε

Έχουμε λοιπόν 

ναι μάλλον είναι σωστό σε ό,τι αφορά τη χρέωση. απλά οι πρώτες 7 μέρες φαίνονται να έχουν πολλές κιλοβατώρες, σχεδόν ίσες με τις άλλες κιλοβατώρες 32 ημερών

λογικά έβαλες λάθος ένδειξη

1 hour ago, wall said:

Έχουμε λοιπόν 

Δυστυχώς την πάτησαν πολλοί έτσι με την Volton. Οι εως δωρεάν 500kwh τελικά ήταν 500/30=16.6/μέρα.

Για τις 7 ημέρες, σου αναλογούσαν δωρεάν 7*16.6 = 117, Οπότε σου χρέωσαν τις 276-116=159kwh.

Για τις υπόλοιπες 30-7=23 μέρες, κατανάλωσες 23/32*279 = 200kwh (<16.6*23), οπότε σου χρέωσαν τις υπόλοιπες 279-200=79 kwh.

Σε ένα σοβαρό κράτος, τέτοιες πρακτικές θα ελέγχονταν. 

• Like 2
  • Thanks 1

Τι γνώμη έχουμε για τα σταθερά/μπλε; Βλέπω πολύ ανταγωνιστικές τιμές και για το 12μηνο της Ζενίθ και για τα 6μηνα της Protergia, Ήρων. Γύρω στα 9.5 λεπτά τελική και οι 3. 

4 λεπτά πριν, dimarv είπε

Τι γνώμη έχουμε για τα σταθερά/μπλε; Βλέπω πολύ ανταγωνιστικές τιμές και για το 12μηνο της Ζενίθ και για τα 6μηνα της Protergia, Ήρων. Γύρω στα 9.5 λεπτά τελική και οι 3. 

Όπως τα γράφεις.Για όποιον ενδιαφέρεται για σταθερό είναι αρκετά ανταγωνιστικές προτάσεις. Ζενίθ δίνει δώρο και τα πάγια για 6 μήνες. Protergia χωρίς προϋπόθεση συνέπειας.

• Like 1

1 hour ago, sargyrop81 said:

Δυστυχώς την πάτησαν πολλοί έτσι με την Volton. Οι εως δωρεάν 500kwh τελικά ήταν 500/30=16.6/μέρα.

Για τις 7 ημέρες, σου αναλογούσαν δωρεάν 7*16.6 = 117, Οπότε σου χρέωσαν τις 276-116=159kwh.

Για τις υπόλοιπες 30-7=23 μέρες, κατανάλωσες 23/32*279 = 200kwh (<16.6*23), οπότε σου χρέωσαν τις υπόλοιπες 279-200=79 kwh.

Σε ένα σοβαρό κράτος, τέτοιες πρακτικές θα ελέγχονταν. 

Ωπ ναι είχα διαβάσει κ στο παρελθόν τέτοια ανάλυση αλλά δεν το θυμόμουν. Σε ευχαριστώ.

Ωραίοι... αλλά δεν θα μείνω τότε ευχαριστώ.... Θα δω για τον επόμενο σταθμό. 

Καλησπέρα, 

έχω κάνει εδώ και 2 ημέρες αίτημα για τη Volton μεσω skroutz για το 50αρη της Skroutz αλλά ακομα δεν με έχουν καλέσει. Σε εσάς ποτε σας πήραν τηλέφωνο ?

Επίσης συνδιάζεται με το 50αρη της Volton ? Δλδ 50 απο skroutz & 50 Volton ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...