Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 21/02/2025 at 18:04, juanjk said:

Πρέπει να ενεργοποιήσεις πάγια εντολή μέχρι της λήξη πληρωμής του πρώτου λογαριασμού για να μη σου χρεωθεί εγγύηση. Πιθανότατα ο πρώτος δεν θα εξοφληθεί με την πάγια.

Κάνεις την πάγια μονάχα από το ebanking σου με λογαριασμό τραπέζης, προς το παρόν δεν διαθέτει δυνατότητα για πάγια εντολή με χρεωστική/πιστωτική όπως ο ΗΡΩΝ.

Εμένα εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός από Protergia για τη περίοδο 23/12/2024 - 09/02/2025 με εξόφληση τέλη Μαρτίου.

Παράλληλα έλαβα μήνυμα να ενεργοποιήσω τη πάγια εντολή, ώστε να εξοφληθεί εμπρόθεσμα ο λογαριασμός με αυτόν τον τρόπο.

Ερωτήσεις:

1) Λες ότι κι έτσι ακόμη, ο πρώτος λογαριασμός πρέπει να εξοφληθεί διαφορετικά, εκτός πάγιας εντολής;

2) Υπάρχει πιστωτικό από τις συστάσεις (ευχαριστώ! ) που καλύπτει το ποσό του πρώτου λογαριασμού. Υπάρχει περίπτωση
α. να εξοφλήσω το λογαριασμό με τη πίστωση
β. και να πληρωθεί και η πάγια εκ των υστέρων επιπλέον;

3) Ρυθμίζεται αυτόματα η εξόφληση με πάγια, ώστε αν όλο το ποσό του λογαριασμού ή τμήμα του εξοφληθεί με πιστωτικό, η πάγια εντολή να εξοφλήσει το εναπομείναν ποσό;

4) Θα ήταν μήπως προτιμότερο, για τον πρώτο λογαριασμό, με το πιστωτικό να εξοφλήσω ένα μόνο μέρος του λογαριασμού ή και καθόλου, και να αφήσω τη πάγια να εξοφλήσει το υπόλοιπο ή το σύνολο, ώστε να καταχωρηθεί από την αρχή η λειτουργία της ή δεν έχει σημασία;

5) Στην χρήση του πιστωτικού επιλέγω το ποσό που θέλω να εξαργυρώσω (έστω σε βήματα των 50€ πχ ή επακριβώς) ή εφόσον καλύπτει το ποσό του λογαριασμού, εξαργυρώνεται στο σύνολό του;

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

Επεξ/σία από definitio
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, definitio είπε

Εμένα εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός από Protergia για τη περίοδο 23/12/2024 - 09/02/2025 με εξόφληση τέλη Μαρτίου.

Δικιά μου ερώτηση τώρα πια ημερομηνία εκπρωσποπήθηκες στην προτέργεια; κατα δεύτερον την ενδειξη ποιά χρονική στιγμή την έδωσες; ρωτάω γιατί και εγώ τώρα έγινα και μου ειπαν ότι ο πρωτος λογαριασμος θα βγει για 40 ημέρες,και οτι την ενδειξη πρεπει να δωσω γυρω στις 10 Μαρτιου.πάντος 48 ημερες πολλες ειναι,δεν ξερω γιατι σε βγαλανε τοσο

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.
21 minutes ago, iliata2410 said:

Δικιά μου ερώτηση τώρα πια ημερομηνία εκπρωσποπήθηκες στην προτέργεια; κατα δεύτερον την ενδειξη ποιά χρονική στιγμή την έδωσες; ρωτάω γιατί και εγώ τώρα έγινα και μου ειπαν ότι ο πρωτος λογαριασμος θα βγει για 40 ημέρες,και οτι την ενδειξη πρεπει να δωσω γυρω στις 10 Μαρτιου.πάντος 48 ημερες πολλες ειναι,δεν ξερω γιατι σε βγαλανε τοσο

Τότε επισήμως μετέβην στη Protergia, στην έναρξη της περιόδου που σήμανα παραπάνω, τέλη Δεκέμβρη.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καταμέτρησε αρχές Γενάρη, αλλά και πιο πρόσφατα, αρχές Φλεβάρη...ο λογαριασμός όμως εκδόθηκε προ 2 ημερών μόνο για το πρώτο διάστημα που είπα παραπάνω (23/12 - 09/01).

Εδώ Θεσσαλονίκη μετρούν πλέον κάθε μήνα, ίσως δεν έχει εφαρμοστεί παντού ακόμη...μέσω εφαρμογής φαίνεται να μπορώ αν δώσω με΄τρηση, αλλά αφού ο ΔΕΔΔΗΕ μετράει μηνιαίως, ποιός ο λόγος;

Δημοσ.
On 10/02/2025 at 11:36, ekrepali said:

@doll @adi32 @Sorath @Raki-mezeπροσοχη γιατι άρχισε ο Ήρων τις κομπίνες με τις καταχρηστικές ανανεώσεις... τελικά μόλις μπείτε στον 7ο μήνα ανανεώνουν αυτόματα σε μπλε (με νέα ρήτρα αποχώρησης)

Οπότε εφόσον στον 6ο μήνα δεν έχετε ρήτρα αποχώρησης, κάντε αίτηση για άλλο πάροχο. Τουλάχιστον 15 μέρες πριν λήξει το 6μηνο ώστε να ολοκληρωθεί η αλλαγή εγκαίρως (το επιβεβαιώνετε με ΔΕΔΔΗΕ) Κι αν για κάποιο λόγο αργήσει να γίνει η αλλαγή και είστε οριακά στη λήξη του 6μηνου, πηγαίνετε στο myheron και αλλάξτε προσωρινά πρόγραμμα σε yellow one.

Εμένα λήγει το εξάμηνο 25/3/2025. Αυριο στέλνω διακιολογητικά για elpedison μπελ 12-μηνο.

1. Είμαι οκ? Περιμένω τίποτα άλλο ή προχωράω?

2. Ενημερώνω Ηρων με τηλέφωνο ή μαιλ?

3. Τι άλλο κάνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...